شما تا حالا فيلم پورنو سانسور شده ديدي ؟نقل قول:
نوشته شده توسط Master
اتفاقا سوال تو آخر سوتي بود
Printable View
شما تا حالا فيلم پورنو سانسور شده ديدي ؟نقل قول:
نوشته شده توسط Master
اتفاقا سوال تو آخر سوتي بود
نكته باحالي بودنقل قول:
نوشته شده توسط shahabmusic
:laughing:
بابا انگار شما ها امروز قرص سوووتی خودین . اخه عزیز دلم. فیلم پورنو سانسور کنی چی ازش می مونه ها : اینم سوووووتی 2006 مافیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اخه پسرم باز چی مونده واسه سوتی دیگران . (دیدی میگی سانسور نداره :tongue: :tongue: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط MaFia
دوستان لطفا سوتي هاتون رو طرف س ك س نبريد كه مافيا جون اگه ببينه ميبنده تاپيك رو ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودت داری می گی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Master
ما هم که همین رو گفتیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تکلیف منو مشخص کنید برم اهواز یا تهران یا کرمانشاه :laughing: :biggrin: :happy:
این مال چند سال پیشه
در اقدامی بی سابقه درخت چناری در کرمان پیوند سیب داده شد و سیب به عمل آورد
از صدا و سیما روزنامه ها خبر تهیه کردند
خبرنگار صدا و سیما از تلوزیون گفت در اقدامی بی سابقه درخت چناری در یکی از خیابان های کرمان سیب داد. سیب ها رو هم بالای درخت نشون میداد و گفت پژوهشگران قصد برسی این پدیده نادر را دارند از تمامی شبکه ها این رو پخش کردن
یک اتفاق نادر در استان کرمان اتفاق افتاده بود.
بعد معلوم شد یک آدم الافی رفته سیب چسبونده به درخت چنار
خیلی باحال بود ، از خنده روده بر شدمنقل قول:
این مال چند سال پیشه
خبرنگار صدا و سیما از تلوزیون گفت در اقدامی بی سابقه درخت چناری در یکی از خیابان های کرمان سیب داد. سیب ها رو هم بالای درخت نشون میداد و گفت پژوهشگران قصد برسی این پدیده نادر را دارند از تمامی شبکه ها این رو پخش کردن
خیلی باحال بود ، از خنده روده بر شدمنقل قول:
این مال چند سال پیشه
یه سوتی هم دیروز یا پریروز دادم ، امروز گرفتم چی شده
اینجا رو یه نگاه بندازید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حيف شد . . . من اون خبر رو نديدم . . :sad: :sad:نقل قول:
نوشته شده توسط hasan11
چند ماه پيش كه تهران بودم از دفتره كار داداشم كه طبقه 6 يه ساختمونه مي خاستم برم يكم بگردم. آقا تريپ زدمو رفتم جلوي آسانسر واستادم تا از طبقات بالا بياد. در واز شد و چشام اينطوري :blink: شد (2تا از منشي هاي شركت بالايي بودن از اون منشيا كه كله پارچه مانتوشونو متر كني نيم متر پارچه نمي شه :puke: ) منم تا ديدمشون حول كردم يادم رفت دكمه همكفو بزنم رفتم تو براي اينكه كم نيارم درجا pc pocket داداشمو با بلوتوثش از جيبم در اوردم تا كلاس بزارم :goatee: . آسانسور رسيد پايين در واز شد داشتم ميرفتم بيرون كه يكي از دخترا گفت آقا هنوز طبقه اول.همكف نيست (ديگه نگفت قبل از شما من اشتباهي دكمرو زدم ) منم خيلي جدي گفتم مي دونم (چون ديگه ضايع بود برگردم تو آسانسور) پيش خودم گفتم زود بودوام از پله ها برم پايين تا آسانسر نرسيده پايين. آقا نفس نفس زنان رسيدم پايين جلوي در آسانسر يهو در واز شد اومدن بيرو :blink: . تا منو ديدن شرو كردن به خنديدن . :blush: آقا منو ميگي داشتم آب مي شدم برم تو زمين. :blush:
از اون روز به بعد منو مي ديدن اين موضوع يادم مي داختن شرو مي كردن خنديدن (حالا من ساده فكر مي كردم ديگه باهام رفيق شدن :cool: ولي روز آخر فهميدم هر روز مسخرم مي كردن :sad: )
ببخشيد سرتونو درد آوردم.
با سلامنقل قول:
خیلی باحال بود
ميشه بگي بايد از چيش طاقت بياريم :evil:نقل قول:
نوشته شده توسط hamid110
دمت گرم :ohno:به اين ميگن سوتي با طعم آلبالو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
:biggrin: :biggrin:با بانقل قول:
نوشته شده توسط wookman
نوید جان ملقب به رامبد با اسم مستعار نیش نیش سابق و ووکمن فعلی(راستی بالاخره چی شد؟)
این سوتی که طعم خرمالوی نارس میداد که این بنده خدا خودش گفت که ....فکر میکرده ازش خوششون اومده(بنازم اشتها رو) ولی بعدا فهمیده که مسخرش میکردن
تو هم یه تاپیکی زدی که همش خودت توش سوتی میدی جانکم گمونم مشتری اول اخر این تاپیک خودتی ها
سندش رو بنام تو زدن
آخه saviss جان مگه من چمه :sad: كه مي گي " بنازم اشتها رو " خيليم دلشون بخاد :happy: . saviss جان فكر من درست بود ولي وقتي فهميدن من رفتنيم زدن زير همه چيز :biggrin:نقل قول:
نوشته شده توسط saviss
قربون تک تک بروبچ پی سی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط saviss
این تاپیک رو زدم که بچه ها وقتی روش کلیک میکنن فقط بخندن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چه به من بخندن یا بقیه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط مهم اینکه لحظاتی خنده رو لباشون باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما که تاالان سوتی نداشتیم ..............همش بوق می زدیم :blink:
دوستان يه پيشنهاد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرتون چيه از مافيا بخوايم كه اين تاپيك رو بصورت تاپيك مهم بزنه اول انجمن ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه موافقي دستت رو ببر بالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط wookman
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رامبد گیان منم موافقم براگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام . . . به نظر شما اين تاپيك مهمه يا جالب و باحال ؟؟؟
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط hamid110
حمید جون تو قسمت انجمن های متفرقه هم جالبه هم هم مهم!!!!!!
ولی خداییش تاپیک باحالیه
یه بار یکی از دوستام اومده بود پیشم (اون موقعی که هنوز زیاد کامپیوتر و اینترنت و اینا رو بلد نبودم) بعد منم رفتم تو نت رفتم توی آی دی مسنجرم . داشتم آف هام رو می خوندم دیدم دوستم شروع کرد به خندیدن بهش گفتم چرا می خندی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفت : به تو می خندم . گفتم واسه چی مگه من چمه؟ گفت : آخه آیکیو چرا آف هاتو از بالا می خونی؟؟؟ خیلی ضایع شدم و آبروم رفت
سلام
پست هاتون ديگه تبديل شده به خاطره نه سوتي :rolleye:
موفق باشيد :happy:
من اينا رو مينويسم اما اگه بد شدپاكشون كنيد ونزاريد بن شم :blush: (درضمن چيزي نزده بودم گير نديد!)
چند وقت پيش عروسي دوستم بود آقا بعد از اينكه مهمونارو فرستاديم پي كارشون قرار شد من با عروس داماد برم خونه وتا صبح اونجاباشم كه فرداش ببرمشون فرودگاه اون دوتا عجله داشتن زودتر رفتن من وقتي رسيدم اقا گفت ماشينشو ببرم تو براش. من اول رفتم يه هوايي خوردم وبعد ماشينو بردم.ميخواستم سويچ بهش بدم هرچي صداش كردم جواب نداد.منم شروع كردم جستجو اتاق به اتاق.به هر اتاقي رسيدم در زدم اما آخري رو نزدم :sad: .
دررو واكردم ديدم صدا مياد چراغو روشن كردم.ديدم عروس وداماد :whistle: .شده بودم اين لبو :wac: .اقا داماد كه اصلا تو اين دنيا نبود.ولي عروس خانوم يه دفعه يه جيغ زد داماد هم برگشت منو ديد يه هو پريد هوا من ديدم هواپسه يه داد زديم وفرار.
تو عروسي خودم ميخواستم خانوممو بگيرم اما اطرافم فوق العاده شلوغ بود من هم ديد خوبي نداشتم يه دست بردم مادرخانوممو گرفتم بغل... :blink: :weird: .حالا ديگه تو اين جور جاها كه من وخانومم هستيم ديگه ميره يه كليومتري من واي ميسه :biggrin: .(قابل توجه آقايوني كه از دست مادر زن داغون شدن امتحان كنيد جواب ميده :rambo: )
چند روز پيش رفته بودم غذا بگيرم نشسته بودم كه غذا حاضر بشه يهو موبايلم زنگ زد:(دوستم گوشي قرار بود برام بگيره)
سلام گوشي رو برات گرفتم
مرسي هلو كي مياريش؟
ميارمش ولي رم32 برات گذاشتم
همين لحظه يارو گفت آقا نوشابه بذارم من اومدم جواب دوستمو بدم گفتم ت خ م داري بذار. :blush: يدفعه نگاه بغلم كردم ديدم يارو اينجوري داره نگام ميكنم :angry: :angry: .منم ديدم اوضاع خرابه بيخيال غذا شدم در رفتم حالا من بدو اون بدو
نقل قول:
من اينا رو مينويسم اما اگه بد شدپاكشون كنيد ونزاريد بن شم (درضمن چيزي نزده بودم گير نديد!)
چند وقت پيش عروسي دوستم بود آقا بعد از اينكه مهمونارو فرستاديم پي كارشون قرار شد من با عروس داماد برم خونه وتا صبح اونجاباشم كه فرداش ببرمشون فرودگاه اون دوتا عجله داشتن زودتر رفتن من وقتي رسيدم اقا گفت ماشينشو ببرم تو براش. من اول رفتم يه هوايي خوردم وبعد ماشينو بردم.ميخواستم سويچ بهش بدم هرچي صداش كردم جواب نداد.منم شروع كردم جستجو اتاق به اتاق.به هر اتاقي رسيدم در زدم اما آخري رو نزدم .
دررو واكردم ديدم صدا مياد چراغو روشن كردم.ديدم عروس وداماد .شده بودم اين لبو .اقا داماد كه اصلا تو اين دنيا نبود.ولي عروس خانوم يه دفعه يه جيغ زد داماد هم برگشت منو ديد يه هو پريد هوا من ديدم هواپسه يه داد زديم وفرار.
دل درد گرفتم از خنده ... ای خدااااااااااااااااااااا ...نقل قول:
چند روز پيش رفته بودم غذا بگيرم نشسته بودم كه غذا حاضر بشه يهو موبايلم زنگ زد:(دوستم گوشي قرار بود برام بگيره)
سلام گوشي رو برات گرفتم
مرسي هلو كي مياريش؟
ميارمش ولي رم32 برات گذاشتم
همين لحظه يارو گفت آقا نوشابه بذارم من اومدم جواب دوستمو بدم گفتم ت خ م داري بذار. يدفعه نگاه بغلم كردم ديدم يارو اينجوري داره نگام ميكنم .منم ديدم اوضاع خرابه بيخيال غذا شدم در رفتم حالا من بدو اون بدو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط alireza20
باید بره تو اولین پست از این سوتی بزرگ تر دیگه نمی شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیچاره دختره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
alireza20
شما اسمت رو توي كتاب گينس ثبت كن
به عنوان بمب سوتي هاي جهان !!!!!
بيچاره تازه فاز گرفته بود منو ديد سه فاز گرفت :cool:نقل قول:
نوشته شده توسط Monica
علي جون بهت نمياد اينقدر توپ سوتي بدي.بيچاره مادر خانومت!!!
اگه قراره تاپيك براي خنده داشته باشيم.اين تاپيك امضاي علي هم براي مواقع دلتنگي بد نيست.چيز جالبيه.
علی جون ، این که فیلتره !نقل قول:
اين سوتي مال هفته پيشه
منشي دفترمو فرستادم بره بانك.من فكرميكيردم دفتر خاليه صداي اسپيكرو زدم آخر حسابي مشغول Dance بودم اصلا متوجه نشدم منشيم اومده و اومده تو اقاقم(نامرد رفته بود پشت سرم قايم شده بود)آقا من دستامو بردم بالا خواستم بيارم پايين يهو ديدم سرشو آوردم گذاشتم رو سيستم عاملم... .بيچاره اين بمب شده بود هم خندش گرفت و ناراحت شد.(بي جنبه!!!!!!!).الان هر روز ميخواد بياد تو با لگد درميزنه!!!!!!
(ميدونم بي مزه بود نميخواد بگيد)
سالمه.عزيزم
اشتب شد !نقل قول:
این فیلتره !
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط My fr!end
مگه میشه فیل تر باشه
اخه ماه سایته من چک مشکلی نداشت
برای من که میزنه فیلتره