[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدایی عجب صفحه نمایشی گنده ای داره ! .. ولی دم کیفیت امنیا 2 هم گرم !
خدایی عجب صفحه نمایشی گنده ای داره ! .. ولی دم کیفیت امنیا 2 هم گرم !
نقل قول:
اتفاقا ! به نظرم این گوشی با اینکه صفحه بزرگی داره و 65 هزار سلول رنگی هم هست .. کیفیتش قابل قبوله ! اما در مورد جت فکر میکنم چون چند لحظه استفاده کردی این احساس بهت دست داده ... وگرنه اگه یه هفته استفاده کنی دیگه ااصلا دوست نداری سراغ صفحه های معمولی بری .. وقتی میبنی انگار رنگا برات مرده هستش و کیفیت قابل قبولی نداره ... مثل این میمونه که به Tv عادت کرده باشی و بعد بری ال سی دی با کیفیت و بعد برگردی tv چه حسی داری؟
دو تا از رفقای نزدیک . یکی Diamond2 و اون یکی Jet دارن و کلی گوشیهاشونو با هم مقیسه کردم . هنوزم نظرم اینه که Jet صفحه خیلی پر رنگی داره و عکس طبیعی رو هم مثل عکسهایی که روی گرافیکشون کار شده و رنگ و کنتراست رو بالا برده باشیم نشون میده ولی Diamond2 طبیعی تر بود .نقل قول:
البته این نظر بنده هست و مطمئنا دوستانی هم هستند که از همین پر رنگتر بودن خوششون میاد . بالاخره هر کسی سلیقه ای داره .
در کل منظور من از پست قبلی این بود که 65k رنگ هیچ ایراد اساسی نداره که بخوایم مشکل به حساب بیاریمش ;-)
کیفیت تصویر omnia 2 بهتر از این هست تو عکسه نگاه کنید......
ای بابا من فکر کردم اين ديگه مشکله بلوتوث نداره من iphone داشتم تنها مشکلم همين بود البته اويل خيلی مشکل داشت ولی خيلی زود بر طرف شدنقل قول:
مشگل بلوتوث نداره دیگه تو ورژن android 2 بلوتوث باز شدهنقل قول:
به نظر من آینده مال android و mac البته limo , maemo باید دید در چه حدی هستن
نقل قول:
خداکنه کاملا حل شده باشه . منبع خبر رو به مام بده داداش .
البته پخش ویدئو روی اندروید هم ضعیف بودا .
دوستان یه بار هم تو چند صفحه قبل گفتم اگه مطلبی راجع به اچ دی 2 دارید بگید و از مقایسه امنیا2 و آیفونو ...کلا هر برند دیگه خود داری کنید.
آخرش میشه مثل تاپیک ساتیو میان درشو می بندن 4 نفر هم اخطار می گیرن....کدورت هم پیش میاد.
هر کس می خواد مقایسه کنه تو بخش نقد و بررسی تاپیک بزنه مقایسه کنه.
ممنون:11:
1 سوال بپرسم مربوط به موضوع تاپیک بعد جواب دوستمونو بدم,usb host داره یا نه من که جایی رسمی ندیدمنقل قول:
Another thing that was missing in Android's arsenal was proper Bluetooth support, but v2.0 brings support for sending files as well as the Phone Book Access Profile
کد:http://www.gsmarena.com/android_turns_20_gets_a_birthday_eclair_and_many_new_features-news-1213.php
والا از یکی از بچه ها شنیدم که قابلیت usb host جز ویژگی ها به طور رسمی اعلام نمیشه . اما چون HD2 چیپ snapdragon داره قابلیت usb host رو خواهد داشت .نقل قول:
حالا راست و دروغشو نمیدونم . چون خودمم تو هیچ سایت معتبری راجع به usb host روی HD2 مطلبی پیدا نکردم .
در اینکه اسنپ دراگون قابلیت usb host رو داره که شکی نیست، ولی اینکه چون این قابلیت رو داره پس هر گوشی با این پردازنده از این پتانسیل استفاده کرده و یقینا این خصوصیت رو خواهد داشت، درست نیست.نقل قول:
گرچه ما همچنان به توسعه دهندگان عزیز xda امیدواریم که کم کاری htc رو جبران و بستر نرم افزاری لازم برای این قابلیت رو برای HD2 فراهم کنند.
bebakhshid dostan tv out ham dare???????d
kasi nist javab bede????????????????????????????D
اولا فارسی تایپ کن
دوما خیر نداره
That port also supports USB host, meaning you can plug in a keyboard, mouse, thumb-drive or other peripheralsلینکی که در پایین گذاشتم داشتن قابلیت usb host رو کاملا تائید میکنه (از سایت معتبر slashgear ) :نقل قول:کد:http://www.slashgear.com/htc-touch-hd2-full-spec-list-revealed-0558921/
تاریخ عرضه مشخص نشده؟
اون عکسی که گذاشتم مربوط به خود htc بودش ... بالاخره وقتی میخوان بفهمن کیفیت ال سی دی یه گووشی چطوره باید بزارن کنار یه گوشی دیگه که صفحه نمایش خوبی داره تا بفهمن یا شاید برای متوجه شدن قابلیتهاش با خودش باید مقایسه کرد؟ ... البته ممنون از توجهتوننقل قول:
Get Your Game On with the HTC HD2
اپراتور O2 گفته HD2 فقط یک موبایل نیست بلکه در ردیف یک دستگاه تخصصی بازی دستی نیز قرار دارد مانند psp یا Nintendo DS. مطلب کامل در لینک زیر :
با توجه به مطلب بالا نگرانی برای درایور مخصوص گرافیک وجود نخواهد داشت و امیدوارم لینک زیر به شایعه نداشتن درایور HD2 خاتمه بده :
اینم مقایسه OpenGL ES بین HD و HD2 :
ما همچین چیزی نگفتیم.نقل قول:
جمله ای که زیر عکس نوشتی تحریک کنندست دوست عزیز.
در ضمن شما چرا به خودت می گیری؟ منظور من کلی بود....با اونایی که بحث آیفون رو کشیدن وسط هم بودم.
بررسی تخصصی و کامل HD2 :
[HTML]http://translate.google.co.uk/translate?u=http://www.winmo.nl/review-htc-hd2/&sl=nl&tl=en&hl=en&ie=UTF-8[/HTML]
خب حالا با دونستن اینکه HD2 قابلیت usb host رو داره . به نظر من تنها یک عیب بر اون وارده و اونم میتونه نداشتن TV-Out باشه . نظر شما چیه ؟
در ضمن نگران سایز نباشد چون تو بررسی هایی که خوندم اکثر متخصصینی که با گوشی کار کردن از سایز راضی بودن و گفتن که بر خلاف اندازه گوشی روی کاغذ و عکس های موجود از HD2 , کاملا کار با یک دست با HD2 راحت است و سایزش اصلا ناراحت کننده به نظر نمیاد .
همچنین تو بررسی که قبلا گذاشتم نوشته شده که متاسفانه HD2 بر خلاف HD محافظ صفحه نمایش نداره :-(
آقا ما کف کردیم چرا نمیاد پس؟ میگم کسی از دوستان اطلاع نداره تو جنوب مخصوصا بندر گناوه که مستقیم از دبی جنس میارن میتونم سفارش بدم بیارن واسم نیاز به رجیستر نداره از هر جای دنیا وارد ایران شه ؟
دو ابر قدرت کنار همدیگر::31:
لامصب hd2 کیبوردش کم و کاستی از کیبورد سخت افزاری نداره.:40:
عکسهای بیشتر:
کد:http://www.slashgear.com/htc-hd2-vs-nokia-n900-keyboard-comparison-0362604/
بالاخره ریلیز شد.:40::31:
هفته آینده انتظار میره قیافه خوفش تو تهران روئیت بشه.:10:
دوستان قلکها رو بشکنید.:31:
قیمت جهانیش هم 550 یورو که به پول خودمون میشه طرفای 720 تومن که عالیه.
وای انقد گفتی منم دارم بیخیال امنیا 2 میشم اینو بخرمنقل قول:
سایزشم فرق زیادی با امنیا 2 نداره
قیمتش واقعاً 700 باشه عالیه
حسن جون امنیا2 هم خوبه ولی دیگه به پای hd2 نمیتونه برسه.نقل قول:
سی پی یو 1 گیگ اسنپ دراگون اینو مثل موشک کرده.:27:
کلا به نظر من این یه دستگاهی هستش که علاوه بر سیمکارت خوردن امکاناتی شبیه umpc داره که میشه گفت عالیه.اگه usb host هم ساپورت کنه که دیگه :40:.
Ninja درست میگه . HD2 به مقصد بازار اروپا و آسیا راه افتاده . خوب شد امریکا زندگی نمیکنیم وگرنه باید تا بهار 2010 انتظار دیدنشو میکشیدیم . 550 یورو تائید شده .
ولی اینکه در بدو ورودش تو ایران 700 یا حتی 800 هزار بشه خرید یه کم دور از قوانین بازار ایرانه . احتمالا اولیاش که قاچاق خواهد بود و قیمت کیلوئی . بعد هم که یاس و پرشین بخوان بفروشنش با حداکثر قیمت شروع میکنن تا ببینن مشتریا چیکاره حسنن D-: یادمه pro2 از 950 هزار اومد که الان رسید به 725 .
Ninja جون خدا از دهنت بشنوه ایشالله , 700 هزار بشه خریدش که مفته خدائی .
خدا کنه یه بارم که شده تو بازار ایران یه گوشی از اولش با قیمت واقعیش فروخته بشه . اونم HD2 ;-)
منبع خبر :
[HTML]http://www.gsmarena.com/htc_hd2_now_shipping_in_europe_and_asia_for_550_eu ro-news-1231.php[/HTML]
720 ؟؟؟؟؟ :18: برای قیمت اولیه عالیه !
منم دارم کم کم وسوسه میشم ...... :دی :27:
با چه روزولوشنی فیلم میگیره؟...............توی GSMArena چیزی مشخص نشده...............
بعد تا چه قیمتی میاد پایین؟...........
vga @ 30 fpsنقل قول:
تو اون ریویوه نوشته بود
الان hd شده 550 تومن اینم شاید بعد از 1 سال بیاد رو مثلاً 600 تومن
اومنیا 2 واقعا گوشی عالی هست چرا؟؟؟
چون خیلی از امکانات خوف و با قیمت فوق العاده کم داره ولی hd2 خیلی بهتره ولی قیمتش 2 برابر
درضمن حاظرم باهاتون تک تک شرط ببندم زیر 1 ملیون تومن نیست
نمی خواد تک تک شرط ببندی فقط با من شرط ببند:31:نقل قول:
خود نمایندگی پرشین تله کام گفت حول و حوش 800
گیریم 100 تومن هم گرونتر از قیمتی که داده در بیاد که بازم میشه900 :46:
نقل قول:نقل قول:
سلام.
HD2 نهایت قیمتی که بیاد تو بازار 800 تومن که اونم توی 2 هفته اول میاد پایین تر.البته قیمت زمانی رو میگم که شرکتی وارد بشه نه اینکه مثلا" رمضانی یکی بیاره بگه 2 میلیون تومن.اگه یادتون باشه X1 وقتی اومد روز دوم سوم بود من قیمت گرفتم مغازه سر نبش علاءدین میگفت 1میلیون و 280 هزار تومن دقیقا" 5 روز بعدش 680 !!!!!
کلا گوشی های HTC.........زیاد با قیمت نجومی وارد نمیشن.............سریعا هم افت میکنن.........(ولی اچ دی 2 را نمیدونم).............شاید اصلا افت نکنه............:31:نقل قول:
عزیز اولا که x1 با قیمت 1.500 وارد بازار شد.نقل قول:
اگه یادتون باشه X1 وقتی اومد روز دوم سوم بود من قیمت گرفتم مغازه سر نبش علاءدین میگفت 1میلیون و 280 هزار تومن دقیقا" 5 روز بعدش 680
ولی در عرض 5 روز قیمتش از 1.280 به 680 خودشو نکشوند.
x1 حدود دو ماه طول کشید تا اون افت قیمت رو بکنه.من نمیدونم شما چجوری میگید دقیقا بعد از 5 روز شد 680 تومن.:13:
الان هم قیمتش شده حدود 390 تومن.:27:
اگه هم باور نمیکنی خودت به اینجا یه سر بزن:
ولی گوشیهای htc رو تا جایی که اطلاع دارم اول شرکتهای گارانتی کننده مثل یاس و پرشین تله کام وارد میکنند.کد:http://www.gooshishop.com/ItemsPrices.aspx?ItemId=496
همین hd رو موقع ورودش به ایران تو مغازه ها من برچسب گارانتی یاس رو میدیدم که روی گوشی بود.هنوز اونموقع بدون گارانتیش وارد نشده بود.
در مورد افت قیمت هم همه گوشیها با گذشت زمان افت قیمتشون رو میکنند و این یه مساله طبیعیه که تو محصولات الکترونیکی باید قبولش کرد. ولی خوشبختانه افت قیمت تو محصولات htc نسبت به محصولات دیگه میشه گفت تو ذوق نمیزنه.
همین hd خودش بعد از گذشت 1 سال از ورودش هنوز تازه 180 الی 190 تومن افت قیمت کرده که نسبت به اکسپریا که 1.100 تومن افت قیمت کرده :27: خیلی باصرفه تره.
میدونی چرا دارم میگم بیشتر میشه چون به نظرت عجیب نیست که hd زمانی که اومد 950 بود بعد اینو بدن 900نقل قول:
درضمن اول قاچاق میاد بعد یاس و پرشین تلکام میارن عزیز دل :دی
اچ تی سی مثل نوکیا نیست که قیمتش رو سر سره باشه تهش 200 تومن افت میکنه
اینو اگه نمیدونی بدو که اول قاچاق میاد بعد گارانتی دارا
مثلا دیاموند خودم 1 ماه و خورده ای که داشتم بعدش یاس آورد(شایدم بیشتر)
ولی بدی بزرگش نداشتن کیف محافظ تو جعبه گوشی هست متاسفانه:2::13::19:
نه نینجا جون اول برادران قاچاقچی که خدا عمرشون بده میارن با قیمت نجومی بعد پرشین و یاس میارننقل قول:
نقل قول:
خب این که قیمتش 550 یورو هست مگه امنیا II چند هست؟؟؟
420 یورو............نقل قول:
امنیا 2 قیمتش حدود 520 30 دلاره میشه 400 یورو تقریباًنقل قول: