چرا اینقدر این سری گیم MSI گرونه تو ایران؟
Printable View
چرا اینقدر این سری گیم MSI گرونه تو ایران؟
گرونه ! انقدرام گرون نیست متعادله قیمت ها ...نقل قول:
الان که قیمتاش عالی شده می دونستی gx680 تو یک ماه نیم اخیر حدود 600 هزار تومان کاهش قیمت داشته:27:نقل قول:
من میگم بجای اینکه GT680 یا GX680 بخریم...............بهتره Asus G73SW بخریم که قیمتش الان 1.950.000 هستش
فکر نکنم G73 قیمتش 1950 باشه !!!نقل قول:
کانفینگ این asuse چیه ؟
باید ببینیم gt680 با چه قیمتی میاد تو بازار ایران از نظر کانفینگ از g73sw بالاترره و به نظر صبر کردن واسش ارزش داره اگر قیمتش خوب باشه:نقل قول:
GT683
Intel Core i7-2630 QM 2.0GHz 6MB 1333MHz ( HRV )
16GB DDR3 1333Mhz
500GB +120SSD
Blu-Ray/Combo
Nvidia GTX 560M 1.5GB DDR5 Dedicated
15.6" FHD (1920x1080)
WiFi+GLAN+BT 3 +USB3
D-Sub+HDMI+E-SATA
3.5KG
HD
W/7
9 Cell+Gaming Mouse+Bag
Coming Soon
کانفینگش دقیقا شبیه qosmio x770 or 775 هست از شرکت توشیبا (به غیر از 3d) که حیف هیچ وقت تو ایران احتمالا نمیاد لا مذهب اخره لپ تاپه به نظر من حیفه!!!! عاشق مارک توشیبا هستم!!!
3 میلیون تومن متعادله؟نقل قول:
عزیزم شما رفتی دست گذاشتی رو لپ تاپی که گرافیک GTX 560\460 داره ... یکی از قویترین گرافیک ها رو داره ...نقل قول:
هر برند دیگه ای هم باشه قیمتش همینه ...
شما بیا GX680 رو با 6090 hp و y570 lenovo مقایسه کنی عزیزم .... اون وقت میبینی که قیمتاش خیلی خوبه و داخل ایران یکی از بهترین گارانتی هارو داره ( ماتریکس ) به نظر من ....
باید درست مقایسه کنی ...
من خودم 2 هفته پیش یه FX620DX گرفتم .. 1210000
تو رنج خودش از نظر کارایی و قیمت بهترینه ... و اینم بگم هیچ حرف و حدیثی پشت سره msi نیست .. فقط چون تازه واد بازار شده ( مخصوصا ایران ) جا نیفتاده ..
موفق باشی دوست من:11:
داداشه من اگر منظورت GT680 هست یه نگاه به کانفینگش کن:نقل قول:
GT680 2,820,000 2.0 Corei7/6M 16G D3 1 TB GTX460 Geforce 1G BLU 15.6 7-W-BTGL-HDMI-Bag-Mouse-USB3-9CELL
16 گیگ رم داره :18:
1 ترا هارد
یکی ار بهترین کارت گرافیکای دنیا GTX460 Geforce 1G
بلوری داره....
دیگه چی میخوای.....
تو مدل های دیگه تو هر برندی 2 گیگ رم کم زیاد میشه بقیه قطعات را هم ثابت در نظر بگیر خداییش چه قدر قیمتش بالا و پایین میشه 150-250 هزار تومان خداییش غیر از اینه....:31:
ولی یه مدلی مثل gt680 را فکر نکنم هر کسی تو ایران با این قیمت داشته باشه
دوست عزیز ASUS G73SW با گرافیک 460 و 1.5 گیگ رمنقل قول:
قیمت 1.95 هست
خیلی هم کیفیتش بهتره از MSI
دوما 17 اینچه
8 گیگ رم هم بخوای اضافه کنی حد اکثر 250 تومن میشه
ولی هاردهای اصلیش هیبریده اینی که تو ایران وارد کردن رو نمیدونم
حالا کدوم بیشتر میارزه؟
---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:49 PM ----------
MSI تازه وارد بازار نشدهنقل قول:
سابقش به اندازه اسوس و ایسر هست
MSI GT683R
12 گیگ رم
15.6 FHD
1.5 DDR5 GTX 560
CORE I7 2630
1000G HDD
قیمت جهانی حدود 1450 دلار
دوست عزیز ببین اولا قیمت G73 تا انجایی که من میدونم حدود 2400 هست البته.... ( که با 8 گیگ رم کمتر میشه همون قیمت msi تقریبا ) البته من نمیگم asus G73 بده ...نقل قول:
و دوما شرکت msi تولید لپ تاپ رو سال 2007 شروع کرد بعد چند سال تو ایران شناخته شد و هنوز هم انطور که باید جا نیفتاده ... تو ایران هم اغلب اگر در رابطه با چیزی زیاد اشنا نباشند میگن بده ...
msi تو ساخت مادربورد و کارت گرافیک ... سابقه ی طولانی داره ولی لپ تاپ ...
شما بهتره این لینک رو مطالعه کنی دوست من ..:13:
کد:http://www.msi.com/about/brand-story
اگر هم لپ تاپ "17 می خوای GT780 msi رو ماتریکس اورده که کارت گرافیک GTX560 داره ...
ولی باید منتظر قیمت باشید یا میتونین تماس بگیرید و GT683 هم هست ( که "15 هست و کارت گرافیک GTX560 داره ) ...
عزیزم شما یه سری به سایت سازگار بزن حتمانقل قول:
1.95 هست
در ضمن من 683 رو نوشتم
اون قیمت با این قیمتی که تو ایران هست میخونه؟
به نظره من داداش گلم اگر میتونی صبر کن بزار gt683 و gt780 قیمت گزاری بشه بعد تصمیم به خرید کنیدنقل قول:
حداقل اینجوری خیلی بهتره
اگرم تصمیم به خرید g73 داری بدون هیچ شکی ، بخرش چون اونوقت لپ تابی را که دوست داشتی گرفتی
اگر فقط واسه گیم می خوای نظر من اینه که یا pc ببند با 1 ملیون تومان!!!!
یا برو یه xbox یا ps3 یا wii بگیر یه تلوزیون جدید هم بخر بزار گوشه اتاقت حالش ببر
وقتی که GT680 با گرافیک Geforce GTX460 الان شده تازه 2.865.000 تومن................GT683 و GT780 قیمتش پایین تره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :13:
.
.
.
شرکت نمیدونم چیکار میکنه که یهو میاد اینهمه میندازه ازقیمت لپ تاپ.......همین GX680 قیمتش 2.000.000 بود الان شده 1.495.000 چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
بنظر شما از نظر قیمتی G73SW صرف نداره نسبت به GT680 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ASUS G73SW 1.950.000
MSI GT680 2.865.000
.
.
جالبه شرکت نماینده MSI قیمت هاش رو پایین آورده اما یک ماه و نیم هست که موجودی نداره........
ببین gt683 یا gt780 با یک قیمت متوسط وارد بازار میشه تا قابل رقابت با دیگر محصولات باشه اگر نشه که صد درصد ضرر میکنن دیگه بستگی به خودشون دارهنقل قول:
با این قیمتی که دوستان به دلار دادن 1450 دلار به ریال میشه 15,298,950 حالا 400 - 500 هزار تومان هم بزاریم هزینه گمرکی - نقل و انتقال و گارانتی نهایت 2100 در میاد احتمالا
بعدم شما چرا مقایسه اشتباه میکنی
شما بیا این مقایسه را انجام بده:
ASUS G73SW 1.950.000
MSI GX680 1.490.000
نظرت چیه تو تمام امکانات به غیر از صفحه نمایش MSI قویتره
شاید کارت گرافیک ها هم با هم فرق داشته باشند اما تفاوت چندانی ندارند ضمن اینکه MSI کارت گرافیکش DDR5 هست:
NVIDIA GeForce GT 555M
NVIDIA GeForce GTX 460Mکد:http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-555M.41933.0.html
تو فریم ریت تفاوت چندانی ندارندکد:http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-460M.33612.0.html
ضمن اینکه G73 بلوری داره ولی GX680 نداره
و MSI تکنلوژی های انحصاری زیادی داره که هیچ لپ تاپ دیگه ای نداره
امیدوارم تونسته باشم راهنمایی کنم
عزیز من 1450 دلار قیمت فروش تکی هست اونجا نه قیمت فروش کلی که به شرکت و خریدهای کلان میدننقل قول:
این اولیش
شما داری مقایسه اشتباه میکنی
من دارم 2 تا گرافیک نزدیک به همو مقایسه میکنم شما 555 رو میگی نزدیک؟
این که خیلی اختلاف فریم داره
تازه رم گرافیک اسوس 1.5 هست
کیفین نمایش خیلی خیلی بهتری از MSI داره
و خیلی محاسن دیگه
این مدل MSI رو باید با اچ پی 6080 مقایسه کرد
MSI چه تکنولوژی خاصی داره؟
اینو همه میدونن که سری گیم MSI کپی شده از اسوس هست
حالا از این حرفا بگذریم
سوال من این بود که چرا اینقدر سری گیم گرونه
مثلا لپ تاپ های معمولی MSI اختلاف قیمتی با خارج کشور ندارن
ولی هرچی بالاتر میریم اختلاف قیمت بیشتر میشه و تا حدود 2 برابر هم میرسه
سلام.
میخواستم نظرتون رو راجع به مدل ge620-005b بدونم.
آیا واسه بازی خوبه؟
نقل قول:.نقل قول:
.
.
.
سلام
داداش Geforce GTX 460 با Geforce 555 نزدیک همن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه داری ATI 6770 رو با Geforce 555 مقایسه میکنی که میگی نزدیک هم هستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
هم ASUS G73SW هم MSI GX/GT680 هم تا 16 گیگ رم ساپورت دارن..........
.
.
من نمیدونم رو چه حسابی آخه ASUS G73SW رو داری با MSI GX680 مقایسه میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
کانفیگ نزدیک به ASUS G73SW تو برند MSI میشه GT680 ......
.
.
اختلافشون تو مقدار رم و Full HD نبودنه فقط....از نظر وزن هم تقریبا یکی هستن.....حالا دلیل این همه اختلاف قیمت چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
هردوشون هم کیف دارن هم موس گیمنگ....هردوشون گرافیکشون یکیه.....ASUS تو دنیا معتبره....MSI هم به اندازه خودش معتبره....بخدا بی منظور میگم برداشت بدی نکنید اما GT680 ظاهرش عین اسباب بازیه...چراغ بندیو رنگ و وارنگ بودنش باعث میشه آدم فکر کنه اسباب بازی خریده خدایی ظاهر ASUS نمیگم توپه اما دیگه اینجوریم نیست.......اگه GT683 و GT 780 میخوان رقابت کنن باید با قیمت منطقی وارد بشن در غیر اینصورت باختن تو بازار
دوست من مطمئن باش که همین کاری را که g73 برات انجام میده gx680 میتونه برات انجام بده دیگه نیازی نیست بری سراغ gt680!!! این نظره من بود ضمن اینکه ظاهرا شما دو تا یوزر داری!!!! mehdi666lp و zilevensنقل قول:
در رابطه با رم گرافیک هم جای دیگه نگو ازت می خندن خودت بر تحقیق کن میفهمی منظورم چیه در کل بدون gpu های جدید همگی رمشون رو میتونند شیر کنند مثلا همین 555:
nVIDIA Geforce GT555M 1GB DDR5 UpTo 4000Mb shared
فقط میمونه ddr3 یا ddr5 بودن که تاثیر زیادی داره تو سرعت کارت گرافیک
من خودم عادت دارم در مورد هر چیزی که می خوام تحقیق می کنم شما هم همین کار را بکن تکنولوژی های msi زیاد هستند:
مثلا در gx680 :
با زدن یک دکمه میتونی سیستمت اورکلاک کنی و به ماکزیمم قدرت برسونی
با زدن یک دکمه می تونی دور فن هات زیاد کنی تا لپ تاپ خنک شه
......
میتونی اینجا را بخونی:
من خودم نه msi دارم نه مارک دیگه ای ولی تو همین تابستون برای فامیلامون سه تا لپ تاپ گرفتم 2 تا اسوس و 1 اچ پی اونایی که اسوس دارن بسیار راضی هستند اونی هم که اچ پی داره از روزی که واسش گرفتیم ندیدمش ولی اونم مطمئنا راضیه که یادی از ما نمیکنه!!! و به هیچ کدام هم msi پیشنهاد ندادمکد:http://www.msi.com/product/nb/GX680.html
اون سوالت رو هم میتونی از کارشناسای ماتریس بپرسی من که کاره ای نیشتم ولی به نظر من قیمت gx680 الان بسار معقول شده
سواله فنی (نه مالی) بود در خدمتم:11:
قیمتهgt680 رو فقط تخمین زدم اگر میخوتای قیمت واقعی که اینا لپ تاپ رو میخرن و به ملت میندارزن رو بدونی مخصوصا msi یه تحقیقی درباره دیره در امارات بکن!!
با سلام
واقعا حیف پول رو بدی ام اس آی چون واقعا نسبت به قیمتش خیلی گرون وبی کیفیته . واقعا گزینه های بهتری نیز هست مثل سونی -دل -ایسوس.
همچنین به هر حال در رقابت با هم هستند کاهش قیمت میتونه طبیعی باشه .
داداش من که نگفتم gx680 از g73 بهتره دقیقا یه بار دیگه بخون ببین همون کاری را که g73 برات انجام میده gx680 هم میتونه انجام بدهنقل قول:
حالا اگر دوسن داری به خاطر این اختلاف ها 500 هزار تومان بیشتر هزینه کنی ، هزینه کن .
من اگه جای تو بودم این کار را نمیکردم این نظر من بود نظر شما واسم بسیار محترمه
از نزدیک gx 680 یا gt680 رو دیدی ؟؟؟؟؟
ظاهرش 180 درجه با این عکسا متفاوته یه سرچ تو یوتیب بزن gt683 ببین ظاهرش اصلا بد نیست نظره من بود
اون چراغ های دورشم یه تکنولوژی خاصی داره که کاملا دستی میتونی خاموش یا روشنش کنی:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=504433
ولی اگر میبینی پول داری همون g73 رو بخر چون کیفیت asus ثابت شده استکد:http://www.msi.com/product/nb/GX680.html
.نقل قول:
.
.
آره با GX 680 یک ساعت کار کردم واسه کسی بود اصلا جالب نبود.....خودشم راضی نبود میگفت هرکی میبینه میگه چقدر جنگولکه.....موضوع پول اضافه نیست هرچقدر پول بدی آش میخوری گرافیک هردو فرق داره این کجا و آن کجا..................هیچ شباهتی بین ASUS G73SW با MSI GX680 نیست....تو اصلی ترین چیز که گرافیک هست فرق دارن.....اگه موضوع صرف کردن هستش فکر کنم GE 620 DX بخریم که بیشتر صرف داره اونم چند وقت دیگه میاد با گرافیک Geforce 555 که با رم 8 و 750 گیگ ارائه میشه ظاهرش هم از GX680 خیلی بهتره رمش کافیه واسه گیم
دوست من حرفت اصلا حساب و کتاب ندارهنقل قول:
چیو هر کاری میخوای برات انجام میده اصلا 555 در حد 460 نیست
اختلاف فاحشی داره
لپ تاپ سری گیم واسه چیه؟ واسه بازی و باید نسبت به لپتاپ معمولی فریم بیشتری بده 555 بیشتر فریم میده یا 460
اگه به بازی کردنه که 520 هم کارو راه میندازه پس گور بابای سری highend
خودم میدونم تا چند شیر میکنه جناب آقا
ولی فرقه بین مقداری که شیر میشه و مقداری که real در اختیار خود کارت هست
که از نظر سرعت و عدم نیاز به مراجعه به رم سرعت رو خیلی بالاتر میاره
وگرنه همین گرافیک ها رو با رم 64 میزدن میگفتن 2 گیگ از رم اصلی share کنه
2 گیگ مسلما ته اغلب رم ها زیاد میاد
فک نکنید بقیه نمیفهمن
بخدا چیزی که شما تحقیق کردی ما هم تحقیق کردیم
اون تکنولوژی های زیادی که شما میگی من هم تو سری گیم اسوس دیدم هم الین ویر هم سیجر و چند مدل دیگه
فقط فرقش اینه که اونا دکمه ندارن و باید با نرم افزارهای خودش (bloatware) که نصب هست و آماده کار کرد
اما یه چیزایی رو میدونم که بقیه برند های گیم دارن ولی MSI نداره
در ضمن من 2 تا اکانت ندارم
مگه اینکه شما همچین فکری بکنید که کسی باید واسه همچین کاری 2 تا اکانت بسازه
(جالبیش اینه از این اکانت دوم من الان حدود 6 تا پیغام خصوصی (در یه زمینه دیگه نه بحث این تاپیک) تو صندوق من هست
لابد خودم واسه خودم میل میزنم :8:)
راستی اگه تونستید یه توضیح به ما بدید اون کار چیه که GT680 میکنه ولی ASUS G73 و GX680 نمیکنن و به همین دلیل این دو باید با هم مقایسه بشن؟
در کل منم نظرم اینه که واسه لپ تاپ گیم هزینه کردن بیخوده این همه پول بدی تهش بهت بگن لپ تاپت ضایعست کلا لپ تاپ های گیم تو هر برندی (به غیر از توشیا :31::21:) یه جوریننقل قول:
آدم این پولی را که می خواد بده واسه این لپ تاپ ها بده یه سیستم بزاره تو خونه تا دهنه همه باز بمونه وقتی میبینند:19::21:
این سری گیم ها رو از توشیبا ببین:
کد:http://us.toshiba.com/computers/laptops/qosmio/X770
کد:http://us.toshiba.com/computers/laptops/qosmio/X770/X775-Q7275
کد:http://us.toshiba.com/computers/laptops/qosmio/X770/X770-ST4N04
با این قیمت ها!!!!کد:http://us.toshiba.com/computers/laptops/qosmio/X770/X775-3DV78/
یکی نیست اینا را با قیمت خوب وارد کنه :19::19::41:
یا لپ تاپ های دیگه مثل آلین وایر یا ساجر:41::41:
بعد ببین مارکایی مثل اسوس و ام اس آی میتونند تو بازار بمونند:2:
اولا من گفتم دو تا اکانت به طعنه گفتم اخه شما گفتیدنقل قول:
در صورتی که این مقایسه را شما نکردیدنقل قول:
من دارم 2 تا گرافیک نزدیک به همو مقایسه میکنم شما 555 رو میگی نزدیک؟
در مورد رم کارت گرافیک هم بیشتر تحقیق کن این چیزی که شما میگید انگار اینه که تشنت بشه لیوانه خالیتو بزاری بیرون منتظر بارون باشی تا پرش کنه
اگر g73 را با رم کارت گرافیک 512 و 1 و 1.5 و 2 بدن با اختلاف قیمت شما کدام را میخرید؟
وقتی شما منظور من را ننمیگیرید و نظر من را متوجه نمیشید چی کار کنم
در کل حق با شماست من اشتباه میکنم و معذزت میخوام:11::11::11:
.نقل قول:
.
هفته پیش تو سایت دیدمش.....عجب مدل شاخی داره ........واقعا دیزاین قشنگی داره کانفیگش هم که عالیه عکس هاش رو دیدم همه رو از مدل X500 خیلی قشنگ تر و خفن تره.
درسته منم باشم مثلا گرافیک با رم 1 گیگ رو میخرمنقل قول:
ولی اینکه بگیم تفاوت نداره اشتباهه
شهر ما که بارون خیلی خیلی کم میباره ولی اگه بارون بندر عباس باشه یه قطرش یه لیوانو پر میکنه
ولی سیجر و الین ویر خیلی گرون هستن نسبتا و کیفیتشون هم خیلی بهتره
شرکت های ایرونی چون میخوان سود زیاد بکشن رو محصولات پس نمیتونن این لپ تاپ های نسبتا گرون رو وارد کنن چون رو دستشون میمونه
در ضمن عذر خواهی لازم نیست
یه جا شما منو قانع میکنی یه جا من شما رو
اومدیم اینجا از هم یاد بگیریم
بیا من :40: میدم
دوست من اولا رم در کارکرد گرافیک تاثیری نداره (شاید 1%) مثلا اگه همین GT540 رو 5 گیگم کنند همین فرم هارو میده ...نقل قول:
دوما msi از تکنلوزی های خیلی جدیدی در لپ تاپ هاش بهره میبره کهبهضی هاش در انحصار خودشه ...
مثل Exclusive Cooler Boost Technology
Exclusive Turbo Drive Engine (TDE) Technology
THX TruStudio Pro Provides Excellent Surround Sound Effect
سوما این حرفت خنده داره که میگی لپ تاپ گیم msi گپی asuse :31: والا ما اینشو دیگه نشنیده بودیم ...
و تفاوت قیمت با خارجکشورم اگه واقعا باشه مشکل از ماتریکسه نه msi
....
005b نمیدونم کدام مدلشه ولی ge620 ها تو بازاره ایران همشون فکر کنم کارت گرافیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روشونه که یه کارت گرافیک کلاس 2 هست پیشنهادم اینه که اگر این مدل را می خواید فول اچ دی رو بگیرید:نقل قول:
GE620 FHD
Intel Core i7-2630 QM 2.0GHz 6MB 1333MHz ( HRV )
8GB DDR3 1333Mhz
750GB
DVD-RW
nVIDIA GT 540M 1GB DDR3 Dedicated
15.6" FHD (1920x1080)
WiFi+ GLAN+BT+USB 3
D-Sub+HDMI
2.8KG
HD
W/7
6 Cell+Gaming Mouse+Bag
ريال 12,850,00
البته تو این رنج قیمت میتونی hp dv6-6080 رو بگیری که کارت گرافیک قویتری داره و در بازیها فریم ریت بالاتری رو میده ولی صفحه نمایشه متوسطی داره و همینطورگارانتی متوسط
اخه عزیز دلم تو که msi نداشتی چرا همینجوری میای یه چی میگی ...نقل قول:
لپ تاپ های msi بسیار با کیفیتن (به عنوتن کسی که با 2 لپ تاپ msi کار کرده اینو میگم )
و اما برند های که اسم بردی asus رو من واقعا قبولش دارم ولی طرف سونی هیچ وقت نرفتم چون پول الکی ندارم خرج لپ تاپ کنم همه میدونند سونی نسبت به کانفینگش گرونه تو یه کانفیگ رو شبیه به GX680 تو سونی نمیتونی با 1400 هیچ وقت گیر بیاری ( عمرا گیرت نیاد )
---------- Post added at 07:21 PM ---------- Previous post was at 07:16 PM ----------
دوستان خواهشن اگر هم چیزی میگین قبلش ببینین درسته یا نه ...
با احساسات حرف نزنید ... حرف دیگران هم اینجا کپی نکنید ... هر کی میاد یه چی همینجوری میگه (زشته )
سلام دوست من Ge620 لپ تاپ خوبیه ولی اگه واسه گیم میخوای بخری و گرافیک برات مهمه بهتره صبرکنی GE620DX بیاد که گرافیک 555 داره و از 540 قویتره ...نقل قول:
چند تا گزینه دیگه هم داری مثل dv6 6090 hp (که گارانتی معتبری نداره ) و 6080 . 6050 هم هست که بهتره خودت یه نگا بندازی ...
lenovo y570 هم هست که هنوز وارد نشده ... همینطور ASUS n55
و gx680 هم گرافیک 555 داره که اینم لپ تاپ خوبیه ...
موفق باشی:11:
سلام دوستان :11:
بچه ها من میخواستم BIOS لپ تاپ رو اپدیت کنم ...
میخواستم از طریق برنامه ی UNetbootin که خود msi معرفی کرده بود یه فلش رو bootable کنم و از طریف فلش اپ کنم ، ولی لینکی که msi داده بود کار نکره :20: و برنامه رو خودم dl کردم ... ولی هر کاری کردم نشد فلش رو bootable کنم ... اگه فایل هارو بریزم رو cd و از طریف cd اپدیت کنم مشکلی داره ؟! (البته تو سایت خود msi این روش رو نوشته بود )
با فلش هم میشه آپدیت کردنقل قول:
این آموزش تصویریش:
کد:http://www.msi.com/html/pdf/How_to_flash_MSI_Notebook_BIOS_under_DOS_mode.pdf
عزیزم اطلاعات پردازشی جی پی یو یه جا باید ذخیره بشهنقل قول:
جاش هم تو رم کارت گرافیکه
درسته مقدار رم تو سرعت به شرطی که مقدار حافظه مورد نیاز از حد لازم بیشتر نشه تاثیری نداره
ولی وقتی بیشتر شد
یا مجبوره share کنه
یا این قابلیت رو نداره
که اینجا سرعت عامل تعیین کننده میشه
اگه اینقدر بی چیز بود همون حرف قبلی میشد
گرافیک 555 میساختن با 64 مگابایت رم بعد هم اصلا نیازی به share نبود
میبینی که نمیشه
این فناوری ها هم که نوشتید فقط اسمه
اسمه سیستم خنک کنندشو گذاشته مثلا فلان
یا سیستم صوتی رو گذاشته فلان
سری های گیم برندهای دیگه همین چیزا رو خیلی بهتر و قویتر دارن
در ضمن قرار هرچی که شما نشنیدی وجود نداشته باشه
شما که فکر نمیکنید همه چیزو باید بدونید و الا اون چیز محال ذاتیه؟
موفق باشید
من فکر میکنم شما فقط داری لج میکنی واسه همینه چیزیرو نمی بینی شما هنوز نمی دونی msi از کی تولید لپ تاپ رو شروع کرده ( با این وجود میای میگی سابقه تولید لپ تاپش خیلی زیاده ) ببین دوست من اینجا قرار نیست لج کنیم فقط اطلاعات رد و بدل میکنیم و تجربه شخصی مون رو بیان میکنیم ...نقل قول:
خب بریم سراغ جواب ها ...
دوست من اینایی که من گفتم اسم نیست فقط تکنلوزی های msi (چه بسا بعضی هاشون در انحصار msi هست)
اولی سییتم خنک کنندس که شما مینونی با فشار یک دکمه لپ تاپ رو خنک کنی و کارایی فن هارو زیاد کنی ...
دومی هم سیستم توربو که کارایی cpu و فکر کنم GPU هم 20% افزایش میده و سومی سیستم صدا لپ تاپ thx trustudio pro هست که کیفیتش واقعا خوبه و میتونی خودت مفایسه کنی ( که البته این رو من اشتباه ذکر کردم ) در ضمن این سیستم هایی که شما میگین همه لپ تاپ ها بهترش رو دارن ... میشه مثال بزنید ؟
thx trustudio pro که معدود لپ تاپ ها دارن چون به هر سییتم صوتی تعلق نمیگیره ...
سیستم توربو هم که مال خود msi هست ( حالا شاید مشابه این باشه ولی بهتر نیست )
در ضمن من شخصا اطلاعات کمی دارم در مورد لپ تاپ ولی سعی دارم اطلاعاتم درست باشه و اینجا امده که اطلاعاتم زیاد شه ...
دمت گرم داداش ... :11:نقل قول:
اصلا بیخیال فلش شم با cd اپدیت کنم چه فرقی میکنه ؟ میشه ؟ ( معمولا وقتی از فلش استفاده میشه که درایو سیستم خراب یاشه )
من نگفتم سابقه تولید لپ تاپش زیاده گفتم تو ایران تقریبا هم زمان با ایسر و اسوس بودهنقل قول:
لطفا تفسیر به رای نکنید
اتفاقا بر عکس شما قصد دارید دفاع بی مورد بکنید و گرنه اگه صرفا دلیلتون رد و بدل تجربیات و اطلاعات بود
[HTML]من فکر میکنم شما فقط داری لج میکنی واسه همینه چیزیرو نمی بینی شما هنوز نمی دونی msi از کی تولید لپ تاپ رو شروع کرده ( با این وجود میای میگی سابقه تولید لپ تاپش خیلی زیاده ) ببین دوست من اینجا قرار نیست لج کنیم[/HTML]
نیازی به نوشتن این حرفا نبود یا مثلا حرفی که شما نشنیدی به نظرت خنده دار نمیومد
یا لا اقلش این بود که شما به همه سوالات من جواب میدادی مثل من که به همه سوالات شما جواب دادم
چه با اطلاعات ناقص و اشتباه و چه درست
این که در مورد این
در مورد تکنولوژی ها من نگفتم همچین چیزی نیست
گفتم اگر MSI این تکنولوژی ها رو داره برندهای دیگه هم دارن و چه بسا بهترشو
و گفتم اینها فقط اسمه یعنی چیز خاصی نیست
اولیش مثلا سیستم کولینگه
آخریش واسه صدا هست
اولین مورد رو که بیشتر لپ تای های معمولی با بلوت ویر ها دارن
حالا رو MSI دکمه داره و اسمش فرق میکنه به نام خودشم ثبتش کرده
یه شرکت دیگه یه نام دیگه میزاره روش و به نام خودش ثبتش میکنه
خواهشا قشنگ پستها رو بخونید
اینی که خوندید ریوویو دمای MSI 780R بودنقل قول:
Since noise levels are so high, the resulting low case temperature is the GT780R's greatest strong point. When idle or under heavy use, the temperature remains pleasantly low—an average of 26°C is a rarity among gaming laptops. The palm rest remains especially cool, never demonstrating a noticeable increase in temperature.
We unfortunately were not able to complete our usual stress test (Furmark & Prime). Regardless of whether turbo mode or the increase-fan-speed function were on or off, the CPU was quickly throttled down to 800 MHz, and the laptop shut down completely after several minutes.
The reason for this might very well be a poor electrical feed. We measured the notebook eating up a maximum of 195 watts, while the power supply is meant to provide 150 watts at most. The hardware temperature couldn't have been the culprit here since both the CPU and GPU remained under 90°C the whole time. Under normal use, however, (even running demanding games), no such problems arose and the results of benchmarks speak to the laptop's otherwise powerful performance. Maybe MSI will clear up this issue before the notebook hits the shelves.
Update: Our second model of the GT780R didn't shut down under 100% CPU load. The CPU throttling down to 800 MHz still remains an issue, however.
دوستان بهتر من کانفیگشو میدونن
امیدوارم به 2 مشکلی که یکیش به بحث مربوطه و دیگری هم نسبتا مربوطه توجه کرده باشن
این هم مربوط به الین ویر 18 هست که محض اطلاع گرافیک 6990 روشه و فک کنم تو این تست پردازندش 2920XM بودهنقل قول:
The M18x performed well in this test. In idle mode (the dedicated graphic cards off), the surface of the base unit warms up to a moderate level of 31°C. Surprising: the average temperature actually sinks when the Radeon HD 6970M CF are active and the laptop is under heavy load. The surface however warms up slightly to around 32°C which is still relatively very low. The hand-rest regions do not warm up much, and so the M18x is well-suited for longer gaming sessions.
The hardware components had to prove themselves in a stability test which latest a few hours (Furmark and Prime). While the processor performed as expected, one of the two graphic cards reduced its clock frequency from 680/900 MHz to 100/150 MHz temporarily. This "throttling" only occurs under unrealistic conditions (full load for multiple hours), so the user does not need to fear a decrease in performance in everyday use.
و اینی هم که میبینید حاصل فناوری این شرکته
مورد دومتون هم در برندهای دیگه هست اما بازم با بلوت ویر
ولی من مورد سوم رو هنوز جایی پیدا نکردم و ندیدم و یا مقایسه ای از سطح کیفیت هاشون نداشتم
بی اغماض و بی قصد خاص
در ضمن یه سوال دوست من شما میدونی محلی که الان داری توش زندگی میکنی چند تا آجر داره؟
مسلما نمیدونی
و چون نمیدونی دلیل نمیشه مثلا از اونجا بیرونتون کنن
این دقیقا مثل مثال سال تولید یه برند و بحث در مورد کیفیتش هست
جواب هردوشون یکیه:
نمیدونم اما که چی؟
وقتی من میام یه چی میگم و شما با قاطعیت میای میگی اینجوری نیست انتظار دارم حرفت درست باشه ...( که نیست )نقل قول:
اگرم من با حرف هام شما رو ناراحت یا دلخور کردم ، همین جا عذرخواهی میکنم ...:11: