اين دكمه در واقع سيستم بهينه سازي مصرف انرژي را فعال مي كنهنقل قول:
و باعث ميشه باطري ديرتر تموم بشه
Printable View
اين دكمه در واقع سيستم بهينه سازي مصرف انرژي را فعال مي كنهنقل قول:
و باعث ميشه باطري ديرتر تموم بشه
ACER 6930G
Intel Core 2 Duo 2.66 L2 cash 6Mb 1066mhz
4 Gb DDR2 800mhz
500 Gb Sata
Ati Radeon HD 4650 1Gb Dedicated up to 2304mb
16" Cinecrystal HD 16:9
Hdmi + Esata
Vista Hp
1199000 T
سازگارارقام
چند تا سوال داشتم :
1- کیفیت ال سی دی این مدل با مدل 5738G که Crystal Brite هست چه فرقی داره و کدوم بهتره ؟
2- من این کانفیگ رو هر چی گشتم تو نت و سایت خود ایسر پیدا نکردم. مثلا گرافیکش اصلا geforce هستش تو سایت اصلی و فینگر پرینت هم داره ولی اینجا گرافیک ati و فینگرپرینت هم فکر کنم نداره . این قضیش چیه ؟
3- اصلا به طور کلی میشه به acer اطمینان کرد ؟ کیفیت خوبی داره ؟ با دوام هستش ؟
به نظر شما می ارزه به جای vostro 1520 این رو بخرم ؟
من منظورم مقایسه بین کارت گرافیکاش بود.کدوم قوی تره؟ati3200 or gforce512نقل قول:
آخه انگار ati که مقدارش 256 است تا 2g رو share می کنه ولی دموی که مقدارش 512 است تا 1.5 g رو share می کنه.
کدوم قوی تره؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
تو این 2 تا gforce خیلی بهتره . تو اول مقدار رم dedicated رو نیگاه کن ثانیا gforce g105m کلا جدیدتر و بهتر از ati 3200 هستش .نقل قول:
gforce g105m رتبه 102 و ati 3200 رتبه 127 هستش :
کد:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
نقل قول:نقل قول:
ببينين مدل 6920 يا 6930 در واقع حدود 3.5 كيلو وزن دارن و روي آن براي حملو نقل حساب نكين
در واقع به عنوان جايگزين دسك تاپ هست.
در مورد نوع ال سي دي هم خيلي فكر خودتون را مشغول نكين هم 5738 و هم 6920 و 6930 همگي ال سي دي نوع ال اي دي بك لايت دارند كه كيفيت مناسبي فراهم مي كنه
با اين حال ممكنه مدل مانيتور از نوع براق و يا مات باشه كه ر كدام يك معايب و يك مزايايي دارند كه خيلي درگيرش نشين
مهم اينه كه نوع ال سي دي ال اي دي با مصرف پايين باشه.
به نظر من 6930 اصلا با 1520 قبل مقايسه نيست.
هر كدام براي يك كاربرد هستن و مقايسه اونها مثل مقايسه دست و پا هست.
در مجموع به نظر من اگه مي خواهي 1520 بگيري بهتره روي استوديو 1537 فكر كني كه خيلي هم زيباتره و شكيل تر و قيمتش هم همين اندازه هاست.
در مورد كارت گرافيك هم فقط حجم حافظه گرافيكي نيست كه مهمه توان پرادازش پروسسور خيلي مهمتر هست كه در مورد 5738 خيلي بهتره
در اغلب موارد توان پرسسور گرافيكي جي فورس از اي تي اي بهتره (البته در كلاس مشابه)
اميدوارم خريد موفقي و رضايت بخشي داشته باشين
ممنون حمید جان لطف کردی . اما 2 تا نکته بگم بد نیستنقل قول:
1- زنگ زدم سازگار ارقام گفتن دیگه کلا 6930 نداریم و بعضیهاشون هم گفتن نمیاریم. یعنی این مدل فعلا تعطیل
2- یکی هم اینکه خداییش اینکه 1537 خوشکلتر از 1520 هستش حرفی توش نیست ولی کانفیگش اصلا در حد 1520 نیست. همه چیش بد تره حتی کارت گرافیکش هم جالب نیست.
حالا یه چند تا مدل hp هم هست دارم رو اونا بررسی میکنم.
pavilion dv6-1125
pavilion dv6-1127
و مخصوصا hdx 16-1140 که یکم گرونتره ولی به جز cpu و وزن بقیه موارد از vostro 1520 بهتره.
Acer Aspire 5738z بدون گارانتی میشه گیر آورد ؟ و از کجا . اختلاف قیمتش چند میشه ؟ با گارانتی متفرقه این لپ تاپ چند قیمت هست
فكر نمي كنم باشهنقل قول:
اگه هم باشه اختلافش در حد 20 تومنه
نقل قول:5738z در کانفیگ مختلف هم ارائه شده ؟ یه نگاه بندازید .کد:http://shop.pccomshop.com/index.php?productID=19
کارت گرافیک این مدل 128 مگابایت هست یا 512 ؟ . در پست اول 128 و 512 ذکر شده .
شما با اینکه لپ تاپ رو دارید فینگر تاچ این لپ تاپ چه مزیتی داره چند تا دوستان هم پرسیدن ولی نمی دونم چرا جواب ندادید ؟!
کیفیت صفحه نمایش این مدل شفافیت تصویر در هنگام دیدن فیلم و.. به چه صورت هست نسبت به ال سی دی های 200 تومنی بازار قابل رقابت هست ؟ .
من خودم مدل ایسر 5220 رو پارسال همین موقع ها خریدم , کیفیت ال سی دی قابل قبولی داره متاسفانه زاویه دید بدی داره . زاویه دید این مدل به چه صورت هست مثال می توان از 5 6 متری نگاه کرد به مونیتورش بدون تاریکی ؟ از بغل و گوشه اینا .
و آیا برنامه ای برای اورکلاک سی پی و کارت گرافیک این مدل موجود هست یا خیر ؟
مرسی داداش
بله مدل زد هم چند تا كانفيگ داره كه تو ايران ساده ترينش هستنقل قول:
كانفيگهاي ديگه اون بلوري و فينگر ريدر دارن
مدل زد ايتل هست گرافيكش
64 مگ دديكيتد مموري و تا 1500 مگ شير ازرم
مل جي كه جي فورس داره 512 مگ دديكيتد داره و تا 1500 مگ شير
ال سي ديش خوبه
ولي به خوبي ال سي دي دسك تاپ نميشه
زاويه ديدش هم خوبه ولي نه مثل دسك تاپ
اوركلاك رو نمي دونم. من انجام ندادم
مانيتور هيچ نوت بوكي مثل دسك تاپ نميشهال سي ي دسك تاپ خيلي كاملتر هست.
:10:
کسی مشخصات درست 5930 رو داره؟الان اومده؟اگه اومده قیمتش چنده؟؟؟؟؟؟؟
در مقایسه با این مدل کدوم بهتره؟
چتوری گرافیکشو شر مکنن؟
یا اتوماتیک خودش شر مکنه؟
سلام
من هم توی اصفهانم و می خواهم بخرم
آدرس بده ما هم ارزون بخریم
من می خواهم مدل جی 5738 را بخرم
برو تو سایت سازگار ارقام اونجا نمایندگیهاشو ببین .نقل قول:
کد:http://www.sazgar.com/
به صورت خودکار در مواقع نیاز از روی رم مقداری شیر میکنه و این کار اتوماتیک هست و شما قرار نیست کاری کنیدنقل قول:
ACER Aspire 5738Z کمک در مورد خرید
بازی PES 2009 را با چه تنظیماتی روان اجرا میکنه
به اين تاپيك بريد و مطرح كنيد زودتر به نتيجه ميرسيد :نقل قول:
تست بازيها روي لپ تاپ
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=326978
نقل قول:براي ديدن جزييات 5930 اينجا رو ببينين:نقل قول:
در مورد شير كردن گرافيك معمولا به صورت اتوماتيك هست ولي ويندوز تا حدي كه رم كافي وجود داشته باشه اجازه مصرف رم به صورت شير ميدهکد:http://www.notebookcheck.net/Review-Acer-Aspire-5930G-Notebook.11910.0.html
در صورتيكه تمايل دارين مي تونين در بخش بايوس در هنگام روشن شدن نوت بوك ميزان حجم گرافيك شير رو تعيين كنين
بهتره روي اتوماتيك باشه ولي ميشه عوضش كرد:
AGP aperture size
را در بايوس جستجو كنين
دوستان پولتون به خاطر تبلیغات دور نریزید لپتاپ با کامپیوتر خانگی خیلی فرق دارد اصلا اینطوری در باره لپتاپ قضاوت کردن یک اشتباه بسیار شایع دربین مردم و حتی حرفه ای ها است اگر خواستید بگویید تا بهتون توضیح بدهم
شاید در مواردی فرق داشته باشه ولی چرا میگید خیلی؟نقل قول:
خواهشن توضیح بدید:2:
چونکه سرعت در لپ تاپ برخلاف PC است یعنی اینقدر فرق دارد که ممکن با 4 GIG رم DDR3 و CPU بالا به نصف سرعت لپ تابی با 2 GIG رم باس 667 و CPU DUAL CORE نرسیدنقل قول:
يعني سرعت لپ تاپ از همرده با دسكتاپ بيشتر است ؟؟نقل قول:
آخه روي چه استدلالي دوست من ؟
یه جایی هست میدان انقلاب لپ تاپ قسطی می فروشه با سود 2 درصد از دم قسط هم میده انواع مدل های ایسر و دل رو داره . فک کنم مدل های سونی هم داشت .
10 ماه و 6 ماه داره
مثال از دم قسط یه لپ تاپ 800 تومنی بخری بدون پول پیش برای 10 ماه. ماهی 16 تومن اضافه باید بدی پول سود + قسط هر ماه که حدود 80 تومن هست .
هر چی پول هم پیش بدی قسط کمتر میوفته . به نظر من خوبه برای مدل های بالا گرون قیمت ! قیمت لپ تاپ ها هم با بازار 10 20 تومن اختلافه .
دوستانی که لپ تاپ 5738zg با گرافیک جی فورس دارند . توانایی اجرای رون همه بازای ها رو داراس ؟ . مثال بازی pes 2009 با همه آپشن ها و تنظیمات و رزولوشن در اخرین حد قابل اجرا و رون هست ؟ . با بازی های نسبتا سنگین چون کراسیس و gta چطوره ؟
برای اجرای گیم سی پی یو کور 2 و یک گیگ رم اضافه مدل5738g .تاثیری بر اجرای رون تر و بهینه تر شدن بازی داره ؟ نسبت به 5738zg .
نقل قول:نقل قول:بنده تا جايي كه تجربه نيمه كاره من قد ميده اين موارد براي من ملموسه:نقل قول:
1-توان محاسباتي كامپيوتر در رده اول به سرعت كلي گذرگاه سيستم و يا باس بستگي داره و در رده دوم به توان و ميزان كچ سي پي يو و ربطي به دسكتاپ و لپ تاپ نداره
2-توان دفع حرارتي نوت بوكها كمتر از دسك تاپ هست و كارهاي خيلي سنگين از پا مي اندازشون
3-چون مادربرد نوت بوكها خيلي كوچك هست و فاصله رم و سي پي يو خيلي كم است. به همين دليل در سرعت گذرگاه برابر كمي سريعتر كار مي كنن. البته اختلاف در حد 2 درصد هست و به چشم نمياد.
4-قدرت گرافيكي دسكتاپ خيلي به نوت بوك سره و نوت بوكها همواره در اين مورد از مشابه هاي خود ضعيفتر هستن.
5-بر خلاف دسك تاپ نوت بوكها در حالتهاي كارايي مختلف و توان مصرفي متفاوت كار مي كنن و براي همين به طور ريشه اي چند نوع توان از خود نشان مي دهند.
6-توان كلي سيستمها دسك تاپ معمولا" بالاتر به نظر ميرسه چون محدوديت مصرف انرژي و جا نداره
باز هم اگر دوستان نظر ديگري ارند بيان كننكه به جمع بندي برسيم.
راجع به اين موضوع در همين تاپيك بحث شده و موجوده اما نمي دونم كدوم صفحه است :31:نقل قول:
اول اینکه خدا بیامرزدت که اینها را گفتی ولی نکته اصلی را نگفتی (اصل بودن قطعات)نقل قول:
اولا" خدا خودت رو بيامرزه :31::20::46:نقل قول:
ثانيا" شما جايي سراغ داري سي پي يو ايتل كپي كنه؟
يا كارت گرافيك جي فورس؟؟؟
يا رم كينگستون!!!!
يا هارد مكستور!!!!
:19:
ما اصل حرف را زدیم دوست داشتی قبول کن دوست نداشتی هم که هیچ با لپتاب ایسر (اورجینالت) برو کیف کن دیگه هم این بحث کش نمی دمنقل قول:
آره حمید جان کل تاپیک رو خوندم . ولی در مورد gta توضیح نداده شده بود این بازی چون سنگین ترین بازی کامپیوتری هست بهتر است گرافیک رو چنین بازی هایی تست بشه و نتیجه کاراییش رو دید تا چه حد رون هست .
حمید شما بازی تست کردی تا حالا رو مدل z و اگر آره چه بازی بوده .
فردا دارم می رم برای خرید مدل zg .
5738g 770
توجه داشته باش بازار اختلاف مغازه های کناری با هم تا 40 50 هزار تومان هم هست .:19: یه مغاز می داد5837z رو 560 و دیگری حتی 610 .
سایت سازگار 30 40 تومن گرون تر از بازار میده . :19::19::19::19:نقل قول:
آره ولی از اونجا که میگی گارانتیش چیه ؟نقل قول:
می ارزه 30 تومن بیشتر بدی ولی حداقل از یه گارانتی معتبر بگیری !!
من پایتخت نیستم اما یه رفیق دارم که رفته پایتخت به نظر شما از پایتخت بخرم بهتره یا از خود سازگار بخرم برام پست کنن من میخوام 5738g بخرم در ضمن از کجا بخرم ارزون تره منظورم کجای تهرانه ؟ بعد من میوام یه مانیتوره 22 اینچ aoc هم بخرم یه جایی ادرس بدین که 2 تاش باشه با قیمت خوب ممنون از تمامی دوستان به خصوص اقا حمید گل اقا رفیق من نا یه هفته دیگه بیشتر تهران نیست خواهشن سریع آدرس بدین برم بخرم این جیگرو !
در ضمن میخوام گارانتی هم باشه ! ببخشید که اینا رو در یک پست نگفتم !
راستی یه چیز دیگه اصفهان هم رفیق دارم اون یکی رفیقم که رفته تهران هیچی حالیش نیست ممکنه بهش بندازن ولی اینه یکی که اصفهان هست حالیشه آیا تفاوت قیمت بین اصفهان و تهران زیاده ببخشید من پست اضافی میزنم محو این لپ تاپ شدم نمیدونم دارم چی کار میکنم !
به نظر من از خود سازگار ارقام بگیری مطمئن تره .خودت نمایندگیهاشو از سایتش ببین
هم تو پایتخت نمایندگی داره هم تو پاساژ ایران تو ولیعصر .کد:http://www.sazgar.com
مانیتور aoc هم تو ولیعصر پاساژ رضا و ایران میتونی پیدا کنی . قیمتش همه جا ثابته .
ضمنا تو اصفهان هم 2 تا نمایندگی داره . چون نمیتونم اینجا شماره بدم خودت حتما برو از تو سایتش نمایندگیهاشو ببین .