من همه صفحات رو نخوندم.
تو صفحه اول شهرهایی که نوشته بودین اهواز جزشون نبود، خواستم بپرسم اهواز اضافه شده یا نه.
از کی تا حالا کرمانشاه کلان شهر شده که ما خبر نداریم؟؟؟:31:
جالبه اهواز که هفتمین شهر پرجمعیت هست رو نداره بعد کرمانشاه رو داره.:46:
من همه صفحات رو نخوندم.
تو صفحه اول شهرهایی که نوشته بودین اهواز جزشون نبود، خواستم بپرسم اهواز اضافه شده یا نه.
از کی تا حالا کرمانشاه کلان شهر شده که ما خبر نداریم؟؟؟:31:
جالبه اهواز که هفتمین شهر پرجمعیت هست رو نداره بعد کرمانشاه رو داره.:46:
سلام دوســـت عزیز اهواز هنوز نقشه اش نیومـــده باید منتظر باشید که براش نقشه بیرون میدن یا نــه !؟!نقل قول:
موفق باشید!:40:
كرك شده چجوري بريزم؟؟بايد گوشي تو هك قرار بدم بعد نقشه ها رو بريزم؟؟نقل قول:
من مستقيم از نوكيا مپ لودر اينا رو گرفتم حدود 500 مگ !
عجب ضد حالي شد:41:
سلام دوســت عزیز منظور داریوش جــان برنامه Ovi هســتش که لینک اول ضمیمه شده نصب کنید چون کرک شده هستش !نقل قول:
به نقشــه کاری نداره نقشه درســت کپی شــده ...
نقشه های جدید هر چند وقت یه دفعه میان ؟ مثلا اینی که توی پست اول هست برای اردیبهشت امساله . میخوام ببینم اگه جدیدترش کی میاد؟
ببخشید یه سوال/شاید تکراری باشه شرمنده.
برنامش واسه پاکت پی سی ها تبدیل نشده؟
اهان فهميدم ...خيلي ممنون!نقل قول:
فقط اين ovi map تو پست اول تو اسمش هست unsigned !!
بايد حالا اول sign اش كنيم بعد نصب كنيم يا گوشي رو تو هك بزاريم بعد نصب كنيم؟
يا هيچكدوم از اين كارا لازم نيست فقط نصبش كنيم؟:31:
سلام دوست عزیز معلوم نیســـت دیر یا زود داره :20:نقل قول:
نقشه های جدید هر چند وقت یه دفعه میان ؟ مثلا اینی که توی پست اول هست برای اردیبهشت امساله . میخوام ببینم اگه جدیدترش کی میاد؟
گوشی رو تو هــک بزارید و برنامه رو نصـب کنیــد :46:نقل قول:
فکر نکنـــم تبدیل شده باشــه !!!نقل قول:
ببخشید یه سوال/شاید تکراری باشه شرمنده.
برنامش واسه پاکت پی سی ها تبدیل نشده؟
سلام
تو صفحه اول اسمي از كرج نبود مي خواستم بدون اضافه شده يا نه
منظور از تهران استانه يا شهر ؟؟؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز نقشه کرج اضافه نشده...برای کرج میتونی از Garmin استفاده کنی..
شاد باشی:40:
garmin رو كه دارم بچه هاي ميگفتن اين بهتره خواستم دانلود كنم كه شما ميگي نقشه كرج رو نداره :41:نقل قول:
سلام دوست عزیز به نظــر منم Ovi بهتـــر از گارمیــن هستــش ولی انگـار شما هم مثل ما از نقشــه بی نصیـب هستید :31:نقل قول:
سلام بچه ها
گوشیم x6 همه چیش عالی فقط با ماهواره ارتباط برقرار نمیکنه قبلا درست بود
اون قسمت پایین که میگه چند کیلو بایت گرفت روش یه خط کشیده helpme
دانلود Nokia ovi maps برای گوشی های دیگر مثل n95,n95 8gig,n96,...
لینک:کد:http://europe.nokia.com/support/product-support/maps-support/compatibility-and-download?intc=ncomsup-fw-ilc-bdy-con-na-ncomexpserveu-g0-20-visitmapssupport_0x0#
من طبق چیزی که تو پست شماره 3 بود عمل کردم
ولی نتونستم nokia map loader رو دانلود کنم، تو cd مربوط به گوشیم هم نیست
لطفا راهنمایی کنید
سلام دوســت عزیز خب از لینک زیر استفاده کنید برای دانلود برنامه :46:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نرم افزارو دانلود کردم
گوشی رو به کامپیوتر در حالت pc suit وصل کردم و با gprs رفتم تو اینترنت
بعدر از گذشت چند دقیقه یه صفحه اومد که فقط میشه توش زبون انتخاب کرد و دیگه هیچ دکمه ای برای ادامه هم نداره!!
چند بار دیگه که امتحان کردم اصلا دیگه هیچی باز نشد و گفت یک ارور اتفاق افتاده
چکار باید بکنم؟!
موبایل نوکیا E75 چطور؟ این فایل :
Nokia Ovi Maps v3.01 4401 S60v3 SymbianOS9.x Unsigned-CNSTea
کار میکنه روی این موبایل ؟
سلام دوست عزیز شما ضمیمه دوم پست نخست رو دانلود کنیــد !نقل قول:
برنامه رو اول باید ساین کنید بعد میتونید نصبش کنیــد :46:
با سلا من چه طوری میتوانم در گوشی خودم نقشه هار و داشته باشم لطفا هرچی که برای راهاندازی اوی مپ نیاز دارم به همراه آموزش و لینک دانلود ولینک دانلود نقشه و نرم افزار دانلود کردن نقشه های جدید و باز کردن نقشه در کامپیوتر وهمونی که نوکیا رائه کردهرو میخواهم ورژن گوشی 30.0.09واگر فریمور جدیدی برای گوشی 5530ارائه شده لطفا لینک دانلود رو قرار دهید
با تشکر وسپاس فراوان لطفا به همه سوالات پاسخ دهید وراستی آموزش پید کردن نقشه در نرم افزاراوی مپ بعد از اینکه نقشه ها رو نصب کردم رو هم آموزش بدهید
[QUOTE=H.VIKE;5302454]سلام دوست عزیز شما ضمیمه دوم پست نخست رو دانلود کنیــد !
برنامه رو اول باید ساین کنید بعد میتونید نصبش کنیــد :46:
موفق باشید!:40:[/QUOT
متاسفانه امکان ساین وجود نداشت و من گوشی که اصل از انگلیس امده بود را به فارسی آپدیت کردم و با آخرین ورژن که -- نشده است و نمی توان ساین کرد.
سلام دوست عزیز ساین میشــه هـک نمیشــه !نقل قول:
متاسفانه امکان ساین وجود نداشت و من گوشی که اصل از انگلیس امده بود را به فارسی آپدیت کردم و با آخرین ورژن که -- نشده است و نمی توان ساین کرد.
شما میتونید با برنامه SignSis برنامه ها رو با Cer & Key تو سیستم ساین و به گوشی انتقال بدی و نصب کنی :46:
درست یادم نیست ولی فکر کنم قسمت درخواست فایل Cer & Key درخواست دادی و فایل ها رو بهت دادم درســته ؟
اگه فایل ها رو بهت دادم با همین دو تا فایل میتونی برنامه ها رو ساین و نصب کنی :20:
سلام خدمت دوستان.
من برنامه رو دانلود کردم اما رو گوشیم نصب نشد. ساین هم کردم. گوشیم n86 هستش.
اما نقشه ها رو ریختم و با map خود گوشی کار میکنه (شاید چون گوشی خودش نوکیا مپ داره دیگه این نصب نشد نمیدونم) میخواستم بپرسم که چه جوری از مسیر یاب استفاده کنم؟ یعنی همون گوینده که حرف میزنه:31:
تو این برنامه میشه مقصد و مبدا رو تعیین کرد و بعد نشون بده چقد دیگه راه مونده؟
یه مورد دیگه اینکه تو گوشیم به جز map یه چی دیگم هست به اسم gsm data کار اون چیه؟
راستی تو این عکسی که اول صفحه هست مکانا رو روی نقشه فارسی نوشته اما ماله من انگلیسیه که.
ممظورم اینه که مثلا انقلاب رو نوشته enghelab . من اون 5 پارتی رو دانلود کردم فکر کنم ورژن 2.
مرسی...
ببخشید راهنمای صوتی فارسی رو میشه دوباره آپلود کنید ؟ از سرور قبلی پاک شده . ممنون
نقل قول:
سلام
بفرمایید عزیــز ... :11:
موفق باشید!:40:کد:http://izip.ir/download.php?id=A0A10F521
سلام
من هر چقدر میخوام با برنامه نوکیا اوی سوئیت یه نام کاربری بگیرم تا بتونم از این برنامه استفاده کنم
میگه
Your account could not be created. this may be due to intenet connection problems or invalid account details
تو سایت نوکیا هم موقع ثبت نام حساب کاربری این صفحه میاد
فکر کنم چون میفهمه از ایران کانکت هستم اجازه نمیده برای ثبت نام در سایت.کد:https://account.nokia.com/acct/register?serviceId=Ovimaps&lang=en-GB
کسی میدونه چطوری میشه این مشکل رو حلش کرد.
سلام چراخط ارتباط با ماهواره گوشي ان 78 من در فضاي آزاد يكي بيشتر پر نمي شه تو حالت تست (tool/connectivity/gps data ) هم پيغام poorly connection رو مي ده.
فكر مي كننيد با تغيير firm ware درست بشه يا اين كه كاملاً مشكل سخت افزاريه!
راهي هست بتونم روي 5700 اين نقشه ها رو نصب كنم؟ گوشيمم ه/ك شده
سلام...
گوشی من e52 امروز هم گوشی رو اپدیت کردم...
نرم افزار ovi maps هم روی گوشی از اول نصب بود و با اپدیت گوشی چند تا امکانات جدید هم بهش اضافه شده
میخواستم ببینم لازمه نرم افزار ovi maps رو دوباره بگیرم و نصب کنم ؟>
یا فقط نقشه هاشو بگیرم ؟
میتونی از یک ف ی ل ت ر ش ک ن که امکان تغییر ip داره استفاده کنی یا از برنامه های خاص تغییر ipنقل قول:
شما گوشیت رو آپیدت کن، میتونه تاثیر داشته باشه.. به هر حال چاره اش برای اولین بار فقط صبر کردنه..نقل قول:
سلام محمد!نقل قول:
این برنامه 5700 رو ساپورت نمیکنه...! نمیتونه نصب کنی.. حتی با هـک
شما فقط نقشه ها رو بگیری کفایت میکنه..نقل قول:
ولی پیشنهاد میکنم نسخه 3.04 (278) رو که دارم آپلود میکنم تو پست دوم نصب کنی..
nokiamap روی گوشی من نصب نمیشه چی کار کنم(n82
ممنونمنقل قول:
فقط یه نکته اینه که بعد از ثبت نام باید همیشه با ف ی ل ت ر ش ک ن وارد بشم یا اینکه از دفعات بعد مشکل نداره (مثلا فکر میکنه من یه خارجی ام که تو ایران دارم به سایتشون وصل میشم)
چه اروری میده دوست عزیز؟نقل قول:
من جديدا نقشه هاي زيادي حدود 600 مگابايت ريختم رو گوشي..از اون به بعد حس ميكنم سرعت وصل شدن گوشي يه جي پي اس يه كم كمتر شده!!
ربطي به حجم نقشه داره؟؟
گوشي N95 ...
فکر نمیکنم!نقل قول:
ممکنه برنامه لودش بیشتر طول بکشه..اما در مورد اتصال بعید میدونم دخالت داشته باشه!
سلام من اصلا اسم ایران رو برای دانلود نقشه نمیبینم یکی راهنمایی کنه باید چی کنم؟
اینم عکس نرم افزار
کد:http://www.islamupload.ir/viewer.php?file=6j6rzuxjg93e5hcbcs5m.jpg
cartificata error contact the application supplier گوشیمو -- نکردمنقل قول:
شما باید گوشیتو هـک کنی دوست عزیز..نقل قول:
چرا جواب نمی دید