شما روشی که گفته شده رو رفتی یا فقط کرک رو راه انداختی؟نقل قول:
Printable View
شما روشی که گفته شده رو رفتی یا فقط کرک رو راه انداختی؟نقل قول:
همون روشی رو که گفتی رفتمنقل قول:
رفتم ماکروسافت یه برنامه بود دانلود کردم بعد از اون برنامرو راه انداختم
نقل قول:
آره دیگه ویندوز خیلی سلامت هم کار میکنه. نگران نباش
[نوشته شده توسط godfather_mk]
با تشکر من اول از کرک windows loader v1.7.7 daz استفاده کردم اما باز پیغام اکتیوت میداد اما با کرک remove WAT 2.2.4 دیگر بعد از remove WAT و ریستارت سیستم کار دیگری نیز باید انجام بدهم
آقا جسارتاً این کرک (remove WAT (crack+windows 7.rar مطمئه؟من دانلود ویندوز رو از ترسم بستم،باز نکنم دوباره genuine بیاد؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
یه آموزش می زارم برای نگرفتن آپدیتی که ویندوز رو از جنیون در میاره (البته برای کسایی که بلد نیستا ، بقیه متلک نپرونن)
1. فایل مورد نظر آپدیت kb971033 هست.
2.اپتدا وارد بخش windows update از طریق control panel می شویم(گزینه آخر)
3.گزینه change setting را انتخاب می کنیم.
4.در قسمت important updates از منوی کشویی گزینه یکی مونده به آخر استفاده میکنیم که در این حالت ویندوز برای آپدیت فایلهای مهم از ما اجازه میگیره.
5.زمانی که پیغام آپدیتهای جدید ظاهر شد به بخش آپدیت مراجعه و ابتدا روی قسمتی که تعداد آپدیت های موجود رو زده کلیک می کنیم و در اون قسمت تیک آپدیت kb971033 رو بر می داریم.
هر دفعه فقط باید مرحله 5 رو واسه update انجام بدین :27:
حالا خوبه این وسط یکی بیاد بگه آموزش تصویری بزارین! :18:
کرک جدید ویندوز سون و ویستا و سرور 2008 به زودی
سلام دوباره خدمت همه دوستان به خصوص دوست خوبم که کرک ویستا رو می خواستن :20:
این دیگه راه یکی مونده به آخر هستش ( نگفتم آخر که نا امید نشید) :46:
این کرک روی تمامی ویندوز های 7 ، ویستا ، اکس پی و حتی ویندوز سرور جواب داده و روی این ورژن ها تست شده:
Windows Vista Ultimate SP1
Windows XP Pro SP3
Windows Home Server PP1
Windows 7 Build 7100 RC
Windows Server 2008 Enterprise SP1
البته فکر نکنید که رو ورژن های دیگه کار نمی کنه ، فقط روی اونها تست نشده و گفته میشه که روی تمامی ورژنهای این ویندوز ها جواب میده.:18:
ای کاش ما تو فروم می تونستیم فایل پیوست قرار بدیم :40:
حالا من واستون تو یه جای دیگه آپلود کردم تا راحت دانلود کنید ، پسورد مسورد هم نداره ، 2.69 مگ هم بیشتر نیست. در دو قسمت 1.38 مگی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
*IN* جان ان شا الله که کارت راه بی افته (البته اگه تا حالا ویندوز عوض نکرده باشی)
سوالی بود در خدمتیم
منبع: -------------
دوستان خواهشا اسم کرک ها رو ننویسن که یک وقت لینک ها رو نبندن! به خاطر کپی رایت :10:
دوستان سلام.....
کرک کردن 7 کلا چطوریه؟؟؟؟
گفتم بپرسم قبل از اینکه 7 بریزم...
هر چند وقت یه بار باید کرک عوض کرد؟؟؟
ممنون
نسخه های ویندوز 7 که در بازار هست اگر مال یک شرکت معتبر رو بگیری احتیاجی به کرک کردن نیست ، سعی کن جدیدترینش رو بگیری که به آپدیت کمتری احتیاج داشته باشه ، اگر هم به آموزش update که گزاشتم دقت کنی هیچ وقت از جنیون در نمیاد ، اگر هم اومد ، غمی نیست ، کرک کردنش هم کار سختی نیست.نقل قول:
نسخه 7 من ultimate n هستش ...نسخه 9 اکتبر.....نقل قول:
کرک کردنش را دقیق تر میتونی بگی؟؟؟؟
ممنون
در پست های قبل گفته شدهنقل قول:
اینقدر روش نوشته که گیج شدم....نقل قول:
یه روش مطمئن اسان را یه بار دیگه بگو برا ما که تا بحال 7 نصب نکردیم و تازه میخایم نصب کنیم......!
دوست عزیز شما نصب کن اگه کرک خواست که نمی خواد من مفصل خدمتتون عرض می کنمنقل قول:
سلام .نقل قول:
نود و کاسپر اینو پاک میکنن ! تروجانه ...
هر گردی که گردو نمیشه دوست خوبم :46:
باید آنتی ویروسها رو غیر فعال کنی :27:
در ضمن من آنتی ویروس نود با آخرین آپدیت نصبه رو سیستمم و مشکلی وجود نداره!
با سلام خدمت دوستان
ویندوزم روی آپدیت اتومات بوده وتمامی آپدیتها را به صورت کامل گرفته وفول اپدیته و در صفحه سیستم آپدیت یک تیک سبز بزرگ زده و فعلا" دارم آپدیتهای آپشنال را دارم میگیرم ولی بالطبع آپدیت kb971033 را نیز گرفته واز دیروزه که بهم گیر نداده و ویندوزم راحت وروان کار میکنه .
آیا بایست این آپدیت را حذفش کنم یا نه . اگر حذف باید بشه چگونه اینکارو انجام بدم
نه نیازی نیست این که کاری به کارتون نداشته به خاطر نوع کرکی هست که منتشر کننده ویندوزی که نصب کردین توش قرار داده الان لپ تاپ و سیستم خونگی من مشکلی تا حالا نداشتن ولی مال محل کارم مشکل پیدا کرده بود که برطرف شد :27:
اقا نصبش کردم...نقل قول:
اولش 30 days نوشته بود...با اون کرک swat کرک و ریسیت شد و الان pruduct key و 30 days برداشته شده... یعنی کامل شده؟؟؟
این سوال را اگر کسی میدونه خواهشا کمک کنه که خیلی گیرم:
--مودمم tp link 8811 هستش حالا درایورش برا 7 نیومده اینو چی کار باید کرد؟؟؟سایت خود TP LINK را هم نمیتونم وارد بشم!
بله کرک شدهنقل قول:
آدرس سایت ساپور مودم رو بده بگیرم واست
اقا مشکل حل شد...درایور را با ویندوز اپ کردم شد با این که سایت رسمی هنوز برا این مدل درایور نداده...واقعا تعجب کردم ....سایتش TP-LINK.COM هستش و اخرین درایوری که برا 8811 داده برا ویندوز ویستا در سال 2008 هستش....
سلام خدمت تمام دوستان عزیزنقل قول:
کسانی که از این کرک استفاده کردند و نتیجه مطلوب گرفتند ، با نقل قول کردن همون پست کرک ، عنوان کنند که روی چه ویندوزی اجراش کردند یعنی مثلا Windows 7 Ultimate Build 7600 که دوستان دیگر هم از کاربردی بودن یا نبودنش اطلاع کسب کنند.
با تشکر
با تشکر از دوست خوبمون drhaniball ، من در مورد کرک WAT سرچ زدم متوجه شدم که این کرک در واقع آپدیت kb971033 رو پاک می کنه + جنیون و دیگه ویندوز پیغام فعالسازی نمیده ، البته این یکی که من واستون آپلود کردم یک ست آپ دیگه به اسم WGA Validation v1.9.40.0 v3 توشه که ویندوزتون رو جنیون می کنه ، امیدوارم دیگه کسی مشکل نداشته باشه.
کد:http://up.--------.com/Files/396bf785fdd945a78c41.rar
هر دو قسمت باید دانلود بشهکد:http://up.--------.com/Files/69aca21322f54590b9e7.rar
سوالی بود در خدمتیم :31:
ممنوننقل قول:
اکانت 4shared من رو کسپرسکی برده توی لیست ویروسی بخاطر اینکه ویروس اپلود می کردم. برای اونهایی که کسپرسکی دارند پیغام بلوک بودن میومد.
این آخرین wat هست 2.2.5.2 هست. بدون درد سر و عالی
کد:http://rapidshare.com/files/360281399/RAT2.2.5.2.rar
ویندوز اگر بدون مشکل اپدیت بشه یعنی جنیون هستش و کامل؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
تا اون لحظه بله. با اپدیت جدید امکان داره کرک از کار بوفته و مجبور به تعویض ویندوز بشید.
دوست عزیز تا اونجائیکه من اطلاع دارم چیزی بعنوان ورژن 2.2.6 وجو نداردنقل قول:
چون آخرین نسخه هائی که توسط خود آقای Hazar نویسنده اصلی برنامه معرفی شده همون ورژنهای قبلی یعنی 2.2.5.0 و 2.2.5.2 هستند
چیزی که شما اینجا معرفی کردید یا یکی از ورژنهای قبلیست و یا چیزی بغیر از برنامه RemoveWat
ممنون اصلاح شد.نقل قول:
2.2.5.2:46:
بالای --------- اینو نوشته:
- کرک جدید ویندوز 7 (ساخته شده در 1 اردیبهشت 89) در صفحه دانلود ویندوز Microsoft Windows 7 Ultimate RTM x86 Retail MSDN قرار گرفت. این کرک ویندوز را بعد از آپدیت به صورت واقعی جنیون می کند. به طوریکه در سایت مایکروسافت تائیدیه جنیون را دریافت می کند.
کسی کرکش رو داره؟
بالای --------- اینو نوشته:
- کرک جدید ویندوز 7 (ساخته شده در 1 اردیبهشت 89) در صفحه دانلود ویندوز Microsoft Windows 7 Ultimate RTM x86 Retail MSDN قرار گرفت. این کرک ویندوز را بعد از آپدیت به صورت واقعی جنیون می کند. به طوریکه در سایت مایکروسافت تائیدیه جنیون را دریافت می کند.
کسی کرکش رو داره؟
با سلامنقل قول:
دوست عزیز این فایلها استخراج نمیشه یکی میگه پارت دو را بگذار ویکی هم ناقصه لطفا " بررسی کنید
ممنون
سلامنقل قول:
بعد از اینکه هردو فایل رو دان کردید نام اونها رو به ترتیب تغییر بدید.بطور مثال 1و2 .
دوست خوبم کدوم ناقصه بگو دوباره آپلود کنمنقل قول:
اگر مشکلتون حل شده عنوان کنید تا دیگران به شک نیفتن
سلام...:20:نقل قول:
خدمت شما دوست عزیز :
شاد ، سلامت و همیشه موفق باشی♥♥♥ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.uploadiran.com/files/1272089663/Windows7Loader1.8(x86&x64)BETAbyDaz.rar
بچه ها من از ویندوز7 کرک شده ی mrt استفاده کردم و ورژن فاینال هم بود ولی بعد از حدود 2 ماه یدفه همش اررور اکتیو شدن میده
البته از اول هم جنیو نبود ولی اصلا اذیت نمیکرد و کاملا سالم بود
حالا میتونم کرکش کنم ؟
یا باید دوباره نصبش کنم ؟
کرک بالایی کار نمیکرد و ارور میداد
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4868825&postcount=382
با تشکر از معرفی کرک
کرک کار کرد اما مشکلی که حالا پیش اومده اینه که هر کاری میخوام بکنم ارور میده و باید هی کنسلش کنم و دیوونم کرده
چطور میتونم این رو کنسل کنم که دیگه نیاد ؟ :19:
بچه ها کسی میتونه کمکم کنه یا دوباره ویندوز نصب کنم ؟
دوست عزیز این فایل 69aca21322f54590b9e7 وقتی میخواهی استخراجش کنی ارور میده کهد فایل خرابه .چند بار هم دان نموده ام فرقی نمی کنه وفایل دوم وقتی میخواهی از زیپ درش بیاری میگه پارت دوم را بگذار .نقل قول:
اگه این دو فایل یکی هست که طی دو فایل زیپ اراییه شده چرا اسامی انان فرق میکنه .
از جوابتون ممنونم
سلام..
از وقتی سون رو با 7Loader-1.6 اکتیو کردم هنگامی که سیستم رو روشن می کنم
چیزی حدود 2 تا 3 دقیقه طول میکشه تا عناوین ویندوزهارو نشون بده و اون 30 ثانیه رو
تا 1 بشماره.
ولی وقتی 7Loader-1.6 رو uninstall می کنم سریع بالا میاد.
به نظرتون مشکل از کجاست ؟
دوستان اینو دیدین؟؟؟؟
نقل قول:دوست عزیز به نیابت از Hitman-C47 عزیز جوابتون رو که دادم ، تغییر نام فایل RAR که کار سختی نیست!نقل قول:
نقل قول: