\نقل قول:
نه..... منطقه 1
Printable View
\نقل قول:
نه..... منطقه 1
خوش به حالتنقل قول:
من که نتونستم قبول بشم؟!!!!(1399 منطقه 2)
من هم فکر میکردم اونجا رو بیارم ولی شانس که نداریم.
سلام عزیزم.نقل قول:
سلامتی
اینجا 99% فعالیت سیاسی میکنن 98% درس می خونن 3% هم مثل من تفریح میکنن و ناپلونی پاس میشن : دی
حالمو بهم زدن 24 ساعت سالن مطالعه هستن :|
من شما رو یادم نمیاد.
پارسال رتبت چند شده بود؟
امسال مکانیک تهران آوردی ؟؟؟؟
آره من پارسال 300 شده بودم
دوباره چند تا امار:31: :
دو تا يارو با رتبه هاي 1700 و 1800 منطقه 2 عمران صنعتي اصفهان قبوليدن!
يارو با رتبه 900 مهندسي برق شهيد بهشتي قبوليد!:31:
دوستانی که برای ثبت نام الکترونیکی دانشگاه تهران مشکل دارند فکر کنم لینکش اینه:
کد:http://ereg.ut.ac.ir
اين كه تعجب نداره برق شهيد بهشتي تو دانشگاه هاي تهران رتبه 6 رو داره و 900 هميشه قبول ميشهنقل قول:
شانس بد رو ميبيني؟؟؟؟
من افتادم پرديس 1! خيابون انقلاب!
اههههههههههههههههههه
آخه پرديس 2 هم نزديك تر بود بهم هم يه دوست داشتم اونجا كه ارشد معدن ميخونه!
زكي!
خواهشا به این تاپیک هم یه سری بزنید و به من هم کمک کنید..........:19::19::19:
بدجوری موندم سر دوراهی!!!
http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=348856
نتیجه نهایی که هفته اول مهر میاد به منزله ی چیه؟...میشه انتقالی گرفت>؟
اين نتيجه نهايي كه مياد اگه مثلا به چند تا رشته كه احتمال قبولي ميداديم ولي نشديم اعتراض بفرستيم اختمالي هست كه اونو قبول شيم؟:41:نقل قول:
گزینش نهایی یعنی همون تراز!نقل قول:
اصلا به جز تراز چیه که بتونه معیار قرار بگیره که 15 درصدشو بخوان به معدل اختصاص بدن؟
اون کنکور 85 بود که معدل تاثیر مثبت داشت. یعنی اگه چند نفر با رتبه ی مساوی (که خیلی هم اتفاق میفته) یه رشته رو انتخاب کرده باشن ولی ظرفیت دانشگاه به تعداد همشون جا نداشته باشه، اونیو انتخاب میکنن که معدلش بهتره!
از کنکور 86 به بعد معدل کتبی دیپلم تاثیر مستقیم 15 درصدی توی تراز داره. یعنی اول میان معدل ها رو تراز میکنن (مثه درصدای کنکور که تراز میشه) بعد 85 درصد تراز کنکور + 15 درصد تراز معدل = تراز نهایی میشه که بر اساس تراز، رتبه ها مشخص میشه.
گزینش هم از روی همین تراز انجام میشه.
سلام دوست عزیز . افتادنی نیست که ! شما هر رشته ای تو دانشکده فنی قبول شی واحدهای عمومیت توی پردیس یکه ، واحد های اختصاصیت توی پردیس دو به جز دو تا رشته : مهندسی شیمی ، مهندسی عمران که تا آخر 4 سال تو پردیس 1 هستند !! بنابراین ترم اول رو کامل پردیس یکی ، از ترم دو به بعد کم کم نقل مکان میکنی به پردیس دو . در ضمن پردیس یک خیلی هم خوبه:40:. حالا چه رشته ای قبول شدی شما به سلامتی؟نقل قول:
نه...این چیزی که میگی فک کنم مربوط به تکمیل ظرفیته...که گفتن امسال نیست....نقل قول:
پوریا جان و سایر دوستان پذیرفته شده در دانشگاه علوم پزشکی تهران توجه کنند.نقل قول:
ما در دانشگاه علوم پزشکی تهران پذیرفته شدیم که هیچ ارتباطی به دانشگاه تهران ندارد.
دانشگاه علوم پزشکی تهران زیر نظر وزارت بهداشت است ولی دانشگاه تهران زیر نظر وزارت علوم.
مدیریت دو دانشگاله کاملا با هم فرق می کند.
ما نیازی به ثبت نام الکترونیکی نداریم وطبق اطلاعیه سازمان سنجش قسمت مربوط به دانشگاه علوم پزشکی تهران : پزشکی ها 22 و دندانپزشکی وداروسازی ها 23 شهریور برای ثبت نام میروند.
آدرسی که شما دادید مربوط به دانشگاه تهران است که به ما هیچ ربطی ندارد.
ما دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران هستیم!!!برای هزارمین بار!
سلام
نحوه اعتراض چجوریه؟؟
سلام...
آقايون و خانومايي كه دانشگاه تهران قبول شدن رفتن واسه ثبت نام الكترونيكي؟؟؟
از اين سايته؟؟؟؟؟
من ميرم ميگه اطلاعاتت غلطه!!!!!!!!!!!!نقل قول:
http://ereg.ut.ac.ir
پس چه كار كنم؟؟؟؟
مهندسي شيمينقل قول:
طبق کارنامه ی نهایی شما میتونی اگه رشته ای دیگه ای رو هم قبول شده باشی بعد از یه ترم خوندن به اون رشته و دانشگاه منتقل بشینقل قول:
اين نتيجه نهايي كه مياد اگه مثلا به چند تا رشته كه احتمال قبولي ميداديم ولي نشديم اعتراض بفرستيم اختمالي هست كه اونو قبول شيم؟
به نظر میرسه هنوز اطلاعات ما رو اپدیت نکردن.نقل قول:
سلام
من ده سال پیش بیش از 60 واحد رو دانشگاه دولتی گذروندم . می شه اونا رو منتقل کنم به این دانشگاه فعلیم ؟ نمراتم بالای 14 بوده .
اضافه کنم در صورت موافقت دانشگاه مبدا و مقصدنقل قول:
اگه رتبت خوب باشه(دانشگاهت هم خصوصا امیر کبیر یا تهران) مبدا کنه میشه و اگه رتبت خوب نباشه مقصد به دلیل مسایل مالی اذیت می کنه
اعتراض کنید فایده نداره خودتونو تو دردسر نندازیدنقل قول:
ممنون از اطلاعاتت.ولی مطمینی برای ما ثبت نام الکترونیکی نیست؟!اخه هیچ جا چنین چیزی قید نشده.در ضمن تو اون ادرس ثبت نام الکترونیکی هم تو لیست رشته هاش دکترای حرفه ای هست.:23:نقل قول:
من چند صفحه قبول رو خوندم دیدم نوشتین معدل تو گزینش نهاییه
من فکر کردم تو رتبه تاثیر میزاره
یعنی اگه کسی معدل 10 هم باشه و رتبه ش 2 3 رقمی باشه امکان داره یکی از همین دانشگاه های خوب قبول نشه بخاطر معدلش ؟!!!!!!!!!!!!
اخه بنده خدا توی این دور و زمونه کی دلش به حال ادم می سوزه که بخواد به اعتراض شما رسیدگی کنه .نقل قول:
فایده ای نداره
هِــلـــــو !نقل قول:
ای خدااااااانقل قول:
من با 660 منطقه 2 قبول نشدم اونخ....
اینم شانس..
!
از دانشگاه دولتی به دولتی میشه
ولی خب بستگی داره اونا چه نمره ای رو در نظر بگیرن ! شاید بگن بالای 15!
اصلا حساب کتاب نداره این کاراشون
من یه مدتی درگییر همین قضیه بودم پرس و جو کردم
شریف که میگفت اصلا! :دی
علم و صنعت هم گفته بود بستگی داره !! حالا اونشو خدا میدونه...
این سوالم کسی میدونه جواب بده پلیزنقل قول:
من چند صفحه قبول رو خوندم دیدم نوشتین معدل تو گزینش نهاییه
من فکر کردم تو رتبه تاثیر میزاره
یعنی اگه کسی معدل 10 هم باشه و رتبه ش 2 3 رقمی باشه امکان داره یکی از همین دانشگاه های خوب قبول نشه بخاطر معدلش ؟!!!!!!!!!!!!
اکثر دانشگاهها یه روز واسه ثبت نام با تاخیر میذارن..نگران نباش:10:نقل قول:
من دارم..همشهریمه....جای خوبی قبول شدی..دانشگاه خوبیه..نقل قول:
تبریک:11:
(فقط یه مشکلی هست اینه که تو سمنان تقریبا ساعت 9 شب همه خوابن،هیچ جا هم باز نیست...:31:)
راجع به چی هست؟نقل قول:
راجع به اینکه آقای پیرمرد پرسیدن که واحدایی که تو یه دانشگاه دولتی رو پاس کردن دیگه تو دانشگاه جدید پاس نکنن (تطبیق واحد)
سلام رفيق!
آقا تو با مايي يا ما با توييم بالاخره ما هم م.شيميه تهرانم ! اين دري وري هايي هم كه ميگي نميدونم واسه چيه؟ اگه عمران بهتره پس اگه اينجوريه منم ميخوام عمران زابل رو با مهندسي شيميه تهران عوض كنم ! اصلا ميگن عمران كه خوبه هيچ دانشگاه آزادم از تهران خيلي بهتره ! من به نظرم سگ م.شيمي ميارزه به عمران !حاضرم هر جوري دوست داري ثابت كنم! عمران تا 7 سال ديگه كاملا مرده گرچه همين الانم به جز شريف و تهران كه يه ذره به روزن بقيه كار خاصي تو دانشگا ها در زمينه عمران به روز نميكنن ولي م شيمي به قول معروف در مرز دانش پيش ميره! به نظرم يه ذره ميخاي تريپ بزاري !اينجوري نيست؟
دوستان كسي جواب ما رو نميده؟نقل قول:
نقل قول:
من و چند نفر دیگه هم برای ثبت نام الکترونیکی اولیه تو صنعتی اصفهان همین مشکل رو داریم.....
این احتمال وجود داره که سیستم هنوز برای جدیدالورود ها فعال نشده و شاید شنبه دیگه فعال بکنن که اگه نکردن باید بزنگیم به دانشگاه....
برای دانشگاه تهران که نباید اینترنتی رفت؟ تو اطلاعیه سازمان سنجش که نبود که
جزو جدول 2 بود
آقا یکی کمک کنه چون مهران گنجیم بم گفت باید اول اینترنتی ثبت نام کنیم
یه تاپیک یکی از بچه ها زده برین اونجا ! در مورد دانشگاه تهران.........
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=348998
سلام
آمار قبولی:
منطقه 2:
577 مکانیک علم و صنعت
1100 پتروشیمی امیر کبیر
1500 پلیمر امیر کبیر
1600 عمران صنعتی اصفهان
1900 سازه های آبی عباسپور
3400 مکانیک سمنان
2500 پزشکی شاهرود
میدونم فایده ای نداره حتی اگه بخوان واقعا هم رسیدگی کنن زیاد امیدی ندارمنقل قول:
همینجوری خواستم یه تیری تو تاریکی بندازم