من همه رو وادار به درس خوندن میکنم
Printable View
من همه رو وادار به درس خوندن میکنم
خوب بکنید دیگه !:31: منتظریم اگه برنامه ی خاصی دارید بفرمایید :10:نقل قول:
منظورت از برنامه ی خاص چیه؟
سلام دوستان برای فیزیک 2 و هندسه 1 و 2 چی پیشنهاد می کنید؟
بچه ها فقط تو تابستون اشتباه ما رو تكرار نكين!
تو تابستون اصلا لازم نيست كه روزي 10 12 ساعت بخونين!!
به نظر من روزي 5تا6 ساعت كافيه.از مهر ديگه كم كم ساعت مطالعه رو زيادش كنين...!
بچه ها اصلا ساعت مطالعه ی زیاد مهم نیست
کم بخونین تا همیشه نیروی لازم برای خوندن رو داشته باشین
برنامه ای که مارو وادار بکنه درس بخونیم .نقل قول:
من یکی چون زیاد درس نخوندم فکر کنم باید از 2تا3 ساعت شروع کنم بعد افزایشش بدم . بقیه رو نمیدونم :5:نقل قول:
اشكالي نداره دوست من!نقل قول:
خود من هم از 3 ساعت تو اخرين روزاي تير شروع كردم...!:46:
هیچیز به جز خودت و انگیزه دانشگاه رفتن نمی تونه تو رو وادار به درس خوندن کنه.توی کنکور خودتی و همتتنقل قول:
اگه میخوای درس بخونی با این برنامه شروع کن:نقل قول:
اول که هنوز نمیتونی درس بخونی:
1 هفته ی اول با 14 ساعت شروع کن: یک ساعت صبح و یک ساعت عصر
2 هفته ی دوم با 21 ساعت : 1:30 صبح و 1:30 عصر
3 هفته ی سوم با 28 ساعت: 2 ساعت صبح 2 ساعت عصر
4 هفته ی چهارم با 35 ساعت: 2:30 صبح و 2:30 عصر
5 هفته ی پنجم با 42 ساعت : 3 ساعت صبح و 3 ساعت عصر
خوب بسته به اینکه بعضیها نیاز به خوندن بیشتر دارند همینطور روند افزایش هفتگی رو ادامه دهند یعنی با اغاز هفته ی جدید به هر روز 1 ساعت اضافه کنید.
نکته: هر شخصی با شخص دیگه متفاوته اگه واقعا براتون درس خوندن سخته از هفته ی 7 ساعت یعنی روزی 1 ساعت شروع کنید و اگه عادت به درس خوندن دارید از هفته با ساعات بیشتر شروع کنید
نکته: همیشه منظم درس بخونید مثلا اگه باید روزی 1 ساعت درس بخونید حتما خودتون رو مقید به روزی یک ساعت بکنید ولی میتونید توی روز بیشتر از ساعت مقرر شده بخونید ولی هرگز با خودتون اینو نگید که امروز 2 ساعت خوندم فردا دیگه تعطیل.
نکته: اهسته اهسته که پیش برید به هفته هایی با ساعات بالاتر می رسید که باید روزتون رو بر اساس برنامه ی زیر تنظیم کنید:
مثلا به هفته ای رسیدید که 70 ساعته هست یعنی روزی 10 ساعت:
در اینجا هر کسی مثل بقیه نیست یعنی یکی میتونه 2 ساعت با بازدهی بالا و بدون استراحت بخونه ولی یکی دیگه 30 دقیقه بیشتر بازدهی نداره و باید استراحت کنه حالا مثالی میزنم که فرد مورد نظر 1 ساعت بازدهی داره و باید استراحت کنه و ساعت درس خوندنش از 7 صبح شروع و 2 ظهر تمام و در عصر از 5 شروع و 12 تمام میشه:
7-8
8:30-9:30
10-11
11:30-12:30
1-2
خوب دیدید به راحتی و با استراحت کافی صبح 5 ساعت مطالعه رو گنجاندیم
5-6
6:30-7:30
8-9
9:30-10:30
11-12
بچه ها دیدید به راحتی و با استراحت درس خوند
نکته: بعضی از شماها مدرسه میرید و نگران نباشید که زمان نسبت ته دوستان پشت کنکوری دارید چون این زمان توی مدرسه جبران شده پس مدرسه رو جدی بگیرید
نکته: این برنامه بر اساس ساعات مطالعه تنظیم شده و شما خودتون باید درسها رو برای خوندن انتخاب کنید و این نکته رو توجه داشته باشین که هر شخصی در برداشتن نوع درس با بقیه متفاوته و سعی نکنید ادای بقیه رو در بیارید یعنی اینکه یکی میگه باید درسهای متفاوتی توی روز بخونید باز یکی دیگه یه چیز دیگه میگه پس به حرف هیچکی تو این مورد توجه نکنید و هر جور که راحت ترید درس رو انتخاب کنید
امیدوارم به دردتون بخوره
موفق باشید
بابا به خدا بستگی به ساعت مطالعه نداره بستگی به قدرت یادگیری دارهنقل قول:
باور کنین یکی از دوستام ساعت 8 میرفت کتابخونه ظهر یه ناهار درپیت میخورد و دوباره
اونم نه پیش بلکه سوم دبیرستان
من گفتم الان میره المپیاد :21:
ولی آخر سال فکر کنم 3 - 4 تا اورد :13:
بعد با ضرب و زور و کمک من تونست پاس کنه ولی با بدبختی :20:
امیدوارم دوست عزیز قصد دست انداختن دوستتو نداشته باشی و عوض اینکه دنبال این حرفهایی که یک پول نمی ارزه بری برو دنبال درس خوندن چون توی کنکور عامل اصلی هوش و قدرت یادگیری نیست بلکه همت و پشتکار هستنقل قول:
خیلی متشکرم ، کامل و عالی بود .نقل قول:
پس فعلا که مشاور نمیگیرم تا بعد ببینم اگه نیازی بود بگیرم ، فعلا که نیازی نیست .
راستی یک سوال دیگه ، من شبا تا صبح اگه بخونم تمرکزم بیشتره حالا یکی از دوستام می گفت اگه شب تا صبح بخونی موقع کنکور همه رو فراموش میکنی ، آیا این حرف درسته ؟ مثلا از 11 شب تا 10 صبح با استراحت البته .:40:
دوست عزیز هرکسی یکجوریه به نظرم حرف دوستت بی ربطه هر جور حال میکنی بخوننقل قول:
دوستان! دوستان! :19:
تا ميتونين توي تابستون رفع اشكال كنيد و مباحث پايه رو بيشتر كار كنين.:18:
اگه تا الان هم كم كاري كرده بودين از همين الان شروع كنين به رفع اشكال پايه.
اين فرصت هاي طلايي هيچ موقع بر نميگرده و اگه خوب قدرشو ندونيم چيزي جز حسرت برامون نميمونه.
پس اگه ميخواين موفق باشين حتما از اين فرصت ها بهره ي كافي رو ببرين.
نذارين كه اشكالاتتون براي پيش دانشگاهي بمونه.
براي برنامه ريزي هم من ((دفتر برنامه ريزي قلمچي)) رو پيشنهاد ميكنم بشرطي كه از الا تا خود كنكور داشته باشين.كلا برنامه هاي ((قلمچي)) خوبه مخصوصا ((كلاسور ارزيابي)) اگه تو سال سوم اين برنامه ها رو جدي نگرفتين از پيش ديگه جدي بگيرين ....
ديگه عرضي نيست!:11:
چه جالب تا حالا نشنیده بودم!به نظر من این کارو نکن چون اگه عادت کردی از مهر که کلاسا شروع بشه(البته اگه فارغ التحصیل نباشی)اونوقت چون نمیتونی این کارو انجام بدی ساعت درس خوندت میریزه به هم و کلا برنامت ممکنه خراب بشه.نقل قول:
سلام میشه در مورد این کتاب ها بیشتر توضیح بدید : مثلا دفتر برنامه ریزی قلم چی روش های برنامه ریزی رو گفته یا چیز دیگه ؟ یا کلاسور ارزیابی چه کتابی هست ؟نقل قول:
مرسی:40:
نه هر جور راحتی بخون فقط تقبل از کنکور ساعت خوابتو تنظیم کن که مشکلی پیش نیادنقل قول:
نه من فارغ التحصیل هستم برای همین وقتم آزاده .نقل قول:
اینم یه مقاله در مورد خواب شب:
کد:http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=68176
کسي جواب منو نمي ده؟نقل قول:
این جا رو یکم بگردی خیلی جواب گیرت میاد:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=237105
به لینک زیر برید :نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=3923404&postcount=1467
بچه ها از خوابتون برای درس اصلا نزنین یعنی هر چی لازمه بخوابین
1.دفتر برنامه ريزي قلمچي رو ميتوني بدون ثبت نام كردن هم به صورت آزاد از موسسه ها تهيه كني.يك كتاب آبي رنگ كه برنامه اصليش از تابستون نوشته شده به شكل هفته به هفته (البته خودت ميتوني تاريخ ها رو بنويسي).اگه تهيه كني خودش تو مقدمه كتاب توضيح داده چجوري باعث پيشرفت درسي ميشه.به نظر من كه تازه مي فهمم خيلي عاليه.البته اين ايده فكر نميكنم مال خود قلمچي باشه! ولي در كل موجب ميشه وقتت هدر نره و همه ي درسها رو بتوني بخوني(براي اين كار جدول هايي خودش تنظيم كرده كه كارت آسون ميشه...نقل قول:
2.كلاسور ارزيابي هم كه وقتي ثبت نام ميكني بهت ميدن و مشاور توضيح ميده. فقط اگه بخوام كوتاه دربارش بگم اينه كه هر آزموني رو كه ميدي تست هايي كه توش مشكل داشتي رو تو اون وارد ميكني و نكته هاش رو مينويسي و بعد آخر سال اونا رو مرور و جمع بندي ميكني.البته من خودم تا حالا حال و حوصله ي استفاده ازش رو نداشتم...
:27:
من که اکثرا شبا میخونم تا بعد از ظهر ، بعدش میخوابم تا شبنقل قول:
توی تاپیک " روش های برتر مطالعه برای کنکور " یکی از دوستان گفته بود " اگه خودتون رو به یه ساعت خاص عادت بدید ذهنتون شرطی میشه و دفعات بعد در همون ساعت تمرکزتون بالاتر میره "
حالا به نظر شما منم اینکارو بکنم ؟ چون شب بهتر میفهمم ولی خودم اصلا دلم نمیخواد شب بیدار بمونم . دوست دارم روز بخونم .
به نظر خودم خوابم رو تنظیم کنم و روزا بخونم تا عادت کنم . به نظر شما اینکار درسته ؟
دوست من یک بحثی توی روانشناسی هست که به موضوع شما برمیگرده و اون اینه که اگه یک چیزی رو تلقین کنی و این تلقین رو باور کنی غیر اون نمیتونی عمل کنی و شما هم بر این باور شدی که شبها درس رو بهتر میفهمی که این اش اتباهه پس بیا روز بخون ولی برای اینکه قدرت تمرکزت بالا بره هر20 دقیقه 10 دقیقه چشماتو ببند و به مغزت استراحت بده و دیگه شب خونی رو بذار کنارنقل قول:
من اگه جای تو بودم این کارو نمیکردم.یه سوال برای ن پیش اومده که عوامل محیطی(مثل شلوغی خونه و...)باعث شده شب بهتر تمرکز بگیری یا عوامل درونی خودت باعث شده.اگه عامل محیطی این کارو نکن اگرم عاملش خودتی و به هیچ چیز و هیچکس ربط نداره بازم در موردش تحقیق کن.(اخه شما حدود18 ساله شبا میخوابی و روز کار و فعالیت داریحالا میخوای عادت 18 ساله رو عوض کنی تازه تو طول شب هم مدام از مغزت کار بکشی؟)نقل قول:
بازم تحقیق کن.
فقط اگه رفتين قلمچي همه كارهاشو كامل كامل انجام بدين...!
مثل من ناقص انجام ندين كه بدجوري ضرر ميرسونه به حاي سود!
مثلا دفتر برنامه ريزيو از الان كامل پر كنين...!
راستي پشتيبان هم مهمه ها! ولي اين قلمچي رو انتخاب پشتيبانا به نظر من اصلا خوب عمل نميكنه!
پشتيبان من كه خيلي بيخيال بود...!:D
خیلی ممنونم ازتون. آخه مطمئن نبودم که کتاب اینطور هست. :11:نقل قول:
مرسی! حتما میگیرم :11:نقل قول:
هردو! بیشتر دولتی. کجا میشه گیر اورد؟
به پیشنهاد برادرم از اول سال داشتم شروع میکردم به خلاصه کردن، اما دیدم با روشی که دارم پیش میگیرم (خیلی دوره کردن) دیدم زیاد لازم ندارم خلاصه کنم.نقل قول:
اما در مورد ادبیات چون یه سری چیزا رو اصلا لازم نیست بخونم. (مثل جزئیات تاریخ ادبیاتها) واسه همین خواستم خلاصه داشته باشم.
با توجه به اینکه خلاصه کردن خیلی وقتم رو میگیره، خواستم آماده ش رو بگیرم. (البته واسه درس هرچی وقت بذاری کمه اما من این وقت رو نمیخوام برای خلاصه کردن ادبیات که بیرون هم موجوده، هدر بدم و از وقت خوندن درسهای دیگه بگیرم براش)
کاملا تایید میشه!نقل قول:
ممنون.نقل قول:
لایتنر چیه؟
من فهمیدم :31:نقل قول:
منم توی امتحان نهایی ها دقیقا مثل شما بودم!!!!نقل قول:
عصر حدود 6 تازه شروع میکردم به خوندن! بعدم تا 5 صبح (با استراحت) یه ریز میخوندم! بعدم که اگه وقت میکردم 1 ساعت میخوابیدم و بعدم میرفتم واسه امتحان! اما خداییش بازده ام اومد پایین با این کم خوابی! بعد هم میومدم خونه و یه ریز میخوابیدم و بعدم روز از نو و روزی از نو!
بعد که تعطیل شدیم تازه برگشتم به حالت قبل!
به نظر من اگه میخواین ترکش کنین این عادت رو دو راه به نظرم میرسه که کمک میکنه:
1. سعی کنید که یه روز رو اصلا نخوابید. یعنی شبش رو که نخوابیدید، هیچ! ظهرشم نخوابید و یا اگه میخوابید کم باشه. که بعد شب خوابتون ببره. کار سختیه اما اگه سعی کنین میشه.
2. برعکس 1! سعی کنید مثلا ساعت 7 صبح به زور بخوابید.
این دو مورد رو با تمرین چند روزه میتونید درست کنید. من که خودم همینکارو کردم. چند وقتی بود میخواستم صبح زود پاشم. آخه 12 پا میشدم و میخوندم. بعدم شب 4 فکر کنم خوابم میبرد! بعد اون روزی که کنکور آزاد آزمایشی دادم، وقتی اومدم خونه سعی کردم اصلا نخوابم. تا ساعت 4. اما 4 دیگه نتونستم طاقت بیارم! خوابیدم تا 5. بعدم رفتم زبان و وقتی اومدم سروحال بودم! :31: بعدشم شب راحت خوابم برد. از اون روز صبح پا میشم!:20:
کاملا تایید میشه!نقل قول:
من اون مدتی بود که گفتم با آهنگ درس میخوندم. کاملا با تلقین بود! الان که نیاز به تلقینش ندارم، میفهمم که چقدر حواسم با آهنگ پرت میشه!!! :18:
یه چیزی میخوام بگم اما امیدوارم بقیه دوستان ناراحت نشن !
من تمام این 391 پست این تاپیک رو خوندم ام به نظر من به جز 20 تا 30 تا پستش مفید نیست و به نوعی اسپم هست و باید پاک
بشن ! از مدیران محترم و خود شما خواهش دارم که سطح این تاپیک رو بالاتر ببرین !
با تشکر از همه دوستان !
توی همه ی تاپیکها این موردها هست. اگه قراره پاک کنن باید همه جا رو پاکسازی کنن.نقل قول:
یه چیزی میخوام بگم اما امیدوارم بقیه دوستان ناراحت نشن !
من تمام این 391 پست این تاپیک رو خوندم ام به نظر من به جز 20 تا 30 تا پستش مفید نیست و به نوعی اسپم هست و باید پاک
بشن ! از مدیران محترم و خود شما خواهش دارم که سطح این تاپیک رو بالاتر ببرین !
با تشکر از همه دوستان !
جعبه لایتنر یه جعبست که یه روش واسه خوندن مطالب حفظی داره که کمکت میکنه مطالبو درست حفظ کنی و از یادت نرهنقل قول:
ممنون.
لایتنر چیه؟
این جعبه رو هم میتونی خودت درست کنی هم آمادش هست تو بازار..
توی لینک زیر برین یه توضیحاتی در موردش هست
در ضمن کتاب کنکورتو قورت بده هم کامل در مورد روش کار باهاش توضیح داده...کد:http://psy.blogfa.com/post-25.aspx
آیا کلاس رفتن یا مدرسه رو میشه جزو ساعات مطالعه درسی محسوب کرد؟!
یه سوال دیگه، میدونم که راندمان و سرعت مطالعه مهمه و نه ساعات مطالعه ولی برای بدست آوردن رتبه های زیر 500 چند ساعت بطور متوسطه برای اون کسی که تا الان زیاد درس خون نبوده لازمه؟
/
سوال بعدی :دی
میگم شرکت کننده های کنکور ریاضی امسال چند نفر بود؟
به ترتیب سالهای 85-86-87-88 چند نفر هر سال کنکور ریاضی شرکت کردن؟
پذیرش چقدر افزایش پیدا کرده؟
ممنون
نه........نقل قول:
آیا کلاس رفتن یا مدرسه رو میشه جزو ساعات مطالعه درسی محسوب کرد؟!
سال 86 315 هزار نفر و امسال[سال88] 308 هزار نفر...!نقل قول:
یه توصیه میکنم چون میخوام به اشتباه من مبتلا نشید !نقل قول:
منم دقیقا اوج ساعت درس خوندنم شب ها تا سحر بود و ساعت 6 صبح میخوابیدم اما اگه 6 ماه اینطور درس بخونید عادت میکنید و عمرآ نمیشه عوض کرد !
من 1ماه مونده بود به کنکور تازه فهمیدم چه اشتباهی کردم و توی این 1ماه هرکاری کردم نتونستم تایم خوابم رو درست کنم و اخرش شب کنکور حتی 1دقیقه هم نخوابیدم که بنظرم کارایی من رو به نصف کاهش داد !
سعی کنید بیشتر بین ساعات 7صبح تا 1 ظهر درس بخونید چون کنکور و کنکورهای ازمایشی توی این زمان هست
دوست عزیز برای اوردن رتبه ای خاص ساعات مطالعه در افراد مختلف متفاوت است پس نباید دنبال این موضوع باشیم که فلانی با روزی 10 ساعت درس خوندن زیر 500 اورده و باید همه ی فکر و ذهنتو روی کارت معطوف کنی و به امید خدا نتیجه ی خوبی هم بگیری
این لینک مصاحبه با دبیران درس های مختلف است و در ان دبیران نکات جالب و مفیدی رو معرفی کردند ! حتما بخونید !
اسامی دبیرانی که باهاشون مصاحبه شده :
-عربی : ایاد فیلی
-ادبیات :خانم رضایی
-دیفرانسیل : ماشاالله رضوی
-شیمی : بهمن بازرگان
-فیزیک :بهمن قمری
-معارف: خانم کاغذی
زبان: آقای مفتون
ریاضی : آقای ملاک پور
زیست شناسی: خانم شریفی
کد:http://andisheh-faegh.org/mosahebe.htm