حتما اجرا میشه، میتونی روی حالت NG با مگا تکسچر و HDR راحت اجراش کنی . مهران جان اگر هنوز بازیش نکردی باید بگم که یکی از بهترین لذت های دنیوی رو از دست دادی .نقل قول:
Printable View
حتما اجرا میشه، میتونی روی حالت NG با مگا تکسچر و HDR راحت اجراش کنی . مهران جان اگر هنوز بازیش نکردی باید بگم که یکی از بهترین لذت های دنیوی رو از دست دادی .نقل قول:
خوب خدا رو شكر راستش از وقتي درسا شروع شده ديگه وقت بازي كردن رو ندارم فعلا بايد اين بازي رو با ابليويون رو بگيرم كه تو كفشون :27:نقل قول:
آقا كسي نبود جواب بده؟؟؟؟؟:41:
دوست عزیز این حداقل سخت افزاریه که یوبی برای اجرایه بازی داده:نقل قول:
Processor : 3000 MHz Pentium IV or AMD Athlon or better
RAM : 1GB RAM
Video Card : 128MB DirectX9-compliant video card
Sound Card : DirectX 9.0-compliant sound card
DirectX : DirectX 9.0c
DVD : 4x DVD or faster
Hard Drive Space : 8.0 GB free
حالا اگه سیستم شما کمتر از اینه.........
دیگه معلوم نیست ..........
ولی تنها راهی که به نظرم میرسه ویندوزت رو عوض کنی(چون ماله منم تا بحال حل شده دارم میگم)
این pixel shader چی هست وچه طور میشه فهمید که pixel shader کارت گرافیکم چنده (ATI x550 PCIXperes)
به احتمال زیاد Pixel Shader کارت شما 2 هستش .نقل قول:
كد بازي Splinter cell hi -collection 2 را ميخوام ميتوني كمكم كني ؟
سلام.من برای بازی
سیستمم رو ارتقا دادم. الان کارت گرافیکمsplinter cell DA
Ati x550
هست که پیکسل شدر 3 رو پشتیبانی نمیکنه و فقط از 2 پشتیبانی میکنه.می خواستم بپرسم آیا راهی هست یا امکان داره که من بتونم بازی رو با پیکسل شدر 2 بازی کنم یا نه.بقیه احتیاجات بازی رو هم دارم.لطفا اگه کسی می تونه منو راهنمایی کنه.
سلام.باید بگم من عاشق این بازیم...از همون نسخه اولش که اومد(این بازی و فارنهایت بهترینایی بودن که دیدم)...خلاصه به خاطره این بازی رفتم یه 7600GT خریدم.
شرمنده اگه این سوال قبلا پرسیده شده(صفحات زیادن)..همه چیز خوب بود تا رسیدم به مرحلهPart2 Kinshasa فکر کنم مرحله 10 یا 11 باشه...تا وسطاشم رفتمو quicksave کردم.اما وقتی quickload رو میزنم میاد بیرون از بازی.لود دوباره ی بازی هم که میدونین چقد طول میکشه.اعصابم خیلی خورد شده اصلا نمیشه جلو رفت...کمکم کنید لطفا.مشکل چیه؟؟؟؟؟
سلام
مثل این که من از شما ها در این مورد خیلی جا موندم
آخه
من ای بازی رو cd 6 فراهم کردم که از شانس من دمو نداشت
حالا من یک جا 2 DVDشو و یک جای دیگه 3 و 4 DVD شو دیدم حالا من کودومشو بخرم دمو داره
اگه به من بگین ممنون میشم
و میتونم در بحث های شما شرکت کنم
اين قبيل مشكل ها رو منم داشتم. نمي دونم باگ بازيه يا از كرك كردنش، ولي فكر كنم چاره اي نداري جز اينكه مرحله رو از اول بري. در واقع QS رو از دست دادي.:18:نقل قول:
ای بابا عجب فرومای سرد و بی بخاری داره این P30world ..چند هفته میشه که عضو شدم و چند تا پست تو فرومای مختلف گذاشتم اما دریغ از یه جواب.مسخرست...
@mehdi_ag
البته مشکلم یه جوری حل شد...نه از save بود نه از چیز دیگه(level به level راحت load میکرد.اما تو خود kinshasa از یه جا به جایه دیگه میپرید بیرون از بازی) خلاصه به سختی خودمو رسوندم مرحله بعد.تو مرحله بعد دیگه مشکل load ندارم.اما بدبختی اینجاست که kinshasa رو با 3% تموم کردم و این موضوع overall rating که 93% هستش رو خیلی پایین میاره...تو JBA Quarters که Emile تفنگو داد دستم.Lambert رو کشتم.البته یکم دلم سوخت P:
@a_arthas
من 2 تا DVD گرفتم که جفتشون کاملن(البته به غیر از همین مشکلی که اون بالا نوشتم)
یکی ماله PARDIS و اون یکی ماله TAKIN .موفق باشی...
نه عزیزم این طور که شما می گید نیست . من خودم در چند فروم عضو هستم اما هیچ کدوم P30World نمیشه .نقل قول:
ببین دوست من شاید کسی به مشکل شما بر نخورده باشه و به خاطر هین جواب نده .
خوبه که الکی بیاد یه جواب مسخره بده و وقت خودش و شما رو بگیره ؟
خواهشا بحثو از اینی که هست خارج نکنید(البته ایشون انتقادشو نباید تو تاپیک میکرد-پس بخش انتقادات از سایتو واسه چی گزاشتن-)نقل قول:
راهنمای تصویری کامل این باز هست.
چقدر خوب که جواب دادین .من معذرت میخوام ...
حالا میتونم یه چیزی بگم؟؟
چند ساعت پیش که مشکلم حل شد ادامه ی بازی رو رفتم(مرحله JBA HQ-Final Showdown.همون که باید بمب رو خنثی کنم)..خیلی خوب رفتم . بمب رو خنثی کردم بعد نوشت mission completed با 94%.و شروع کرد به لود کردنه مرحله بعد(Coast Gaurd ) اما تا لود تموم شد تو 2 ثانیه یهو همه جا سیاه شد و نوشت Assignment Faild مثل اینکه مرده باشم...بعد که میام تو menu میخوام دوباره لود کنم امتیاز این مرحله که همین الان با 94% تمومش کردم رو میزنه 0% :(....حالا اینم هیچی.coast gaurd رو که لود میکنم هنوز مرحله شروع نشده fail میشه...مشکل چیه دیگه؟مرحله ی آخره؟؟
خیلی ممنون میشم اگه لطفا کسی کمکم کنه...
خوب یه جور دیگه میپرسم.اینو حتما میدونن همه...مرحله آخر چیه؟کلا چند تا مرحلست؟من کجای بازیم؟؟؟
مرسی..
باز بیشتر دقت کردم.مرحله ی Coast Gaurd Boat که فکر کنم آخریش باشه...وقتی می خوام این مرحله رو شروع کنم درست تا لود تموم میشه sam میفته تو آب و میمیره و من هیییییییییچ کاری نمیتونم بکنم...
لطفا کمک کنین من منتظرم...ممنون
کسی نیست کمکم کنه؟؟؟
بچه ها من يادم نيست كجا رو ميگه ولي اگه كسي ميدونه كمكش كنه اين دوستمون رو
سلام من بازی Splinter Cell Double Agent رو تهیه کردم 6 تا سی دی مربوطه رو نصب کردم و دایمون تولز و کرک رو هم نصب کردم و ایمج اون رو هم مونت کردم ولی وقتی می خوام بازی رو اجرا کنم Erorororor می ده :
Runtime Error!
Program : ...Cell Double Agent\SCDA-Offline\system\SplinterCell4.exe
This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way
please contact the application'support team for more information
باید چی کار کرد ؟؟ :13:
سلام من بازی Splinter Cell Double Agent رو تهیه کردم 6 تا سی دی مربوطه رو نصب کردم و دایمون تولز و کرک رو هم نصب کردم و ایمج اون رو هم مونت کردم ولی وقتی می خوام بازی رو اجرا کنم Erorororor می ده :
Runtime Error!
دوستان یه سئوال :
این بازی با سیستم زیر خوب اجرا میشه ؟ :
Ram 1GIG
CPU 3 Full 2MB Cache
VGA : Geforce 7300 GS
یعنی روون اجرا میشه ؟
Oracle جان تا وقت داری نصبش کن ... از دست میدی ...
سیستم دوستم یه مقدار از تو پایینتر بود اجرا کرد ... ولی حیف که رو سیستم ذغالی من اجرا نشد ...:41:
سلام دوستان.
چندتا سوال:
1- حجم بازی چند گیگه؟
2- چرا هرچقدر توی Display options نکست جنریشن رو بر میدارم بازهم فعاله؟
آره اینجوریه. برو تو بخش ادونس گرافیک و هر افکتی رو که نمی خوای تیکش رو بردار.نقل قول:
بازی 8 گیگ هستش
1. برای نصب کردن که میشه 2 DVD . یعنی تقریبا 10 سیدی !نقل قول:
در مورد سئوال دوم هم چون من بازی رو نگرفتم هنوز هیچی نمیدونم .:11:
سلام
سم عزیز دستت درد نکنه.
نامردها بهم ریپشو قالب کردن.
پیشنهاد میکنم بگیری چون من با یک 7300 و یک گیگ رم با 3.2 تونستم روون اجراش کنم.نقل قول:
. برای نصب کردن که میشه 2 Dvd . یعنی تقریبا 10 سیدی !
در مورد سئوال دوم هم چون من بازی رو نگرفتم هنوز هیچی نمیدونم .
چي چي 10 تا سي دي كلا پنج يا 6 تاستنقل قول:
من بازی Splinter Cell Double Agent رو تهیه کردم 6 تا سی دی مربوطه رو نصب کردم و دایمون تولز و کرک رو هم نصب کردم و ایمج اون رو هم مونت کردم ولی وقتی می خوام بازی رو اجرا کنم Erorororor می ده :
Runtime Error!
:13::13:
7300 چی ؟ Gt یا Gs ؟نقل قول:
پیشنهاد میکنم بگیری چون من با یک 7300 و یک گیگ رم با 3.2 تونستم روون اجراش کنم.
GT.نقل قول:
7300 چی ؟ Gt یا Gs ؟
در هر صورت با گرافیک کم بازهم آنتی آلیاسینگ رو ساپورت میکنه و احساس گرافیک کم نمیکنی.
از راهنماییت ممنون . میشه در مورد مراحل توضیح بدی ؟
من هنوز تموم نکردم.نقل قول:
از راهنماییت ممنون . میشه در مورد مراحل توضیح بدی ؟
گفتم بازی ریپه. خواستی بخری مواظب باش ریپ بهت نندازن.
آقا من تا حالا این سبک بازی نکردم.
یک واکترو(ترجیحا فارسی) تصویری سراغ ندارین؟
ممنون.
من که تا حالا چنین چیزی ندیدم .نقل قول:
اما دوست عزیز ، بازی زیاد مشکل نیست . شما فقط باید همه کارها رو مخفیانه انجام دهید . از تاریکی استفاده کنید .
اگه مشکلی داشتی اینجا مطرح کن تا اگه تونستیم کمکتون کنیم .
من همون مرحله اول گیر دارم:20:
لامبرتی رو میکشن و من روی میله ها خودم رو میرسونم به اتاقک کنترل و جرثقیل رو حرکت میدم. بعد چیکار کنم؟
میشه دقیق تر بگی کجا و کدوم مرحله گیر کردی؟؟!نقل قول:
اول بازی دیگه. همونجا که عربن.نقل قول:
میشه دقیق تر بگی کجا و کدوم مرحله گیر کردی؟؟!
بعد از کشته شدن همکار سم نمیدونم چیکار باید بکنم.
شما بايد وقتي كه رفيقت كشته ميشه بري جلو از همون نرده ها ادامه بدي و غير از اون راهي نيست از پله ها ميري پايين شما در اين مرحله بايد اون موشك رو هك كني برايه اينكار بايد بري طبقه پايين اونجا يه شير فلكه هست بازش ميكني بر ميگردي بالا اونجا تويه يك اتاقك كوچيك كه مربوط به كنترل جرثقيل هستش يك آدم اونجاست اون ادم رو ميكشي و يه دكمه اونجا هست اونو ميزني و بعد ميري موشك رو هك ميكني و بعد از پله هايه كنار موشك ميري بالا و يه طناب اونجاست از طناب ميري بالا و تمام ميشه متوجه نشدي پي ام بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از کمکت ماموریت رو متوجه شدم.نقل قول:
شما بايد وقتي كه رفيقت كشته ميشه بري جلو از همون نرده ها ادامه بدي و غير از اون راهي نيست از پله ها ميري پايين شما در اين مرحله بايد اون موشك رو هك كني برايه اينكار بايد بري طبقه پايين اونجا يه شير فلكه هست بازش ميكني بر ميگردي بالا اونجا تويه يك اتاقك كوچيك كه مربوط به كنترل جرثقيل هستش يك آدم اونجاست اون ادم رو ميكشي و يه دكمه اونجا هست اونو ميزني و بعد ميري موشك رو هك ميكني و بعد از پله هايه كنار موشك ميري بالا و يه طناب اونجاست از طناب ميري بالا و تمام ميشه متوجه نشدي پي ام بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]