در كل به نظرم حيفه اون حدود 10 ميليارد تومن بودجه ي سريال واسه اين مسائلي كه من شك دارم همش راست باشه.
Printable View
در كل به نظرم حيفه اون حدود 10 ميليارد تومن بودجه ي سريال واسه اين مسائلي كه من شك دارم همش راست باشه.
من فکر کنم پسرش رو زنده پیدا میکنه .در عملیات بیت المقدس احتمالا همدیگر ومیبینن...:5::5:
به اسمهای شخصیتهای سریال دقت کردید؟؟:20:
نمادین یا اسطوره ای هستن:بیژن ایرانی دژگیر لیلی اسد
بیژن یعنی جنگجو ویکی از قهرمانهای شاهنامه هم هست.در عین حال داستان عاشقانه بیژن ومنیژه رو هم یاداوری میکنه وهردو این ویژگی ها با شخصیت داستان هماهنگی داره.
:46:
لیلی هم که نماد عشق لیلی ومجنونه.:40::40:
دژگیر واسد هم که معنای اسمشون مشخصه وشجاعت این ادمها در دفاع از وطن و شهامت رو تصویر میکنه.ایرانی هم که همه این ها رو کامل میکنه وکاملا نمادین هست.:11:اسمها خوب انتخاب شده.
توصیه می کنم از شبکه جام جم هم ببینید.چون بعضی قسمتهای سانسور شده رو نشون میده.:21:
دیشب جایی که بیژن ونامزدش در امریکا توی ساحل قدم میزنن پشت سرشون یه زن برهنه در ساحل دراز کشیده...:18:
خیلی با حال بود.دوشنبه ها ساعت 8:45 دقیقه صبح جام جم 2
یکشنبه ها ساعت 4 بعداز ظهر جام جم 3
شماره جدید همشهری جوان سوتی هاشو نوشته.
نوشته از دو قسمتی که از آمریکا پخش شده فقط 40 دقیقه مربوط به خارج میشده و بقیش فلش بک و ... بوده.
صحنه های دانشگاه و بیمارستان و خونه و ... رو هم ازش کم نکرده.
بعضی از گافها واقعا مسخره بود.مثل روسری لیلی .من از عکسای مادرم و سریالهای مربوط به انقلاب که ساخته شده میتونم مثال بزنم که روسری دورنگ بوده.
بیشتر تک رنگ بوده اما دلیل نمیشه همه مثل هم باشن.
مثلا کیوسک ها اون موقع اهنی بوده حالا هم اهنی هست .نمیدونم اشکال کجاست؟
این ایرادها بعضی هاش بی انصافیه .این همه سریال پر از ایراد ساخته میشه مثل یوسف .هیچ کس هم چیزی نمیگه.:5:
حالا که یه سریال خوب با چهار تا سوتی ساخته شده همه شمشیر ها رو از رو بستن...:10:
این عادلانه نیست که زحمات کار رو نادیده بگیریم...:19::41:
این سریال هرچی باشه از سریالایی مثل حضرت یوسف و ...خیلی بهتره.یوسف هم خیلی طولانی بود هم ضعیف فقط چون مردم ما کارای مذهبی رو دوست دارن از این سریال بیشتر خوششون اومد.
همین که سریالایی مثل مختارنامه و درچشم باد ساخته میشن که بیش تر به ایران و تاریخ ایرانی ربط داره و مردم کمتر دربارش میدونن خیلی خوبه.
وگرنه من خودمم قبول دارم عیب بزرگ این سریال همین طولانی بودنشه و خیلی واسم جذاب نیست...
یوسف که دیگه هیچی...اگه اون جوریه پس این سریال حتماَ از دارا و ندار :2:بهتر بوده، پس خیلی عالیه.
اصلاَ شما نباید امثال سلحشور و ده نمکیو اصلاَ کارگردان بدونید.
توی اون گاف هام سوتی های خفن کم نبود. مثل عکس که توی سفارت بود که 6 سال بعدش گرفته شده. یا پرچم، یا ایزوگام. از همه مهم تر این که به بهانه فیلم رفتن به دامان آمریکای جنایتکار:31: تابلوئه که می خواستن یه حالی بکنن.
میرباقریم با همون کارگردان هایی که گفتم مقایسه نکنین. البته این جوزانی هم کارگردان شاخی نیست.
این قدر هم شاهکار نکرده ازش دفاع می کنین.
من باهاتون موافقم.نقل قول:
فقط میگم بین بد و بدتر بد بهتره!
توی قسمت های قدیم بد نبود.نقل قول:
ولی الان خیلی بد شده.
تابلوئه هول هولکی ساخته شده.
در کل سریال صحنه های مصنوعی زیاد داشت.
الان بدتر ه نه بد. دلیلشم اینه که کارگردان خبره نیست و نتونسته روند خوبشو حفظ کنه. این که سریالو تا جنگ کش دادن نقطه ضعف سریاله.
بالاخره واقعا رفتن آمریکا یا نه ؟نقل قول:
از همه مهم تر این که به بهانه فیلم رفتن به دامان آمریکای جنایتکار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تابلوئه که می خواستن یه حالی بکنن.
100 در صد تایید می شه ...نقل قول:
اصلاَ شما نباید امثال سلحشور و ده نمکیو اصلاَ کارگردان بدونید.
2 ماه آمریکا تشریف داشتن. بد گذروندن.نقل قول:
تا کی ادامه داره؟
کسایی که الان در چشم بد رو ندیدن، امشب احتمالا ساعت یه ربع به دوازده تکرارش رو میده و فردا هم فکر کنم تکرار نداره...
مگه نشون داد الان؟ مگه 10و ربع نشون نمیده؟
آره ساعت 7 اینا بود نشون داد... فکر کنم دیگه فردا تکرار نده (به خاطر 15 خرداد) و امشب 23.45 بدش...نقل قول:
امروز هم تکرار داره.ساعت 2:40 دقیقه .برای کسانی که ندیدن.:46:
من در چشم باد رو با یوسف قابل مقایسه نمیدونم.کارگردانی بازیها موسیقی کادر بندیهای دوربین و سکانسهای جذابی که داره کار وقشنگ کرده.:20:
همین قسمت دیشب کشدار بود.اما صحنه های جالبی داشت.
از مدار صفر درجه و کیف انگلیسی خیلی بهتره.:5:
اونی دیشب که ساعت 11 داد تکرارش بود؟
اصلش رو کی داده بود؟
نقل قول:
ساعت 7 همون روز داده بود .
بنظر من بين همه صحنه هاي جنگ،وقتي پاك نيت ميومد دنبال دكتر واسه دادن آدرس پسرش و در همون موقع اينقدر دندون رو جيگر ميذاشت و نميگفت اين پسر زخمي ،پسرخودشه تا وقتيكه بميره خيلي تكاندهنده بود وكم نيست همچين چيزايي كه واقعيت هم داشته باشه...
سوتی جالبی دادند دیشب! طرف کمپ کرده بود تو یکی از برج های پالایشگاه درحالی که تو جنگ ایران و عراق اولین جیزی که زدند پالایشگاه آبادان بود! :دی
حتما یه چیزی بوده که ما نمیدونیم.به هر حال چنین چیزی بوده که از داخل برج تیر اندازی کنن.یعنی همون اوایل کار .قبل از اینکه پالایشگاه رو بزنن.:46:
به هر حال تحقیق شده.الکی که نساختن.:5:
فکر کنم هفته دیگه تمومش کنن.نمی دونم این همه قسمت دیگه رو چیکار می کنن؟؟؟:18:
یکی خلاصه این قسمتو میگه؟ نشد ببینم...مرسی
دوست من اصل مطلب اين بود كه هرجا دكتر ميرفت ،پسرش قبلا" اونجا واسه باباش پيغام گذاشته بود و رفته بود.سام درخشاني همدكتر رو كشونده بود تو پست ديده باني لب مرز كه عباسشو ببينه ولي عباس چند ساعت قبل رفته بود و دونفري سام و دكتر مجبور شدن برن تو نيزاراي لب خط كه نزديك بود گير بيفتن و سام دونفر از سربازاي عراقي رو با چاقو زد و پاي دكتر هم فعلا" پيچ خورده...حالا تا بعد...نقل قول:
روز چهارشنبه هفته پیش 13 خرداد از عوامل در چشم باد تقدیر شد.
این مراسم ساعت 3بعد از ظهر در تالار علامه امینی دانشگاه تهران برگزار شد.
ماه چهره خلیلی" سعید نیک پور "سعید راد"سحر جعفری جوزانی"مسعود جوزانی" فتح الله جوزانی"احمد رمضان زاده"
ستاره صفراوه" از شرکت کنندگان در مراسم بودند.در پایان هم با لوح تقدیر وهدایایی از انها قدردانی شد.
البته اکمبیز دیرباز و پارسا پیروزفر هم به دلایلی نتوانستند در مراسم شرکت کنند.
احتمالا تا عید فطرنقل قول:
سلام به همه . پرسا جان اینکه میگی مصطفی زمانی پسر بیزن یک حدسه یا اینکه جایی خوندی؟؟
سلام به همه پرسا جان اینکه می گویی مصطفی زمانی پسر دکتر است حدس است یا اینکه جایی خوندی ؟؟؟؟؟
حدس نیست مریم خانم.کارگردان چند ماه پیش در سایت ایسنا گفته بود که مصطفی زمانی به صورت افتخاری و فقط در یک سکانس بازی کرده.:20:
هیچ دستمزدی هم نگرفته واومده خرمشهر وبعد از این سکانس هم برگشته.
من فکر میکنم بیژن پسرش رو می بینه و بعد شهید میشه.چون میگه میترسم دیر بشه ونبینمش.اگه این جوری تموم بشه خیلی غم انگیزه...:41:
فکر می کنید چه جوری تموم میشه؟؟؟؟
حدس نیست .در سایت ایسنا با بعضی از عوامل سریال صحبت شده بود وکا رگردان اشاره کرده بود که مصطفی زمانی فقط در یک سکانس و به صورت افتخاری در کار بازی کرده.:20:
اومده خرمشهر وبعد از بازی هم برگشته.
برای این بازی هم هیچ دستمزدی نگرفته.
:5:
میتونی این مطلب رو از googleپیدا کنی.
فکر میکنید اخر داستان چی میشه؟؟بیژن می میره یا عباس؟؟؟:41:
چند هفته پیش در روزنامه بانی فیلم برای بهترین ریال سال 88 نظرسنجی شده بود که در چشم باد به عنوان بهترین سریال شناخته شد.
با 50در رای در چشم باد اول شدوسریال هوش سیاه دوم واشپز باشی در رتبه سوم قرار گرفت.:20:
در روزنامه صبح خراسان هم در نظر سنجی که در ماه فروردین انجام شده بود در چشم باد با 3084 رای اول شد.بهترین سریال سال.:8:
لازم دیدم که بگم تا دوستان هم بدونن.
EDV.blogfa.com
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گزارش فارس از قدرداني از عوامل «در چشم باد» در دانشگاه تهران؛
جعفري جوزاني: ميخواهم همه مرا با سريال «در چشم باد» به ياد بياورند
خبرگزاري فارس: كارگردان مجموعه تلويزيوني «در چشم باد» گفت: اين اثر را ماندگارترين و جاودانهترين اثر خود ميدانم و دوست دارم همواره مرا با سريال «در چشم باد» ياد كنند.
به گزارش خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، مراسم تجليل از سازندگان مجموعه تلويزيوني «در چشم باد» بعد از ظهر امروز به همت شهرداري منطقه 6 تهران در تالار علامه اميني دانشگاه تهران برگزار شد.
بنابراين گزارش، در اين مراسم كه با پخش تلاوت آيات قرآن با صداي محمدرضا شجريان آغاز شد، مسعود جعفري جوزاني (نويسنده و كارگردان)، فتح الله جعفري جوزاني (مشاور فيلمنامه)، سعيد راد، سعيد نيكپور، ستاره صفرآوه، سحر جعفري جوزاني، ماه چهره خليلي و احمد رمضانزاده و جمعي از دانشجويان تهران حضور داشتند.
به گزارش فارس، در ابتداي اين مراسم بخشهايي از سريال «در چشم باد» به روي آنتن رفت و در ادامه مسعود جعفري جوزاني در سخناني گفت: اگر اين فيلم خوب است، مردم آن را ميبينند و آمارهايي هم كه گرفته شده همه حكايت از موفقيت اين سريال دارد. من پيش از اين هم گفتهام كه سريال «در چشم باد» وصيت نامه من است. امروز هم ميگويم كه دلم ميخواهد وقتي از دنيا رفتم، مردم مرا با اين سريال به ياد بياورند.
وي در ادامه سخنانش خطاب به دانشجويان اظهارداشت: دانشجويان همواره عدالتخواه و آزادي طلب بودهاند و به اين اميد كه روزي آزادي را به دست آوريم، اين تلاش ادامه خواهد داشت كه تا ظهور ادامه خواهد داشت. هركس ميتواند از آزادي برداشت خود را داشته باشد كه در برخي از موارد هم ممكن است ناحق باشد.
كارگردان فيلم سينمايي شيرسنگي تصريح كرد: ما تاريخ را از لابه لاي دست نوشتهها بيرون ميكشيم و وقتي اين اتفاق ميافتد، ميبينيم كه چقدر تكراري است و هميشه حكومت ما آن قدر آزار داشته كه گروهي به تنگ آمده و پرچم عدالت برافراشتهاند و در طلب عدالت به قدرت رسيدهاند، اما تاريخ دوباره تكرار شده و همان گروه به زورگويي پرداختهاند. اگر ما مفاهيم و اتفاقها را به طور دقيق نگاه كنيم، ميبينيم تاريخ چيزي است كه بيگانگان هميشه از ما پنهان ميكنند و فقط در تاريخ تولدها و غيره محدود ميشود و تعامل آدمها و حقيقت پنهان ميشود كه چه شيرهايي در مملكت بودهاند، به همين دليل در چشم باد براي من بسيار عزيز است و در اوج تكنولوژي ايران، اتفاقي را راه انداخت.
وي تصريح كرد: ما يكسال و نيم به هيچ وجه اجازه نداديم كه اتفاقي براي سريال بيافتد و بسياري از مسائل را بيان كرديم تا بگوييم كه مراقب حرف زدنمان باشيم. پيشينيان ما اعمالي را انجام دادند كه ما را به دردسر انداختند، اعمالي انجام دادند كه ما را بيشتر در دردسر انداختند و اين آثار بايد ساخته شوند تا چراغ راه آيندگان باشند.
كارگردان مجموعه تلويزيوني «در چشم باد» در پايان سخنان خود پيرامون عدم حضور پارسا پيروزفر در سريال گفت: تا آخرين لحظات قرار بود ايشان در اين مراسم حضور داشته باشند اما به دليل اتفاق مبارك و ميموني كه برايشان افتاد، نتوانستند خود را به اين مراسم برسانند.
در ادامه نيز رمضانزاده در سخناني گفت: هزار سال پيش فردوسي بنابر آيينهاي دوران خود، رشادتها و دلاوريها را به صورت نظم درآورد و در روزگار ما فردوسي پيدا شد كه رشادتها و سلحشوريها را به همراه تهديداتي كه عليه ما بود با دوربين به تصوير بكشد.
فتح الله جوزاني نيز اظهار داشت:حرف خاصي ندارم و فقط بيشتر ميخوانم و مينويسم و تنها به احترام دانشگاه در اين مراسم حاضر شدهام.
به گزارش فارس، در ادامه قرار شد سعيد راد سخناني لگويد كه پيش از آغاز صحبت او جوزاني گفت: آقاي راد سوپر استار دوران نوجواني من بود. بعد از اين جمله راد در سخناني عنوان داشت: من الان كه در جمع شما دانشجويان قرار گرفتهام،خوشحالم. صداقت، ايمان، شايستگي، غيرت و همت مملكت ما روي دوش شما دانشجويان قرار دارد و حسادت ميكنم كه چرا نميتوانم به خاطر شرايط سني خود نقشي هم سن و سال شما ايفا كنم.
وي ادامه داد: سريال در چشم باد با پروداكشنهاي عظيم هاليوودي ساخته شد كه شناخت، شعور، سواد و حرفهاي بودن در آن وجود داشت.
سعيد راد در ادامه سخنان خود يادي از پارسا پيروزفر و كامبيز ديرباز كرد كه با تشويق پر شور حضار مواجه شد.
سعيد نيكپور نيز در اين مراسم گفت: زماني كه بازي در اين سريال به من پيشنهاد شد، به خاطر تاريخي بودنش، احساس كردم كه همه چيز اين كار براي من آشناست و آن را به فال نيك گرفتم و با اشتيلق سر آن حاضر شدم. در خلال انجام اين كار نيز هيچ كار ديگري را نپذيرفتم و نتيجه آن را گرفتم.
به گزارش فارس، سحر جعفري جوزاني نيز در اين مراسم گفت: اين كار را نه به خاطر اين كه كار پدرم بود، بلكه به خاطر اينكه يك كار تاريخي بود پذيرفتم. «در چشم باد» يك سريال تاريخي است كه نسلهاي بعد هم ميتوانند به آن رجوع كنند و در جريان اتفاقات قرار بگيرند.
وي در پاسخ به سوال مجري با اين مضمون كه شما پيش از اين در عرصه طنر فعاليت ميكرديد، چطور ريسك حضور در يك اثر تاريخي را پذيرفتيد؟ تصريح كرد: من كارم را با سريال آژانس دوستي آغاز كردم و پس از آن هم در چندين فيلم جدي حضور داشتهام. حضور در اين سريال نيز ريسك نبود بلكه ميدانستم پدرم از من بازي ميگيرد.
ماه چهره خليلي نيز در اين مراسم اظهارداشت: من كارم را با فيلم «چشمان سياه» در سال 81 شروع كردم. آن زمان دوست داشتم يك فيلم بازي كنم و بعد به انگليس برگردم. زماني كه آقاي جوزاني به من پيشنهاد بازي در سريال «در چشم باد» را داد، يكسال قبل از آن به صورت فشرده در انگليس تئاتر و بازيگري خوانده بودم و با حضور در اين سريال توانستم بازيگري را به صورت عملي نيز تجربه كنم. البته قرار بود بازي من در اين سريال يازده ماه طول بكشد، اما 6 سال طول كشيد و همين باعث شد تا من در ايران ماندگار شوم.
وي در ادامه سخنان خود گفت: در زمان حضورم در اين سريال سعيد نيكپور لحظهبهلحظه در نحوه تنفس، اداي ديالوگها و ايفاي نقش به من كمك ميكرد. آن زمان من هنوز زبان فارسي را به خوبي صحبت نميكردم.
به گزارش خبرنگار فارس، صفرآوه نيز در اين مراسم گفت: چند سال قبل به ايران آمدم تا نقش ليلي را بازي كنم. شما مردم خوب و صميمي هستيد. ايران را خيلي دوست دارم و به حضور در سريال در چشم باد افتخار ميكنم. مسعود جعفري جوزاني اولين استاد من در عرصه سينماست.
او همچنين در پاسخ به اين سوال كه بازيگري سخت تر است يا گويندگي گفت: من براي گويندگي دو سال زحمت كشيدم تا اين كار را ياد بگيرم. وقتي در تاجيكستان فيلمي را تماشا ميكردم، فكر ميكردم كه بازيگري چقدر راحت است. اما كار بازيگري و سينما خيلي خيلي سختتر از گويندگي است.
وي درباره بازي مقابل پارسا پيروزفر نيز گفت: او بازيگر بسيار خوب و حرفهاي است و در بازيها به من كمك ميكرد.
بنابراين گزارش، در ادامه اين مراسم احمدزاده، مدير فرهنگي، اجتماعي شهرداري منطقه 6، لوح تقدير و هدايايي به عوامل سريال در چشم باد اهدا كرد. در پايان مراسم نيز از دانشجويان فعال در كانون نماينو با حضور مسعود جعفري جوزاني قدرداني شد.
این ده نمکی باید بیاد فیلم جنگی ساختن رو از جوزانی یاد بگیره...
حال و هوای جنگ و ترس از جنگ رو تا حدی فهمیدم!
راستی چرا انقدر این سریال کم طرفداره... فقط این تاپیکه که پستاش کمه....
واقعا این قسمتش خیلی جالب بود .
مخصوصا تلفیق کردن قسمت های مستند واقعی قدیمی با تیکه های خود فیلم خیلی جالب بود . :20:
مردم از خنده وقتی حاجیه به پسر آبادانیه گفت اون عینکتو بردار!:31:
یعنی حال کردم با اون صحنه های ساخت پل روی کارون که قشنگ نشونش داد و اصلا فکر نمی کردم که اون رو نشون بدن!
ولی بعضی از جلوه های ویژه کامپیوتریش چرت بود... مثلا آتش اسلحه ها و به خصوص اون تیرباره که حتی پوکه فشنک ها هم دیده نمیشد و قشنگ معلوم بود یکی داره زنجیره فشنگ ها رو تکون میده!:31:
سلام دوباره به همه .اره دوستان واقعا این قسمت محشر بود ولی بازم چند تاسوال اساسی توی ذهنم مونده راستش دیگه مغزم داره هنگ می کنه به نظر شما کسی که به سیبری تبعید میشه میتونه یک نوزاد رو هم با خودش ببره؟؟؟؟ از این گذشته لیلی یک جا گفت: دو سال تبعید شدم بعد از اون چیکار میکرده چرا نیومده دنبال شوهرش بعد سی سال اومده که مثلا داستان سوزناک تر بشه ؟؟؟؟ چرا کارمند هتل به بیزن گفت دفعه اول که اون ستوانه ااومده دنبالت گفته که بیزن خلبانه نه دکتر اون ستوانه که میدونسته بیزن دکتر هم هست ؟؟؟ خودم یک حدسایی میزنم اما از این هم نگرانم که اینا همه فقط سوتی های این کارگردان بزرگ باشه اون وقت حس میکنم که این کارگردان ها ما رو درازگوش فرض کردن
خبر جدید:مسعود جعفری جوزانی کارگردان کوروش کبیر شد.
تهیه کننده این کار علی معلم هست و تعدادی بازیگران ایرانی وخارجی بازی میکنند.
علی معلم جوزانی را بهترین گزینه برای این پروژه عظیم می داند.
وقتی لیلی رو تبعیدش میکنن بارداره وخب چاره دیگه ای نداره.
بعد از اون هم که با بچه اشکاری نداشتن.یعنی بعد از به دنیا اومدن مجبوره که بچه رو با خودش ببره.کجای این موضوع اشکال داره؟؟؟
لیلی بعد از تبعید تاجیکستان بوده.هم بیژن فکر می کرده لیلی مرده.هم لیلی دیگه خبری از اون نداشته وفکر نمی کرده بیژن زنده باشه.بعد هم که انقلاب شده. وخانواده بیژن رو پیدا کرده.تازه فهمیده بیژن زنده اس.
کارمند هتل میگه یه نفر اومده ومیگه با دکتر ایرانی کار دارم.ومشخصات شبیه عباس رو میده.بعد هم میگه:
ولی قبلا خلبان بوده ونمیدونه که شما خلبان نیستی....کارمنده خودش یه ذره مشکل داره.:31:
حالا متوجه شدی؟؟؟به نظر من چیز عجیب غریبی نداره...:5:
---------- Post added at 11:25 AM ---------- Previous post was at 11:20 AM ----------
ببخشید مریم خانم .ولی قسمت مربوط به حرفهای اون کارمند هتل رو درست متوجه نشدی...
از جام جم1 پخش می کنه.جمعه شبها ساعت 12.میتونی قسمتهای قبلی رو ببینی.:20:
---------- Post added at 11:27 AM ---------- Previous post was at 11:25 AM ----------
ستوان می دونه بیزن خلبان بوده .دکتر هم هست.اما کارمنده که از گذشته بیزن خبر نداره.
وای..چقدر حرف زدم...:10:
امشب ديگه تمومه ...
فكر نميكنم دكتر بوصال ديدن پسرش برسه ...:13:
احتمالا" كارگردان ميذاره دم آخري كه پسره ميخواد شهيد بشه يه نظر پدرشو ببينه تا جزء صحنه هاي ماندگار بشه...البته همه اش حدسه تا ببينيم چي ميشه؟؟؟:8:
خیلی خوب تموم شد .
در کل سریال خیلی خوبی بود .
بهترین پایان بین تمام فیلمهای ایرانی که دیده بودم.