سلام دوست عزیزنقل قول:
در حال حاظر زیرنویس فارسی از فصل 12 موجود نیست.
موفق باشید
Printable View
سلام دوست عزیزنقل قول:
در حال حاظر زیرنویس فارسی از فصل 12 موجود نیست.
موفق باشید
سه روز قبل یعنی 29 اکتبر 2012، بخش ویژه ای بنام 50Years of Bond Cars: A Top Gear Special پخش شد!
در این بخش بمناسبت پنجاهمین سالگرد فیلمهای جیمز باند مأمور 007 و جدیدترین بخش این مجموعه یعنی Skyfall
ریچارد هموند و استیگ به بررسی بهترین خودروهای این مجموعه میپردازند.
سری 19 تاپ گیر هم مدت کوتاهی بعد از پخش Christmas special در فوریه 2013 شروع خواهد شد.
ببخشید اینی که الان از چی چی سی فارسی می پخشه سری چندمه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دوستان کسی میتونه سری کامل این برنامه رو یکجا واسه دانلود بزاره
هر چی بیشتر بهتر ، مخصوصا اون قسمتهایی که از بی بی سی فارسی پخش شده دوبله فارسی:n01:
نقل قول:
دوست من
شما اگر تمام قسمت های این برنامه رو میخوای بهتره پک کاملش رو از بیرون تهیه کنی
وقتتم برای دانلود هدر نمیره.
باید بری سراغ تورنتنقل قول:
این هست شامل تمامی 18 فصل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم 105 گیگ! کیفیت نامعلوم :دی
++
البته قبل از سیزن 10 دیگه ارزش دیدن نداره. چون خیلی قدیمی شده.
به نظر من از فصل 10 شروع کن به دانلود و دونه دونه نگاه کن تا برسی به آخر فصل 18
تا شما اینو تموم کنی فصل 19 هم میاد
ولی حتما فرمت HD رو دانلود کن که معرکه است.
البته چند فصل اخیر با این فرمت ارائه شده.
موفق باشی
تکراری - حذف شود
105 گیگ :n04:نقل قول:
لینکتون شیلتره ولی یه کاریش میکنم
دست گلت درد نکنه :n18:
دوستان این قسمت Children In Need 2012 Special
مربوط به فصل 18 رو کسی لینکی ازش داره ؟ من پیدا نکردم ممنون میشم برام بفرستید.
لایک کن ببینم چه قدر طرفدار داره!:n02:
فصل نوزده هم هفته ی قبل تموم شد. بخش ویژه ی آفریقا که در دو قسمت 1 ساعته نمایش داده شد یکی از بهترین بخشهای ویژه تا به امروز بود:n01:
و Top Gear رفت تا فصل بیستم که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در تابستون نمایش داده خواهد شد...
به جز قسمت دوم هیچ کدومو دوست نداشتم!
الته اون قسمتی هم که جیمز با موستانگ باید میرفت آلمانم کمی جالب بود!
دوستان این جمعه تختگاز: "دیدار با جرمی کلارکسون و دوبلورش" واقعا عالی بود. حرفای جرمی راجب به" پیکان" خیلی جالب بود.
(+) های جلو حروف b رو حذف کنید (b+b+c)
rtmp://wsodflashrf.b+b+c.co.uk:80/ondemand/mp4:persian/dps/2013/04/clarkson_mozafar_16x9_med.mp4
حجم فایل 80مگابایت
چجوری پخشش کنیم این رو حالا ؟!نقل قول:
منوجه نشدم مشکلت چیه؟ فایل flv هستش اگه دانلودش کردی به راحتیمثلا با kmplayer پخش میشه. (فقط اینو بگم لینک "پل تره " خودت یه کاریش بکن).نقل قول:
من کل Top Gear رو از دهه ی هشتاد میلادی تا قسمت آخر فصل 19 دارم که بالای 100 گیگ میشه. همه دانلودی و دیده شده بوسیله ی خودم:n05:
شما هم بنظر من برای تخته ی گازتون بهتره یک تاپیک جدا باز کنید چون اینجا تاپیک Top Gear هست نه تخته ی گاز! یکبار که بطور اتفاقی بخشی از این تخته ی گاز رو دیدم حالم بهم خورد از نوع به اصطلاح دوبله اش و صدای ذاقارت به اصطلاح دوبلورهاش.
وقتی صدای فارسی شده ی James May رو شنیدم نزدیک بود سنکوب کنم. پسرک فکر کرده بود برنامه ی طنزه که بجای جیمز می یک صدای مسخره ی جیق جیقی از توی گلوش در می آورد. واقعاً متأسفم.
حیف نیست آدم Top Gear رو ول کنه بچسبه به تخته ی گازی که فقط بدرد افراد بی سوات میخوره؟(توی کوچه و خیابون تا جاییکه دیدم فقط افراد بی سوات طرفدار تخته ی گاز بودن) اگه کسی انگلیسی متوجه نمیشه میتونه بره زیرنویس فارسی رو دان کنه.
حتی فیلم سینمایی با صدای اصلی یک دنیا تفاوت داره با دوبله شده ولو با بهترین دوبلورها. تا چه برسه به برنامه ای مثل Top Gear ..
آره متاسفانه BBC فارسی یه برنامه ی کاملا" جدی رو به شوخی و طنز تبدیل کرده با دوبلش!نقل قول:
اتفاقا این لینکی که گذاشتم بصورت زیرنویس روی تصویره و فقط صدای مجری برنامه فارسیه.
جدا از اینکه صدای اصلی اشخاص جالبتر و بهتره ولی خود جرمی هم توی این مصاحبه به چاشنی طنز اون اشاره میکنه و با نظر دوستمون Altairezio که گفته کاملا برنامه جدی هستش مخالفم چون حتی خیلی کارهاشون طنز و شوخیه
اختیار دارید دوست عزیزنقل قول:
شما ظاهراً چندان با Top Gear آشنا نیستید
بله برای اینکه از حالت خشک فنی که مشکل Top Gear دهه ی 80 میلادی بود در بیاد گهگاه شوخی و طنز هم چاشنی کار میشه
ولی چیزی که شما در تخته ی گاز! دارید می بینید کاملاً به تمسخر گرفتن Top Gear هست. کاملاً. شاید این رو بعضیها که از راه تخته ی گاز با برنامه ای بنام Top Gear آشنا شدند متوجه نشن ولی اوناییکه Top Gear رو از قدیم دنبال میکنند مثل روز روشن متوجه میشن و بهمین دلیل اکثراً همون Top Gear رو نگاه میکنند..
من همونطوریکه قبلاً یکبار گفتم بطور اتفاقی کمی ازش رو دیدم کاملاً تصور کردم که از این از این دوبله های طنز هست که بچه ها بجای صدای بازیگرها صداگذاری برای طنز و تمسخر میکنند. خیلی از اینکار متأسف و ناراحت شدم. چون اصل مطلب رو برای بیننده ی ایرانی وارونه جلوه میده.. این البته نظر منه.
بهتره تمومش کنیم چون متأسفانه همینجوری این تاپیک با قاطی شدن بحث تخته ی گاز! توسط بعضی دوستان به بیراهه رفته دیگه بهتره این صحبت رو کات کنیم تا بیشتر از این تاپیک به حاشیه نره..
آدرس سایت رو یه بار دیگه میشه بذارید؟نقل قول:
یا به صورت هایپر لینک پ خ کنید؟
مرسی
سلام به همگی
میخواستم بدونم تمام فصلهای این مستند زیبا (دوبله فارسی) چنئتاست؟
و از کدوم سایت که معتبر باشه می تونم سفارش بدم؟
با سپاس:n16:
ایمان جون چه طوری؟!نقل قول:
آقا 19 فصله لینک DL هم خواستی PM بده!:n06::n11::n12:
========================================
دوستان ادامه ی فصل 19 دقیقا کی شروع میشه؟!
در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفته شده سری بیستم در 30 ژوئن یعنی 19 روز دیگه پخش میشه:n19:
خب خب
فردا سری بیستم شروع میشه
تا اونوقت میتونید 3 صفحه ی انتخاب شده از مجله ی تاپ گیر این ماه (212 صفحه - نسخه ی pdf : 122MB) رو در پایین ببینید .
دوستانی که اهل ترجمه ی مقالات برای ماهنامه های تخصصی خودروی ایرانی هستند بنظر من مجله ی Top Gear که نسخه ی چاپی اون از سال 1995 منتشر میشه و در حال حاضر بهای 5 پوند انگلیس رو داره بهترین و بروزترین مجله برای کارشون هست ضمن اینکه دانلود pdf اون باعث شده دسترسی بهش بسیار سهل و آسان باشه ...
بعضی از مقالات و تصاویرش کاملاً جدید بود که هنوز توی هیچ ماهنامه ی داخلی ازشون صحبتی ندیدم مثل مقاله ی مربوط به نسل جدید Mercedes SL و یا خودروی بسیار بسیار خوش استیل و عجیب لامبورگینی Egoista ..
ضمناً 18 صفحه در انتهای مجله به ریز برنامه های آتی خودروسازان جهانی برای عرضه ی مدلهای جدید پرداخته شده
مطلبی درباره ی سری بیستم تاپ گیر بهمراه تصویری از سه پیرمرد :
مقاله ای به قلم James May . به نقل قول انتخاب شده ی درشت در پایین صفحه دقت کنید !
شاهکار انعطاف سیستم تعلیق در یک خودروی کوهنورد (تقریباً 90 درجه تفاوت زاویه بین اکسل های عقب و جلو!)
آرشيو اين مجله Top Gear رو از كجا مي تونم بگيرم؟ كمتر در موردش شنيده بودم اما دوست دارم كه خودم مطالعه اش كنم و ببينم.
آرشیوش رو براحتی با کمی جستجو میشه گیر آورد مخصوصاً در نعمت فراگیری بنام تورنت
خود وبسایت اصلی بصورت فروش و اشتراک سالیانه (35.5 £) قرار داده
آره خب، مي دونم ولي مي خوام كه آرشيو كاملي رو داشته باشم...توي يه تراكر خصوصي تونستم از سال 2008 تا 2013 رو پيدا كنم!
البته قصد خريد تمامي فصل ها روي ديسك DVD با كيفيت خوب دارم، ولي تا حالا كه آرشيو كامل رو با قيمت مناسب پيدا نكردم...
سری 20 هم در 6 قسمت به کارش پایان داد
در 20x5 آزمون سواری ابرخودروی غیرخیابانی Lamborghini Sesto Elemento واقعاً دیدنی بود که با وزن زیر 1000Kg و توان 500hp رکوردی برابر با بوگاتی ویرون از خودش بجا گذاشت!
این خودرو برای اولین بار در دنیا بسیاری از بخشهای اون از الیاف کربن ساخته شده از جمله شاسی و بدنه و پره های رینگ و محور گارادان! و... حتی برای کاهش وزن، رنگ بدنه یا صندلی واقعی نداره و بجای صندلی قطعاتی به شاسی متصل شده که بدن راننده رو در برمیگیره!
دوستان تو کدوم قسمت فصل 15 اون هایلوکس که قطب رفت رو میبرن آتشفشان؟کسی میدونه این هایلوکس مدل چه سالی هست؟
به سّبک James May :
GOOD NEWS !
فصل 21 ام Top Gear بعد از یک انتظار طولانی از دیروز (2Feb 2014) شروع شد
محتوای مخفی: Mercedes AMG 6x6 - Offroad test - UAE Desert - by Rich Hammond @ Top Gear S21E04
درود
دوستان Top GeaR را در این تاپیک دنبال کنید!(فصل 21ـم)
نمیدونم اپیزود 4 فصل 21 تاپ گیر رو دیدین یا نه ولی دیدنش به شدت پیشنهاد میشه:دی
هموند برای آزمایش یه مرسدس G-Wagen 6*6 به امارات میره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مرسدس:دی
بگذریم از اینکه ماشین عجیبه و شش چرخه و از این داستانا،چیزی که خیلی برام جالب بود اینه که تنها 2 نمونه از این مرسدس ساخته شده(در حال حاضر) که یکیشون سفارش عرباست!
واقعا آدمای عجیبی هستن این عربا:دی.از هر فرصتی برای خودنمایی و نشون دادن خودشون به دنیا استفاده میکنن و به شدت هم آدمای تجملی ای هستن.البته نوش جونشون باشه چون از قدیم الایام گفتن دارندگی و برازندگی:دی.فرهنگ و اخلاق و رفتارشون واقعا برام جالبه و من یکی که توش موندم :دی
برای نشون دادنِ عجیب بودنشون این تصاویر رو هم یه نگاهی بندازین بد نیست.خودِ هموند هم هاج و واج مونده بود:دی
اونتادور پلیس
فراری FF و مرسدس SLS پلیس
پاترول نسل جدید که این بلا رو سرش آوردن:دی
بنز
در آخر هم این جیپ که هموند میگفت حتی حرکت هم میکنهfacepalm
breaking news:
جرمی کلارکسون به دلیل استفاده از کلمات ناشایست و با ته مایه های نژاد پرستانه در آستانه اخراج از BBC قرار گرفت!!!
جرمی کلیپی رو هم من باب عذر خواهی از مردم پخش کرده.
کلیپ و متن خبر رو در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وب پیج میتونین ببینید.
_____________________--
یک لحظه هم نمی تونم تاپ گیر رو بدون مجری افسانه ایش تحمل کنم، تاپ گیر USA کم روی اعصاب نبوده، که بخواد تاپ گیر بریتانیا هم اینجوری بشه..:n15:
لینکی که از ویدئوی صحبتش نگذاشتی ولی یک جستجوی ساده نشون میده هر چی که گفته سر و صدا بپا کرده.اخبار انگلیس هم همین الان به این موضوع اشاره کرد که یک شعر قدیمی دارای اشاره ای به سیاه پوستان رو خونده بوده ولی قضیه مربوط به گذشته بوده و تازه افشا شده. ضمن اینکه بار اولش هم نیست.نقل قول:
اما خاطرت جمع. هر کی از هر جا اخراج بشه کلارکسون از بی بی سی اخراج نمیشه. خواهی دید 4 روز دیگه لقب sir هم بابت خدماتش خواهد گرفت (بابت ساخت و کارگردانی پر بیننده ترین مستند خودرویی دنیا، حمایت همه جانبه از خاندان سلطنتی و ... و... که بعضاً اینجا جای گفتنش نیست!)
جالبه دوستان
توی خبرگزاری ها گفته شده که N-Word رو استفاده کرده بعبارتی کلارکسون فقط کلمه ی nigger (چیزی توی مایه های کاکاسیاه) رو توی یک شعر خونده! همین و بس:n02:
واژه ایکه خیلی از ما ایرانیها اونقدر توی فیلمهای هالیوودی شنیدیم که شاید فکر کنیم خیلی هم عادی هست!
حالا نه اینکه کلارکسون خیلی هم مبادی آدابه و یا بند دهن داره که اینطور مساله رو بزرگش کردند!:n08:اصلا این مرد عادتشه (ترک عادت هم که موجب مرض است!) و کسانیکه از قدیم با این برنامه آشنایند میدونند که تابحال کلی از اصطلاحات و حتی تصاویری که توی تاپ گیر استفاده میکنه با پخش صدای بیب و یا چرخاندن دوربین، سانسور میشه!
من عاشخ این برنامه هستم