برای 6.23 چیزی نیست؟امروز یه اشتباهی کردیم این ورژن رو برای آپدیت ریختیم و کرک هم کردیم اما کرکش جواب نداد!!!
Printable View
برای 6.23 چیزی نیست؟امروز یه اشتباهی کردیم این ورژن رو برای آپدیت ریختیم و کرک هم کردیم اما کرکش جواب نداد!!!
دوستانی که با IDM مشکل دارن این پست رو بخونننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه این برنامه بصورت انلاین چک میکند و هر ورژنی که نصب کرده باشید باز هم مخفیانه بصورت انلاین تغییراتی ( مربوط به مشترکین غیر قانونی ) اعمال میکند
اگر میشد دسترسی اپدیت را بست این مشکل حل میشد
کسی راه حلی نداره ؟ متاسفانه هیچ روشی جواب نمیده و نهایتا بعد چند ساعت ارور فیک بودن سریال نامبر نمایش داده میشه
واسه من که فعلا کرک جوکر عزیز جواب داده انشا الله که پیغام نده:n03:
باز این لامصب build 10 شروع کرده پیام Fake serial میده:n34:
لطفا کرک جدید بزارین
چرا کسی جواب نمیده؟ ادمین کجایی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینو خودمم دارم استفاده میکنمنقل قول:
کد:http://iranupload.com/bt056xcnlryu/Patch_IDM_v6.23.xx.rar.html
سلام جناب مدیرنقل قول:
من تا امروز از نسخه ای که در لینک بالا قرار داده بودید استفاده می کردم که باز هم همون نسخه شروع به پیغام Fake serial کرده
در ضمن اون لینکی که داده بودید از Build 12 دیگه بروزتر نکرده ممنون یک لینک دیگه بدید که نسخه ی بروز باشه و از همون نوع پچ استفاده کنه:n40:
سلام. دوست عزیز! به این لینک برید. آخرین نسخه ی IDM به همراه آخرین نسخه ی پچ که به هیچ وجه مشکل Fake Serial نداره، توش هست.نقل قول:
لینکتون توسط انجمن سانسور شده و باز نمیشهنقل قول:
سلام. توی گوگل بزنید دانلود Internet Download Manager 6.23 Build 20 Final. برید تو اوّلین سایتی که تو نتیجه ی جستجو نشون میده.نقل قول:
تشکر از از مدیر ومسولان این تاللار
:n16:
اگر IDM رو از سایت های ایرانی بگیرین معمولا کرکشون کار میکنه
سلام
خیلی دنبال این مباحث می گشتم ولی هیچ جا به جز اینجا پیداش نکردم :n39:
من یه نرم افزار دانلود کردم کرک شم هم نصب کردم نمیدونم چرا باز نمیشه .
کسی میدونه دلیلش چیه ؟
گوگل کروم اکستنشنش رو نصب نمیکنه
چه کار باید بکنم؟
فکر کنم آخرین نسخه کروم و آی دی ام رو داشته باشید اتوماتیک شناسایی کنه ولی با این حال شناسایی نکرده باید برید تو فایل های idm تو قسمت program file درایو cنقل قول:
اونجا فایل IDMGCExt رو drag و در گوگل کروم drop کنید
سلام.م.من از idm اخرین نسخه و کرک شده استفاده میکنم خوبه.یه مشکلی که جدیدا دارم و اذیت میکنه بدجور اینه که خصوصا از یوتیوب فقط دانلود که میکنم ویدیو رورو بعد دانلود کامل تو صفحه مورد نظر نیست و تو برنتمه هم نوشته فایل جا به جا شده در صورتی که اصلا اینطور نیست و حجم اینترنت کم میشه اما قایل غیب میشه و اصلا نیست اون پوشه خالیه و حجمشم صفره. همچنین بعضی ویدیوها نامشو سیو نمیکنه و بجای اسم فایل میزنهyoutube .
مکیشه راهنمایی کنین از چیه؟البته این ویدیوهایی که میگم که دانلود میشه و اما نیست هنگام دانلود ارور نشون میدده که اینه the server replies that you dont have permissons to download this file --details :http/101 403forbidden
سلامنقل قول:
دوست گرامی منم دقیقا این مشکل رو دارم بعضی مواقع و نمیدونم راه حلش چیه البته فایل هایی که با ای دی ام میگیریم تو این مسیر ذخیره میشن:
C:\Users\*******\AppData\Roaming\IDM\DwnlData
یک مشکل دیگه هم که گاهی اوقات پس از دانلود از یوتیوب بوسیله IDM پیش میاد اینه که فایل تو pcپخش میشه ولی اگه بوسیله پلیر تلویزیون یا گیرنده دیجیتال یا... بخواید بببینید نشون نمیده
اولین کامنت!
بعد از مدت ها