تو مرحله market این ماموریت میده نمیدونم باید چی کار کنم لطفا راهنمایی کنید
go up to the surface with bourbon
Printable View
تو مرحله market این ماموریت میده نمیدونم باید چی کار کنم لطفا راهنمایی کنید
go up to the surface with bourbon
شما m رو بزن و برو اونجایی که اون یارو هست بعد با هم میرین بیرون از مترو و تو هوای آزاد.همون اول همه جارو بگرد که کلی مهمات داره:8:نقل قول:
اینو نگاه کن مشکلت حل میشه:20:نقل قول:
کد:http://guides.gamepressure.com/metro2033/guide.asp?ID=9359
بازی بسیار زیبایی بود هرچی میره جلوتر داستان و جو بازی گیراتر و زیباتر میشه .... امیدوارم قسمت دومش هم بزودی بیاد چون کلا بازی موفقی بوده حتما قسمت دومش هم ساخته خواهد شد .
من اول بازی ام هنوز به اون دایره وسط نقشه نرسیدم مهمات هم خیلی کمه
دوستانی که جلوتر رفتن بگن تا ته بازی همین جوری تو مترو و فضای بسته هست ؟
نه فضای باز هم داره.یه کم صفحه رو ببر بالا یه سایتی گذاشتم که هم توش عکس از محیط بازی داره و هم راهنمای کامل بازیه:20:نقل قول:
ببينيد.اكثر فضاي بازي بسته است و تاريك اما فضاي باز هم وجود داره.اون دوستاني هم كه ميگند بازي شبيه به استالكره ، من نميدونم از روي چه چيزي اين حرف رو مي زنند؟ استالكر يه بازي كاملا اوپن وورد بود با محيطي باز در روز و شب و لوكيشن هاي مختلف و ... اما اين بازي هم فضاش فرق مي كنه و هم اينكه بسيار خطي تر از استالكره و مراحلش به ترتيب همون جوري پيش ميره كه بايد بره و ...
اما در كل ميشه گفت بازي خوبيه در اين سبك و من اين بازي رو به دوستان پيشنهاد مي كنم هر چند از اين بازي نبايد انتظارات خيلي بالايي داشت اما راضي كننده است.
سلام...
جريان اين چيه؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمام برنامه ها و آپدیت های داخل دی وی دی رو نصب کننقل قول:
ممنون...نقل قول:
اما جز فيزيك چيزه ديگه اي توش نبود...
دقيق نمي دونيد دليلش چيه؟؟؟
direct X رو دوباره نصب کن ببین چی میشهنقل قول:
جدا بازی نفس گیره
developer همه قصدش ساختن نحیطی مملو از ترس و تاریکی و رعب و وحشت بوده که همش رو عالی کار کرده
گرافیک هم texture هم lighting واقعا پر و قوی کار شده
gameplay بازی هم یکی از سخت ترین هاست بخ خصوص من یکی که از رو Hard رفتم الان تازه رسیدم وسط chapter 5
من یک چیزی رو نفهمیدم من تمام سوراه سمبه های همه مراحلی که رفتم رو مو به مو گشتم و از تمام جسد ها item گرفتم و تقریبا میتونم بگم چیزی از دستم در نرفته اما وقتی میام جاهایی که خرید داره میبینم فلان اسلحه 260 تاست و من 70 تا دارم :31:نقل قول:
اونجا که اون بچه sasha اومد رو دوش من و باید با هم میرفتیم واقعا کنترل سنگین و سخت شده بود که جالب هم بود
شما اين فايل رو نداريد و بايد دانلود كنيد : X3DAudio1_7نقل قول:
سرچ كنيد تو اينترنت پيدا ميشه . نميدونم اين لينك همونه يا نه :
کد:http://rapidshare.com/files/139716088/Sw.X3D.1.7.10_www.softarchive.net.rar
من هم دقیقا همین ارور رو داشتم ولی با اپدیت DX درست شد.نقل قول:
[
من یک چیزی رو نفهمیدم من تمام سوراه سمبه های همه مراحلی که رفتم رو مو به مو گشتم و از تمام جسد ها item گرفتم و تقریبا میتونم بگم چیزی از دستم در نرفته اما وقتی میام جاهایی که خرید داره میبینم فلان اسلحه 260 تاست و من 70 تا دارم :31:[/QUOTE]
دلیلش احتمالا اینه که شما گلوله هایی که به عنوان واحد پول مصرف می شه تو تفنگات استفاده می کنی:31:
چه تفاهمی در ضمینه تیر و اصلحه ! :10:نقل قول:
خدمتون بگم , حالا این ادعایی که سازنده کرده بود که گفته بود مرزهای گرافیکی 360 رو افزایش داده واقعا حقیقت داشت ؟! نسبت به بهترین بازیه اختصاصی 360 چطور گرافیکی داشت ؟! (شما با 360 رفتی یا PC ؟!)
دوستان من تو این بازی زیبا اون مرحله هه که دررو جلوم اولای بازی وا میکنن یکی میاد یه دفعه آژیر خطر میدن اون جکو جونورا از این ورو اونور پیدا میشن هی میمیرم نمیدونم آخه20نفری میریزن سرم منم سیم ثانیه بعد میمیرم جالبه که بابقیه کاری ندارن یه راس میان طرف من ...
ممکنه راهنمایی کنید:41:
ابن بازی تو ویستا هم میاد؟
تو تورنت زده بودن ویندوز 7
بله روی ویستا اجرا وشه پست اولم یه نیگا بنداز توضیحات کامل دادن دوستاننقل قول:
تشکر.....
خوب این اثر هم ساعت 3 صبح تمام شد
بسیار بسیار لذت بردم از بازی مدت ها بود بازی که توش رعب و وحشت باشه بازی نکرده بودم
بازی های این روز ها هم که همش کلیشه ای و تکراری شدن
این یکی واقعا متفاوت بود
یکی از بهترین گرافیک ها و صدا گذاری ها رو داشت
کارگردانی و ارائه واقعا عالی بود
فقط موردی که اذیت کرد سیستم مبارزه و به خصوص هدف گیری و یکم هم سختی بیش از حد بود
اخرش واقعا زیبا بود
بسی لذت بردیم !
دوستان من اونجایی که زندانی شدم و دوستام میان و نجاتم میدن گیر کردم.
درست وقتی با اون ماشینه که روش تیر بار داره و منم پشت تیربارم یهو یه چیزی مثل تانک(ولی خیلی کوچیکتر)میاد هر کاری میکنم نمیتونم بترکونمش و هی میمیرم
راهش چیه؟
اونی که باهامه هی میگه هیت د ساپورتز ولی نمیفهمم منظورش چیه؟
ممنون میشم کمک کنید
سلامنقل قول:
باید وقتی که اون وسیله ایستاد زیرش رو که معلومه تکستچر ضعیفتری داره با تیر بزنی تا زیرش خالی شه بیفته پایین!
این بازی چرا اینطوریه؟ من رو 7 نصب کردم. آخرین آپدیت درایور گرافیک و دایرکت ایکس رو هم نصب کردم و بازی کردم. ولی مشکل اینجاست که هر دفعه که سیستم ریست بشه، دفعه بعد وارد بازی نمیشه، مگر اینکه دوباره درایور کارت گرافیک رو نصب کنم و بعد از ریست باز هم به همین ترتیب... آپدیت و کرک جدید رو هم امتحان کردم. ولی مشکل از اون نبود.
از دوستان کسی مشکل پهن بودن تصویر را داره تو بازی؟
عجب سنگینیه این لعنتی افت فریم ریت شدید دارم تو بازی. فکر کنم باید از رزولوشن Native بیام پائینتر اینطوری.
از thq انتظار نداشتم اینطور بازی بسازه:18:
بچه ها واسه من APPCRASH داره چیکار کنم,سیستمم بازی رو میکشه.
مگه چیه ته بازیه عین FRONT LINES FUEL OF WARکه چند سال پیش داد بیرون حرف ندارهنقل قول:
نه نه توی DVD بازی رو نیگاه کن اون درایورارو بنصب بعدشم شما کارت گرافیکت چیه؟نقل قول:
مشکل پهن بودن تصویر دیگه چیه یه عکس بزار ببینیم:31:نقل قول:
عجب مشکل خفنی من که اینجوریشو ندیده بودم والا شما باید بازی رو پاک کنی اول از درایور کارت گرافیکت مطمئن بشی بعد بازیرو نصب کنی ولی شما تو ویندوز هفت میتونی به راحتی این بازیرو انجام بدی حالا ممکنه از کارت گرافیکت باشه که درایور خوب نصب نمیشه؟؟؟نقل قول:
مطمئنی رزولوشن رو روی نیتیو گذاشتی؟نقل قول:
اینکار رو هم امتحان کردم. باز هم همونطوریه. فکر نمی کنم از کارت باشه. با بازیهای دیگه هیچ مشکلی ندارم. البته تو این بازی هم مشکل افت فریم و از اینجور چیزها ندارم. فقط مشکلش همینه که مجبورم هر دفعه درایور رو دوباره نصب کنم. امکان داره مشکل از نسخه بازی باشه؟نقل قول:
ولی بازیش خیلی عالیه.
اوه پسر عجب بازی بودا.عجب داستانی داشت اوه ه ه ه ه ه ه:18:
به نظرتون یکم زیادی سخت نبود؟اسلحش خوب نشونه نمی گرفت ولی بازی خوبی بود یکم شبیه gears of war بود که البته داره نسخه سومش ساخته می شه
درسته نشونه گیریش و .. یکم مشکل دارن ولی در کل بازی محشری بود مخصوصا صدایی که موقع لودینگ داستان رو تعریف می کردنقل قول:
به نظرتون یکم زیادی سخت نبود؟اسلحش خوب نشونه نمی گرفت ولی بازی خوبی بود
آره بازی جالبیه ولی افکت آتش تو بازی خیلی جالب کار شده بود
کلا بازی خوبی بود
من که یکیش حمله میکنه شروع میکنم به مردن
من بازی رو گذاشتم روی DX9 تازه خوب شد، و افت فریم از بین رفت.
دوستانی که با سختی بازی این همه مشکل دارند خوب مگه مجبورند hard بازی کنند؟ چرا با نرمال بازی نمی کنید؟
آخه نرمالش حال نمی ده . ولی با اینکه هاردش سخته و اعصابتو خورد می کنه ولی خیلی جالبتر و باحالتره . :31:نقل قول:
باباجون رفیقمون راس میگهدیگه آخه گیمر حرفه ای روی نرمال بازی میکنه هاردش خیلی حال میده چون هیجانشم زیاده میترکونیم!نقل قول:
توهاردش دمب ساعت از اون حیوونا میاد سمتت باید سیم ثانیه ایی کار کنی:د ی:31:
با Normal هم تقریبا بعضی ازقسمت های بازی واقعا سخت هست که این سخت بودن هم از طراحی بد بازی مثل نشونه گیری و کم بون مهمات و ... هستنقل قول: