خوب دوستان بالاخره یکی از کاربران موبایلستان گوشی گرفتن
ولی متاسفانه به گفته ایشون صدای گوشی خوب نیست حتی توی هندزفری هم گفتن که خیلی خوب نیست :41:
Printable View
خوب دوستان بالاخره یکی از کاربران موبایلستان گوشی گرفتن
ولی متاسفانه به گفته ایشون صدای گوشی خوب نیست حتی توی هندزفری هم گفتن که خیلی خوب نیست :41:
خداحافظ ويواز يكي از دوستانم ويواز خريده ميگه اولا صداش افتضا هست مخصوصا توي هندزفري وفيلمهاي كه كه ميگيره درسته hd هست ولي افت فريم داره يعني كيفيت فيلمبرداري ساتيو كه vga هست و30 فريم ميگيره خيلي بهتر هست پسس دوربينم هيچ و ميگفت باترشم جالب نيست بر خلاف تبليغاتشون ..كلا به نظر من فكر نميكنم اين گوشي توي ايران يا كلا استقبال خوبي بشه پسسسس فعلا 2 گزينه انتخاب گوشي براي اونايي كه ميخان بخرند هست 1- ساتيو با دوربين 12 2- omnia hd
نظر و انتظار هر کسی در مورد گوشی متفاوت هست.شما نمیتونی اینجوری که دوست شما این گوشی رو نپسندیده بگی بقیه هم ممکنه استقبالی نکنن.
خیلی از مردم گوشی رو که میخرن قبلش نمیرن مثلا کیفیت فیلم برداریش رو با امنیا که مقایسه کنن بعد گوشی رو بگیرن.
من توی این مواقع ریویو ساتها رو بیشتر بهشون استناد میکنم.مخصوصا جی اس ام آرنا.وقتی اونها فیلم برداری رو تایید میکنن یه جورایی خیال آدم راحت میشه.
شاید هم نظر من درست نیست.:دی..
قبل از اين كه شما و دوستتون اين كارا را بكنيد قبلا سايتي معتبر تر مقايسه رو انجام داده...نقل قول:
خداحافظ ويواز يكي از دوستانم ويواز خريده ميگه اولا صداش افتضا هست مخصوصا توي هندزفري وفيلمهاي كه كه ميگيره درسته hd هست ولي افت فريم داره يعني كيفيت فيلمبرداري ساتيو كه vga هست و30 فريم ميگيره خيلي بهتر هست پسس دوربينم هيچ و ميگفت باترشم جالب نيست بر خلاف تبليغاتشون ..كلا به نظر من فكر نميكنم اين گوشي توي ايران يا كلا استقبال خوبي بشه پسسسس فعلا 2 گزينه انتخاب گوشي براي اونايي كه ميخان بخرند هست 1- ساتيو با دوربين 12 2- omnia hd
نتايج هم كاملا واضحه!... امنيا سي پي يو ضعيف تري داره
گنده تر و زشت تره... قيمتش هم بيشتره.... فيلم برداري ويواز هم بهتره... شما پشت سر هم هي براي خودتون نتيجه گيري نكنيد خواهشا!
نقل قول:شما دوستان عزيز اين 2 تا ويدئو را دانلود كنيد اگر بازم خاستيد براتون ميزارمنقل قول:
URL="http://pic.gsmarena.com/vv/reviewsimg/sony-ericsson-vivaz/camera/sony-ericsson-vivaz.mp4"]
HTML کد:
[/URL]کد:http://pic.gsmarena.com/vv/reviewsimg/sony-ericsson-vivaz/camera/sony-ericsson-vivaz.mp4
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوتا سمپل بدون کانورت.
بیت ریت امنیا 8282 کیلو بیت در ثانیه
بیت ریت ویواز 6769 کیلو بیت در ثانیه.
---------- Post added at 09:01 PM ---------- Previous post was at 08:59 PM ----------
شما اصلا گوشي ويواز رو تو دست كه ميگيريد اصلا ابوهت نداره معلوم نيست ولي آمنيا ابوهت داره
با فونت کوچک هم بنویسید ما می بینیم ... والا نمیدونیم ریویو رو باور کنیم یا این حرفا رو ! درست است که صداش کمه ولی ریویو کیفیت صدا رو عالی اعلام کرده (حالا شاید ردر آپدیت فریمور صداش بلندتر شه ) ..یا باتریش که 200 میلی آمپر از باتری ساتیو بیشتره نیست ؟
یا ریویو اعلام کرده که ویدئو فریم ریت پایداری داره و هیچ وقت زیر 24 نمیاد که در هم در رکورد تصویر هم صدای فیلم بهتر از امنیا اچ دی هست .
حداقل چند نفر بگیرن ببینیم چه جوره . دوسته من این رو خریده که نشد سند ! دوسته منم خیلی چیزها خریده :دی
اینارو هم gsmarena گفته؟شما احتمالا به سونی اریکسون بیشتر از سامسونگ علاقه ندارید؟نقل قول:
قبل از اين كه شما و دوستتون اين كارا را بكنيد قبلا سايتي معتبر تر مقايسه رو انجام داده...
نتايج هم كاملا واضحه!...
امنیا گنده تر و زشت تره...
حرف منطقی میزنی. اخه منم گوشی رو خریدم با اینکه بعضی ایرادات بهش وارده ولی من هم دلایل خودم رو داشتم.نقل قول:
اما از گوشی بگم.
من مشکی گرفتم 470(البته سه دکمه جلوش هم مشکی هستن برعکس تصاویر تو تبلیغاتش)
با گارنتی خدمات پارسه
تو پکیجش اینا بود:1_خود گوشی:31: 2- مموری 8 گیگ نوع 2(البته روی خود گوشی بودش) 3- باتری 1200
4- قلم 5-یه کیف(فکر کنم مثل مال همون ساتیو بود ساخت چین) 6_ رم ریدر با مار خود سونی اریکسون 7-شارژر و کابل یو اس بی مربوطه(ساخت مالزی) 8-کابل تی وی ساخت مالزی
هنگ که ندیدم
اینترفیس بسیار عالی
اما در مورد اسپیکر باید بگم که صداش کیفیت خوبی داره و به خوبی صداهای ریز و بم رو ساپورت میکنه اما به لحاظ بلندی صدا فکر کنم
برای کسی که قبلن 5800 یا امنیا داشته راضی کننده نیست ولی نباید از یک اسپیکر انتظار بیشتری داشت گر چه من اکولایزر جدید رو نصب کردم و فکر میکنم میتونه یه تغییر کوچیک بده در اونچه که میشنویم. در هدست هم کیفیت خوبه ولی باز ولوم صدا قابل قبول نیست البته فکر کنم در حد استاندارد ساختنش برا ی کسایی که زیاد از اون برای اهنگ گوش دادن استفاده میکنند دچار کاهش شنوایی نشن:8:
در مورد جی پی اس گرچه گفته شده بود که خیلی دیر روی ماهواره لاک میشه ولی من تو خونه در کمتر از 10 ثانیه مچ شد.:18:
کیفیت تاچ خیلی خوبه و حساسیت بسار بالایی داره
پنج زبان رو ساپورت میکنه فارسی-انگلیسی-فرانسوی-فیلیپینی و یکی دیگه رو هم میشه فارسی تایپ کرد و هم خوند
تمام منوها هم فارسی میشه
باتری هنوز تست نکردم
دوربین و فیلمبرداری هم زیاد کار نکردم باهاشون و چون اینترنتم با زغال سنگ کار میکنه نمیتونم براتون سمپل بزارم
کیفیت ساخت بدنه هم بسیار عال هستش( اگه کسی می خواد بدونه در مورد ضربه چه دوامی داره میتونه هزینشو بپردازه:2:
سوالی بود بپرسید شاید بتونم جواب بدم
بعدا در مورد ریت فیلم برداری یه تست میکنم.
قیمت ویواز در تبریز 430
هم GSMarena و هم phone arena از لحظ باتری و فیلم برداری نمره عالی به گوشی دادن.
به هر حال چد نفر که گوشی رو بخرن همه چیز معلوم میشه.
واقعا مرسی...........به این میگن حرف حساب..........:10:نقل قول:
80 درصد خریدارشم :دی.............فقط باید پولشو جور کنم
دوستان پشت گوشی (زیر باتری)به جای ویواز u5i نوشته.این یعنی چه؟
ایا همان ویواز هست؟
سلام:31:نقل قول:
بله کد خود ویواز هست.
مثلا ساتیو هم با کد u1 هست.
دوست من ویواز نام تجاری u5i هستش مثل a853 که نام تجاریش مایلستون(موتورولا) هستنقل قول:
برعکسه :دی
کد گوشی Vivaz یا Satio هست
گوشیهای دیگه سونی هم کد نیم دارن !
مثلآ X10 که کد نیمش ریچل هست یا P990 که کدنیمش هرمیون هست
اینجا میتونین همشونو ببینین :
کد:http://semcblog.com/codenames/
اما خیلی توی کف این گوشیم :دی............خوش تیریپه :دی...........کیفیتش هم که عالیه........
ممنون بابت توضیحنقل قول:
شما یه لطفی کن با یه هدفون دیگه از این تو گوشی های هم تست کن ببین صدا تو هدفون بالاتر نمی ره (شاید این هدفون های فابریک گوشی زیاد خوب نیست)
==========
راستی اون 2 تا بازی پر گرافیکی که توی نقد و برسیش توی جی اس ام آرنا انداخته بود روش هست؟؟؟ (توی رم یا خود حافظه داخلی؟) تست کردی بازی هارو (مخصوصا اون بازی رالی) بدون فرم روون اجرا مکنه؟؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
باطریشو هر موقع تونستی یه تستی بزن.1 چقدر طول میکشه باطری فول شارژ بشه .
2 با استفاده زیاد باطریش چقدر جواب میده؟با استفاده معمولی چقدر؟
آقا majidstar ما منتظریم :8::10::8:
من این گوشی رو تو مشهد قیمت کردم میگن 530 تومان!!!
گارانتی هم نداره
رنگ مشگی رو هم دستم گرفتم
بسیار سبک و جمع و جور هستش
انگار که هیچی دستت نگرفتی
از لحاظ شکل وظاهر بسیار عالی هست
از لحاظ فنی رو دیگه نمیدونم!!
کاش گوشی با همچین سایزی سیستم عاملش آندروید بود:41: ( البته بر خودم میگم که گوشی خیلی بزرگ نمیخوام )
برادرم این گوشی را گرفته .دیروز نیم ساعت دست من بود.نکته نا امید کننده دوربین گوشی است که به نظرم کیفیت خوبی ندارد.طوری که دستمال ابی رنک را مایل به سفید نشان میدهد.البته با تنظیمهای مختلف دوربین هم اشنا هستم اما نتوانست انتظارم را بر اورده کند.
ایا با اپدیت گوشی مشکل دوربین حل میشود؟
شاید باور نکنید اما دوربین گوشی خودم(c702)عکسهای بهتری از ویواز میگیرد به خصوص در داخل خانه.
در ضمن گوشی زبان فارسی ندارد از کجا میتوانم نصب کنم.
خب برادر من تاکید سری C کلا روی دوربین هست دیگه. اونم اگه کیفیت نداشته باشه که دیگه هیچی دیگه نداره! ولی این گوشی ...
البته یه زمزمه هایی هست که یک گوشی مثل ویواز میاد با آندرویید 2.1 و از سری واکمن هست . در حد حرف است فعلا :نقل قول:
کاش گوشی با همچین سایزی سیستم عاملش آندروید بود
Sony Ericsson are due to be announcing a mobile phone very soon, which will straight away become the flagship of the Walkman range. There are no official details on it yet
کد:http://dailybreaknews.com/sony-ericsson-music-be-the-food-of-love-with-walkman-mobile-phones/10698
اخه برادر من گوشی من 3.2 مگا پیکسل هست اما ویواز 8.1 با فیلم برداری اچ دی؟....نقل قول:
سلام بچه ها
احتمال داره گوشیمو عوض کنم
ویواز یکی از گزینه های مورد نظرم هست
نظر کلی در مورد این گوشی را بگوئید
عکاسیش در چه حدیه ؟
میدونم از ان86 و رنوار ضعیفتره
آیا از w995 بهتره یا نه ؟
فیلمبرداریش با اچ دی 24 فریم هست ؟
با اپدیتی چیزی 30 فریم نمیشه ؟
باطریش چطوره ؟
تاچش چطوریه ؟
صفحه گوشی براحتی خش برمیداره یا بهتره ؟
صداش که متاسفانه استریو نیست
اسپیکرش در چه حدیه ؟
آیا میتونه مثل سی905 باشه ؟
هندز فری چی ؟ کیفیتش خوبه ؟
لنزش صد خش هست یا نه ؟
کلا ایرادات گوشی را بگید
والا سايت جي اس ام كه چيز ديگه اي ميگه:نقل قول:
نکته نا امید کننده دوربین گوشی است که به نظرم کیفیت خوبی ندارد
اين دو تا عكس فول سايز هم نشان از صحت گفته هاي جي اس ام! :نقل قول:
Image quality
Sony Ericsson Vivaz produces splendid photos. The colors are vibrant and rich (too bad we don't have the weather to prove it), the amount of resolved detail is very good and the noise levels are low.
There is no over sharpening or purple fringing. Had the amount of resolved detail and contrast been just a tad more, we surely would've called it the ultimate camera on a phone.
Here go the Sony Ericsson Vivaz samples.
کد:http://pic.gsmarena.com/vv/reviewsimg/sony-ericsson-vivaz/camera/gsmarena_001.jpg
کد:http://pic.gsmarena.com/vv/reviewsimg/sony-ericsson-vivaz/camera/gsmarena_006.jpg
هر نقصی هم باشه با آپدیت خیلی بهتر میشه.جدیدا سونی اریکسون نشون داده داره ساپورتش رو بهتر میکنه.
نقل قول:
با سلام خدمت شما دوست عزيز نگاه كن گوشي ويواز متاسفانه نتوانست بر خلاف تبليغاتش خودشو نشون بده من دوستم خريده از باتري ميناله بعد با توجه به جستجوهايي كه من در سايتهاي مختلف وانجمنهاي مختلف كردم كيفيت عكسبرداري خوب نيست وفيلمبرداري قابل قبول نيست يعني 24 فريم و عملا هر كسي كه خريده بصورت vga 30 فيلمبرداري كرده پس hd هم هيچ و كيفيت صدا چه در اسپيكر چه در هندزفري قابل قبول نيست.
كلا اين گوشي خوب در نيامد بر خلاف اينهمه تبليغات/// به نظر من ارزش خريدن نداره والا ساتيو بگيريد بهتره حداقل ديگه از لحاظ عكسبرداري حرف اولو ميزنه فيلمبرداريشم بد نيست ..vga 30 با دوربين 12 ..
نظر بنده عکس این هستنقل قول:
والا همه میگند بهترین فیلمبرداری در بین تام گوشیهای موجود را ویواز دارهنقل قول:
بعد شما اینطور میگین
ولی اگه 30 فریم نگیره جالب نیست
عکاسیش هم که فکر نمیکنم اینطور که شما میگین بد باشه
محافظ لنز نداره اینجاش بده
اما باطریش
اصلا بهش نمیاد باطریش ضعیف باشه
نمیتونم باور کنم
13 ساعت مکالمه و 400 و خورده ای استند بای داره
صداش را با سی905 در اسپیکر و با 5800 در هدفون مقایسه کنید
سلام
اول در جواب اون دوستمون در مورد بازیهاش باید بگم که هر دو بازی روی مموری هستش و باید نصب شه. بازیها خیلی راحت و بدون فریز اجرا می شه اما در مورد اون بازی رالی باید بگم که موسیقی پس زمینه نداره و فقط در موقع پخش تکرار مسابقه موسیقی پخش میشه.
در مورد زمان شارژ باطری برای من حدود 130 دقیقه از 0تا 100 درصد طول کشید
در مورد نصب ovi maps که نسخه کرک شده اصلا نصب نمیشه. اما نسخه 3.04 و3.03 با ساین کردن تا اینستال 100 درصد هم میره ولی در موقع installation repair نهایی ارور constrained certi... میده و ایکون برنامه به app اضافه نمیشه در حالی که تو برنامه های نصب شده قرار میگیره. برنامه hello0x2 هم نصب میشه اما موقع unpacking میمونه و اجرا نمی شه.
و مطلب آخری هم اینکه من چند ویدیو گرفتم با کا ام پلیر که نگاه میکنم ریت ویدیو ها 23.98 و کمتر هستش و ریت صدا هم 64aac یک کاناله هست که به نظر من صداها کیفیت بسیار مطلوبی دارند.
گوشی من فارسی دارهنقل قول:
از این جا میتونی
menu-settings-phone-language
سه گزینه داره اولی تمام منوها فارسی میشه دومی صفحه کلید فارسی میشه
البته اگه صفحه کلی رو انگلیسی بزاری بهتره چون هر موقع خواستی فارسی تایپ کنی
داخل صفحه کلید یه دکمه داره که سه خط هستند اونو که بزنی یه منو باز می شه و میتونی writing lang... رو انتخاب کنی و راحت زبان رو تغییر بدی.
سلام
دوستانی که این گوشی را دارن ازش راضی هستن؟
عجيبه چند نفر خريدند ولي يك ريويو درست حسابي نميزارند حداقل يك تيكه از فبلمبرداريشو بزارن /به خدا اگه گوشي رو من خريده بودم براي اينكه دوستان از سردرگمي نجات پيدا كنند نزديك 1 صفحه ريويو با فيلمبرداري اينجا ميزاشتم يعني اينقدر سخته //عجيبه.............
گل محمدی جان فرق بین 24 فریم و 30 فریم اونقدر زیاد نیست و کلا تمام فیم ها هم24 فریم ضبط میشن
اشکال امنیا hd این بود که افت فریم داشت برای همین زیاد تو hd خوب فیلم نمیگرفت که اونم مثل اینکه با آپدیت بهتر شده
ویواز اون جور که تو ریویوها بود تو حالت hd افت فریم نداشته و تو 24 فریم ثابت میمونده و از نظر ضبط صدا هم وضعیتش خوب بوده
آرنا که خیلی ازش تعریف کرده بود و البته اینم گفته بو که این نسخه بتا هست و تو نسخه نهایی بهتر هم میشه
نمونه عکس ویواز دربیرون از ساختمان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 06:50 PM ---------- Previous post was at 06:47 PM ----------
دوست عزیز این را میدانستم اما در ان قسمت هم گزینه فارسی نداردنقل قول:
دوستان تو را خدا كمكم كنيد من بين 3 تا گوشي موندم 1 ساتيو 2 آمنيا hd و3 ويواز برام فيلمبرداري وعكسبرداري وكيفيت صدا وباتري مهمه
نظر من ویواز هستش............خودم هم میخوام بخرم :دی:8::27::21:نقل قول:
سلام
امروز ویواز را خریدمش
جالبه سی دی نداشت
وقتی گوشی را به کامپیوتر وصل کردم پی سی سویت از طریق اتوران اومد بالا
یعنی پی سی سیویت در مموری 8 گیگ همراه گوشی کپی شده