توضيحات رو كامل نخونديد. تخفيف از بهاي ماشين كم ومابقي از شما دريافت شده است.
Printable View
توضيحات رو كامل نخونديد. تخفيف از بهاي ماشين كم ومابقي از شما دريافت شده است.
ایران خودرو تو کتش نمیره یه چیز تو جیب مردم بره.برا همه محصولاتش همین کارارو میکنه.
سلام دوست عزیر،نقل قول:
مگه ماشینهای ثبت نامی های آبان را به کسی هم تحویل دادند؟
با تشکر از دوستانی که جواب دادند( آقا محمد و Ship Storm).
سلام، نه دوست عزیز تخفیف کم نشده و پول ماشین رو کامل گرفتن یعنی 16.595.000، اگه حرفه شما درست باشه یعنی قیمت ماشین رو 16.925.000 باید حساب کرده باشن که هم قیمت بازار آزاد تو آیان میشه که.نقل قول:
محسنی عزیز، متاسفانه بنده هم جزء ثبت نامی های آبان هستم و با اطلاعات کافی در این مورد اظهار نظر کردم. اگه شما هم قرارداد دارید با دقت بیشتری موضوع را مورد بررسی قرار دهید.
با سلام
قیمت اعلام شده در ابان با تخفیفش بوده یعنی قیمت خودرو
16.945.000 تومان بوده است. باور ندارید لینک زیر را ببینید قیمت خودرو در آبان ماهه
کد:http://sales.ikco.com/Uploaded_Files/Upl_Prices/28%20MEHR-ط§طµظ„ط§ط%20ط´ط¯ظ‡.pdf
سلام،نقل قول:
نمیدونم این لینک چقدر درسته و اینکه این لینک رو از کدام صفحه پیدا کردید، هر چند اگر بگید این لینک رو چطور بدست آوردید ممنون مشم، اما اگر این لینک هم درست باشه اختلاف قیمت بین 16945000 با 16595000 میشه 350.000 هراز تومان که با اعلام خود سایت ایرانخودرو که گفته میزان تخفیف 330.188 تومان، اختلاف 20.000 تومانی داره که از اونجایی که برای ایرانخودرو 1000 تومان هم 1000 تومانه پس فکر میکنم یکی از اینها باید غلط باشه.
من تو سایت sales.ikco.com هم گشتم ولی نتونستم این لینک رو پیدا کنم. میشه راهنمایی کنید که به کدوم لینک یا صفحه رفتید.
بازم از شما متشکرم.
در لینک زیر بخش نامه ثبت نام سمند پایه گاز سوز در آبان است. همانطور که گفتم تخفیف ها در قیمت لحاظ شده است:
کد:http://sales.ikco.com/letter/2803.pdf
من خودم آذر بود ثبت نام کردم و اون زمان یکی برای بهمن زده بود موعد تحویل رو یکی هم برای اردیبهشت 90 که من اردیبهشت 90 رو انتخاب کردم که حداقل یه مدل ماشین سر 1 ماه عقب نیوفته و الان هم دقیق نمیدونم ثبت نام آبان رو که موعد تحویل بهمن بوده رو تحجویل دادن یا نه هنوز ولی اینطور که صداش اومد چند رو پیش گفتن ایران خودرو از دهه فجر به بعد مدل ماشین ها رو 90 میزنه البته به جز یه سری ماشین مثل 206 و وانتنقل قول:
طبق آخرین خبری که یکی از کارکنان شرکت بهم داد.بیشتر میخوان رو EF7 بنزینی مانور بدن و تولید کنن.
فکر کنم پایه گازسوز دشواری های زیادی رو به وجود آورده تو تولید.چون دسته آلمانه دیگه
یعنی منظورتون اینه ef7 های را که قبل از عید می خواهند تحویل بدن بنزینی هست؟؟؟نقل قول:
سلام
ايران خودرو به مناسبت دهه فجر پيش فروش اعلام كرده كه در تير يا شهريور سال 90 تحويل داده ميشه. خانواده سمند هم در اطلاعيه براي پيش فروش اومده و نوع EF7 هم ديده ميشه.
حالا اين EF7 بنزينيه يا پايه گاز سوز ؟
از دوستان كسي ميدونه؟
خودشون كه خداي اطلاع رسانين
نقل قول:
نه عزیز.اتفاقا EF7 های قبل از عید دوگانه سوز هستن.
موتور بنزینی EF7 از سال دیگه مانور بیشتری روش میدن و تولیدش رو بالا میبرن جون الان با تولید EF7 دوگانه سوز مشکل دارن.
نقل قول:
EF7 بنزینی دیگه کدومه؟
salam ef7 key miad?
تک سوزه ، کپسول و سیستم گاز نداره ، همیننقل قول:
F7 بنزینی دیگه کدومه؟
نقل قول:
ندیده بودم تا حالا
یعنی موتور همین موتوری هست که روی EF7 دوگانه سوزها هست ولی تک سوزه؟
آره ، البته میگن برنامه ی پاشش سوختش فرق میکنه و قدرت بیشتری از دوگانه سوز رو بنزین داره ، من باور نکردم ، شما با خودتونهنقل قول:
ندیده بودم تا حالا
یعنی موتور همین موتوری هست که روی EF7 دوگانه سوزها هست ولی تک سوزه؟
این مدل چه مزیتهای دیگه ای نسبت به مدلهای دیگه داره؟
نقل قول:
دوست عزیز EF7 رو مردم سوارن الان چند ماهه
تازه شما میگی کی میاد؟
اومده عزیز
سمند با موتور EF7 بنزینی
موتورنوع موتور EF7 بنزينيحجم موتور 1645 Cm3تعداد سيلندر 4نسبت تراكم 11±0.2:1قدرت موتور 113bhp@6000 rpmحداكثر گشتاور155Nm@4500 rpmسيستم انژكتوري پاشش چند نقطه اي با كنترل الكترونيكي(MPFI)نوع سوخت بنزين بدون سرب RON 95تعداد سوپاپ 16سيستم احتراق سيستم جرقه دوبلاستاندارد حد آلايندگي Euro IVسيستم سوخت رساني انژكتوريپمپ بنزين داخل باك(INTANK)- اتصالات لوله سوخت از نوع اتصال سریعكاتاليست اگزوز داردكاراييحداكثر سرعت 189 Km/hشتاب صفرتا 100كيلومتر11.9 sمصرف سوخت(در 100 كيلومتر)ميانگين مصرف داخل و خارج شهر بر اساس استاندارد ECER1017.2 Lit/100 Kmميانگين مصرف با سرعت ثابت 90 كيلومتر در ساعت بر اساس استاندارد ECER845.8 Lit/100 Kmميانگين مصرف با سرعت ثابت 120 كيلومتر در ساعت بر اساس استاندارد ECER849.2 Lit/100 Kmحدآلايندگي گاز مونوكسيد كربن(CO) با وجود مبدل كاتاليزوريكمتر از 2.3 گرم در هر كيلومتر - Euro IVحدآلايندگي هيدروكربنهاي نسوخته(HC) با وجود مبدل كاتاليزوريكمتر از 0.2 گرم در هر كيلومتر - Euro IVحدآلايندگي اكسيدهاي نيتروژن(NOX) با وجود مبدل كاتاليزوريكمتر از 0.15 گرم در هر كيلومتر - Euro IVسيستم انتقال قدرتگيربكس (جعبه دنده )BE3/5كلاچ Dry Friction Single Plate Non Pre-Damper - مكانيكي ، تك صفحه اي خشكديفرانسيل نوع : Pinion Crown wheel موقعيت : جلوظرفيت هاباك بنزين 66 Litحجم فضاي صندوق عقب 500 Litروغن موتور (با -----) 4.5 Litروغن گيربكس و ديفرانسيل1.9 ± 0.2 Litظرفيت آب و ضدیخ سيستم خنك كننده خودرو6.6 Litروغن هيدروليك فرمان 1.2 ± 0.2 litresفرماننوع فرمان هيدروليك - Power Assisted Hydraulic Typeجعبه فرمان دنده پينيون Rack & Pinion نوع دنده نسبت دنده 18.25تعداد دور چرخش قفل به قفل فرمان 3.1ترمزهانوع ترمزدو مداره قطري( ضربدري)سيستم ترمز سيستم ترمز با تقويت خلائينوع ترمز جلوديسكي تهويه شوندهنوع ترمز عقب كاسه اينوع ترمز ضد قفلچهار كانال + چهار سنسور + EBDتجهيزات الكترونيكينوع وتوان باتري باتري خشك MF)66Ah)ولتاژ12 Vسيستم شارژدینامدينامValeo class 9 - 90 AاستارتValeo Class 3 - 0.9 kwواحد كنترل الكترونيكي SIEMENS SIM2K-34VRوزنوزن تقريبي خودرو بدون سرنشين با مخزن سوخت پر وبدون تجهيزات اضافي1220 Kgحداكثر وزن قابل حمل توسط خودرو 2600 Kgحداكثروزن مجاز با سرنشين 1610 Kgحداكثر بار بر محور عقب 920 Kgحداكثر بار بر محور جلو900 Kg
---------- Post added at 11:44 PM ---------- Previous post was at 11:42 PM ----------
شرمنده دوستان پست قبلیم تنظیماتش بهم ریخت.
بنزینی یعنی تجهیزات گاز و رگلاتور و کپسول رو در بیاری و علائم گاز و دکمه اش هم حذف کنی
تو مشخصات دوگانه سوزهاش هم اگر اشتباه نکرده باشم توان خودور با گاز رو زده 110 اسب و با بنزین رو زده 125 اسب بخارنقل قول:
در کل که هیچی بنزین نمیشه اما خوب دیگه وضعیت بنزین خرابه
نقل قول:
با این شرایط که 60 لیتر 400 تومنی داری و دو روزه تو ماشین هایی مثل سمند تموم میشه و باید بری سراغ 700 تومنی بهترین حالت استفاده از گاز هستش
من هنوز 500 تا 100 تومنی دارم :دی
تازه شتابش مثل XU7 شده ؟!؟!؟!؟!؟!؟!!؟!؟!؟؟!نقل قول:
شتاب صفرتا 100كيلومتر11.9 s
عذر میخوام این اطلاعات رو از کجا آوردین ...
نقل قول:
ای ناقلا.بزن که یه شب می خوابی صبح اعلام میکنن سهمیه 100 تومنی سوخت!!!!!!!!!!!!
امیدوارم لذت ببری.شما هم EF7 داری؟
توان موتور 103 اسب روی گاز و 115 اسب رو بنزین اعلام شده
اما
از اونجایی که هیچ چیزی مورد اعتماد نیست ، حتی خود سایت ایران خودرو هم کلی سوتی داره
خدا داند و مهندسین آلمانی
من شتاب 12 ثانیه رو گاز رو خودم باهاش گرفتم ، کپسول و باک پر ، همه چیز هم استاندارد.
منظورم اینه میگن تک سوز EF7 توان بیشتری از دوگانه سوزش داره (هر دو رو حالت بنزین).نقل قول:
تو مشخصات دوگانه سوزهاش هم اگر اشتباه نکرده باشم توان خودور با گاز رو زده 110 اسب و با بنزین رو زده 125 اسب بخار
ولی خیلی با ایران خودرو جور در نمیاد ، تازه از لحاظ هزینه و تعمیرت هم منطقی نیست
بله من 88 نوشتم و برج 2 امسال تحویل گرفتم .. .قد اسب هم روندمشنقل قول:
ولی بنزین دو کارت دارم زیاده خوب :31:
نقل قول:
شما که چند ماه تجربه دارین با این خودرو میشه بگی یک بار که کپسول رو پر میکنی دقیق چند کلیومتر میبره؟
میگن با گاز بالای 180 کلیومتر هم در میاره درسته؟
نقل قول:
من مشخصات توان خودرو رو تو کاتالوگی که از نمایندگی خونده بودم نوشتم البته پایه گاز سوز رو
کسی از ثبت نامی های آبان ماشین شو تحویل گرفته؟
البته بعد از شروع مجدد تولید
نقل قول:
دوست عزیز از ship storm بپرس اون میدونه.
نقل قول:
با سرعت بين 100 تا 120 تو جاده بين 380 تا 400 كيلومتر طي ميكنه.
نقل قول:
والا من آذر ثبت نام کردم و تحویل خودرو برای من اردیبهشت 90 هست و از روند کسایی که موعد تحویل بهمن بودن خبر ندارم ولی تولید خودرو EF7 پایه گازسوز تولیدش در هر روز از مرز 100 گذشته و تو روند تولید این خودرو خداروشکر فعلا مشکلی نیست بطوری که دیروز نزدیک 250 تولید داشتن
سلام، من هم آبان ثبت نام کردم. ولی هنوز تحویل نگرفتم. تازه هفته گذشته زنگ زدن که بیا با تندر 90 فول تحویل 10 روزه عوض کن.نقل قول:
در مورد اول باید بگم من با 5 نفر شامل خودم و باربند و ... تا مشهد گاز رو گرفتیم از جاده شمال تقریبا 320 تا کامل رفت با 14 کیلو گاز کامل که آورشارژ هم شده بودنقل قول:
وقتی overpressure میشه پمپ فشار بیشتر میزنه و میبینی دو تا خونه بیشتر روشن نیست ... اول که میری شروع میکنه به پر کردن خونه ها و وقتی کامل شد تازه شروع میکنه به کم کردن :18:
عجب است!
من با گاز 185 تا رفتم ولی بیشترش خود ماشین ایمن نیست با توجه به جاده ها و رانندگی این ملت نوب ! :27:
الان که دیگه نباید مشکلی باشه چون تولید این خودرو دیگه شروع شده و مشکلی در روند تولید ندارننقل قول:
با گاز 190 نهایت 200 تا میره ولی بهتره با گاز 150 60 بالاتر نرید چون دور موتور بالا با گاز اصطحلاک موتورو سریعتر میکنه.
ولی با بنزین سوپر یکی از بچه ها تا 220 هم رفته بود اینم فیلمش
کد:http://www.4shared.com/video/SpQrkjEp/samand_ef7_220km.html