پنل الان دوباره وصل شد
شارز منم الان منفی هست ولی وصله
شده مثل دفعه پیش
Printable View
پنل الان دوباره وصل شد
شارز منم الان منفی هست ولی وصله
شده مثل دفعه پیش
دوستان من تا چند روز پیش وارد سامانه مخابرات میشدم و آنلاین شارژ میکردم ولی الان 2روزی هست که نمیشه وارد شد
وقتی میخوای وارد شی مینویسه: مجوز استفاده از سامانه معتبر نمی باشد. ورود به سامانه امکان پذیر نخواهد بود. !!!
شما هم مثل من این مشکل رو دارید ؟
سلام
كسي سامانه جديد ADSL داره اين سامانه كه قبلا دادن حجم دانلودش سرجاشه اصلا تكون نمي خوره حتي نميشه شارژ كرد از پشتيبانيش پرسيدم گفت دارن سامانه جديد راه اندازي مي كنند به اسم آريان سر همچين چيزي بود الان سرعت بد جور افت كرده
كسي اگه از سامانه جديد اطلاع داره لينكشو بزنه .اين پشتيباني از چه راهي مي تونه شارژ ADSLانجام بده و حجم دانلود ببينه حتي مي تونه نيگاه كنه از يوز پسورد كسي ديگه ام استفاده مي كنه !!!؟
تشكر:n16:
سرعت شما هم اینقدر پایینه.سرعت دانلود به 3 رسیده ولی سرعت باز کردن سایتها بهتره
سرعت کمیت کیفیت همه افتضاح بود
حالا این چند روز افتضاح تر شد
نکته جالب اینجاست در روز 100دفعه قطع میشه و وقتی هم وصله با قطع هیچ فرقی نمیکنه
چون نه دانلودی میکنه نه سایتی باز میکنه ولی محدودیت دانلود همینجوری داره واسه خودش مصرف میشه و هر روز 1گیگ کم میشه
جالب تر از اون اینه که وقتی میری سایت خود مخابرات با سرعت عالی باز میشه(به نظرم دارن اینترنت ملی رو کلید میزنن)
این مخابرات دهنمون رو سرویس کرده لامصب الان چند هفتست سرعت افتضاحه من 1 مگ دارم زیر 10 دانلود میکنه یه صفحه گوگل به زور باز میشه از وقتی دادن دست شرکت سپنتا اینجوریه
اسیرمون کردن بی پدرا
ما اگه بخوایم بگیریم باید اینترنت مخابرات رو قطع کنیم؟نقل قول:
توجه توجهکاربران ADSL مخابرات که با افت شدید سرعت اینترنت و قعطی مداوم همراه هستند ، برای احقاق حق خود لطفا همراه ما اعتراض هایشان را به آدرس های زیر ارسال کنند.
مطمئننا با افزایش در خواست و اعتراض ما شانس پیگیری و رفع این مشکل بیشتر خواهد شد.
پس بیاییم تماشاچی نمانیم و حداقل کاری که از دستمون بر می اد رو انجام دهیم.
اول ) راحترین و بهترین کار ارسال SMS به :
پیام کوتاه شبکه خبر: 1000601
پیام کوتاه افکار نیوز: 09384094006
دوم ) قطعی ترین روش گذاشتن پیام تلفن گویا شبکه خبر:
تلفن گویا: 22013911 و 22013912
سوم (مهم) ) گزارش خبری به سایت های پربازدید و معتبر زیر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمام
پی نوشت :
- دوستان دقت کنند اگه حتی یکی از سایت های بالا خبری رو ارسال کنه میشه در کامنت های اون سایت کلی مانور داد و اعتراضمون رو گسترش بدیم.
- از متن های ارسالی به سایت های بالا کپی بگیرید و به بقیه سایت ها هم ارسال کنید. اما اگر خواستید به سایتی 2 بار گزارش بدین حتما متن ارسالی رو عوض کنید.
- از همکاری شما برای احقاق حق خودتون و دوستاتون متشکریم.
- در صورت ارسال پیام لطفا توی این تاپیک هم اعلام کنید تا انگیزه دوستان دیگه بشتر بشه.
در ضمن من به نوبه خود اولین گزارش هارو ارسال کردم. منتظر شما دوستان هستم
بابا اونم داره تبلیغ خودش رو میکنهنقل قول:
کاربرای بندرعباس رو هیچ شرکت و سایت خبری آدم حساب نمیکنه
تعرفه های نا محدودش:
128K E1.N1 ماهیانه نامحدود - 225000ریال 256K E1.N2 ماهیانه نامحدود - 390000ریال 512K E1.N3 ماهیانه نامحدود - 800000ریال 1M E1.N4 ماهیانه نامحدود - 1900000ریال 2M E1.N5 ماهیانه نامحدود - 2750000ریال
شاتل با اون همه درپیت بودنش داره نامحدود 2مگ میده ماهی 50 تومن
بعد اینا 512 میدن 80 تومن :دی
بعد تو تبلیغش نوشته قیمت های پایین تر از همه جا
جالبه وافعا
من استان هرمزگان رو که زدم خود بندرعباس نبود و بجاش خمیر و بستک و یک جای دیگه بود.یکم شبیه شوخی بود که بندرعباس با این همه کاربر نداشته باشه و من هم با این 80 تومنه موافقم.خب همون مخابرات 45 میدی دو ماهه که بهتره با 32 گیگ ترافیکنقل قول:
بندرعباسم هست تو لیستش با دقت نگاه کننقل قول:
فونتت رو بزار رو فارسی حرف ب رو بزن پیدا میکنه
من مصرفم خیلی بالا هست
در ماه بالای 100 گیگ مصرف دارم
مخابرات اصلا واسم به صرفه نیست
تنها دلیل اینکه هنوز مخابرات دارم اینه که برای عوض کردن شرکت باید درخواست جمع آوری adsl به مخابرات بدی
این باعث میشه چند روز تا چند هفته اینترنتت قطع باشه
دوستان من از دابکو 1 مگ گرفتم این چند روز همش قطع و وصل میشه وقتی هم که وصل میشه دیگه اون سرعت ثابتشو نداره کسی از بچه ها هست که از دابکو سرویس گرفته باشه ؟
سلام عزیزم من قبلا داشتمش خیلی خوب بود الآن مخابراتم فک کنم چون همه جا قطعیو افت داره دابکو هم اینجورینقل قول:
_
بچه ها مخابرات خیلی نامردیه از ساعت 12 ظهر تا 12 شب پینگش با ایران 1000 با خارجیا هم که 2000 اصاً اوضاعیه :(( قبلا که ترکیده بود با ایران خیلی خوب بود اما حالا دیگه اصلا
>ایشالا نتا درست میشه همه حالشو ببریم :*
اینم همی الآن ، ساعت 13:55
دوستان برای درخواست جمع آوری سرویس adsl باید خود مخابرات رفت یا شرکت سپنتا؟
من میخوام ثبتنام کنم چقدر طول میکشه وصل شه؟؟؟
با پیش شماره الهی جنوبی ۴۳۵ مشکلی نداره؟ ؟؟
Sent from my NOVO7 Tornados using Tapatalk 2
دوست عزیز اگه از مخابرات میخوای بگیری اشتباه بزرگی میکنینقل قول:
از شرکت ها بگیری خیلی خیلی بهتره
دیگه حالم داره بهم میخوره خیییلی خییلی اوضاش خرابه
تاپیک مازندران رو ببینید دارن با 200-300 دانلود میکنن ولی اینجا صفحه گوگل 5 دیقه طول میکشه باز شه
دوستان بیاین یه فراخوان بزنیم یه تاریخ مشخص کنیم همه جمع شیم جلو مخابرات بندرعباس اعتراض کنیم
واقعا دیگه شورشو در آوردن چند ماهه پول 1 مگ داریم میدیم ولی اندازه دیال آپ هم سرعت نداریم
بدبختی اینه که اینقدر سرعت افتضاحه آدم رغبت نمیکنه حتی بره دنبال فراخوان اینترنتی
یعنی واقعا اینقدر وضعیت خرابهنقل قول:
سرعت دانلود شما تو شب و روز چنده
من شنبه میخواستم برم ثبتنام کنم و فقط از مخابرات میتونم بگیرم
Sent from my NOVO7 Tornados using Tapatalk 2
خراب نیست آشغاله آشغال به تمام معنانقل قول:
1 مگ دارم سرعت دانلود من چند ساعت رو 5 چند ساعت رو 15 چند دیقه رو 50 چند دیقه ای هم رو 100 کلا همش زیر و بالا میشه پینگ هم بالای 2000 میره میاد پایین همش متغیره یدفه قطع میشه بعد از چند دیقه وصل میشه
یعنی در آن واحد پینگ میره بالا میاد پایین معلوم نیست این بیشعور ها چیکار دارن میکنن همش میگن مشکل فنی از مرکز داریم آخه چه مشکل فنیه که چند ماهه رفع نمیشه این کدوم قطعه ای هست که خراب شده چند ماهه درست هم نمیشه همه جای ایران درسته مال اینا اینجوری شده از وقتی دادن به این سپنتا اینجوری آشغال شده
خودت حساب کن با این سرعت با این پینگ جز حرص خوردن پشت سیستم کار دیگه ای میشه کرد
کاربرای اینترنت توی بندرعباس هرچی بیاد سرشون حقشونهنقل قول:
این همه مخابرات داره میزنه تو سرشون سرعت افتضاح -محدودیت دانلود و هزار تا چیز دیگه
هیچ کس اصلا صداش در نمییاد
یکی از آشنا های ما توی مازندران اینترنت 256 داشت از همین مخابرات باورت نمیشه با سرعت 500 داشت دانلود میکرد یعنی دو برابر پهنای باند خودش
شبانشون هم دانلود رایگان بود
ولی مخابرات بندر داره فقط میدزده هیچ کسی هم صداش درنمییاد
هر روزم کاربراشون داره بیشتر میشه
این مطلب تو سایت مخابرات هرمزگان نوشته شده بود:
محدوديت پهناي باند اينترنت برداشته ميشود
به گزارش تسنيم، مظفر پوررنجبر درخصوص ارايه خدمات ارتباط تصويري توسط همراه اول، گفت: شرکت مخابرات ايران به تمديد قرارداد اپراتور سوم در خصوص امکان ارتباط تصويري مشترکان تلفن همراه، اعتراض دارد و به دنبال احقاق حق هستيم، تا زماني که انحصار خدمات در اختيار اين شرکت باشد، ما نمي توانيم ورود کنيم. نامبرده با اين نکته که قرارداد اپراتور سوم تلفن همراه تا شهريور 93 تمديد شده است، گفت: براي ارايه خدمات کيفي و مطلوب بايد زمينه رقابت فراهم شود، تمديد قرارداد اپراتور سوم اين امکان را از بين برده است. پوررنجبر با بيان اينکه تلاش مي شود با حداقل قيمت ممکن امکان برخورداري از پهناي باند بدون محدوديت براي متقاضيان فراهم شود، افزود: ما محدوديتي براي هيچ شرکت ارايه دهنده خدمات اينترنتي ايجاد نکرده ايم تا موجب ايجاد انحصار براي شرکتي خاص شود؛ هر شرکتي هر نوع خدماتي را درخواست کند، با انعقاد قرارداد و براساس ضوابط، ارايه خواهيم داد. وي تأکيد کرد: اختلال ايجادشده در سرعت و ارايه خدمات اينترنت هم به دليل ايجاد قطعي ارتباط با يکي از ارايه دهندگان سرويس در خارج کشور بوده که قطعي رفع شده اما کيفيت به حد مطلوب نرسيده است و به زودي مشکل کاملاً حل خواهد شد. پوررنجبر گفت: هيچ افزايش تعرفه اي بدون طي مراحل قانوني امکان پذير نبوده و نيست و هيچ گاه قيمت ها را به صورت چراغ خاموش و بدون اطلاع رساني افزايش نداده ايم.
١٠:٠٠ - يکشنبه ٨ بهمن ١٣٩١ / شماره : ٦٤٨ / تعداد نمایش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه اندازی سامانه پیامک کوتاه جهت برقراری ارتباط شهروندان هرمزگانی با مدیر عامل
آقا کسی شماره موبایل احمد میر طبا این رئیس مخابرات هرمزگان رو نداره فحش بارونش کنیم مرتیکه
این شماره ثابتشه
0761-4610001
اینم ایمیلش البته میدونم چک نمیکنه
خبر دروغ رو ببینید:
مدیر عامل مخابرات ایران: کندي اينترنت برطرف شد
مظفر پوررنجبر، مديرعامل شرکت مخابرات ايران گفت: این شرکت برنامه هاي زيادي در راستاي توسعه دارد و توسعه تنها شامل شبکه مخابرات نيست بلکه کارهايي که در حوزه ADSL، سرويس هاي خدمات ارزش افزوده و ارايه خدمات از طريق فروشگاه هاي زنجيره اي و غيره صورت گرفته همه توسعه به حساب مي آيد.
مديرعامل مخابرات ايران افزود: حدود يک سال و نيم گذشته طرح تجاري شرکت مخابرات ايران داده شد، اما هنوز سرمايه گذاري روي توسعه شبکه در آن مشخص نشده که در صورت نهايي شدن آن زمان و برنامه هايي که براي توسعه شبکه مخابرات را داريم اطلاع رساني خواهيم کرد. وي در خصوص کندي سرعت اينترنت افزود: متاسفانه در چند هفته گذشته يکي از مسيرهاي شرکت روس تلکوم که از سوي شرکت زيرساخت به شرکت مخابرات ظرفيتش فروخته شده بود، قطع شد. وي گفت: اين موضوع باعث شد که سرعت اينترنت در چند شهر کند شود که البته اين مشکل در حال حاضر برطرف شده است
همین الان سرعت دانلود من 10kb بیشتر نیست
دزد بودن دروغگو هم شدن
مدیر عامل مخابرات ایران خبر داد:
مدیر عامل مخابرات ایران در پاسخ به سئوال خبرنگاران گفت: به زودی محدودیت در ارایه حجم پهنای باند برای متقاضیان برداشته می شود.
مظفر پوررنجبر امروز در جمع خبرنگاران در شیراز با بیان اینکه تلاش می شود با حداقل قیمت ممکن امکان برخورداری از پهنای باند بدون محدودیت برای متقاضیان فراهم شود، افزود: ما محدودیتی برای هیچ شرکت ارایه دهنده خدمات اینترنتی ایجاد نکرده ایم تا موجب ایجاد انحصار برای شرکتی خاص شود، هرشرکتی هر نوع خدماتی را درخواست کند، با انعقاد قرارداد و براساس ضوابط، ارایه خواهیم داد.
الان 1سال هست که میخوان نا محدود بدن
مردم رو خر گیر آوردن
سلام به همگی
سه شنبه هفته ی پیش زنگ زدم پشتیبانی گفتم من اصاً اوضاع نتم اوراقه این سه هفته ی گذشته سرعت که بالای 6kb نمیره و پینگ هم انگار فضاپیماس هی بالا میره اما پایین بیا نیسش گفت پرونده درست میکنه واسم ( مگه کمیسیونه ) ، دیگه تهش تا همین شنبه درست میشه اما درست نشده ، فردا دوباره زنگ میزنم دیگه نمیدونم چیکار کنم خطم هم 355 شاتل میخواسم بگیرم گفت پشتیبانی نیکنیم ، دابکو هم داشتم اولاش خیلی خوف بود اونم قاطی بقیه شد حالا اینجا فشار بیارم شاید درست شه یا قطعش کنیم راحت شیم اینقدر حرص نخوریما
جـشـنـواره نــوروزی واگـذاری اینـتـرنت پـرسـرعت شـرکت مـخـابـرات ایـران« 12 اسـفـنـد 1391 تــا 6 اردیبهـشـت 1392 »مزایای طرح کمپین نوروزی
» بدون پیش پرداخت
مشتری برای اشتراک سرویس هیچگونه هزینه ای را در ابتدای امر نمی پردازد.
» پرداخت قسطی روی قبض تلفن
هزینه سرویس مطابق تعرفه ی شرکت مخابرات ایران هر دو ماه یکبار بر روی قبض تلفن و همزمان با صورتحساب تلفن ثابت قابل پرداخت است. لذا ویژگی عمده این سرویس پرداخت هزینه پس از استفاده می باشد.
» ترافیک شبانه رایگان
در این بخش به مشتریانی که قرارداد 6 ماهه و یا یکساله منعقد نمایند، از ساعت یک الی 7 صبح ترافیک رایگان شبانه تعلق می گیرد.
» شرکت در قرعه کشی بیش از 500 دستگاه تبلت (روزانه 10 دستگاه)
در این بخش مشتریانی که قرارداد یکساله منعقد نمایند در قرعه کشی بیش از 500 دستگاه تبلت (روزانه 10 دستگاه) شرکت داده می شوند.
» برای درخواست سرویس و اطلاعات بیشتر می توانید در تمامی استانها با شماره تلفن 2020 تماس حاصل فرمائید.
» کانال های فروش
کلیه امور مشترکین شرکت مخابرات استانها، دفاتر فروش، پرتال شرکت مخابرات استان ها و مرکز تماس 2020 در سراسر کشور آماده ارائه خدمات به هموطنان می باشد.
این اطلاعیه رو توی سایت مخابرات زده بودن
به نظرتون توی بندر هم با همین تعرفه نامحدود ارائه میدن؟
من که فکر نمیکنم
کسی خبر داره؟
اگه بشه چی میشه
ولی چشمم اب نمیخوره
بار اول که جدول تعرفه ها رو دیدم فک کردم مال بندر از امروز همینجوری میشه
دیروزم یه چند تا شکایت به سازمان بازرسی و چند جا دیگه فرستادیم
اینم بخونید
دوست عزیز این اطلاعیه درست هست ، اما مخابرات هرمزگان متخلف هست از نظرِ من و مطمئنا از نظر شما ، کیفیت سرویس ها رو ببینید کم فروشی و محدودیت در پهنای باند و عدم ارائۀ اینترنت آنلیمیت رو ببینید من خودم شخصا دیروز در پرتال مخابرات هرمزگان یک نامۀ اعتراض آمیز نوشتم ، مشخصات کامل خودم رو هم پست کردم تا امکان پیگیری باشه اگر تا سیزده روز دیگه این نامه جواب داده نشه من طبق قانون می تونم اون رو به شرکت ارتباطات زیرساخت ارسال کنم اگر اونها هم جوابگو نباشن به سازمان بازرسی کل کشور میشه نامه رو رونوشت کرد واقعا مایۀ آبرو ریزی هست بهتره شما هم نامه رو از طریق پرتال ارسال کنید ، هرچه حجم اعتراضات بیشتر باشه مطمئنا تأثیرش مثبت تر خواهد بودنقل قول:
کسی شماره شرکت "سپنتا" رو داره؟ همون که نرسیده به سه راه سازمان هست
امروز میریم میبینیم چی میشه.انلیمیت میدن یا نه.بعدش میام خبر میدم
با شرکت سپنتا تماس گرفتم
تعرفه های نوروزی از نوزده اسفند لغایت آخر فروردین قابل تمدید و استفاده هست :n20:جالبه که مخابرات ایران این تعرفه ها رو از 12 اسفند لغایت 6 اردیبهشت فعال کرده ولی کارشناس فروش سپنتا گفت به ما این رو اعلام کردن :|
توی این تعرفه های سرویس های آنلیمیت هم هست
امیدوارم کیفیت سرویس ها مثل الان نباشن
سلام دوستان...من یه مشکلی داشتم کسی میتونه راهنماییم کنه؟من از اینترنت مخابرات استفاده میکنم ( adsl).همیشه هم آنلاین تمیدید میکردم و مشکلی پیش نمیومد..اما این دفعه هرکار کردم نتونستم .وارد اکانتم بشم و تمدید کنم و رفتم مخابرات فیش گرفتم و بردم بانک پرداخت کردم و فیش رو به مخابرات تحویل دادم و انا هم گفتن تمدید کردیم...اما بعد که برگشتم اینترنتم وصل نشده بود و قطع بود زنگ زدم مخابرات پارسیان گفتن تمیدید کردیم و تا 7/2.92 شارژداری....و پورتها خرابه و اینترنت هرمزگان این چند روزه مشکل داره و ظرف یکی دو روز درست میشه این در صورتیه که بقیه دوستام دارن از اینترنتشون استفاده میکنن...زنگ زدم 8687 گفتن که مهلت اکانتت 11/12/91 بوده و تموم شده و باید تمدید کنی...گفتم که تمدید کردم و مخابرات گفته تمدید شده تا 7/2/92...گفتن تو پنل ما هم تا 11/12.91 بوده و دیگه تمدید نشده و به مخابرات مراجعه کنن...رفتم مخابرات گفتن ما تمدید کردیم و تا 7/2/92 تمیدید شده و تو مینبتور هم بهم نشون داد و تا 7/2/92 دیدم که شارژ دارم...گفتم که 8687 گفتن تو پنل اونها ثبت نشده و تا 11/12/91 اعتبار داشتم ...گفت حرف مفت میزنن.....دوباره به 8687 زنگ زدم همون جواب رو دادن و گفتن از مخابراتتون پی گیری کن...مخابرات هم که دیگه جواب سربالا میده و حرف خودشو میزنه ....دوستان میشه راهنمایی کنین من باید پی کار کنم ...یا اینکه راهی هست بتونم آنلاین تمدید کنم؟ممنون میشم زودتر جوابمو بدین...با سپاس
میشه شماره شرکت سپنتا رو بدید؟نقل قول:
و اینکه این تعرفه نوروزی دقیقا چطوری اعمال میشه؟
شما بالفرض توی تاریخ طرح مثلا یک ماهه نا محدود بگیری یعد بخوای ماه بعدش دوباره یک ماهه نامحدود بگیری چون تاریخ طرح تموم شده میگن امکانش نیست؟!
فک کنم این باشه .دقیق نمیدونم 8687نقل قول:
ولی من زنگ زدیم 2020 که فک کنم سراسری باشه گفتن از شنبه میتونید تعرفه های نوروزی رو بگیرید
در مورد تمدید نامحدود فک کنم میتونی باز هم تمدید کنی
8
من امروز رفتم سپنتا به عنوان اولین نفر نامحدود گرفتم(منشی میگقت طرح رو افتتاح کردی)نقل قول:
پهنای باند 1مگ نا محدود گرفتم
کل پولش رو هم که میشد 43 تومن 1جا گرفتن
سرعت هم همون آشغالی که قبل بود هست
سرعت دانلود بین 10تا 30
این طرح هم یکی دیگه از کلاهبرداری های مخابرات هست
فقط تنها خوبیش اینه که نامحدود هست
اونم زیاد فایده نداره چون با این سرعت داغون خیلی هم نمیشه دانلود کرد
دوستان کسی نیست جواب منو بده؟
برو مخابرات بپرس ساختمون دیتا کجاستنقل قول:
بعد برو ساختمون دیتا یک اتاقی هست به اسم سالن دیتا طبقه دوم
یه خانومی اونجا نشسته
مشکلت رو بهش بگو حل میکنه
سلام
بچه ها میخواستم بدونم کیفیت اینترنت شما هم افتضاح شده؟من خطم 461 هست و روی فیبره!3 ماه هستش که از مخابرات سرویس 1 مگ با کلی ترافیک گرفتم!ماه اول خوب بود و بعدش یه روز بوق تلفن قطع شد و وقتی وصل شد تا امروز همش افتضاحه!سرعت دانلودم از 160 تا 230 متغیره و زمان پینگ گیری هم تایم اوت زیاد دارم اما پینگم زیر 250 هستش