مگه AC2 مشکل داشت ؟نقل قول:
Printable View
مگه AC2 مشکل داشت ؟نقل قول:
منظورم کرک کردنش بود که خیلی طول کشید امیدوارم این یکی اینجوری نشهنقل قول:
باور میکنید این بازی از Engine قدیمی Unreal Engine 2 استفاده میکنه ؟؟؟؟!!!!! :41:
'Ubisoft :2:
میشه بگی این خبر رو کجا دیدن شما ؟؟!!!:18:نقل قول:
نقل قول:
موتور: Unreal Engine 3
نقل قول:همون Engine استفاده شده در Double Agent ....کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Tom_Clancy%27s_Splinter_Cell:_Conviction
اما این چیزی که ما تو demo game دیدیم فراتر از Unreal Engine2 بود !!!
نمیشه به wikipedia زیاد اطمینان کرد چون دستی میتونی خودتم هر page رو عوض کنی ! تو ign گشتم اصلا موتور بازی رو ندیدم که زده باشه !!
اما مطمئن باش که ورژن 3 موتور هست چون اون زمان هم گفته بودن
یوبیسافت اومده موتور Unreal Engine 2.5 رو تغییرات اساسی ای توش داده و با نام موتور L.E.A.D برایه این بازی به کار برده! دیوانه که نیستند بیان Unreal Engine 3 رو ول کنن و با UE2.5 کار کنن! احتمالا این Engine بیشتر به کارشون اومده که با این کار کردند! ( این مطلب رو خودشون میدونن و ما نمیتونیم بگیم که اینا دیوانه ان و فلان که اومدن از Engine نسل قبل استفاده کردند بعدشم موتور که موتور UE2.5 نیست! موتور پایه اون بوده که احتمالا کاربردش تویه این نوع سبک ها بیشتر بوده و ازش استفاده کردن و 110% تغییراتی تویه گرافیک و ... یه این موتور انجام دادند )
منم تعجب کردم ورژن 2 موتور اصلا نمیتونه همچین پردازشی تو گرافیک بازی داشته باشه !
حالا بیخیال Engine بازی ولی این بازی با رزولوشن 1024x576 بروی Xbox 360 اجرا میشه که حتی 720p هم نیست !:31:
حالا من کاری به این بحث ها ندارم ولی توی یه سایت معتبر قبلا یه خبری خونده بودم که اونو توی یه تاپیک هم گذاشته بودم. توی خبر نوشته بود که Splinter Cell Conviction پورت کنسولی رو PC با کیفیتی بالاتر هستش و نوشته بود که روی PC از نظر گرافیکی قوی تر از نسخه کنسولی هست.اینو من از خودم نگفتم و خود مسئولان یوبی سافت گفته بودن. الکی بحث راه ندازید:46:
شما کلا اومدی ایراد بگیری برادر جان :دی ؟؟ اون برای دمو گیم بازی بود بازی اصلی 1080 هستنقل قول:
حالا بیخیال Engine بازی ولی این بازی با رزولوشن 1024x576 بروی Xbox 360 اجرا میشه که حتی 720p هم نیست !
البته دیدیم با همون رزولیشن پایین بازی گرافیک پایینی نداشت و خیلی خوب کار شده بود
کسی که بحث راه ننداخته که برادر pc باز :دی پس بازی از روی ورژن pc پورت شده و برای همین گرافیکش پایین تر هست در نسخه کنسولی ؟ :دی لطفا با منبع معتبر بیاین اخبار رو اطلاع بدین که باعث ایجاد بحث نشه :46:نقل قول:
الکی بحث راه ندازی
فقط 7 روز تا ریلیز بازی ای خدا دارم دیوونه میشم روزا چه دیر میگذره :41::31:
من قبلا توی تاپیک بازیهای جدید خبرهای کوتاه اونو گذاشته بودم.الان پیداش کردم. اینم منبع خبر:نقل قول:
کسی که بحث راه ننداخته که برادر pc باز پس بازی از روی ورژن pc پورت شده و برای همین گرافیکش پایین تر هست در نسخه کنسولی ؟ لطفا با منبع معتبر بیاین اخبار رو اطلاع بدین که باعث ایجاد بحث نشه
کد:http://www.pcgameshardware.com/aid,706783/Splinter-Cell-Conviction-exclusive-interview-PC-version-is-a-console-port-with-extra-quality-features/News/
من این مصاحبه رو خوندم این طور که سازنده بازی گفته نسخه PC در قسمت سایه و Resolution و فریم ریت بالاتر و Anti-Aliasing بر نسخه Xbox 360 برتری داره !نقل قول:
این سایت یعنی خیلی معتبر هست ؟؟ !!! سازندگان بازی این حرف رو زدن ؟!!
بله. این سایت با سازندگان بازی مصاحبه کرده.نقل قول:
این سایت یعنی خیلی معتبر هست ؟؟ !!! سازندگان بازی این حرف رو زدن ؟!!
از این به بعد خواهشا الکی برای کسی حرف درنیارید:20:
خوب بابا خواهشا این بحثتونو تموم کنین بذارین در مورد خود بازی بحث بشه...........نسخه pc بهتر .......ok..... بی خیال شین دیگه.
ممنون
بسوزه پدر گرافيك كه اينطور جووناي مارو به جون هم انداخته .
خیلی حرف جالبی بودش:31:نقل قول:
دوستان نمی دونم چرا وقتی یه خبر من گذاشتم فکر می کنید بحث داره راه میفته. من یه خبری گذاشتم که یه سایت با مسئولان یوبی سافت مصاحبه کرده بود. برای من که فرق نداره گرافیک کدوم بهتره فقط می خواستم اون خبرو بذارم. چرا سریع فکر می کنید بحث می خواد راه بیفته. حالا چه فرق داره مثلا گرافیک این بازی در کدوم پلتفرم بهتره. من فقط عینا خبرو گذاشتم.
اگه بخواید من دیگه کلا توی سایت خبر نمی ذارم:31:
نه وحید جان سوءتفاهم نشه , دلیل حرف ما اینه اونا یه حرفی الکی زدن , چون بازی از روی نسخه pc پورت نشده :46:
شما هم به فعابیتت ادامه بده ....
نوید جون شما فعلا بیا بریم لایو یه دست دیگه فیفا بزنیم :دی در ظمن خودت رو برای co op این بازی هم کم کم اماده کن :دی میخوام اولین نفری باشیم که co op کانویکشن رو میریم :دینقل قول:
بسوزه پدر گرافيك كه اينطور جووناي مارو به جون هم انداخته
1 بار تركوندمت بَس نبود ؟ : دينقل قول:
نوید جون شما فعلا بیا بریم لایو یه دست دیگه فیفا بزنیم
اينو خوب اومدي . بالاخره يه پا برا coop بازي كردن پيدا شد .نقل قول:
در ضمن خودت رو برای co op این بازی هم کم کم اماده کن میخوام اولین نفری باشیم که co op کانویکشن رو میریم
دوستان اگر کسی لینک دانلود آخرین ورژن بازی Tom Clancy's Splinter Cell داره لطفا بذاره تا من دانلودش کنم
هنوز نیمده عمو جان :دی
از لایو می تونی دموش رو دانلود کنی
اخرین ورژن قبل از کانویکشن DOUBLE AGENT بود , فکر کنم ایشون اون رو بخوان
تو تورنت سرچ کنین لینک دانلود میاد
من رفتم بازی بخرم دیدم این بازی اومده تعجب کردم تو نگو نسخه دمو هستش!:دی
به نظر من گرافیک بازی بسیار زیباست و خوشگل کار کردن به خصوص وقتایی که مخفی میشه
که صفحه سیاه و سفید میشه خیلی خوبه و از سیستم قبلی کارآمد تره!
اگه بگم گیم پلی این بازی فوق العادس شاید باورتون نشه یعنی برای حمله شما حداقل سه گزینه پیش
روی خودتون دارید و باید بهترین رو انتخاب کنید!
تنوع سلاح ها هم زیاد شده.
اون عینک مخصوص هم خیلی به دردتون میخوره با زدنش می تونید تمام دشمنارو به رنگ سفید ببیند حتی اونایی که پشت
دیوار هستن.سیستم علامت گذاری هم خیلی خوبه و به سرعت بازی خیلی کمک کرده.
صداگذاری هم که عالیه...
بقیه چیزا هم بمونه واسه انتشار بازی ولی دمو خوبش اینه که از عطش اولیه تا حدود زیادی کم میکنه.:دی
خوب حالا وقتشه که لینک دانلود بازی بیاد اما برای لایو فعلاصبر کنین تا روزه اصلی عرضه .
اینم لینک دانلود از تورنت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://thepiratebay.org/torrent/5487355/Tom_Clancys_Splinter_Celli__Conviction
خوشبختانه بازی اومد فقط امیدوارم فردا مغازه ها بیارن که دیگه نمیشه صبر کرد.
چند گیگه ؟
از دوستان کسی اطلاع داره که سیستم مورد نیاز بازی چیه؟!
فعلا لینک های نسخه 360 اومده . pc که دو هفته هم تاخیر خورده .نقل قول:
نقل قول:
اینم لینک دانلود از تورنت
پس اینا چی بید؟!نقل قول:
خوشبختانه بازی اومد فقط امیدوارم فردا مغازه ها بیارن که دیگه نمیشه صبر کرد.
یعنی همه دارن درباره نسخه کنسول بازی صحبت میکنن؟!
اره فعلا برای نسخه کنسولی
در ظمن حجم بازی حدود 7gig هست
oh !! اولین review با نمره 8 !! ها ؟!!!!!!!!!
اولین نمره نمره ی EDGE بود!!!!!!!!!! که 8 دادنش کاره حضرت فیله :دی
درسته امتیاز خیلی خوبی گرفته...اگه درست یادم مونده باشه gow3 هم 8 گرفته بود از این سایت..... .نقل قول:
تو نقدشم کلی از بازی تعریف کرده ...ولی بعضی ایرادا هم گرفته مثه کوتاه بودن بازی..
کلا مراد جان خیلی به این نمراتedge توجهی نکنیدنقل قول:
همینطور دلش خوشه یه نمره میده !
این معیار ها و ملاک هاش برای به چالش کشیدن یک بازی رو که می خونیم به این نکته پی می بریم که اصلا در اون حد و اندازه هایی نیست که بخواد بازی ها رو Review کنه !
واقعا بی منطق ترین بی معیار ترین و آماتور ترین نقد ها همه و همه در edge Magazine !
شما اصلا فکر کنید تا الان نمره نگرفته این بازی
من نمی دونم این مجله با این سطح انتظارات و معیار هایی که داره چرا خودش یه بازی نمی سازه ؟
بگو شما که خیلی سطحتون بالاست و خیلی بلدید یه بازی بسیازید خیال ملتو راحت کنید !
بعدشم میگن Game Spot سخت گیره !
بازی برای 360 مثل اینکه اومده رو نت.
صبح بخیر ::دینقل قول:
بازی برای 360 مثل اینکه اومده رو نت
صفحه قبل لینکش هست :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به بازی نمره عالیه 9.3/10 رو داد!
نقل قول:
Conviction is a Splinter Cell game in name more than anything else.
خیلی جالبه! امتیاز بازی به این صورت هست:نقل قول:
IGN به بازی نمره عالیه 9.3/10 رو داد!
Presentation 9
Graphics 8.5
Sound 9
Gameplay 9
Lasting Appeal 8
بعد میانگین این چه جوری 9.3 میشه! این IGN هم یه چیزی میشه:31: بیشتر سایتا فکر کنم میانگین اینو به عنوان امتیاز بازی در نظر می گیرن ولی IGN مثل اینکه ایجوری نیستش. الان مثلا امتیاز این بازی 8.7 می شدش.
خود IGNگفته:نقل قول:
بعد میانگین این چه جوری 9.3 میشه! این IGN هم یه چیزی میشه بیشتر سایتا فکر کنم میانگین اینو به عنوان امتیاز بازی در نظر می گیرن ولی IGN مثل اینکه ایجوری نیستش. الان مثلا امتیاز این بازی 8.7 می شدش.
نقل قول:
It's important to note that the overall rating is not an average of the five individual categories.