به به خب ديگه حالا نوبت منه9 در منطقهفك ميندازه يا نه؟؟؟نقل قول:
Printable View
به به خب ديگه حالا نوبت منه9 در منطقهفك ميندازه يا نه؟؟؟نقل قول:
اقا تو رو خدا نريابالا خره شما اينجا حق اب و گل دلري اصلا نري دو باره بخوني كه بيچاره ايحالا باز بگو چرافردا كه سكوفت همه رو خوردي و تنها بي انگيزه شدي مي فهميبزاراصلشو بگميكي از اشناهاي ما چند سال بيش دامبزشكي قبول شد رفتبعدفاميلاشون اومدن بيش مامانش با كلي مسخره بازي گفتن دختر خاله بسرت دكتر گاو گوسفندا قبول شدهحالا بچههاي خودشون بعداز 3 سال 4 سال بشت كنكور موندن دامبزشكي قبول شدننقل قول:
حرف دلمو زدي از رو سايت هم برداشتن معلوم نيست چه خبره قربونت فهميدي يه خصوصي هم به ما بدهنقل قول:
من كه دقيقا درصداي خودمه بدون هيچ فرقي فقط مثلا 66.66 رو زدن 66.7نقل قول:
من يكي از دوستام شده 45 رياضي منطقه 3
يكي ديگشون 22 تجربي منطقه 3
اگه بزاري كه خيلي باحال ميشهنقل قول:
به همه خسته نباشید می گم....، من پارسال این غول بزرگ را شکست دادم، با 4000 نرم افزار صنعتی اصفهان قبول شدم.....،فقط می خواستم بگم گاهی وقتا چیزای عجیبم اتفاق می افته.....، امیدوار باشید
تو دفتر چه كه نوشته بسيار سخت خودت ديگه تا تهشو بخونبراي نيمه حضوري كه فقط مي تونه نيمه حضوري و پيام گور برهغير انتفايي هم به غير انتفايي با موافقت دانشگاه مبدا و مقصدشبانه به روزانه عمرا ولي زوزانه به شبانه چرا مثلا يكي حق رفتن به فلان روزانه رو نداشته انتخاب كرده يره همون دانشگاه شهريشو ميده با شبانه ها ميره كلاسروزانه به روزانه هم شنيدم اول بايد به عنوان دانشجوي مهمان تقاضا كني يه ترم منتقل ميشي بعددرخواست دانشجوي موقت م كني و در اخر دايمياگر هم از فاميلاتون تو هييت علمي هست كه ديگه نونت تو روغنهدر اخر بايد بگم تو يه كتاب خوندم:دانشگاه ها تا وقتي دانشجوي شرايط خود را بيابند در بين يكديگر به تبادل مي پردازندنقل قول:
مواد مورد نياز:كارنامه كامل سي دي سامان رشته كه جامع موارد زير هم هستدفترچه شماره 2 و قسمت مهم كتاب انتخاب رشته انتخاب ايندهدر كل هر روز تو سايت سازمان سنجش باش اصلاحيه رشته ها هم ميادنقل قول:
ببخشید نفهمیدمنقل قول:
میشه سوال هام رو شفاف تر توضیح بدید ممنونم
سلام بچه ها به نظرتون من با رتبه 7500 اصلا میتونم جایی قبول بشم پیام نور یا غیر انتفاعی یا شبانه اگرم روزانه شهرستان باشه عیبی نداره در ضمن من تهران هستم
راستی دوستان وقتی انتخاب رشته مجازی فردا میگه چه رشته هایی رو میارید
پس چه کاری هست که سامان رشته و اینها رو منتشر میکنن؟
دفترچه های راهنمای انتخاب رشته کنکور
را لطفا زارید تا من دانلود کنم.
همونی که در باجه ها از امروز توزیع شده میگن در اینترنت هم زدن.
نقل قول:کد:http://www6.sanjesh.org/download/sar88/daferm288.html
بچه ها این نرم افزار انتخاب رشته ماله خوده سنجش کی روی سایتش میاد
آقایون دکتر و مهندس !!
مگه قرار نبود در کنکور امسال نمره امتحان نهایی هر درس جدا تاثیر داشته باشه ؟!
پس چرا توی کارنامه ها نوشته : تاثیر 15% معدل کتبی دیپلم ؟!؟!!!
راستی من هم 23 منطقه 2 و 54 کشوری شدم (تجربی!)
فعلآ !
بچه ها نرم افزار انتخاب رشته امسال رو گیر آوردم فقط یکی کرکش رو گیر بیاره حله
کد:http://rapidshare.com/files/261686426/setupentekhab88.exe
پارسال کانون یادگارماندگار داشت . گرفتم چیز خیلی توپیه !
امسالش رو نمی دونید باید از کجا گیر اورد ؟
قطعا فک میندازه:31:نقل قول:
این تقریبا کارنامه ی نفر 8 منطقه 1:
ادبیات 78
عربی 85
دینی 73
زبان 75
ریاضی 97
فیزیک 94
شیمی 85
دوستان پس باید منتظر ماند نرم افزار مجازی بیاد رو سایت سنجش
از 250 که میگه حدود 100 تاش انتخاب کنیم.
و 14 که میشه 4 شنبه هم انتخاب رشته کنیم.
برای انتخاب رشته چه چیزهایی لازم هست؟ چیزی لازم نیست بخریم یا از جایی تهیه شود؟ با همان اطلاعات قدیمی باید انتخاب رشته کنیم؟
میشه درصد ها رو بزاری ببینم؟نقل قول:
1)من خانومم آقا نیستم :31:نقل قول:
2)من نمیدونم انتخاب رشته از چه روزی شروع میشه ولی اینجوری که تو سایت سنجش خوندم 5 روز مهلت واسه خوندن دفترچه و 3 روز هم واسه انتخاب رشته وقت دارین.
3)انتخاب رشته مجازی پارسال که خوب نبود (حد اقل واسه من)چون من رشته و دانشگاهی که رو الان قبول شدم پارسال تو این انتخاب رشته مجازی احتمالش 9 بود یعنی پایین ترین درصد واسه قبولی.واسه همین ازش کمک بگیرین ولی اتکا نکنین بهش.
4)انتخاب رشته تو سراسری اصلا مثل آزاد نیست که احتمال قبولیت تو رشته اول چند برابر بیشتر باشه.واسه همین اصلا فرصت هاتونو از دست ندین.100 تا انتخاب رو واسه همین گذاشتن.اولویت بندی رو فراموش نکنین:10:
بستگی به منطقه و زیر گروه هات داره و اینکه چه زبانی رو میخوای.نقل قول:
تاثیر زیر گروه ها تو زبان خیلی خیلی زیاده حتما با توجه به اونا انتخاب رشته کن.
همین الان اخبار گفت نرم افزار انتخاب رشته مجازی سنجش از فرداشب روی سایت سنجش قرار میگیره.
خیلی ممنون از شمانقل قول:
پس صبر میکنیم تا فردا و از این نرم افزار سنجش کمک میگیریم
و 14 هم انتخاب رشته میکنم
این الویت که گفتید من فکر کنم کاردانی میارم
برای همین از کارشناسی شروع میکنم میام پائین. :11:
راستی چه اطلاعاتی میخواد برای انتخاب رشته
به همون کارت اعتباری و شماره داوطلب نیاز مند هست؟
که برم پیداشون کنم :31:
ما سه ساعت ميايم عكس كارناممون رو آپ ميكنيم ببينن بچه ها!
بعد بعضيا ميان پي ام ميدن ميگن فتوشاپت خيلي خوبه ولي دقت نكردي!!!!!!!!!!
واقعا متاسفم!!!!!!!!!!!!!!
:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::4 1:
حالا انصافا فتوشاپت خیلی خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:31: بیا کارنامه ی مارو هم درست کن مارو ازشر این زامبی ها خلاص کن:31:نقل قول:
دقت کردین تنوع رشته تو دانشگاه های سمنان و کرمان؟ همه چی رو دارن...
سمنان امسال مکانیک ساخت و تولید و صنایع هم اضافه کرده...
سلام .بچه های تاپیک کنکور 88 چرا از رهام حمایت نمیکنن.درسته من کنکور 89 پست میدم ولی تموم پست های کنکور 88 و خوندم و همیشه رهام تراز قلمچیش بالای 7000 بود.نقل قول:
ضمنا ممنون واسه آپلود عکس کارنامت.
با 8000 یا 9000 هم دیدم رشته های علوم پایه قبول شدننقل قول:
آره، البته من که ترازای رهام رو ندیدم ولی نمیدونم چرا بهش شک میکنن...نقل قول:
یعنی دروغ گفتن سودی داره واسش؟
کد رهگیری / شماره پرونده یا مشخصات کارت اعتباری ثبت نام /شماره شناسنامهنقل قول:
آره اینجور که میگی خوبه واسه انتخاب رشته دقت کن در حد بنز:31:
هرسال رتبه های برتر توی برنامه خبری شبکه 2 ساعت 11 میاوردن . کسی خبر داره امسال میارنشون یا نه؟؟؟ ( تاریخ دقیق ؟؟ )
تشکر از شمانقل قول:
که من رو کمک کردید
راستش نمیدونستم و کسی هم راهنمایی نمی کرد
من فکر کردم باید دفترچه ای کارتی چیزی خریدار کنم
یا جایی ثبت نام کنم
تازه من نمیخواستم کارشناسی بزنم
فکر کردم همانند ازاد هست
پس از کارشناسی شروع میکنم به پائین :40:
چی میگن اینا بابا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
ما سه ساعت ميايم عكس كارناممون رو آپ ميكنيم ببينن بچه ها!
بعد بعضيا ميان پي ام ميدن ميگن فتوشاپت خيلي خوبه ولي دقت نكردي!!!!!!!!!!
واقعا متاسفم!!!!!!!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :4 1:
دوستان منو که یادتون هست همونی که همه سوالاتو شانسی جواب دادم اینم از درصدای شانسی من:
1- زبان و ادبیات 4
2-زبان عربی -17/3
3- دینی -17/3
4-زبان خارجی 4
5-ریاضیات -4/2
6- فیزیک 14/1
7شیمی 1
توجه: 2 و 3 و 5 درصدام منفی شده حواستون باشه
رتبه کشوری بدون سهمیه : 245869
اینم از شانس من
واقعا معذرت مي خوام !!!نقل قول:
ولي .... :18::18::18::18::18::18::18:
فكر مي كنم ركورد P30 رو بدست گرفتين ......:41:
===
ايشالا همونطور كه تو امضاتون نوشتي، سال ديگه يه تلاش عالي مي كني و 3 رقم اشو حذف مي كني ... :10::11:
دوست عزیز دیگه رتبه های تک رقمی و دو رقمی خز شده الان رتبه های 6 رقمی کلاس داره:27:نقل قول:
من که همرو شانسی زده بودم انتظارم بیشتر از این نبود بازم خداروشکر آخرین نفر نشدم:11:
ولی سال بعد شک ندارم زیر 2000 میشم (میخندی :31: سال بعد میبینیم)
سلام
من 507 منطقه 2 شدم اینم درصدام
ادبیات:69
عربی:84
دین وزندگی:84
زبان:67
ریاضی:58
فیزیک:69
شیمی:69
کنکور بدترین آزمون زندگیم بود!!!!!!!!!!
ولی اینم درصد های یاسر جهان پیما که هم شهری منه ،11منطقه 2و 29کشور
ادبیات90