لطف کنین اموزش اپدیت کردن این گوشیو بزاریننقل قول:
Printable View
لطف کنین اموزش اپدیت کردن این گوشیو بزاریننقل قول:
قبل از هر چیز از لیست شماره ها و مسیج هاتون با نرم افزار (New PC Studio) بک آپ بگیرین.نقل قول:
اول فیرم ویر مورد نظرتون رو دانلود کنین
آخرین فیرم ویر با نرم افزار لازم برای آپدیت:
فیرم ویر اروپایی که تمام حروف فارسی رو به صورت مربع نشون میده(فارسی هم نمیشه تایپید)و جی پی اس به طور پیش فرض فعال کرد.
کد:http://www.4shared.com/file/220227189/a22e1da2/S800MXEJA1.html
فیرم ویر آسیایی که حروف فارسی رو به طور برعکس از چپ به راست نشون میده.مثلا سلام رو مینویسه:م ا ل س(تایپ عربی و فارسی هم نداره.)
و جی پی اس به طور پیش فرض غیر فعاله.(ولی میشه فعالش کرد.)
برنامه مورد نیاز برای آپدیت (مولتی لودر)کد:http://rapidshare.com/files/407374530/S800MDXJG1.exe
کد:http://www.interupload.com/files/0KRQCK2L/MultiLoader_V5.56.rar_links
گوشی رو خاموش کنین.(از آغاز تا پایان گوشی باید خاموش باشه.)
سیم کارت و مموری رو دربیارین.
3 تا دکمه کاهش صدا ;دوربین و خاموش/روشن رو با هم فشار بدین تا گوشی به حالت دانلود بره.
گوشی رو به پی سی وصلش کنین.
درایور گوشی تون رو نصب کنین.(تو سی دیش هست اگه ویندوز نشناخت از اینترنت پیداش کنین.)
مولتی لودر رو اجراش کنین.
LSI6410 رو انتخاب کنین.
گزینه های Boot Change ' Full Download ' و Master ROM رو تیک بزنین.
مسیر همه فایل ها رو به برنامه بدین (به جز سه تای آخری).
در قسمت مربوط به rsrc2 مسیر فایل دارای کلمه low رو به برنامه بدین.
گزینه پورت سرچ رو بزنین تا گوشی رو پیدا کنه.بعدش دانلود رو بزنین.
اگه همه مراحل درست انجام بشه در سمت راست مولتی لودر مینویسه Download Complete.
گوشی رو از پی سی جدا کنین
باتری گوشی رو دربیارین.دوباره جاش بندازین.
گوشی رو روشن کنین.
بعد از ظاهر شدن صفحه اصلی گوشی رو خاموش کنین.
سیم کارت و مموری رو جا بندازین.
گوشی رو دوباره راه اندازی کنین.
اگر بعد از فلش کردن پیغام Camera Update دیدین یا دوربین کار نکرد مراحل زیر رو انجام بدین.
1-*#197328640# رو در حالت idle شماره گیری کنین.گوشی میره تو حالت تست.
2-شماره 6 و بعدش 3 رو بزنین.Please wait ظاهر میشه.بعد از ظاهر شدن Success دکمه پاور رو فشار بدین و از تست مد خارج بشین.
:11:
مسئولیت فلش کردن گوشی از آغاز تا پایان به عهده خودتونه.
قطع برق یا هرگونه اختلال در نوشتن فایل ها رو گوشی باعث میشه دستگاه به ملکوت اعلا بپیونده.
مرسی
با اون جمله اخری که نوشتی کلا بی خیال اپدست شدم
من تا حالا 6-7 بار شاید هم بیشتر فرم ویرش رو عوض کردم و مشکلی پیش نیومده.ولی خب باز هم ریسک داره.ببینین به ریسکش میارزه یا نه.:27:نقل قول:
راستی این فریمورا رو سرور خود سامسونگ اپ شدن؟نقل قول:
منظورم اینه که با پی سی سوییت نمیشه بدون دردسر اپ کرد؟
نه.اینا همشون از service center ها leak کردن.نقل قول:
بالاخره آپدیت کردم.اینم تغییراتی که تا حالا دیدم
- بهبود چشمگیر تاچ
- ویجیت های جدید(مثل یاهو - سی ان ان - اشپیگل ... )
- بهبود پاسخ گویی مرورگر
- ام پی تری پلیر جدید
- مدیا براوزر جدید
- زوم روی عکس با دابل تاچ
- بهبود کارایی گوگل مپز
- لود شدن سریع تر عکس ها تو حالت لند اسکیپ مد
در ضمن این فرم ویر آخری تمام تغییرات فرم ویر های قبلی رو داره.
سلام دوستان من میخوام این گوشی رو بخرم ولی چون تا حالا سامسونگ نداشتم نمی دونم کار کردن با منو هاش مثل سونی راحت یا نه و jps گوشی بالاخره کار میکنه یانه واینکه تو این قیمتها گوشی تاچ بهتری هم هست یا نه از راهنمایی شما ممنونم.
منظورتون از کار کردن باهاش راحته یا نه رو متوجه نشدم.مثل این که بگی کار کردن با ویندوز ویستا راحت تره یا سون.خب معلومه هر کس با یکی از اینا کار بکنه میتونه با اون یکی هم کار کنه.نقل قول:
اگه منظورتون از jps همون GPS هست که رو نسخه خاورمیانه حذف شده و مکان یابی با گوگل مپز هست.با نصب فرم ویرهای اروپایی کار میکنه.اگه منظورتون jps هست که نمیدونم چیه!(البته من خودم چون مموری نخریدم امتحان نکردم.برای استفاده از Navigation باید مموری داشته باشین.در ضمن برای استفاده از GPS در کل جهان باید هزینه بپردازین.)
تو این رنج قیمت هیچ گوشی به جز جت وجود نداره که هم تاچ باشه هم تصویر 16 مگ با رزولوشن 800x480 داشته باشه و ساپورت فرمت های مختلفش به اندازه جت باشه.
:11:
ممنون فارسی شو از کجا گیر بیارم؟نقل قول:
سامسونگ برای فارسی فرم ویری نداده و فرم ویری که رو گوشی هست آخریش هست.(فکر کنم S8003JPIF4 هست)نقل قول:
اگه فارسی برات خیلی مهمه نگهش دار ولی اگه مهم نیست به نظر من ارزش آپدیت داره.مخصوصا MP3 Player خیلی بهتر شده.
با تشکر از شما GPS
با تشکر از شما من GPS رو با غلط املایی نو شتم وقتی داشتم پستهای دوستان رو میخوندم بعضی از اونها نوشته بودند که SMS ها فقط روی سیم کارت سیو میشه ایا واقعا همینطوره واگر اینطوره راه حلی داره یا نه و اینکه ایا گوشی رو حتما با گارانتی بخرم یانه ؟ متشکرم
فقط رو سیم کارت نه.بعضی میره رو گوشی بعضی رو سیمکارت.ولی حتما باید یه تنظیماتی داشته باشه که اس ام اس ها رو گوشی ذخیره بشن.نقل قول:
فقط میتونم بگم که با گارانتی مطمئن تره.اگه آشنا داری که بهت اطمینان بده تقلبی نیست بدون گارانتی هم میتونی بگیری.
یه سوال : رم داخلی گوشی چقدره ؟ منظورم کارت حافظه نیست ، منظورم حافظه رم چقدره ؟
128 مگا بایت یا 256 مگا بایت ؟
2 تا ورژن داره.(اگه اشتباه نکنم.)یکی 512 یکی هم 256.نقل قول:
کد:http://blog.itechtalk.com/2009/samsung-jet-s8000-review/
کد:http://bestnewphones.blogspot.com/2009/06/samsung-s8000-jet-samsung-mobile-phone.html
معایب اصلی این گوشی چیه میارزه بخرمش؟؟؟؟:10:
این بهتره یا 5800 قیمتش بدون گارانتی چنده وبا گارانتی چنده؟؟؟:11:
تو خرید جت شک نکنید حتما با گارانتی باشه
ولی فقط سیستم عامل نداره ببین سیستم عامل برات مهمه یا نه
نقل قول:دوست عزیز یه مقدار کوچیکتر بتایپین:11:نقل قول:
این گوشی عیبی نداره ولی اگه سیستم عامل برات مهمه باید در نظر بگیری که فقط ساپورت جاوا داره.
مطمئنا این بهتره.کیفیت تصویرش اصلا با 5800 قابل مقایسه نیست.قیمت رو هم در تاپیک قیمت بگیر.دوستان فوری جوابت رو میدن.
سلام
من دیروز این گوشی رو گرفتم از علاالدین 260 که گارانتی درست و حسابی هم نداره...
مدل s8000 با s8003 چه تفاوتی داره؟؟؟:13:
در ضمن اون کیفی هم که همراه گوشی بهم دادن اونی نیست که خود سامسونگ باید میداد....(فکر میکنم سرم کلاه گذاشتن:18:)
گوشیم هم s8003 هست و درب باطریش هم خط های قرمز رو داره و فارسی هم ساپورت میکنه {چنین چیزی داریم...}
این s8000 ها هم فارسی میشن....؟؟؟؟؟؟؟:13:یعنی pdf فارسی هم نشون نمیدن....؟؟؟؟:9:
باطریش چقذر باید دوام بیاره...؟؟؟؟
سرم که کلاه نذاشتن...؟؟؟؟:19:
دسته 2 خریدی؟ s8000 و s8003 فرقی ندارن .. فقط اون 3 اخر مخصوص ایرانه که بصورت اورجینال و پیش فرض فارسی روش نصبه ..
فکر نکنم نوش رو 260 تومن بدن.حتی بدون گارانتی.با گارانتی بین 350 تا 370 تومنه.مطمئنا گارانتی 100 تومن نمیکشه روش.نقل قول:
S8003 برای بازار آسیا طراحی شده و هیچ فرقی با 8000 نداره.
یه کیف کوچولو هم باید همراهش باشه.اگه میتونی ازش یه عکس بزار.ولی زیاد هم مهم نیست که چی باشه.
باطری من تو حالت استندبای حدود 4-5 روز دوام میاره.وقتی هم زیاد استفاده میکنم حداکثر 2 روز.
کاش از یه جای مطمئن خرید میکردین!!!
راسته که این گوشی قطب نما داره؟؟؟؟کار می کنه؟؟؟:11:
آره ... آرهنقل قول:
چطوری اجرا میشه؟نقل قول:
والا من که ندارم این گوشیو ... شما که داری باید بهتر بدونی ... من فقط دیدم تو مشخصاتش نوشتهنقل قول:
حالا شما بگرد ببین توش چیزی به اسم digital compas هست ؟
من که همچین چیزی ندیدم.احتمالا با جی پی اس کار میکنه.واسه همین تو منو نمیاد.نقل قول:
دوستان اینجا کسی با i900 omina کار کرده؟عکس برداری جت بهتره یا i900 omina؟
سلام ببخشید منظورم 360 بود اشتباه کردم....:45:نقل قول:
دوستان لینکی برای دانلود نرم افزار های این گوشی مثل دیکشنری/نقشه و ... هست....:13:
gps این گوشی چجوری فعال میشه...؟؟؟ نرم افزاری برای این منظور ساخته شده...؟؟؟؟
یکی از مغازه های علاالدین میگفت 10 بده فعالش میکنم....
google maps این گوشی چطوری فعال میشه...؟؟؟؟
360 خوبه:31:نقل قول:
برای این گوشی هنوز نرم افزار درست حسابی که رزولوشن زیاد این گوشی رو ساپورت کنه من ندیدم.هر نرم افزاری هم هست ریسایز شده هست درست کار نمیکنه.
GPS هم به راحتی با فرم ویر های اروپایی حل میشه.ولی به نظر من همون گوگل مپز کافیه.
راه دیگه هم دادن کدهای جور واجور هست که من اصلا پیشنهاد نمیکنم.آخرش هم درست کار نمیکنه.
فعال کردن نمیخاد.کافیه به اینترنت وصل باشی.(از طریق سیم کارت یا وای-فای).تو منو گوگل رو انتخاب کن و Maps رو بزن.
اساتید اگه قیمت ارنا ال جی رو دقیقا برابر با جت در نظر بگیریم شما کدام رو انتخاب میکنید؟(خواهشا تعصب رو کنار بذارید)
من مطمئنا سامسونگ رو انتخاب میکردم به این دلایل:نقل قول:
1-بلوتوث آریتا ورژن 2 هست سامسونگ 2.1
2-کیفیت دوربینش بهتره(میتونین عکس ها رو خودتون مقایسه کنین)
3-دوربین سامسونگ دارای تشخیص چهره لبخند و پلک زدن موقع عکس برداری هست.
4-سی پی یوش خیلی قویتره.
5-قابلیت ضبط از موج اف ام داره.
6-قابلیت IM داره.(برای Messaging)
7-تکنولوژی EDGE ساسمونگ کلاس 12 هست ولی ال جی 10.(اگه اینترنت نمیخایین به دردتون نمیخوره)
8-فرمت های صوتی تصویری خیلی بیشتری نسبت به ال جی میخونه.از جمله HD
9-دوام باتریش بیشتره.(با توجه به توضیحاتی که خود شرکت ها دادن تو حالت استند بای سامسونگ
422 ساعت دوام داره و آرینا 300 ساعت.تاک تایم سامسونگ هم 8 ساعت و 20 دقیقه و ال جی 3 ساعت و 50 دقیقه.)
به نظر من هم رابط کاربری تاچ ویز سامسونگ خیلی بهتر و راحت تر از S-Class ال جی هست.
سلام.من جت خریدم.خیلی ازش راضیم.فقط مشکلش اینه یه کم نرم افزار خورش بد قلقه.اگه کسی آدرسی برا دانلود دیکشنری(حتی الامکان با تلفظ)داره ممنون میشم کمکم کنه.اگر سوالی هم دارید من میتونم جواب بدم.چون خیلی در مورد خرید جت تحقیق کردم.شاید حدود یک ماه!!!
سوال نرم افزاری هم اگه کسی داره ب÷رسه.
برتری های Arena :
1- تاچ خازنی با قابلیت مولتی تاچ که خیلی حال میده.
2- استفاده از فلز در ساخت بدنه گوشی
3- FM Transmiter که بعضی اوقات خیلی حال میده.
4-کیفیت فوق العاده صدا در فیلم برداری به خاطر میکروفون ضبط صدای جداگانه و قابلیت فیلم برداری با دو ر تند و آهسته.(البته جت هم دور آهسته یا همون اسلو موشن داره)
5- Document viewer (DOC, XLS, PPT, PDF) که خیلی کاربردی و عالیه
6- خروجی تلویزیون البته باید کابلش جداگانه تهیه بشه (فکر کنم جت هم داشته باشه)
7- ساپورت مموری تا 32 گیگ (جت تا 16 گیگ ساپورت می کنه)
8- اینترفیس استثنایی (واقعا خیلی جذاب تر از جت هست)
9- قابلیت SMS (threaded view) .که خیلی جالبه.برای اولین بار تو آیفون استفاده شد.اینباکس رو تغییر بدی به این حالت مسیج هایی که با یه نفر پشت سر هم رد و بدل کردی رو به شکل چت نشون میده ...
10- HSDPA, 7.2 Mbps در حالی که جت از HSDPA, 3.6 Mbps بهره می بره
11- امکانت سکوریتی کامل
12- 8 گیگ حافظه داخلی(البته جت هم در دو مدل 2 گیگ و 8 گیگ ارائه مشه)
13-شتاب دهنده گرافیکی قدرتمند(که باعث میشه اصلا از نظر سرعت در برابر جت کم نیاره)
و چند مورد دیگه که فعلا یادم نیست!
1-به نظر من که مولتی تاچ بودن مزیت زیاد مهمی نیست ولی بازم بودنش بهتره.نقل قول:
2-این که دیگه اصلا مهم نیست:27:
3-فکر نکنم کارایی داشته باشه.چون کیفیت اف ام خیلی کمتر هدفون یا اسپیکر خود گوشی هست.
4-میکروفون جدا هم شاید یه مزیت محسوب بشه ولی تو ویدئو هایی که من از هر دو دیدم هیچ فرقی تو صداها نبود.
5-فرمت های آفیس و پی دی اف رو جت هم میخونه.
6-جت هم خروجی تی وی داره.
7-یه نگاهی به قیمت مموری 32 گیگ بندازی میبینی که اصلا به صرفه نیست.در ضمن ال جی با بعضی مموری های 32 گیگ مشکل داره.(میتونین به انجمن های خارجی مراجعه کنین.)
8-اینم فکر کنم نظر شخصیتونه.چون تو سایت های ری ویو اکثرا تاچ ویز رو میگن بهتره.
9-جت اینو نداره ولی هر جوری میشه پیام ها رو لیست کرد.
10-داداش HSDPA به چه دردم میخوره!!!تو خود آمریکا سرعتش حداکثر تا 2.8 میره:27:چه برسه به کاربر ایرانی که همین مکالمه صوتی هم از سرش زیاده.
11-لطفا یه خورده بیشتر توضیح بدین منظورتون چی هست.
12-با این یکی موافقم
13-مسئله کم آوردن یا بیشتر بودن از جت نیست.جت سی پی یو 800 مگاهرتزی داره که خیلی سرتر از آرینا هست.اگه فقط به شتاب دهنده گرافیکی بود مطمئنا ال جی هم اچ دی رو ساپورت میکرد.(در حالی که نمیکنه.)
دوست عزیز اگه من نمیخوام بگم جت بهتره یا ارنا،فقط هدفم اینه که بگم ارنا توانایی رقابت با جت رو داره(100%)
تو اومدی تگ تگ شماره ها نقد کردی!!!
اگه اونجوی باشه موارد 2 و 3 تو رو باید یه شماره درج کرد
شماره1 که باید گفت من تفاوتی بین بلوتوث 2 و 2.1 نمیبینم عزیز.من امتحان کردم.بلوتش ارنا سرعتش عالیه.
تکنولوژی EDGE که تو ایرن به حساب نمیاد
در باره ی سرعت هم بهت باید بگم که گول 800 یا 600 رو نخور.تو تا حالا با ارنا کار کردی؟
من با هر دو کار کردم.
سرعت ارنا باور کن از جت 800 کمتر نیست
اگه باهاش کارکرده بودی اینو نمیگفتی
راستا رفیق اف ام ترنسفر کارایی نداره؟!!!!!
اف ام ترسفر رو با چیر دیگه ای اشتب نزدی؟!
چرا یکی جواب منو نمی ده!!!!!!!!!!!خواهش میکنم.کمککککککککککککککککک ککککککک
من فقط گفته های شما رو نقد کردم.و شماره نزدم که بگم اینا ایرادن.نقل قول:
خب شما میگی بلوتوث آرینا عالیه.میشه منظورتون رو از عالی بفرمایین؟معیار سنجشتون چیه؟
یه مزیت 2.1 نسبت به 2 اینه که برای Response گرفتن نیازی به Keep Alive نداره و این مصرف باتری رو خیلی
کمتر میکنه.اگه خاستین مزیت های دیگش رو هم مینویسم.خب از سال 2004 که بلوتوث 2 عرضه شده تا
2007 که 2.1 عرضه شد باید یه تفاوت هایی باشه.
تکنولوژی EDGE هم تو ایران به حساب میاد.(فکر کنم اپراتور سوم هم از همین تکنولوژی قراره استفاده کنه)محض اطلاع بگم که EDGE یعنی Enhanced GPRS.
اونی که به حساب نمیاد HSDPA هست که شما دو تاش رو مقایسه کردین.
بله آرینا رو هم دیدم.من نمیگم بده ولی قدرت پردازش جت بیشتره.صحبت 800 و 600 نیست.حرف کاراییه.
این کارایی هم تو باز کردن بی عیب و نقص فایل های H264 و H263 کاملا معلومه.
اف ام ترنسفر دیگه چیه؟اگه ترنزمیتر منظورتونه به نظر من کارایی نداره.به جای برادکست با اف ام و درین کردن باتری بهتره با سیم به ورودی رادیوی ماشین یا هر چیز دیگه ای وصل بشه.
در ضمن من اینجا نمیگم این بهتره یا اون بهتره.هر چی قیمتش مناسب تر و کاراییش بیشتر باشه من
میخرمش.چه سونی باشه چه نوکیا چه سامسونگ چه ال جی یا هر شرکتی که اصلا نام و نشونی نداره.
ببین رفیق من.خود جی اس ام ارنا پس از عرضه ی جت به بازار عنوان کرد که تفاوت این دو گوشی به حدی هست که انتخاب بین اونا به سختی صورت میگیرههر دو گوشی هم فروش میلیونی داشتند.
در هر بخشی نسبت به هم برتری های دارند.
از نظر قیافه ی ظاهری باد قبول کرد که ارنا خیلی خوشکل تره.
از نظر کیفیت ساخت هم در موقعیت بهتری قرار داره(با توجه استفاده از فلز در ساخت بدنه)
از نظر صفحه ی نمایش برتری جت اینه که oled هست و ارنا TFT.برتری ارنا هم اینه خازنی هست و جت مقاومتی.
دیگر مزیت ارنا اینه که S-Class و Multi-touch هست.
در بخش صدا،جت تکنولوژی صدای DNSe داره و ارنا تکنولوژی Dolby Mobile.صدای جت تو هنسفری بهتره و صدای ارنا در اسپیکر
در بخش حافظه برتری از ان ارنا هست با وجود 8 گیگ حافظه ی داخلی (البته جت هم نسخه ی 8 گیگ داره ولی گمان نکنم زیاد باشه)
ارنا تا 32 گیگ رم ساپورت میکنه و جت تا 16 گیگ(چند نفر از دوستان رم 32 گیگ به ارنا زدند و برخلاف نظر شما بدون مشکلی داره کار میکنه)
در بخش ارتباطات هر دوتا کامل هستند،ولی برتری نسبی با جت هست.
در دوربین فیلم برداری ارنا واقعا عالی هست البته هر دو عالی هستند.عکس برداری هر دو هم خوب هست.
پردازنده ی جت خوب 800 است و مال ارنا فکر کنم 600.ولی با وجود شتاب دهنده ی گرافیکی موجود در ارنا من تو باز شدن منو ها و برنامه ها تفاوت انچنانی ندیدم(ولی بازم برتری با جت هست)
باطری جت بهتره.
جت فایل های تصویری و صوتی بهتری رو ساپورت میکنه.
ارنا هم فرستنده ی اف ام داره
ارنا نرم افزار موقعیت یاب از پیش نصب شده داره.