-
-
با سلام لطفا راهنمایی کنید با استفاده از یک DAC و میکرو 8051 مداری طراحی کنید که سرعت یک موتور DC موازی را با تغییر اندازه میدان آن تغییر دهد. عدد سرعت از روی یکی دیگر از پورتهای 8051 به میکرو به صورت باینری داده می شود.
-
پروژه lcd برای 8051
سلام من یک پروژه دارم که روی ال سی دی دارم که نمیدونم که این اعدادی که این برنامه به ورودی p1می دهد نمیدانم که چه کار میکند کسی میتونه راهنماییم کنه.
با تشکر:40:
-
سلام
کسی کتابی چیزی برای آموزش فارسی 8051 به زبان c ( نه اسمبلی) و یا آموزش فارسی فرانکلین نداره؟
ممنون میشم اگه لینک بدین
-
سلام
یه پروژه (مدار) میخواستم که با 2 سنسور دفعات ورود و خروج رو به یک مرکز شمارش کنه و مقادیر رو در یک LCD نمایش بده :( با استفاده از میکروکنترل 8051 و زبان اسمبلی .
kesi has komak kone ? :sad:
-
سلام کد زیر برای تولید سیگنال صوتیه ولی نمیدونم که چرا ارور میده کسی میدونه چرا؟؟؟
کد:
ORG 00H
LJMP MAIN_PROGRAM
ORG 03H
EXTERNAL0_INT : LJMP ALARM
ORG 30H
MAIN_PROGRAM : MOV IE , #81H
MOV TCON,#00H
SETB IT0
SJMP $
ORG 100H
ALARM :
MOV R6,#00H
MOV R7,#00H
MOV TMOD,#01H
CLR TCON.4
MOV TL0,#3EH
MOV TL0,#FEH
SETB TCON.4
IF_HIGH:JNB TF0,TF_HIGH
CLR TF0
MOV TL0,#3EH
MOV TH0,#FEH
CPL P2.7
INC R6
CJNE R6,#200,TF_HIGH
MOV R6,#00H
INC R7
CJNE R7,#100,TF_HIGH
CLR TCON.4
RETI
END
-
دوست عزيز برنامه شما اسمبلي هست واقعا ديباگ كردنش به اين آسوني ها هم نيست ... در ضمن بايد اطلاعات اوليه مثل اينكه از چه ميكرويي داريد استفاده ميكنيد و غيره رو بديد...
منظورتون از سيگنال صوتي چه هست؟
اينجوري كه ظاهر برنامه برمياد يك لوپ داره و زيرتابع بنام آلارم كه با تكرار اون تو لوپ يك تن صوتي ايجاد ميكنه...فكر ميكنم منظورتون ايجاد آژير يا الارم خطر بوده ؟
بهتره از ديباگر استفاده كنيد (چه نرم افزاري توسط خود برنامه سيمولاتور يا ترجيحا ديباگرهاي سخت افزاري توليد خود شركت توليد كننده ميكرو ، دقيقا خط اشكال رو ميتونيد راحت پيدا كنيد)
اگر مسلط نيستيد به اسمبلي ، از نرم افزارهاي مثل بيسيك اينكارو بكنيد بسيار ساده تر خواهد شد مثلا فرمان sound تو بيسيك و يا حتي نرم افزارهاي سطح بالاتر...ميتونيد صدايي كه ميخوايد توسط توابعي كه داره (فركانس تن و ميزان تكرار و...) ايجاد كنيد
اگر هم منظورتون ايجاد صدا بمعني صداي انسان و...نه اين موضوع بسيار پيچيده تر هست ، موضوعي كه بايد به DSP و پردازش صوت و ...تسلط داشته باشيد، براي ايجاد خود صدا هم از تكنيك هاي هايpwm استفاده ميكنند
-
سلام میشه پروژه ساخت ساعت با داده پیش فرض میکرو 8051 رو بزارید؟اگه میشه کامل با نقشههاش
-
سلام. دوست عزیز کار شما بسیار پسندیده و عالیه لطفا بی درنگ ادامه بدید روی کمک ما هم حساب کنید در خدمتیم، و ضمنا اگر مقدور بود براتون پروژه ساعت با سون سگمنت شش تایی در 8051 رو هم بذارید. ممنون میشم.
موفق باشید
-
سلام دوستان:n01:
کسی پروژه keypadو نمایش روی سون سگمنت رو داره؟که تو ادرس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کسی پروژه رو داره یا بلده لطفا راهنمایی کنه!:n29:
-
سلام من چندتا سوال و باید بزنم به اسمبلی.اگر دارین فایلشونو میشه بفرستین برام؟
یکی کد اسمبلی برای led چشمک زن که پایه چهار از پورت یک چشمک بزنه
راه اندازی سون سونسگمنت و.... میشه کم کم بپرسم برام بفرستین؟
:»
-
سلام اين لينك ها غير فعال شده ؟از كجا ميتونم پروژه هارو دانلود كنم ؟
-
Salam momkene ba man tamas begirid ?09127088957