خوب منم نصب کردم دیگه که اینو گفته شما میگی امتیازش خوب نیست :41:نقل قول:
Printable View
خوب منم نصب کردم دیگه که اینو گفته شما میگی امتیازش خوب نیست :41:نقل قول:
بفرما »نقل قول:
هارد » HDD 1.5Tb
رم » دو تا رم DDR3 2Gb chipset 240
cpu » Intel core2Quad Q9400 2.66 6M cash
VGA » XFX 240GT
دیگه چی بگم ؟
راستی یه مشکل هم داره سیستمم
که هر از چند گاهی یه صفحه آبی میاد پر نوشته بعد ریستارت میشه چرا ؟ مشکل از چیه به نظرتون ؟ میخواین عکس ازش بندازم نشونتون بدم ؟
احتمالا مشکل از ناسازگاری یکی از درایورهاست. توی قسمت استارت آپ تیک ری استارت اتوماتیک رو برادر تا در هنگام صفحه آبی خودبخود ری استارت نشه سپس طبق ارور توی اینترنت سرچ کننقل قول:
البته اگر بلو اسکرین تکرا شد.
[QUOTE=amirtoty;5393478]مدل هارد و رمتونو بنویسید!!!!! لطفا!!!!
رم:4gig=2x2gig gel
هارد:500gig sata
حالا لطفا بفرمایید چطوری امتیازهارو بالا ببرم؟
:21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 11:54 PM ---------- Previous post was at 11:50 PM ----------
نقل قول:
منم این مشکلو داشتم!
با عوض کردن رم درست شد!
البته اگه زیاد صفحه آبی میبینی!
شما هم یک نگاه بنداز مدل رماتو!
اگه هم فقط گاهی میاد! رماتو اگه باس 1333 هست روی مادربورد جای رمایی که سفید هست بزار اگه نه جای آبی!
CPU:INTEL Q8300 @3000.14 MHZ:20:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
RAM:3GB APACER DUAL @920MHZ:46:
GRAPHIC:GEFORCE FX8400GS 512MB OVERCLOCKE :13:
HARD:MAXTOR 300GB 7200 16MB:13:
نقل قول:
واقعا" واسم جای سوال بعد از اینکه کارت گرافیکم رو آپدیت کردم بیشتر شد .
سلام
این هم امتیاز سیستم من
میگم چرا رم رو کم داده ؟ یعنی 2 گیگ خیلی کمه ؟
شما که سیستم خوبی دارین حیفه که رمتون 2 هست.بله اگه رمتون 4 بود امتیاز بالای 7 میداد بهتون.نقل قول:
Component Details Subscore Base score Processor AMD Athlon(tm) II X2 250 Processor 6.5 4.3 Determined by lowest subscore Memory (RAM) 4.00 GB 7.1 Graphics NVIDIA GeForce 9500 GT (Microsoft Corporation - WDDM v1.1) 4.3 Gaming graphics 2815 MB Total available graphics memory 6.2 Primary hard disk 9GB Free (29GB Total) 5.9 Windows 7 Ultimate
System Manufacturer System manufacturer Model System Product Name Total amount of system memory 4.00 GB RAM System type 64-bit operating system Number of processor cores 2 Storage Total size of hard disk(s) 466 GB Disk partition (C:) 9 GB Free (29 GB Total) Disk partition (D:) 118 GB Free (145 GB Total) Disk partition (E:) 123 GB Free (145 GB Total) Disk partition (F:) 67 GB Free (145 GB Total) Media drive (G:) CD Media drive (H:) CD/DVD Graphics Display adapter type NVIDIA GeForce 9500 GT (Microsoft Corporation - WDDM v1.1) Total available graphics memory 2815 MB Dedicated graphics memory 1024 MB Dedicated system memory 0 MB Shared system memory 1791 MB Display adapter driver version 8.15.11.8593 Primary monitor resolution 1440x900 DirectX version DirectX 10 Network Network Adapter NVIDIA nForce Networking Controller Notes The gaming graphics score is based on the primary graphics adapter. If this system has linked or multiple graphics adapters, some software applications may see additional performance benefits.
ASUS M60
اینم امتیاز ویندوز 7 به سخت افزار لپ تاپ ایسوس مدل M60. رمش رو خودم آپگرید کردم.
هاردش رو هم Momentus XT 500GB گذاشتم روش اما امتیاز هارد تغییری نکرد. فقط در هاردهای SSD امکان داشتن امتیاز 7 به بالا امکان داره.
ویندوز 7 ورزن 64بیتی این سیستم رو از دم قسط خریده بودم 7 ماه پیش :31:
حالا چطوری مشخصات قطعات رو نشون نمیده ؟!!!!
روی گزینه ی View And Print detiled performance and system information کلیک کن نشون میدهنقل قول:
---------- Post added at 11:33 AM ---------- Previous post was at 11:32 AM ----------
دوست عزیز میشه بگی آیا منم میتونم رم و گرافیکم رو ارتقا بدم؟ vaio vpccw21fxنقل قول:
رم رو میتونی اما گرافیک رو نمیتونی دستکاری کنی. با ارتقا رم ممکنه رم شیر شده با گرافیک بالاتر بره اما این رم شیر شده زیاد به درد گرافیک نمیخوره. اگر میخوای کاری کنی که سرعت اجرای بازی ها و یا برنامه ها در سیستمت تاثیر گذاریش بهتر از ارتقا رم باشه اونوقت به رم کاری نداشته باش چون رمت خوبه. البته نمیدونم 1066 هست یا 13333. اما بجاش هارد لپ تاپ رو با یک هارد SSD عوض کن فرق خیلی زیادی رو میبینی.نقل قول:
من چون به رم بالا با کلاک بالا احتیاج داشتم رم رو ارتقا دادم وگرنه منتظرم قلکم پر بشه یدونه SSD بندازم روش :46:
[IMG]file:///C:/Users/Home/Desktop/pr.jpg[/IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من زده 4.7
doal core 1600
64 bit
4870 ati
2g ram
آیا میشه که امتیاز بالاتری با این سیستمگرفت.
سلام
این امتیاز ویندوز 7 به سیستم منه.
Processor: 7.3
Memory: 7.5
Graphic: 7.4
Gaming Graphic: 7.4
Primary Hard Disk: 5.9
فقط یه سؤال، چرا به سرعت هارد انقدر پایین میده؟!
اینم مشخصات سیستم من:
CPU: Intel Core i5 760 2.80 GHz
Main: Asus P7P55D Pro
Ram: Corssair 2x2GB dual channel DDR3 1600
VGA: Sapphire 5770 1GB DDR5 Vapor-X
HDD: Western 1TB Cavier Green 64MB Buffer
یه سؤال دیگه، سیستمم باس رم رو بیشتر از 1333 نمیشناسه! نمی دونم چرا! فقط میدونم رمم اورجیناله!
[IMG]C:\Users\MojyTK\Desktop\New folder\Score.jpg[/IMG]
ما شالله به سیستم خودم : دی
CPU 3200 LGA 2MB
RAM 2GB
HDD 500GB
GRAPHIC ON BOARD
-------------------------
:21:
برین سیستم هاتونو جمع کنین : دی
دم سی پی یو گرم کار کارت گرافیکم میکنه یه تنه :دی
گرافیک یه خورده کم نداده ؟ !
اینم واسه لپ تاب دل دوستم مدل N5010
بچه ها سلام
واسه من با اینکه رم سیستمم 4 گیگ هستش از نوع PNY DDR2 800
ولی امتیاز 5.3 داده!!! توی مشخصات سیستم نوشته 4 گیگ رم شناسایی شده و فقط 2.5 گیگ قابل استفاده!!!
میگن به خاطر ساپورت سیستم عامله. ولی عکسی که دوستمون گذاشته بهش امتیاز 7.1 داده. کل فضای رم رو شناخته.
میشه بگین به خاطر چیه. در ضمن مادربوردم تا 8 گیگ رم ساپروت میکنه ASUS P5B-VM SE
در ضمن با چند نوع رم دیگه هم تست کردم
چرا کم داده ! نکنه 2گیگ DDR2ه !؟نقل قول:
نمیدونم چرا از رمم کم استفاده میکنه
ولی اینم امتیاز من
نه یه گیگه !نقل قول:
چطور ؟
32 بیتی همینه !نقل قول:
کم داده ! درایورت رو آپدیت کن !نقل قول:
بخاطر CPUت به رمت هم کم داده ! وگرنه به 4 گیگ تا 7.2 هم میده ! فرکانس CPUت رو ببری بالا امتیاز رمت هم میره بالا !نقل قول:
استفاده کامل از 4 گیگ توی سیستم 64 بیتی ممکنهنقل قول:
---------- Post added at 07:00 PM ---------- Previous post was at 06:57 PM ----------
بین سی پی یو و امتیاز رم رابطه مستقیم وجود داره. ضمنا سی پی یو شما درست تنظیم نشده برای اینکه سرعتش به جای 2.5 روی 2.1 برو توی بایوس و کانفیگش رو بزار روی 12.5 * 200 اونوقت دوباره تست کن.نقل قول:
ولی توی بایوس هم 2.5 گیگ میشناسه :41:نقل قول:
توی دفترچه مادربوردم رو نگاه کردم و دیدم بیشترین سازگاری این مادربورد بار رم های کینگستون هستش. من 2 تا PNY روی سیستمم دارم. گفته بودم که از 4 گیگ فقط 2.5 گیگ رو میشناسه. هم توی بایوس و هم توی ویندوز.
خلاصه از یکی از دوستان 4 گیگ رم کینگستون باس 800 قرض کردم (2 تا 2 گیگ) و روی مادربورد تست کردم. جواب منفی بود:41:. بازم 2.5 گیگ میشناسه. هر 4 تا رم رو نصب کردم و سر جمع شد 8 گیگ رم باس 800. ولی بازم 2.5 گیگ شناخت:41:. باتری بایوس رو درآوردم. بازم همون 2.5 گیگ بود. توی ویندوز هم 2.5 گیگ بود و امتیاز رم از 5.3 تکون نخورد. :19:
بچه ها لطفاً کمکم کنین. یعنی به خاطر مادربورده؟؟؟؟ بابا تا 8 گیگ ساپورت میکنه.