این که در بازار کم شده درسته .نقل قول:
در مورد این برند هم من تا حالا بدی نشنیدم و فروش خوبی هم در بازار های جهانی داره.
البته فکر کنم سری جدیدش با پردازنده های core i7 داره وارد بازار ایران میشه.
این که در بازار کم شده درسته .نقل قول:
در مورد این برند هم من تا حالا بدی نشنیدم و فروش خوبی هم در بازار های جهانی داره.
البته فکر کنم سری جدیدش با پردازنده های core i7 داره وارد بازار ایران میشه.
باید سری به فروشنده های ایسوس در بازار بزنی تا کانفیگ ها شو پیدا کنی.نقل قول:
معتبر ترین گارانتی های ایسوس هم دیجیتال و الماس و سازگار و امرتات هست.
میشه بگید کدوم از این دو کارت گرا فیک قویتره
اولیش برای DELL VOSTRO 1015 هستش
Intel Accelerator X4500MHD 358MB Dedicated - 1500 MB
واین هم برا کامپیوتر
جیفورس FX5500 256MB DDR1
دستتون درد نکنه .
ضروریه
سلام خدمت دوستان عزیز من یه لپ تاپ میخوام که ویندوز 7 رو به راحتی ساپورت کنه و روش وندوز اوریجینال نصب باشه هر چی قیمت و وزنش کمتر بهتر مانیتورش هم زیاد کوچیک نباشه
در ضمن قیمت Studio 17 رو کسی نداره
اگر لپتاپهای با ویندوز 7 هندوز به بازار ایران راه پیدا نکرده میشه یکی که ویستا داره رو بگیریم و روش 7 نصب کنیم نسخه اوریجینال منظورمه)
سلام
ظاهرا Acer Aspire 5738zg کمیاب شده
5738G پیدا میشه ؟
کسی خبر داره سازگار داره این مدل ها رو وارد می کنه یا نه ؟
متشکرم
الان اکثر لپتاپ ها با ویندوز 7 در بازار به فروش میرند.نقل قول:
شما میگید که وزن دستگاه هرچی کمتر باشه بهتره اما مدل 3.5 کیلویی رو قیمت می گیرید؟؟؟؟؟؟؟:18:
قیمت مورد نظر و کاربرد اصلی تون را بگید تا بشه راهنمایی خوبی کرد.
آقا اصل وزن رو بیخیال الالن سیستم کامیوتر شرکت پردازنده core 2 due 2.4 و 2 گیگ رمه و یه همچین چیزی هم فکرکنم جوابم رو میدهنقل قول:
من با نرم افزارهای مهندسی مثل pvelite auto cad فینالالمنت مثل انسیس کار میکنم
آقا من سفارش دادم از آمریکا برام یدونه Toshiba sattlite A505-S6992 گرفتن.
با مالیات در حدود 810-820 $ در اومد ولی دقیقا 2 روز بعدش قیمت این لپتاپ 100$ افزایش پیدا کرد.
حالا با این مشخصات خوبه یا نه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Intel® Core™2 Duo Processor P7450
4GB DDR3 Memory
500GB Hard Drive
NVIDIA® GeForce® GT 230M Graphics
Slot-loading DVD Drive
Premium Sound (Harman Kardon® Speakers+ Dolby® Sound Room®)
Hi-speed eSATA/1394 ports
TouchPad™ with Multi-touch Control
USB Sleep and Charge
6-Cell Battery
Operating System: Genuine Windows® 7 Home Premium 64-bit
Processor : Intel® Core™ 2 Duo processor P7450,2.13GHz, 3MB L2 Cache, 1066MHz FSB Mobile Intel® GM45 Express Chipset
Graphics : NVIDIA® GeForce® GT 230M with 1GB GDDR3 discrete graphics memory plus up to 1790MB dynamically allocated shared graphics memory using NVIDIA® TurboCache™ technology.Total Available Graphics memory 2814MB
Memory: Configured with 4GB DDR3 1066MHz (max 8GB)
Storage Drive: 500GB (5400 RPM) Serial ATA hard disk drive
Fixed Optical Disk Drive: Slot-loading DVD SuperMulti drive with Labelflash® supporting 11 formats Maximum speed and compatibility: CD-ROM (24x), CD-R (24x), CD-RW (24x), DVD-ROM (8x), DVD-R (Single Layer, (8x)), DVD-R (Double Layer, (6x)), DVD-RW (6x), DVD+R (Single Layer, (8x)), DVD+R (Double Layer, (6x)), DVD+RW (8x), DVDRAM (5x)
Display: 16.0" diagonal widescreen TruBrite® TFT LCD display at 1366x768 native resolution (HD)
فقط من رو چیزیش که زدم کرد هاردشه که 5400 rpm هست !
کیبوردش هم کامله ! کلا خوب چیزی به نظر میرسه ! HDMI و iLink و eSata / usb هم داره !
من نمیدونم خیلی از افراد حتی از دوستان و فامیل فکر میکنند این چیزا(نوت بوک) تو ایران گیر نمیاد
اونکه حج میده اونکه میره سوریه اونکه میره اروپا یا امریکا فکر میکنند از اونجا باید خرید کنند
در صورتیکه اکثر نوت بوکها و برندهای مختلف در ایران پیدا میشه و بعد از دوبی از بهترین مراکز در منطقه هست
این کانفیگی که شما خریدید w700 کانفیگ خیلی متوسطی هست و با توجه به اینکه شامل گارانتی هم نمیشه احتمال دردسرش بیشتره
اگه به برند توشیبا علاقه داشتید تو همین کانفیگ میتونستید از رایان بدر الکتریک که وارد کننده برند توشیبا هست خرید کنید.
واقعا ارزششو داشت از آمریکا خرید کنید اونهم برای ایران ؟ بدون هیچ ضمانتی در آینده؟
نقل قول:
آقا شما یه سفینه به قیمت پیکان خریدی بعد میپرسی خوبه؟!؟!؟!؟!
جناب w700
خرید بسیار خوبی کردین . کاش منم می تونستم یه توشیبا این شکلی بگیرم . یکی از دوستام سه ساله توشیبا داره از امریکا خریده . الان کیبوردش جند کلیدش خراب شده ولی خدایی کیفیت ال سی دی و بدنه و طراحی صنعتیش عالیه . 3 سال 24 ساعت روشن بوده این بدبخت . کیفیت واقعا ارزشمند تر از قدرت اسمی هست . این جنسای چینی توی ایران عمر خیلی خیلی کمی داره . متاسفانه من چاره ای ندارم و باید یکی از همین چینیا بخرم .
خلاصه خوب ازش مراقبت کن . کلی حسودیم شد
آقا یکی به این سول ما جواب بده!!! یا یه سایت معرفی کنید که این دو تا رو مقایسه کرده باشه.
میشه بگید کدوم از این دو کارت گرا فیک قویتره؟
اولیش برای DELL VOSTRO 1015 هستش
Intel Accelerator X4500MHD 358MB Dedicated - 1500 MB
واین هم برا کامپیوتر
جیفورس FX5500 256MB DDR1
دستتون درد نکنه .
ضروریه _
جیفورس FX5500 256MB DDR1 مزخرف هستش،همون اینتل 4500 بازم بهتره،هم جدیدتره و هم حافظه و سرعت بیشتر.
كيفيت 3 سال پيش ديگه تو هيچ لپتاپي نيستنقل قول:
چون اكثرا دنبال اينن كه قيمت رو كم كنند و توليد رو بالا ببرند
كجاش سفينست؟؟؟
cpu 7450حتي VIRTUALIZATION TECHNOLGY رو ساپورت نميكنه و CPU خيلي معموليه
من LENOVO G550 رو با 4 گيگ رم و 320 گيگ هاردگرفتم 600 تومن
بريد تو سايت سازگار
بريد نوت بوكهاي معادل HP رو ببينيد
البته گرافيك بدي نداره
اما ايران هميشه چند ماه هميشه از اونجا عقب تره ببينيد همين سيستم با اين كارت 4 ماه ديگه چنده
البته من نميخوام عيب بذارم و انتقاد كنم اما ميدونيد كه سفارش شما هم از چين مياد
توشيبا خيلي خوبه اما ....
فقط خدايه نكرده به مشكل بخوريد مشكل زا ميشه
دوستان دلاوران نام آوران من قصد خریدی لپ تاپی دارم که بتونم نرم افزارهای مهندسی رو راحت اجرا کنه و ویندوز 7 هم داشته باشه من با نرم افزارهای زیر کار میکنم:COMPRESS &pvelite@paulin software like nozzle pro , matpro &.. autocad &ansis
مانیتورش هم ترجیحا 17 باشه و کیفیت خوبی هم برای تماشای فیلم داشته باشه
نقل قول:
عزیز ممنون از راهنمایی که کردی ولی چند تا مسئله هست !
1.من اصلا ایران نیستم و ترکیه در پناهندگی به سر میبرم و قیمت لپ تاپ اینجا 3 برابر همه جا هست !
2. لپ تاپ 1 سال گارانتی بین المللی داره و ترکیه هم ساپرت میشه از خود شرکت توشیبا !
3.من از خیلی ها پرسیدم ! حتی این لپ تاپی که داره میاد و 90% لپ تاپ های آمریکا , چینی هستن ! ولی جنس چینی که میره آمریکا خیلی فرق داره تا جنسی که برای آسیا و بعد اروپا ساخته میشه !
4.از راهنمایی که کردی ممنون ! زیاد در مورد من به خاطر شرایطم جواب نداد ولی دوستان داخل ایران حتما از تجربه های افرادی مثل شما استفاده کنن !:10::20:
کجا سفینه بابا ؟!!!!نقل قول:
این که خیلی معمولیه !
کسی از بچه ها علت افزایش قیمت 100 دلاری این لپ تاپ و نمیدونه ؟
1 مسئله دیگه !
من که نمی خوام آپولو هوا کنم با لپ تاپ !
وقتی رفتم کشور سوم (آمریکا) یدونه آی مک برای خودم میگیرم ! با این فقط بازی و اینجور کارا رو داداشم انجام میده !
وگرنه سیستم خودم ACer Aspire 4710 و خیلیم ازش راضیم و دوستش دارم ! 1 سال و نیمه آخ نگفته ! حتی داغ هم نمیکنه ! فنش کلا به زور روشن میشه و همیشه خنکه !
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
mehran_4x دوست عزیز اشتباه نکن !
تولید شدن لوازم در چین صرفا به معنی پایین آمدن کیفیت نیست ! اگه اینجوری فکر میکنی سخت در اشتباهی (البته برای کشورهای جهان سوم و بازار آسیا درسته)
ببین عزیز شرکت ها الان دارن با ترفند پایین آوردن هزینه ها کار میکنن نه پایین آوردن کیفیت ! اگه اینجوری باشه پس دیگه سونی الان آشغال ترین جنس بازاره !
پایین آوردن هزینه ها یعنی اینکه به جایه این که با کارگر معمولی در آمریکا ساعتی 8 دلار حقوق داده بشه در چین به کارگر معمولی ساعتی بین 1 تا 2 دلار با همون کار حقوق داده میشه !
این فقط نمونه خیلی خیلی کوچیکی از کلی کار بود که شرکت ها انجام میدن !
حالا با خودت فکر کن ببین میارزه شرکت هایی مثل سونی , سامسونگ , توشیبا و ... که غول های صنعت و تکنولوژی هستن بیان بزرگ روی اجناسشون بنویسین Made in china بعد کیفیت رو بیارن پایین ؟
حالا ببین کدوم عقلانی تره ! پایین آوردن کیفیت و خراب کردن بازار و از دست دادن مشتری یا پایین آوردن هزینه ها و سود بیشتر و بازاری پایدارتر ؟
خوب نرم افزاری که گفتین رو نمی دونم چی هست و به چه سیستمی نیاز داره و همچنین با کارت های گرافیکی ATI سازگار هست یا خیر! همچنین باز هم قیمت رو ذکر نکردین.نقل قول:
من این مدل رو پیشنهاد میکنم.
:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4419429&postcount=14
نقل قول:
من نمی دونم این کارت گرافیک دستکتاپتون چجوریه.
متاسفانه اینترنت من چند روزه قطعه و وقت سرچ کردن ندارم اما کارت گرافیک لپتاپی که گذاشتین مناسب هست و در حد Geforce 8400gs هست و برای تماشای فیلم و کارهای مولتی مدیای معمولیو همچنین بازی های سبک ، مناسب هست.
نقل قول:
ممنون از شما دوست عزیز نرم افزارهایی که گفتم نرم افزارهای محاسبات عددی هستن و برای تحلیل تنش و ...به کار میروند و کارت گرافیک قوی نیاز ندارن یه مدل دیگه اگر معرفی کنی که پردازنده اش قویتر باشه و کارت گرافیکش ضعیفتر و همین حدود و یا کمتر در بیاد ممنون میشم
vostro 1520نقل قول:
2.66 6 M
4GB
320++
15.4 WXGA+
256 d GeForce 9300
VHB
China
Web Cam / FP / 6Cell
دوستان اگه میشه ارزونترین سیستمی که cpu 2.2 2m و گرافیک غیر از اینتل داشته باشه و زنش از 2.6 کمتر باشه معرفی کنید . من چهارشنبه میخوام بالاخره یه چیزی بخرم . خواهش میکنم کمک کنید
لپتاپ رو برای خواهرم میخوام . خودم dv6 1125 دارم خیلی خیلی راضیم ازش
یه لپتاپ سبک زیر 2.6 کیلو میخوام واسه کارای معمولی اما نمیخوام cpu کمتر از 2.2 باشه و گرافیک هم تا حدی بازی ساپورت کنه . چون بعدا شاید لازم شه شبکه کنم واسه بازی :31:
اما در کل واسه کارای معمولی میخوام .
وسترو 1320 یه کانفیگ داره با t6600 و گرافیک 9300 که قیمتش 770 بود . این خوبه ؟ اما عکسشو دیدم خیلی زشت بود asus هم K40in بد نیست msi هم Cx400h بود فکر کنم که 656 تومن قیمتشه اما گرافیکش 8200 بود که از اینتل 4500 هم ضعیفتره
توروخدا کمک کنید من یه چیز خوب و سبک بگیرم حدود 800 . یعنی اگه بشه زیر 800 :31:
ایسر هرچی چیز خوب داره 15.6" هست که 2.8 کیلو وزنشه لنوو g550 هم که همه 2.8 کیلو هستن
من چی بگیرم که از 2.6 سبکتر باشه اخه ؟ :31:
اميدوارم كه كارت هر چه زودتر درست شه
من خودم در جريان موضوع چين هستم
اما براي اونايي گفتم كه فكر ميكنن وقتي از آمريكا خريد ميكنن يك جنس متفاوت و غير چيني ميگيرند،منظورم اون بود ،كه يعني اونا هم چيني هستند.
نقل قول:
سلام دوستان
من یک لپ تاپ با قیمت 600 تا 700 تومن می خواهم.من می خواهم cpu intel باشه و قوی هم باشه.لطفا بهترین مدل و مارک رو معرفی کنین.من همین هفته می خواهم بگیرم.راستی گرافیکش هم بالا باشه.برای یکم بازی هم می خواهم.مثلا sims رو جواب بده.راستی این گرافیک intel 4500m چطوره.جواب میده؟این مدل dell 1520 بهتره یا 1015 vostro ؟
مدل vostro 1520 در این محدوده قیمت که گیر نمیاری اما اگه گیرت اومد حتما بخر.نقل قول:
در کل در این محدوده قیمت همون مدل vostro1015 بهترین انتخاب هست.
سلام دوستان
این مدل acer 5738 zg قابل ارتقا هستند؟این مدل acer 5738 zg بهتره یا lenovo n500 یا dell vostro 1015 ؟
vostro 1015 سی پی یو ی نسبتا ضعیفی داره.سرعت سی پی یوی Acer 5738ZG حدودا 40 درصد بیشتر از Vostro 1015 هست و گرافیکشم خیلی قوی تره. قیمتشونم تقریبا برابره.ولی ظاهرا 5738ZG کمیاب شده:13:نقل قول:
در ضمن Lenovo G550 هم از نظر CPU قوی تر از Vistro 1015 هست با همون گرافیک و قیمت مشابه
منظورتون از ارتقا چیست؟نقل قول:
هارد و رم و از این قبیل قطعات قابلیت تعویض دارند. اما گرافیک و سی پی یو و مادر برد و .... یا قابلیت تعویض ندارند و یا اگر هم بشه اصلا به صرفه نیست و بسیار گران در میاد(مثل cpu)
از بین مدل های انتخابی اگر قصد بازی دارید مدل ACER رو انتخاب کنید و در غیر این صورت dell vostro 1015
Vostro 1015 با اینکه Core 2 Duo هست و 2MB کش داره از T4300 که 1 مگابایت کش داره به مراتب ضعیف تره :18:
اشتباه نکنید !
این بنچمارک T4300 هست که مال Acer 5738zg و Lenovo G550 هست با یک مگابایت کش (1432) :
Vostro هم که سی پی یوش T5870 هست با 2 مگابایت کش (1066) :کد:http://www.cpubenchmark.net/cpu_lookup.php?cpu=Pentium+Dual-Core+T4300+%40+2.10GHz
کد:http://www.cpubenchmark.net/cpu_lookup.php?cpu=Intel+Core2+Duo+T5870+%40+2.00GHz
میشه به منم کمک کنید ؟ vostro 1320 بهنرین انتخابه ؟ اما رمش 2 گیگه که کمهنقل قول:
سلام دوستان. لب تاب با قیمت ماکزیمم 800 ، البته گرافیکش زیاد مهم نیست . فقط سی پی یوش بالا باشه واسه کارهای نرم افزاری می خوام.
DELL VOSTRO1520نقل قول:
CPU: INTEL Core 2 Duo 2.2 GHz(T6670)/ CACHE:2.0 MB / FSB: 800
RAM: 3GB DDR2
HDD: 250+ GB SATA
LCD: 15.4" TruBrite WXGA
DRIVE: DVD+RW DoubleLayer
VGA: INTEL GMA 4500
PORTS: LAN + WiFi + i-LINK + CARD READER + WEB CAMERA +Bluetooth
2.8 Kg
WindowsVista
قیمت 710
بهترین انتخاب در بین نوت بوک های سبک وزن همون vostro 1320 هست و اگر از دیگر برند ها بخواهی باید خیلی بیشتر هزینه کنی.نقل قول:
مدل K40 هم واقعا عالیست.
کد:http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=5328
لپ تاپ های MSI چطورن ؟ کسی تا به حال داشته ؟ تو قیمتای حدود 700 تومن
به نظر جالب میان.
ظاهرا دیگه رایان بدر MSI وارد نمی کنه ! چون تو سایتشون نبود ! درسته ؟
MSI GX720 چیز جالبیه. کسی ازش قیمت داره ؟
با اینکه صفحش 17 اینچه وزنش زیاد نیست !
چه مدل هایی از MSI تو ایران پیدا میشن ؟کد:http://gadgets.softpedia.com/newsImage/MSI-GX720-Notebook-Review-3.jpg
یکی از بهترین گزینه ها تو این رنج که سونی هم باشه :نقل قول:
NW 130j
cpu core 2 duo 2.1 2mb cache
ram 4gb
h.d.d 320 gb
vga ati 4570 512 mb dedicated
display 15.5 1366*768
2.9 kg
vistaH
قیمت حدود 990
اما وزنش ایده آل برای شما نیست . تو این رنج اگه 13 اینچ بخوای که وزنشم کم باشه مدلهای زیادی برای انتخاب نیست .
dell vostro 1320
2.66 6mb cache
ram 4gb
h.d.d 320gb 7200 rpm
vga geforce 9300 256mb dedicated
dos
finger print
1.9 kg
زیگورات 1099000 انتخاب بسیار خوبی هستش .
با cpu 2.5 3mb cache هم هستش 990 گارانتی رایانه همراه .
تو MSI ها هم چیز مناسبی نیافتم
ظاهرا Acer 5738ZG خیلی کم شده و قیمتشم رفته بالا
مثل اینکه فقط همین گزینه ها برام مونده :
ASUS X5DIN-SX216
به قیمت 719 هزار تومانکد:http://www.sazgar.com/fa/product/notebook/detail.aspx?productid=774
و LENOVO G550-T4200
به قیمت 650 هزار تومانکد:http://www.sazgar.com/fa/product/notebook/detail.aspx?productid=689
قیمت ها رو از سایت سازگار گرفتم .اگه قیمت ها عوض شده لطفا بگین
کدوم مدل رو از نظر کیفیت ساخت ودوام تایید می کنید ؟
ASUS X5DIN رو تو سایت ASUS پیدا نکردم یکم مشکوکه !حتی توی Google Shop هم نیست ! کسی می دونه چرا ؟
متشکرم
سلام. دوستان لپ تاپ msi مدل CR400-H با کانفیگ Intel 2.0 GHz T4200 / Cash Size : 1 MB / Ram : 4 GB DDRII / H.D.D : 320 GB / Graphics : GeForce 8200 - 128 Up To 1470 MB / Display Size : 14 و وزن 2.2KG با قیمت 640 هزارتومن چطوره؟
اگه تو این رنج قیمت و مشخصات پیشنهاد بهتری دارین ممنون میشم بگین.
البته یکی دوستان میگفت کیفیت Dell یه خورده پایین اومده و Acer هم ناراحت نشین ولی نمیدونم چرا زیاد خوشم نمیاد!
برند Asus رو هم خیلی تعریفش رو شنیدم ولی کانفیگاش تو این رنج قیمت (حدود 650 تومن) در مقایسه با این msi پایینتر بود.
درکل با این پول بهترین کانفیگ و بادوام ترین مدلی که میشه خرید چیه؟
مرسی
دوستان لپتاپ مدل cw14fx sony چطوره؟ میشه باهاش بازی کرد در حد معمولی؟ میشه مشخصاتش رو بدین ؟
لنوو از لحاظ دوام بسیار عالیه .نقل قول:
کدوم مدل رو از نظر کیفیت ساخت ودوام تایید می کنید ؟
مدل g550 در دو نوع ظاهری هستش که کلا زیاد قشنگ نیست ولی از لحاظ دوام و پایداری خیلی خوبه .