فکر نکنم ار الان به بعد 4 گیگ رم زیاد باشه :20:نقل قول:
Printable View
فکر نکنم ار الان به بعد 4 گیگ رم زیاد باشه :20:نقل قول:
4 گیگ یکم واسه مینیمم زیاد نیست؟!!!
هم اجرا بشه واسه من یکی بسه...می خوام 100 سال سیاه, گرافیک با جزئیات نبینم!: دی
سلام
بنده هم همونطور که دوستمون گفتن شماره یکشو با یه سیستم ذغالی سه سال پیش تموم کردم. راستی حالا نمیشه یجوری با 3 گیگ کنار بیاد. 4 گیگ بندازیم باس بریم سیستم 64 بیتی. ( نرم افزارمو چکار کنم درایورا رو بگو ). اصلا فکرکنم بازیو میزنن واسه تست سیستم. نهایتا اگر دیدم نکشید نسخه 360 رو میگیرم. حالا می خواد در حد pc نباشه ولی بهتر از اینی هست که بخوام با این سیستم پایین اجراش کنم یا نه.
راه های متفوتی وجود داره که رم بیش از 3 گیگ رو به ویندوزه هفت 32 بیتی بشناسونینقل قول:
من 6 دارم و ویندوز هم تشخیص میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نکنم حتما 64 بیتی لازم باشه :20:
خوب دوست عزیز شناسوندن فرق فوکوله با اینکه ویندوز واقعا از اون حجم رم استفاده کنه یانه ! ساختار سیستم عاملهای 32 بیتی نمی تونن بیشتر از 3300mb رم رو استفاده کنن و همچنین ویندوز 64 بیتی هم نمی تونه بیشتر از 128gb (اگر اشتباه نکنم) رو استفاده کنه !!! ممکنه نشون بده 200gb رم ولی نمی تونه ازش استفاده کنه ! می تونید برای پیگیری بیشتر به wikipedia مراجعه کنید .:46:نقل قول:
منظور شما رو گرفتم ولی من از Readyfor4GB استفاده کردم که میگه محدودیت 32 رو ور میداره و اونم میشه مثله 64 تا 128GBنقل قول:
حتی میشه افزایش واقعی رم رو از task manager-performance-memory دید
حالا اگه این تغییر هم الکی باشه اونوقت حرف شما درسته
منم مطمئن نیستم ولی میتونی امتحان کنی
سلام.
برای رزولوشن2650*1600فقط کارتهای:
5770به بالا برایATI-AMD
GTX260ازسری200به بالا وGTX450ازسری400به بالا.
برای ماکزیمم رزولوشن هم که دیگه حدنداره....
البته یک کارتGTX460ازعهده این بازی برمیاد تاحدودی...
بهترین انتخاب برای بازی:
4GRAM-DDR3
VGA=1G
وپردازنده های I3به بالا بهتره.
البته پردازنده های775 هم مثلE8400-E8600-Q8300-Q9550هم خوبن ولی جون ندارن....:13:
سلام
بازی craysis warhead با ویندوز 64 بیت سون سازگاره؟
واسه من نصب میشه ولی اجرا نمیشه.
64نه من هم چندباری حالم گرفته شد...
عجب بد شانسینقل قول:
من کرایسیس و dirt2گرفتم اجرا نمیشه البته dirt2 اصلا نصب نمیشه و هنگ میکنه.
فروشنده عوض میکنه؟
علی جان چند تا بازیه باهال که با 64 سازگاره را معرفی میکنی.
گرافیک 5770
میدونم این جا برای این حرفا درست نیست ولی خب تا حدی به اجرای بازی مربوطه
من این تست رو کردم : Crysis-Just Cause 2-Resident Evil 5-Metro 2033 رو با هم اجرا کردم تا میزان رم مصرفی رو ببینم
نتیجش این شد
[HTML]http://img153.imageshack.us/img153/4924/ramusage.jpg[/HTML]
همزمان همه بازیا قابل بازی بودن فقط مترو یه کم مشکل داشت که اونم گرافیکم کم اورد
در کل فقط می خواستم بگم که حرفام تا حدودی بی ربط نیست و میشه رو ویندوز 32 بیتی بیش از 3 گبگ رم استفاده کرد.
البته فکر کنم قبلا هم اشاره ای شده بود به Hotfix ی که به seven اضافه شده واسه همین قضیه رم ... ولی خوب اونجور که تئوری میگه 32 بیت همچین محدودیتی داره حالا اگر این هات فیکسه واقعا عملی کرده باشه استفاده از 4 گیگ کامل رو خیلی خوب .. استقبال می کنیم :20:نقل قول:
نقل قول:
دوستان عزیز زیاد خودتونو اذیت نکنین چون اینی که گذاشتم حداکثر سیستم برای اجرا خوب بازی
حالا راست و دروغشو نمیدونم برین یقه سازندشو بگیرین:31:
در اصل حداقل برای اجرای این بازی اینه
Following are the minimum system requirements for the PC game Crysis 2 as described by our sources.
- Processor: Intel Core2duo 1.8ghz or equivalent from AMD
- Graphics Card: Geforce 8600gt or equivalent
- RAM Memory: 2 GB
- Hard Disk Space: 15 GB free
- Direct X: 9c
خب خدا رو شکر...نقل قول:
- Processor: Intel Core2duo 1.8ghz or equivalent from AMD
- Graphics Card: Geforce 8600gt or equivalent
- RAM Memory: 2 GB
- Hard Disk Space: 15 GB free
- Direct X: 9c
سیستم من 1 پله از این بالاتره..پس راحت رو نرمالترین حالت اجرا میشه
ای کریسیس نامرد ببین چجوری اشک سیستم ملت رو در میاری...!!! : دی
نقل قول:
دوست من ساده ترین بازی ها که الان از این بالاتر میخوان.
کرایسیس که حالا یک بازی خوش گرافیکه و احتمالا فول فیزیکه و تازه مهم ترین خصوصیتش سه بعدی شدنشه رو این سیستم اجرا شه؟ رو این سیستم اجرا میشه ولی ....×
البته اینم حرفیه...و درست میگن ایشون!نقل قول:
دوست من ساده ترین بازی ها که الان از این بالاتر میخوان.
کرایسیس که حالا یک بازی خوش گرافیکه و احتمالا فول فیزیکه و تازه مهم ترین خصوصیتش سه بعدی شدنشه رو این سیستم اجرا شه؟ رو این سیستم اجرا میشه ولی ....×
خودمم تعجب کردم که crysis 1 چه قدرت گرافیکی داشت که اکثر سیستمها هنوز که هنوزه کم میارن جلوش..چطور امکان داره crysis 2 که اصول حرفه ای رو باید مطابق با گذر زمان و پیشرفت علم رعایت کنه بیاد یه همچین سیستم نرمالی رو واسه مینیممش درج کنه!
اگر بر فرض محال که یه همچین سیستمی بخواد اونم هم فقط میتونه 1 دلیل داشته باشه و واونم اینه که این بازی داره روی کنسولهای ... ی هم میاد و مجبور شدن گرافیک رو بیارن پایین تا تو اونها هم اجرا بشه
کلا نسخه کامپیوتر و کنسول با هم متفاوته و خود کرایتک اعلام کرده رو نسخه کامپیوتر خیلی بیشتر کار میکنه وحتی من خودم جایی خوندم موتور پایه بازی برای کامپیتور فرق داره:46:نقل قول:
منم اول باور نداشتم ولی خب شایدم کاملا درست نباشه ولی این قضیه رم میتونه مثل ماجرای مایکروسافت و کرایتک باشه که میگفتن برای اجرای کرایسیس 1 با DX10 یعنی very high حتما ویندوز ویستا باید نصب باشه!نقل قول:
ولی دیدید که یه سری با دستکاری فایل های بازی رو DX9 تونستن very high رو فعال کنند که هیچ فرقی با 10 نداره. خب اگه اونجا هم به حرف مایکرو گوش میدادن میگفت که از لحاظ تکنیکی و فنی محاله که این اتفاق بیفته ولی در اصل برای فروش بیشتر ویندوز از این حربه با همکاریه کرایتک استفاده کرده بود
خب کاربر عزیز شما به این جمله ای که نوشتم مثل اینکه توجهی نکردید!نقل قول:
نقل قول:
چیزی که مشخصه بازی نمیتونه مثل نسخه قبل سنگین باشه . بدلیل اینکه این نسخه برای کنسول هم عرضه میشه .
البته 32 بیتی چقدر محدودیت داره رو مایکروسافت تعیین نمی کنه ! کل ساختار سیستمهای 32 بیتی که از طرف شرکتهای مختلف منتشر میشن همچین جریانی داره ... در مورد اون dx9 ویری های هم درسته از لحاظ بصری خیلی نزدیک به very high dx10 بود ولی 100% فرق تکنیکی داشت .. بالاخره بعضی از افکت ها مختص به dx10 هستن و کاریش نمیشه کرد .... به طور مثال Depth of field در تمام dx9 , dx10 , dx11 ها وجود داره ولی خوب Dof در Dx11 کجا و در Dx9 کجا !نقل قول:
هنوز تاریخ دقیق عزضه ی بازی مشخص نشده؟
اونطور که در گیماسپات اومده: 22مارس 2011، میشه 2 فروردین 1390.نقل قول:
روز تولدم :فروردین
سلام
برای چی این قدر تاریخ عرصه بازی عقب افتاد؟
والا کسی از کار اینا سر در نمیاره :31:نقل قول:
ولی به انتظارش می ارزه
یهوقتی میگفتن برای بهبود بازی و موتورش و اینچیزا تاخیر خورده...
الله اعلم!
چون 1 قرار شد قابلیت 3 بعدی به بازی اضافه شه 2 این ور سال قراره dead space2 بیاد و همچنین mass effect 2 برای ps3 برای همین تاخیر زدن تا تاثیری تو فروش بازی هاشون نزارندنقل قول:
دلیل اصلی این تاخیر نزدیک بودن زمان عرضش با halo reach بود..........چون هر دو اول شخص هستن و خیلی از بازیها به خاطر همزمانی عرضه با این بازی تاخیر خوردن.نقل قول:
در کل من واسه این بازی نگرانم...چون مولتیشو که دیدیم چیز خاصی نداره و در بین رقبا گم میشه میمونه بخش داستانی که اونم چیز متحیر العقولی ازش ندیدیم.
گرافیک خفن که واسه سازنده نون و آب نمیشه......... .
نقل قول:
دوست من همین گرافیک بود که برای این بازی نون و اب شد وگرنه داستان 1 هم انچنان جذاب نبود.
سلام
موافقم به نظر منم گرافیک بالا و گیم پلی خیلی عالی بازی باعث محبوبیت بازی شده . چون داستانش یه داستانه معمولیه که هیچ جذابیتی نداره.
اولا گرافیک شماره یک رو با گرافیک این شماره مقایسه نکنید....چون اینطور که به نظر میرسه نسبت به شماره 1 خیلی زیاد تغییر نکرده(بهتر شده ولی دیگه نه اندازه یه نسل)نقل قول:
تازه فروش نسخه قبلشم خیلی برای سازنده ها راضی کننده نبود....صحبت های سازنده بازی هنوزم هست میتونین برین بخوونین که از فروش نسبتا پایین بازی و البته کپی های غیر قانونی بازی شکایت کردن.
علت پورت بازی واسه کنسولها همم هین افزایش میزان فروش بوده و گرنه اینا که عاشق کنسول نیستن........
ولی بحث اساسی اینه که این بازی نمیتونه با این گیم پلی و داستان و مولتی پلیر متوسطش به میزان فروش بازیهایی بزرگ اول شخص حاضر در بازار برسه...... .و گرنه همه میدونیم گرافیکش مخصوصا در pc شاهکار.
نقل قول:
حرفه شما درسته ولی کلا تکنولوژی که تو کرایسیس استفاده میشه باعث پیشرفت بازیهای کامپیتوری میشه واین برای من و شما خیلی خوبه فروشش هم که مطمئنا خوب خواهد بود ولی درسته به پای call of duty نمیرسه.
در ضمن من فکر نکنم دلیل تاخیر بازی فقط به خاطر هالو باشه چون هالو برای 1 کنسول اومد ولی کرایسیس برای 3 پلت فرم میاد. بیشتر سود کرایسیس فکر کنم برای شرکت های تولید سخت افزاره چون حسابی فروش میکنن و در ضمن تو اون زمان هم کرایسیس مثل همه بازی ها با بستن قرارداد با شرکت انویدیا بسته هایی رو پخش میکنند که توش هم کارت گرافیک مناسب بازی باشه و هم کرایسیس:46:
نقل قول:
اولا درسته که هیلو فقط واسه یه پلتفرم اومد ولی میزان فروشش از زمان عرضه تا حالا (که هنوز یک ماه نشده) بیش از 5 میلیون نسخه هستش و البته بگذریم از میزان فروش کارتهای گلد برای مولتی زدن این...... .
فروش بازی کرایسیس تو 3 پلتفرم فکر نکنم تو یک ماهم به این میزان برسه........ .البته نباید از عرضه cod تو ماه بعد هم صرفنظر کرد که میتونست شدیدا رو فروش کرایسیس تاثیر بذاره.....(مخصوصا بخش مولتیش)
دوما در مورد میزان فروش سخت افزار و اینا والله شماره 1 این بازی خیلی هم انفجاری و شدید فروش نکرده بود یه فروش متوسط که واسه بازی که این همه هزینه واسش شده یکم تامل برانگیزه........ .
کلا هیاهوی این بازی در کشور ما که خیل عظیمیمون عشق گرافیک هستیم بیشتر بوده تا کشورهای خارجی.
بهر حال تا زمان عرضه منتظر میمونیم ببینیم چی میشه...انشالله فروشش بسیار بسیار بسیار زیاد میشه:31:تاپیک رو منحرف نکنیم.
اولا داریم در مورد بازی حرف میزنیم پس تاپیک منحرف نمیشه در ضمن هنوزم که هنوزه سخت افزار های جدید رو با کرایسیس تست میکنند درسته شاید خوب نفروخت ولی این دلیل نمیشه که نسخه 2 این طور باشه در حالی که همون خارجیا بیشتر از ما ایرانیان دنبال پخش بازین. در کل فکر کنم شما هالو دوست دارین :46::31:نقل قول:
داستانش که نویسندش خیلی خودش رو بالا گرفته و کلی به این اون پریده که آی داستان و روایت خوبی ندارین و من روایت هیلو رو دوس ندارم و از این گنده حرفا... مطمئنا نباید داستانش معمولی باشه که اینا رو گفته چون در غیر اینصورت فقط خودش رو مسخره کرده ;)نقل قول:
سلام
موافقم به نظر منم گرافیک بالا و گیم پلی خیلی عالی بازی باعث محبوبیت بازی شده . چون داستانش یه داستانه معمولیه که هیچ جذابیتی نداره.
قرار بود بازی برا کریسمس عرضه بشه چون ترسیدن همزمان بشه با هیلو ریچ و کال واسه همین بیخیالش شدن و انداختنش برا مارس سال دیگه و اونجا با کیل زون 3 که اواخر فوریه میاد رقابت کنه... مشخصا رقابت با کیل زون خیلی راحت تره تا با هیلو و کال ;)نقل قول:
سلام
برای چی این قدر تاریخ عرصه بازی عقب افتاد؟
یادمه میگفتن این کرایسیس 2 هیلو کیلر هست : دی
+
رفتم تا سر کوچه و اومدم بچه ها چثدر پست دادن : دی
اولا من بازی جذاب رو دوس دارم در این سبک هم ما دو بزرگ داریم یکی halo و یکی هم cod بالاخره نمیشه که این بازی رو با fifa مقایسه کرد.اون آماری هم که گفتم همش با منبع هستش چه فروش کرایسیس چه فروش هیلو..... .نقل قول:
دوما برید از خود مجید "djmd" بپرسید کارتهای گرافیک جدیو تو دنیا با چی تست می کنن؟؟metro 2033 یا کرایسیس1 ؟؟؟؟
همونطور که گفتم عشق به این بازی در کشور ما به خاطر گرافیک شاهکارش زیاد و باعث میشه گیم پلی متوسط و مولتی پلیر متوطسش به چشم نیاد........ .
ولی تو کشورهای خارجی اینطوری نیس چون یارو علاوه بر اینکه مجبور سیستمش رو واسه این بازی آپگرید کنه باید 60 دلار هم بده که واسشون نمی صرفه........ .
در نتیجه واسش دو راه میمونه :یا کپی کنه که لااقل تو اون 60 دلار صرفه جویی بشه یا کلا بی خیال بازی بشه ....که هر دو این روشها به فروش شماره 1 این بازی لطمه شدیدی زد...... .
حالا شماره 2 هم همینطوره.........منتها اگه ویدیوهای مولتی پلیر بازی رو دیده باشین متوجه خواهید شد اصلا کشش نداره و گیم پلی هم خیلی عالی نیس......پورت این بازی هم رو کنسول واسه فروش بیشترش بوده ..... .
این حقیقتو کسی نمیتونه کتمان بکنه........ .
در نهایت فکر کنم این بازی رو هر 3 پلتفرم چیزی مابین 8 تا 10 میلیون اینا فروش کنه که فروش نسبتا خوبی خواهد بود....همین(البته شایدم بیشتر فروش کردا این نظر شخصیه من....:31:)
خدااز دهنت بشنوه مسعود جان منم همینو میگم دیگه....... .نقل قول:
ترس از هیلو و cod............. .
تازه سازنده های بازی هم هایپ زیادی دارن رو بازی خودشون انجام میدن...یه روز میگن این بازی halo killer میشه...فرداش میگن داستان halo مضخرف...پس فرداش میگه cod نه موضوعش درست وحسابیه و نه بازی آنچنان درجه یکه......بعد نمایشگاهم به بازی killzone3 که native 3d هستش(یعنی ذاتا 3d) میگن 3d بازی ما بهتر از اون....... .
کلا به جای اینهمه بزرگنمایی یکم بیشتر رو گیم پلی کار کنن بهتره...... .
بنده کنسول ندارم ولی فکر نکنم کیلزون چیزی از هیلو و cod کم داشته باشه که رقابت کرایسیس باهاش راحت تر باشه!
در ضمن کرایسیس حداقل خیلی بهتر از codهای treyarch هستش! اصلا شک نکنید! (البته این نظر منه :31:)
درسته خیلیا با هیلو بزرگ شدن و به سبک اول شخص بسیار کمک کرد ولی ما هم با farcry و کرایسیس داریم بزرگتر میشیم! :31:
بعضی مواقع طرفداری بیش از حد توی صحبتا معلومه! ولی در کل این بحثا نباید باعث شه دوستان از هم ناراحت شن :46:
نقل قول:
سلام
مراد جان اینا همش تبلیغاته ( البته ضد تبلیغ) این موضوع ها و صحبت هایی که میشه همه برای بزرگ نمایی و حاشیه سازی پیرامونه بازیه. مطمئنا یکی از دلایل عقب افتادنش علاوه بر اون چیزایی که شما گفتین میتونه همین حاشیه سازی ها باشه. به هر صورت چیزی که مشخصه این بازی در عین زیبایی توانایی رقابت با کال اف و یا هالو رو نداره. من خودم با وجود اینکه این بازی رو دوست دارم 100 سال کال اف و یا اساسین یا هالو رو ( که خیلی باش حال کردم ) به این بازی نمیدم.
Gameplay بازی Crysis متوسط نیست ! عالی هست پس Gamespot فقط برای گرافیک به بازی 9.5 داده ؟نقل قول:
و ضمنا تو Review هم گفته کلا این بازی انقلابی بوده برای سبک fps
Crytek has managed to deliver an incredibly advanced and exciting first-person shooter that practically rewrites the rules for the entire genre.
کد:http://www.gamespot.com/pc/action/crysis/review.html?om_act=convert&om_clk=gssummary&tag=summary%3Bread-review