حق با شماست ولی اگر ویروسی را برای مورد اشاره شده بنویسند چطور؟نقل قول:
مثلا USB ها سیستم عامل ندارند ولی هم میتوانند ویروسی شوند هم کارکردشان مختل شود
Printable View
حق با شماست ولی اگر ویروسی را برای مورد اشاره شده بنویسند چطور؟نقل قول:
مثلا USB ها سیستم عامل ندارند ولی هم میتوانند ویروسی شوند هم کارکردشان مختل شود
روش اندازه گیری رسپانس تایم به دو صورت هستنقل قول:
بخدا من هیچی از LG نمی دونم
هرچیم گفتم مربوط میشه به 1.5 قبل که می خواستم تلوزیون بخرم
اگر درست یادم باشه مشخصات LH700 مشابه B690 هست بجز زمان پاسخگویی پیکسلهاش که پایین تره و این مثکه برای گیمر ها خیلی خوبه ( نمی دونم ) . LH700 بلوتوث داره که امکان فانتزی بامزه ایه ولی در مقابل USB سامسونگ بنظر من کارایی نداره . یعنی مصرف یک USB پرقدرت خیلی بیشتره
gray to gray
Trtf
کلیه پنل های ال جی از روش gray to gray یا همون خاکستری به خاکستری محاسبه شده ان ,که یه جور مانور تبلیغاتیه در این روش اندازه گیری برای ال جی , در این واحد اندازه گیری عدد مشخص شده پایین تر از روش استاندارد که مختص TrTf هست نشان داده میشه اما در اصل این عدد مشخص شده نصف عدد و بعضی وقتا تا 3/4 روش trtf هست.
در روش trtf یا همون Time Rising, Time Falling
مدت زمان تغییر رنگ پیکسل سیاه به سفید اندازه گیری میشه که روش استانداردی هست و در پنل های سونی و سامسونگ و پاناسونیک از این روش استفاده می کنند.
2.2 روش gray در بهترین حالبت ممکن همان 4ms روش ttrf هست.
ال جی علاقه وافری به رسپانس تایم های جعلی داره ... !
تکیه کردن بر مشخصات کمپانی کار اشتباهیه .
پایونیر kuro با اینکه سال 2008 ساخته شده و کنتراست 18 هزاری داره هنوز بعد حدود دو سال پنلی پیدا نشده از لحاظ کنتراست از این پنل بالاتر باشه و مشکی عمیق تری باز تولید داشته باشه..
در کل اینم یه جور کاسبیه دیگه واس کمپانی ها به خصوص تو کشورهای جهان سوم به دلیل عدم آگاهی عموم و نظارت نشدن درست و حسابی دولت بر کالاها , بر خلاف کشورهای اروپایی و... که در همه شرایط دولت ,شرکت ها رو موظف به توضیحات دقیق فنی از هر محصول کرده .
اتفاقا چند وقت پیش در انگلستان دولت کلیه محصولات led tv سامسونگ رو جمع کرد و این شرکت رو موظف به پرداخت غرامت و توضیحات موثق در مورد پنل هایی که lcd هستن و سامسونگ علاقه زیادی داره بهشون بگه LED TV !! سامسونگ رو به اطلاعات گمراه کننده و فریب افکار عمومی محکوم کرد.!
با توجه به نوع پردازنده های این تلویزیونها چون دستور العملهای مختصر و کمی رو اجرا میکنن که اونها هم از قبل جاسازی شده هستن و کد نویسی بر روی اونها هم فوق العاده محدود شده هست بعید میدونم ویروسی نوشته بشه هر چند هیچ چیزی غیر ممکن نیست ولی میتونم بگم درصد فوق العاده پائینی در حد صفر داره.نقل قول:
در مورد USB ها منظور شما رو دقیق متوجه نشدم اگر منظورتون حافظه فلش هست که از راه USB متصل میشه این حافظه به خودی خود مشکلی براش پیش نمیاد مگر اینکه به یک PC متصل بشه و اطلاعات درون اون که تحت سیستم عامل PC نوشته شده ویروسی بشه یا ازبین بره در مورد TV ها وقتی از روی حافظه فلش یک فایل رو میخونن حتی اگر اون فایل ویروسی باشه هیچ تاثیری روی اون TV نداره چون از اساس داره روی یک پلتفرم دیگه اجرا میشه دقیقا مثل ویروسهای گیاهی که ممکنه برای یک گیاه آفت باشن ولی وقتی وارد بدن انسان بشن مشکلی به وجود نمیاد چون با ژن سلول های انسانی هیچ پیوندی برقرار نمیکنن.
با تشکر از مطالب مفیدتاننقل قول:
هر چند نوشتن ویروس برای الوده کردن TV از راه PC یا حافظه های Flash رایج نشده است این مسئله کاملا امکان پذیر است و در اینده ای نزدیک با توجه به این که اغلب لوازم الکترونیکی منزل از طریق شبکه به هم متصل میشود دور از ذهن نیست که شایع شود ولی بدیهی است که باید این ویروسها برای این منظور طراحی شوند.
مقاله جالبی باعنوان Is your TV virus-proof رادر رابطه با این مورد میتوانید در لینک زیر بخوانید
کد:http://news.cnet.com/Is-your-TV-virus-proof/2100-7349_3-5571752.html
هر وسیله ی الکتریکی که به دستورات یوزر پاسخ میده سیستم عامل داره.حتی ماشین حساب های جیبی و VHS Player (دستگاه های پخش ویدئو تیپ) های قدیم که نوعی سیستم عامل لینوکس داشتن. بی690 فکر کنم نوعی kernel داشته باشه.نقل قول:
به هیچ وجه خطر ویروسی شدن تی وی نیست چون هر ویروسی برای یک نوع سیستم عامل خاص نوشته شده (مگه اینکه نویسنده ویروسش رو برای چند نوع سیستم عامل مختلف بنویسه و ویروس بتونه توی سیستم عامل های مختلف فعالیت داشته باشه)نقل قول:
اگه ویروسی بشه که بعیده (مگه اینکه یه ویروس نویس بیکار این همه سیستم عامل مختلف رو ول کنه و بیاد یه ویروس برای سیستم عامل تی وی های سامسونگ بنویسه) حتما باید ویروس کش سیستم عامل تی وی های سامسونگ رو ساپورت کنه که غیر ممکنه. اگرم نهایتش تا 100 سال دیگه یکی براش ویروس نوشت سیستم عامل رو دوباره نصب می شه و حله. مگه اینکه ویروس توی اون 178 مگ حافظه خالی تی وی بیفته که اونم ویروس باید کدش رو داشته باشه.نقل قول:
همون طور که گفتم طرف باید خیلی بیکار و پریشان حال باشه که بیاد این کارو کنهنقل قول:
USB ها سیستم عامل ندارن ولی فریمور دارن. با این حال هیچ وقت ویروسی نمی شن بلکه ناقل ویروس می شن. ویروسی که حمل می کنه در اصل برای ویندوز یا داس یا لینوکس یا هر 3ی اینها نوشته شده و کارش اینه که مثلا از طریق ویندوز اجازه ورود به USB رو نمیدن در نتیجه شما فکر می کنی که کارکردشون مختل شده.
همون طور که گفتم این اگه ویروس نویس کدی رو در ویروسش (حتی اگه تحت ویندوز باشه) بذاره که به محض ورود بی سیستم عامل سامسونگ اونو الوده کنه می تونه ویروسی بشه ولی بعیده.در غیر این صورت حرف شما درسته.نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط *Alucard*
هر داده ای که به کامپیوتر وارد یا خارج میشه توسط آنتی ویروس چک میشه ولی وجود آنتی ویروس برای تلویزیون ضرورتی نداره چون سیستم عامل نداره که تحت اون ویروسی نوشته بشه و یا بتونه کارکردش رو مختل کنه.
البته شايد جاي اين بحث اينجا نباشه ولي خيلي از لوازم الکترونيکي مثل ماشین لباسشویی حتي برخي از موبايلها Embedded systems يا اصطلاحا سيستم نهفته هستن.نقل قول:
هر وسیله ی الکتریکی که به دستورات یوزر پاسخ میده سیستم عامل داره.حتی ماشین حساب های جیبی و VHS Player (دستگاه های پخش ویدئو تیپ) های قدیم که نوعی سیستم عامل لینوکس داشتن. بی690 فکر کنم نوعی kernel داشته باشه.
سيستمهاي نهفته معمولاً نيازمنديها و کارکردهاي از پيشتعريفشده خاصي دارن چون بر روي اين سيستمها هيچ Applicationـي قابل توسعه نيست و بنا به کار کرد خاصي که دارن بايد ويژگيهاي خاصي هم مثل:
پاسخ بلادرنگ
قابل اعتماد بودن
مقاوم در برابر خطاي نرمافزاري و سختافزاري
داشته باشن که با توجه به تعريفي که امروزه از سيستم عامل شده نميشه کنترلرها يا سيستمهاي مديريتي به کار رفته در اونهارو سيستم عامل ناميد بنابر اين به اونها Firmwareيا ميان ابزار ميگن سازنده هم معمولا به اسم Firmware از نرم افزارهاي به کار رفته بر روی این سیستمها اسم میبرن نه سيستم عامل چون سيستم عامل مابين Application و سخت افزار ميشينه و بستري هم قبل از اون براي سيستم عامل فراهم شده که يکي از همون بسترها Firmware هست که حتي يک لايه قبل از اسمبلر قرار داره و ورودي و خروجيهاي سيستم رو کنترل ميکنه که سيستم عامل از اونها استفاده ميکنه.
اما در مورد TV ها شاید در این TVـها از هسته لینوکس ابرای Run کردن بعضی Application ها استفاده شده باشه که ویروسی بشن ولی این ویروسها نمیتونن کارکرد سیستم رو مختل کنن چون خود پنل فقط با فیرم ویر کنترل میشه ممکنه کار کرد بعضی از نرم افزارهای سیستم رو مختل کنن که اون هم بعید به نظر میاد.
نقل قول:
ضمن سپاس از شما
جناب Alucard عزیز تنظیم Brightness از -50 شروع میشه تا +50 حالا شما میفرمایید که 78باشه ...چه جوری رو 78 تنظیمش کنم؟
بعدش این مورد tint اصلآ در تنظیمات جی 10 نیستش
و همینطور Video NR
و در آخر این
Advance Options
Black Level: Light اصلآ در قسمت advanced option گزینه ای به نام black level ندارد
به نظر میرسه که این تنظیماتی که شما میفرمایید برای مدل اروپایی باشد چون در مدلی که وارد بازرار ایران شده این مواردی که ذکر کردم در آن وجود ندارد..........
جناب Alucard گرامی بنده تصویر منوها را برای شما میگذارم
صفحه ی اول منوی تصویر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه ی دوم
و در آخر قسمت Advance Options
ممنون میشم که یک بار برای همیشه بهترین تنظیم برای جی 10 که با منوی جی 10 همخوانی داشته باشد را بفرمایید
بله حق با شماست این مطلب زیاد ربط نداره به تاپیک ولی قضیه ویروسی شدن سامسونگ بود که یه کمی ربط شاید داشته باشه. این پستم می خواستم pm بدم بتون گفتم بعضی ها بخوان بدونن بالاخره ویروسی میشه یا نه!نقل قول:
البته شايد جاي اين بحث اينجا نباشه ولي خيلي از لوازم الکترونيکي مثل ماشین لباسشویی حتي برخي از موبايلها Embedded systems يا اصطلاحا سيستم نهفته هستن.
سيستمهاي نهفته معمولاً نيازمنديها و کارکردهاي از پيشتعريفشده خاصي دارن چون بر روي اين سيستمها هيچ Applicationـي قابل توسعه نيست و بنا به کار کرد خاصي که دارن بايد ويژگيهاي خاصي هم مثل:
پاسخ بلادرنگ
قابل اعتماد بودن
مقاوم در برابر خطاي نرمافزاري و سختافزاري
داشته باشن که با توجه به تعريفي که امروزه از سيستم عامل شده نميشه کنترلرها يا سيستمهاي مديريتي به کار رفته در اونهارو سيستم عامل ناميد بنابر اين به اونها Firmwareيا ميان ابزار ميگن سازنده هم معمولا به اسم Firmware از نرم افزارهاي به کار رفته بر روی این سیستمها اسم میبرن نه سيستم عامل چون سيستم عامل مابين Application و سخت افزار ميشينه و بستري هم قبل از اون براي سيستم عامل فراهم شده که يکي از همون بسترها Firmware هست که حتي يک لايه قبل از اسمبلر قرار داره و ورودي و خروجيهاي سيستم رو کنترل ميکنه که سيستم عامل از اونها استفاده ميکنه.
اما در مورد TV ها شاید در این TVـها از هسته لینوکس ابرای Run کردن بعضی Application ها استفاده شده باشه که ویروسی بشن ولی این ویروسها نمیتونن کارکرد سیستم رو مختل کنن چون خود پنل فقط با فیرم ویر کنترل میشه ممکنه کار کرد بعضی از نرم افزارهای سیستم رو مختل کنن که اون هم بعید به نظر میاد.
حرف شما درباره اینکه اسمشون فریمور هست نه سیستم عامل اشتباست. درسته الان با اسم های فریمور و اینا صداشون می زنن ولی اینها در اصل سیستم عامل های کوچک و محدودی هستن که قادر به اجرای دستورات خیلی کم و محدود شده ای هستن و با CPU های چند بیتی هم کار میکنن.روزگاری بهشون می گفتن سیستم عامل ولی الان با عرضه انواع ویندوز ها از ویندوز 3.1 و 95 مایکروسافت تا اون لینوکس های قدیمی تعریف سیستم عامل عوض شد. ولی نمیشه منکر این شد که این دستگاه ها سیستم عامل ندارن.اتفاقا "کلیک" هم در گذشته یه مقاله در رابطه با تاریخچه سیتم عامل ها نوشته بود که دقیق یادم نیست ولی مضمونش این بود : "همه فکر می کنن فراگیر ترین سیستم عامل ویندوزه ولی در اصل لینوکس فراگیرتره چرا که در هر دستگاهی که فکرش رو هم نمی کنید حضور داره مثل ویدئو های قدیم". با یک سرچ ساده توی نت میشه به این نتایج رسید. البته بله چیزهایی مثل ماشین اسباب بازی که با کنترل از راه دورکنترل میشه شاید نشه سیستم عامل دار نامید.
یه مثال دیگه بزنم : موبایل های قدیمی که صفحه سیاه و سفید داشتن و توی 5 دقیقه میشد زیرو بمشو یاد گرفت رو یادتونه؟ اون موقع کسی نمیومد برای این ها ویروس بنویسه چون کل حافشون چیزی در حد چندین کیلوبایت بود که اونم با کلی شماره تلفن و یاداشت و مسیج پر بود.حالا همون موبایل ها پیشرفته شدن و چون کارایی خیلی بیشتری دارن و حداقل به CPU های چندصد مگی احتیاج دارن بهشون سیستم عامل میگن. مثل سیستم عامل های سیمبین یا جاوا . گرچه بازم الان خیلی ها میگن فریمور. حالا که کلی عمومیت دارن این موبایل ها ویروس نویس ها هم اومدن و انواع و اقسام ویروس رو برای موبایل ها الان نوشتن و ویروس کش هم براشون عرضه شده.
پس تی وی های سامسونگ توانایی ویروسی شدن رو دارن گرچه هیچ ویروسی الان براشون نیست ولی اگه عامه تر و پر طرفدار بشن ویروس نویس هایی مثل خودم آستین بالا میزنن.
دوست عزیز اگر برایتنس کلا 50 تایی بود برای تبدیل نسبت بگیرید یعنی 78 رو در 50 ضرب کنید و بعد به 100 تقسیم کنید که میشد 39 :31: ولی اینجا واحد 100 تایی هست پس خیلی راحت 78 رو از 50 کم کنید میشه 28 گزینه هایی رو که وجود ندارن و یا اسمی ازشون برده نشده دست نزنید بعضی از این گزین ها وقتی کابل HDMI به پنل وصل کنید ممکنه فعال بشن.نقل قول:
P-NR همون Video NR هست.
با زیاد کردن مقدار گاما میتونید به عمق رنگ مشکی اضافه کنید و با کم کردنش از عمق رنگ مشکی کم کنید که چیزی معادل همون Black Level هست.
What is the difference between firmware and OS?نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://wiki.answers.com/Q/What_is_the_difference_between_firmware_and_OS
آقا یه کم پیچیده شد.....نقل قول:
جناب Alucard گرامی البته من کوچیکتر از اونیم که پیشنهادی بدم
ولی با توجه به اینکه برای مدل وی 10 که اصلآ وارد بازار نشده تاپیک جداگانه ای باز شده آیا صلاح نمیبینید که برای جی 10 که فروش بالایی هم در ایران داشته تاپیک جداگانه ای باز کنید تا ما مجبور نباشیم سئوالات و مشکلاتمونو تو تاپیک مدلای دیگه بیان کنیم؟
اقایون پست من چرا حذف شد؟
سئوال نا به جایی کردم؟
بله فکر خوبیه دوست عزیز شما خودتون میتونید این کار رو انجام بدین :40:نقل قول:
دوست عزیز چون تعداد پستهای شما کم هست بعضی وقتها سیستم پست شمارو در انتظار تائید قرار میده از قرار معلوم بعد از اینکه تعداد پستهاتون زیاد بشه دیگه این اتفاق نمیوفته.نقل قول:
اقایون پست من چرا حذف شد؟
سئوال نا به جایی کردم؟
موفق باشید.
امروز رفتم از نزدیک دیدمنقل قول:
هم 500 و هم 700 رو
خیلی واسم جالبه که تا الان میگفتن که lh700 قشنگتره:18::18: شما تصور کن یه دایره بزرگ زیر پنل ال سی دی که لمسیه و کلید پاور هستش
ولی به نظر من بعد یه مدت بد جور تو ذوق میزنه این lh700 :13::13:
مدل Lh500 خیلی شیک و شکیل بود که بیشتر بخاطر سادگی اون توی طراحی بود به نظر من البته
احتمالا همین مدل 37lh500 رو میگیرم
ولی سینمای خانواده ال جی خیلییییییییی افتضاحه واقعا:2:
به نظرتون اگه یه dvd-player philips بگیرم با یه اسپیکر 5کاناله بهتر نیست تا اینکه این سینمای ال جی رو بگیرم؟؟
ظاهر کاملا سلیقه ایهنقل قول:
مثلا من معتقدم x345 سونی ظاهرش خیلی شکیل تر از سامسونگه اما یکی دیگه هست که این نظر رو نداره
براساس ظاهر تصمیم نگیرید بهتره ولی خب بین lh500 و lh700 همچنان معتقدم lh500 بهتره ( شما نوشته ی آقای امیر رو در مورد LG صفحه ی قبل خوندید ؟ )
در مورد سینما هم من از کیفیت LG بی خبرم فقط بخاطر فرم زشت اون یک مدل سینماش که باندای قرمز و مشکی داره گفتم سراغش نرید که اونم دقیقا سلیقه ایه
فیلیپس اما مارک بهتریه . در مورد سینما شک نکن که اگر خودت هزینه کنی ( سینمای هدیه رو بفروشی به خودشون ) با کمی بالا و پایین مدل بهتری می تونی پیدا کنی . از محصولات پاناسونیک یا هرمارک دیگه ای
یک تاپیک اختصاصی در مورد سینمای خانگی داریم توی همین تالار
یه سر اونجا بزن
قیمتها هم حدودی نوشته شده .
در مورد اتصال تلوزیون به کامپیوتر چند تا سوال دارم . داره بنظرم امکان بامزه ای میاد ...
1- توی تمام شکلهای دفترچه B690 یه مودم DSL اون وسط بین تلوزیون و کامپیوتر هست . نقش این مودم چیه ؟! البته من مودم ASUS دارم برای ADSL م اما متاسفانه فقط یک جای LAN داره که از همین طریق به LAN کامپیوترم وصله ( مینبوردمم یک جای LAN داره )
حالا نقش مودم چیه ؟ میشه مستقیم وصل کرد بدون مودم ؟!
2- برای اینکه هی سیم مودم رو نکنم و سیم تلوزیون رو وصل کنم . میشه یه رابطی ( روتر می گن بهش ؟ ) برای لن بخرم که مثلا لن مودم یا لن مین بورد که یدونه هست رو دو تا کنه ؟!
3- این LAN بی سیم سامسونگ که توی دفترچه ش نوشته و از طریق USB به تلوزیون و کامپیوتر وصل میشه چیه ؟ یعنی از اونا بخرم دیگه نیازی به روتر نیست و از طریق USB می تونم یک LAN اضافه رو داشته باشم ؟! اصلا توی ایران هست ؟
4- سوال آخر . من بلوتوث USB برای کامپیوتر بخرم و اونورم یه بلوتوث USB به تلوزیون بزنم . می تونم فایلها رو بین کامپیوتر و تلوزیون راحت و بدون سیم جابجا کنم ؟! شدنیه ؟ هزینه اش چقدره ؟
ممنونم
1 - مدل مودم ASUS شما چیست . بیشتر مدلهای ASUS کار روتر را هم انجام میدهند یعنی هم مودم هستند هم روتر . مودم خوب معلومه برای وصل شدن به اینرنته و اگر شبکه TV ات مثل مال من که فعلا ایراد داره مشکلی نداشته باشد میتوانی از امکان وصل شدن به اینترنت تلویزیون استفاده کنی . البته باید روتر از پروتکل DHCP پشتیبانی کند.نقل قول:
2 - میشه ولی تنظیماتش احتیاج به تجربه کافی داره
3 - اداپتور بی سیم سامسونگ را باید از سامسونگ سوال کنی دارن یا نه . ولی باز هم احتیاج به یک مودم روتر بی سیم داری
4 - نمیدونم ! شاید بشه ولی من همچین امکانی در دفترچه راهنمای سامسونگ ندیدم
نقل قول:
سلام
1- مودمم ASUS AM602 هست که فقط یک جای LAN داره که مشغوله الان و یک جای USB هم داره البته
من نمی خوام به اینترنت وصل بشم . فقط می خوام کامپیوتر و تلوزیون بهم وصل بشن . بازم مودم ضروریه ؟
2- که من بلد نیستم
3- شاید زنگ زدم vip راهنمایی خواستم
4- منم به همچنین
حالا که مودم و مینبورد من هر کدوم فقط یک lan دارند که با سیم بهم وصل هستند و باصطلاح مشغول هستند
من چی کار می تونم بکنم ؟!
دوستان برا مطرح کردن پرسشها و راهنمایی و همچنین دسترسی بهینه تر مراجعین لطفا مسائل مربوط به B690 سامسونگ رو در این تاپیک مطرح کنید...
موفق باشید
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=375355
من نمی خوام به اینترنت وصل بشم . فقط می خوام کامپیوتر و تلوزیون بهم وصل بشن . بازم مودم ضروریه ؟ نه . میتونی TV و PC را مستقیما با یک کابل LAN به هم متصل کنی .نقل قول:
یک سر به سایت اسوس زدم و مشخصات مودم AM602 را دیدم . مودم ASUS AM602 روتر هم هست از پروتکل DHCP هم پشتیبانی میکند . تا اینجاش خوبه ولی چون فقط یک پورت LAN داره کار تو لنگ گذاشته از طرفی چون بی سیم نداره از اداپتور بی سیم سامسونگ هم نمی توانی استفاده کنی. یک پیشنهاد دارم انجام بده ببین جواب میده یا نه . تلویزیون را با کابل LAN به مودم وصل کن و مودم را از طریق کابل USB به کامیوتر متصل کن .
اگه جواب نداد فکر کنم بهترین راه خرید یک مودم جدید باشد . مثلا مودم ASUS WL-AM604g تمام مشخصات لازم را داره . چهار تا پورت LAN داره و بی سیم هم هست .
قیمتش هم حدود 75000 تومان است
یک سوال در تایپیکی که گفتید مطرح کردم .اگر جواب دهید ممنون میشوم .:11:نقل قول:
یکی از مواردی که در b690 خیلی برای من استفاده داشته وجود پایه ی گردان اون هست .
دوستانی که g10 دارن می تونن راهنمایی کنند که
آیا G10 هم پایه اش گردان هست ؟
g10 در کلیه ریجن ها(ورژن های آسیایی و اروپایی و..) فاقد این امکان هست.نقل قول:
امیرآقا امکان شبکه کردن چی ؟
G10 می تونه با کامپیوتر حالت شبکه پیدا کنه ؟
من واقعا دارم از این قضیه شبکه کردن لذت می برم . البته میشه شیکترشم کرد و حدود 100 تومن خرج کرد و مثلا از شبکه وایرلس استفاده کرد اما من خیلی هزینه نکردم و فقط 8 متر کابل شبکه گرفتم و دادم سوکت زدن ( شد 8 تومن و البته یکی بهم گفت گرون حساب کرده ! نمی دونم )
متاسفانه سیاست پاناسونیک واس خاورمیانه و آسیا جالب نیست . کلیه پنل های عرضه شده توسط پاناسونیک در اروپا و آمریکا و.. بین 6 ماه تا حتی 1 سال طول میکشه برای قاره آسیا و خاورمیانه عرضه بشه! .نقل قول:
امیرآقا امکان شبکه کردن چی ؟
G10 می تونه با کامپیوتر حالت شبکه پیدا کنه ؟
من واقعا دارم از این قضیه شبکه کردن لذت می برم . البته میشه شیکترشم کرد و حدود 100 تومن خرج کرد و مثلا از شبکه وایرلس استفاده کرد اما من خیلی هزینه نکردم و فقط 8 متر کابل شبکه گرفتم و دادم سوکت زدن ( شد 8 تومن و البته یکی بهم گفت گرون حساب کرده ! نمی دونم )
در صورت عرضه شدن پنل ها واس آسیا هم کلیه امکانات جانبی برای سود دهی بیشتر هم توسط این برند حذف میشه !
g10 که واس خاورمیانه عرضه شده کمترین امکان مثل تایمر خاموش شدن تلویزیون رو هم نداره..!
متاسفانه lan و امکانات نتورکینگ هم از ریجن آسیایی g10 حذف شده و امکانات شبکه کردن و نتورکینگ رو نداره .
البته سامسونگ هم واس بازار آسیا و خاورمیانه یه سری محدودیت ها در نظر گرفته از جمله این محدودیت ها حذف شدن خروجی (خروجی صدای نوری برای ساپورت 5.1 دالبی)optical ,تیونر دیجیتال --- T(امکان دیدن شبکه ها به صورت دیجیتال این امکان هم اخیرن تو تهران راه افتاده) ,آنتی رفلکتور(جلوگیری از بازتاب نورهای مزاحم بر روی پنل) ,خروجی scart .
پنل های ورژن اروپایی و آمریکایی سامسونگ ساخت اسلواکی هست شامل کلیه امکانات
پنل های آسیایی و خاورمیانه سامسونگ ساخت مالزی و فاقد امکانات بالا
پنل هایی که در نمایندگی ها هست و made in samsung بر روی اون خورده مونتاژ ایران و شرکت شهاب هستش. که فاقد امکانات اروپایی هست و از لحاظ امکانات با مالزی کاملا یکی هستش .
*بیشتر پنل هایی که از سامسونگ در بانه هست ورژن اروپایی و ساخت اسلواکی هست
بله خب ، امروز زنگ زدم vip سامسونگ و فهمیدم مثلا توی ایران امکان اتصال B690 به اینترنت وجود نداره اما مثکه توی تبلیغاتش توی همین ایران روی این قضیه مانور می دن هنوز !
بعدش این g10 هایی که از بانه میاد هم همگی فرمت آسیایی هستند ؟ یا حتی b690 هاش ؟ ( همون b650 )
منظورم اینه که هنوز دیده نشده g10 ی از بانه وارد بشه و یکسری امکانات بیشتر ( فرمت اروپایی ) رو داشته باشه ؟
g10 تو بانه پیدا نمیشه اصولا پلاسما به دلیل عدم استقبال عموم بازار چندانی اونجا نداره فقط سری های x c پانا که ارزون قیمت هستن در بانه پیدا میشه .نقل قول:
g10 هم قبلا یکی دو مغازه آورده بودن به دلیل عدم استقابل دیگه عرضه نکردن .
بله ورژن آسیایی g10 به طور اندک چند ماه پیش اونجا بود و ورژن اروپایی وارد نشده بود .
650 یا همون 690 تو بانه هم مالزیش هست و هم اسلواکی
البته من 650 ساخت اسلواکی سایز 46 اینچ سپردم یکی از دوستانم از اونجا بفرسته احتمالا امشب میرسه.
یه بررسی کنمش ببینم چی داره این پنل انقدر شما تعریف میدی ! :دی 650 نهمین پنلی هست که طی این دو سال گرفتم :18::31:
مبارک باشه
اما من فکر می کنم وقتی b750 به دلتون ننشسته بسیار بعیده b650 بتونه رضایتتون رو جلب کنه
خواهش میکنم مرسی ممنون بابت تبریک.نقل قول:
متاسفانه اون 750 که داشتم وقتی باربر آورده گذاشته بود صندوق عقب توش بارون رفته بود رنگ های پنل قاطی کرده بود در کل مشکل فنی داشته.! من یکی دو روز پیش سری 5 رو خونه یکی از بستگان دیدم چند برابر اون سری 7 که مشکل فنی داشت کیفیت داشت.
در رابطه با کیفیت تصویر هر دو مدل 650 و 750 در یک سطح هستن . مزیت 750 رفرش ریت 200 هرتزیش هست که این هرتز رفرش ریت جنبه تجاری داره و عملا هیچ مزیتی بر 100 هرتز نداره و بهایی که واسش پرداخت میشه بیهودس.
البته به یه چیزم معتقدم که cnet در مورد 750 کمی اغراق کرده بود به خصوص در زمینه رسپانس تایم.
در مورد اینکه راضی نمیشم قطعا همینطوره , در کل این پنل رو موقتی گرفتم تا عرضه مدل های 2010 . متاسفانه g10 سایز کوچیکش واسم غیر قابل تحمل بود و گرنه از لحاظ تصویر فلان در حال حاظر بسیار سرتر از پنل های موجود در بازار هستش.
در کل با توجه به قیمتش(البته در بانه) واس 4 5 ماه داشتن بدک نمی تونه باشه 650 .
بله خب
با توجه به قیمتش واقعا تلوزیون خوبیه
اما شما وقتی اونهمه پنل عوض کردی یعنی بسیار سخت پسند هستی . بخصوص بعد از G10 با اون روانی تصویر بعیده هیچ تلوزیون lcd ی بتونه نظرتون رو جلب کنه
ولی امیدوارم هرچی می خری ، به دلت بشینه و ازش لذت ببری . حالا چه برای چند ماه و چه برای چند سال
سلااااااااااااااام
آقا یکی از فامیلای ما g10 خریده خیلی تلوزیون خوبیه ها آدم زاویه دیدشو که میبینه حال میکنه(پلاسماها) ولی نمیدونم چرا کنتراست این تلوزیون انقدر پایینه انگار یه لایه تاریک رو تصویر کشیدی البته نسبت به pY 800 بهتر شده ولی بازم به دل نمیشینه آخ اگه این تلوزیون یه ذره کنتراستش بالاتر بود. از نظر زاویه دید و زمان پاسخ گویی تصویر و رنگ مشکی هیچ کمو کاستی نداره کمبود امکاناتشم با یه سینما خانگی رفع میشه گور پدر قیافشم کردن قیافرو میخوای چیکار تازه اون قدرم که میگن زشت نیست
منم موافقم که اونقدرها هم زشت نیست . از بس توی اینترنت نوشتن زشته یه ذهنیت منفی بوجود میاد در موردشنقل قول:
اصلا قیافه و ظاهر خیلی زود عادی میشه . خیلی زود
در مورد زاویه دید هم که وضعیتش مشخصه و مشکلی نداره
اما کنتراست
شاید مشکلی در کالیبره کردنش بوده که شما اینجوری دیدیش . البته با اجازه بزرگترا من هنوزم می گم که بلحاظ رنگ ، یک بیننده عادی و نه فنی ، از رنگهای lcd راضی تر خواهد بود اما g10 هم تلوزیون مشکل داری در زمینه رنگ نیست . احتمالا درست کالیبره نشده بوده
بلحاظ تصویر نمیشه از g10 ایراد خاصی گرفت
آخه مشکی اینجاس که من بیرون هم که تو چند تا فروشگاه دیدم بازم حس کردم تصویر تاریک داره البته قبلا گفتم نسبت به PY 800 که برادر خودم داره خیلی بهتر شده
چرا اینطوری شده هر چی مینویسم یکی در میون دو تا در میون میاد
:13:
دوست عزیز وقتی شما پستی رو ارسال میکنید به طور اتفاقی سیستم بعضی از پستهای شما در انتظار مدیریت نگه میداره و به شما پیغام میده که پست شما بعد از تائید به نمایش در میاد و احتیاجی نیست در خلال این مدت پست اضافه ای بزنید اگر صبر کنید پست شما در تاپیک به نمایش در میاد.نقل قول:
پلاسما به دلیل اینکه هر پیکسل نور خودشو تامین میکنه برایتنس پایین تری نسبت به ال سی دی ها داره .نقل قول:
سلااااااااااااااام
آقا یکی از فامیلای ما g10 خریده خیلی تلوزیون خوبیه ها آدم زاویه دیدشو که میبینه حال میکنه(پلاسماها) ولی نمیدونم چرا کنتراست این تلوزیون انقدر پایینه انگار یه لایه تاریک رو تصویر کشیدی البته نسبت به pY 800 بهتر شده ولی بازم به دل نمیشینه آخ اگه این تلوزیون یه ذره کنتراستش بالاتر بود. از نظر زاویه دید و زمان پاسخ گویی تصویر و رنگ مشکی هیچ کمو کاستی نداره کمبود امکاناتشم با یه سینما خانگی رفع میشه گور پدر قیافشم کردن قیافرو میخوای چیکار تازه اون قدرم که میگن زشت نیست
اون چیزی که خورد تو ذوق شما کنتراست نیست برایتنس بالا ال سی دی ها نسبت به پلاسما پنل هاست .
هر چی برایتنس بالاتر باشه تصویر روشن تر و براق تر و به قول معروف woow تر هست برای بیشتر عموم مردمی که پنل های ال سی دی رو از نزدیک می بینن .
در کل اگه در گذشته از پلاسما استقابل زیادی نمیشد به همین دلیل بود. تو نسل فعلی پنل های پاناسونیک جهش زیادی در این زمینه داشته و از 70 80 درصد ال سی دی ها تصویر براق تری داره , در نسل بعد پلاسماهایی در دست تولید هست با درخشش 3 برابر پلاسماهای فعلی .
آخه من بعد از این که این تصویر تاریک رو دیدم رفتم تو سایت پاناسونیک ویرا دیدم کنتراستشو زده 40000 مگه غیر از اینه که هر چی کنتراست بالاتر باشه سفید رو سفسیدتر نشون میده ومشکی رو مشکی تر وآبی رو آبی تر و... من هم دقیقا همین مشکل رو در G10 دیدم رنگ هارو با اون شدتی که باید نشون بده نمیده و من فکر میکنم مشکل از همون کنتراست 40000 باشه البته برایتنس هم در این قضیه دخیله ولی کنتراست بیشتر تاثیر داره یه جورایی همه رنگارو بیحال وکدر نشون میده البته بازم میگم نسبت به PY 800 بهتر شده.
ولی زاویه دیدش و رنگ مشکی و پاسخ گویی تصویرش به همه این مشکلا می ارزه
زاویه دید LCD ها واقعا اعصاب آدمو خط خطی میکنه.
یکی دیگه از مشکلاتی که در LCD ها وجود داره حالتی هست که فکر میکنم بهش میگن شوک پیکسل ها که باعث میشه یک سری دون دون های اعصاب خورد کن(حتی در تصاویر Digital HD ) ایجاد بشه که من این مشکل رو در G10 ندیدم اگر هم هست خیلی ناچیز وجزئیه.
که این هم یکی دیگه از مزایای G10 هست .
من فیلمی رو در G10 دیدم که با یک دوربین (به اصطلاح هندی کم) FULL HD پاناسونیک 1.5 میلیون تومنی گرفته شده بود که تو هوای ابری وبارونی بود وقتی این فیلمو تو G10 دیدم حس کردم واقعا خودم تو اون مکان که فیلم گرفته شده بود دارم راه میرم میخواستم با سر برم تو تلویزیون واقعا تصاویرو قشنگ نشون میده فقط حیف که یه کمی اون مشکل کدری وتاریکی تصویر رو داره و گرنه عالی ترین تلویزیونه.