سلام.نقل قول:
البته این نظر رو فقط شما داری . من تا ا الان هر کدوم از گوشیهای آیمیت رو داشتم باهاشون هیچ مشکلی نداشتم.
Printable View
سلام.نقل قول:
البته این نظر رو فقط شما داری . من تا ا الان هر کدوم از گوشیهای آیمیت رو داشتم باهاشون هیچ مشکلی نداشتم.
jasjam رو داشتم.نقل قول:
بعد یک مدت محل اتصال کیبورد به صفحه گوشی خراب میشه.(البته واسه اکثر کسایی که این گوشیو داشتن این اتفاق افتاده.نقل قول:یکی از تعمیرکاران حرفه ای ای میت در پاساژ علاء الدین).
من فکر می کردم فقط واسه من این طوری شد اما اون بنده خدا گفت اکثر کسایی که این گوشیو دارن این مشکلو داشتن.
قشنگتر اینه که خرج تعمیرش 120-130 تومن هستش :31:
این تازه گوشی 700 تومنیش بود وای به حال سایر محصولاتش.
این نظرو خیلی ها دارن.شما میتونی ساده ترین کار را انجام بدی .یعنی سرچ کنی و مقایسه کنی ای میتو با اچ تی سی.و مشکلات کسایی که ای میت دارنو بخونی.نقل قول:
در ضمن اگه ای میت گوشی خوبی بود مثل الان جاش تو مغازه ها خالی نبود (بر خلاف اچ تی سی).
در ضمن من خودم اچ تی سی ندارم که فکر کنید حرفم از روی تعصب هستش.
نقل قول:
آقا یکی من را دریابه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!میشه یکی از دوستان جواب بده مرسی
آریان لند جان ! میدونه که من چند وقت جاس جم رو داشتم بابا تهه سگ جون بود !نقل قول:
سلامنقل قول:
آقا یکی من را دریابه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!میشه یکی از دوستان جواب بده مرسی
گارانتی به خودتون بستگی داره .................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بگیری بهتره با گارانت
سیپی یو هم شاید به عدد ضعیف باشه اما مشکلی پیش نمیاره مخصوصا تو برنامه
pdf هم یه جوری باز میکنه حالشو ببری:دی
چرا عزیزم هست . اگه توجه کنی می بینی که الجی بعد از این چندتا پاکت پی سی که ساخت به هیچ جایی نرسید . اگه نبود الان اچ تی سی بزرگ ترین شرکت ساخت پاکت پی سی نبود . اگه نبود شرکت بزرگ و قولی مثل سونی اریکسون برای ساخت اکسپریا از اچ تی سی کمک نمی گرفت . و اگه نبود .....نقل قول:
پس تو رو خدا این 2 تا برند رو تو پاکت پی سی اصلا با هم مقایسه نکن .
1- بلهنقل قول:
2- این رو که گفتم . برتری عددی فقط کافی نیست . این مهمه که این سی پی یو به اندازه ی 400 جواب میده یا نه . که من به شما میگم نمیده .
3- تا اون جایی که من می دونم دوربینش اتوفوکوس نیست
4- به نظر من که خیلی زشت تر
5- اینم که اصلا تو ایران به درد نمی خوره .
حالا منم چندتا ویژگی ویوا رو میگم:
1- داشتم رابط کاربری فوق العاده عالی و سریع .
2- داشتم wifi بسیار بسیار قوی در میان تمامی گوشی های موجود
3- کیفیت ساخت عالی
4- بدنه ی سرامیکی عالی و ضد خش
5- قیمت کمتر و به صرفه بودن در مقابل قیمت پرداختی
6- داشتن برند اچ تی سی که فکر می کنم خودش در مقایسه با برند الجی 500 هزار میرزه
7- پشتیبانی عالی نرم افزاری از سوی اچ تی سی مثل ارایه رام های مختلف و Hotfix های مختلف
8- ویندوز موبایل جدیدتر ویوا نسبت به الجی
9- باطری بسیار قویتر از الجی
بازم بگم؟
در مورد گوشی های آیمیت هم که فرمودید باید خدمتتون عرض کنم که گوشی های آیمیت هم زیر نظر اچ تی سی تولید میشه . منم از گوشی های جدیدش زیاد خوشم نمیاد ولی عزیزم من هم کاجم داشتم هم جاسجم . ولی هیچ مشکلی با این 2 تا گوشی نداشتم و عالی بودن . موفق باشید
چه قدر ساکته اینجا!کسی نیست یه چند تا برنامه و بازی توپ واسه این VIVA بذاره؟
بابا جاسجم رو دادی ویوا گرفتی ؟؟؟؟؟ !!!!
برو صفحه ی آخر تایپیک بازی های پاکت پی سی ببین چه بازی هایی گذاشتم !نقل قول:
چه قدر ساکته اینجا!کسی نیست یه چند تا برنامه و بازی توپ واسه این VIVA بذاره؟
اقا تايپ كردن توي ويوا بدون قلم راحته؟ ميخوام بدونم اندازه كيبوردش مثل گوشي هاي ديگه به حالت افقي و بزرگ هم در مياد؟
متاسفانه review اي كه از منوها و كاركردش باشه پيدا نكردم كسي چيز خوبي سراغ داره؟
عزیزم اون حالت بزرگ و افقی یعنی لنداسکیپ... و از قابلیت های کیبرد هست نه گوشی .. شما میتونی به راحتی کیبردی رو که مناسب کارت هست نصب کنی:10:نقل قول:
اقا من چون ويندوز موبايل كارنكردم اينو نمي دونستم، الان سخت سر دوراهي گير كردم ميخوام بين 5800 نوكيا و تاچ ويوا يكي رو بخرم. ويوا خيلي طراحي توپي داره و اينترفيسthouchflo ش هم كه خيلي رديفه، فقط gps نداره كه منو شديدا دودل كرده چون خيلي نياز دارم بهش. اخرين قيمتش چنده الان؟نقل قول:
5800 كه شديدا مراحل خز شدن رو طي ميكنه ولي امكاناتش ادم رو وسوسه ميكنه! نظر شما چيه؟
من میگم ویندوز موبایل یهتره (سیستم عاملش)
ولی 5800 قوی تره از ویوا
5800 یه دوربینش بهتر از ویواهستش وگرنه چیز دیگه نداره
اینو دیگه خداییش هست! :دینقل قول:
3- تا اون جایی که من می دونم دوربینش اتوفوکوس نیست
منم باشم ویوا می گیرم چون نسخه ی بالاتری هم داره.نقل قول:
2 MP, 1600x1200 pixels, autofocus, LED flash
سلام
می خواستم بدونم که توی جعبه viva چی هست.
هندزفیریش استریو ست یا تک گوشه؟
هنزفریش بدون گوشه :دی
هنزفری ندارد
فقط سیدی
دفترچه :دی
یواس بی
شارژر:دی
سلام دوستان خسته نباشید
می خواستم بدونم الان قیمت htc viva چنده بد جور می خوامش!!
2- می خواستم بدونم فرق گارانتی تله کام و یاس جهان چیه ؟؟
اخه می گن تله کام بیمه داره اگر لطف کنید ممنون می شم!!
قیمت:۲۶۰-۲۷۰ با گارانتی
من امروز از طبقه آخر علائدین یکی گرفتم بدون گارانتی 225 تومن. هندزفری هم توی پکش داره.نقل قول:
نقل قول:
اردیبهشت ماه که من خریدم هندزفری نداشت و 255 گرفتیم با گارانتی پارس تله کام که بیمه نامه و کارت گارانتی رو تو جعبش داشت
فقی یک سوال این گوشی از دست من یکبار خور زمین ولی چون کیفی اورجینال خودش رو خریده بودم مشکل خاصی براش پیش نیومد فقط این بغل قلمش یکم خراشیده شده, حالا این بیمه نامه تو این شرایط چیزی رو متقبل میشه؟
هندزفریش اورجیناله؟ چند تیکه هست؟نقل قول:
اینجوری که نمیشه گفت.. شما نیازهاتون رو بگیدنقل قول:
پس قیمتش 225 شده چه قدر خوب.
مدل 3 جی الان بدون گارانتی و گارانتی چنده؟کاش ویوا جی پی اس داشت.میشه جی پی اس اکسترنال بهش وصل کرد؟قیمت اکسترنالش چنده؟
سیلام
حامد جان کلا گارانتی ضربه خوردن خیس شدنو شامل نمیشهنقل قول:
اردیبهشت ماه که من خریدم هندزفری نداشت و 255 گرفتیم با گارانتی پارس تله کام که بیمه نامه و کارت گارانتی رو تو جعبش داشت
فقی یک سوال این گوشی از دست من یکبار خور زمین ولی چون کیفی اورجینال خودش رو خریده بودم مشکل خاصی براش پیش نیومد فقط این بغل قلمش یکم خراشیده شده, حالا این بیمه نامه تو این شرایط چیزی رو متقبل میشه؟
فکر میکنم بشه شاید 30_40 مایش باشهنقل قول:
.میشه جی پی اس اکسترنال بهش وصل کرد؟
آره اورجيناله، يك تكه است و روي خود هندزفري ولوم تنظيم صدا دارهنقل قول:
نقل قول:
بیمه نامه رو میگم گارانتی که جداست سروش جان
سلام حامد جان
توی بیمه نامه مواردشو نوشته ؟؟؟؟؟؟؟
ولی در کل اونارو شامل نمیشه باز اگر تو بیمه نامه ننوشته به گارانتی زنگ بزن ولی بازم فکر نکنم شامل شه
ولی یه سوال کن
سروش جان نوشته
شرکت بیمه نوین به موجب این گواهی بیمه و با رعایت شرایط و مندرجات قرارداد فوق موافقت مینماید در ازاء پرداخت نقدی حق بیمه حسارت های فیزیکی وارد به تلفن همراه با مشخصات زیر ناشی از آتش سوزی انفجار سقوط از بلندی برخورد جسم خارجی شکست صفحه ال سی دی نفوذ مایعات به داخل اجزاء حمل و جابجایی نوسانات جریان الکتریسیته باشد حداکثر تا ارزش جایگزینی ی مبلغ بیمه شده (هرکدام کمتر باشد) و با کسر فرانشیز مقرر که صرفا توسط مرکز خدمات پس از فروش پرشین تله کام تعمیر یا تعویض گردد طبق شرایط عمومی قرارداد شماهر فوق که بخشهایی از آن در ذیل این گواهی بیمه درج گردیده جبران نماید.
آتش سوزی و انفجار 10% حداقل 50000 ریال - سقوط از بلندی 20% خسارت حداقل 200000 ریال - برخورد جسم خارجی 20% .... شکست ال سی دی 20% .... و ......
حالا طبق این قرارداد شرایط چطوریه؟
سلام.
چون خیلی تو انتخاب گوشی حساسیت به خرج میدم که بهترین رو توی مقدار مایه ای که دارم بخرم ، هر 39 صفحه ی این تاپیکو با چندتا از صفحات
تو موبایلستان و .... خوندم.(ریویوی خوبی پیدا نکردم.چرا GSMArena و Mobilereviwe هیچ ریویویی برا این PPC ندارن؟)ریویوی phonearena رو هم
خوندم!!!
چند تا سوال و درخواست دارم:
1.شما تا حالا از گارانتی یاس و ... خیری بهتون رسیده تا به اینجای کار؟
2.از تهران بگیرم بهتره یا بگم از ابوظبی برام بیارن؟
3.من که تا حالا 6120 داشتم و ازش تا اونجا که شده کار کشیدم تا اینکه حالا بعد 14 ماه یه MP3 player و یه 1200 نوکیا
بهم بدن با گوشیم هیچ فرقی ندارن چون که که کاملا از گوشیم خسته شدم.من خاطرات خوبی از سیمبین دارم اما حالا
ازش خسته شدم.به نظر شما مثلا N78 منو میتونه راضی کنه؟مطمئنا جواب منفیه چون که واقعا N78 چیزی نداره که بخواد
منو تا مدت حداقل یه سال به خودش جذب کنه.پیشنهاد بعد 5800 هست که مثلا از N78 و حتی N95 و N96 حتی (از نظر
من برا سرگرم کردن) بهتره.اون هم میتونه تجربه ی خوبی باشه چون که لمسی هست ولی اون هم نهایتا با اون سیتم
عامل نسخه ی 5 شاید بتونه منو تا 4-5 ماه سرگرم کنه.مهم اینه که سیمبینه و تغییر اساسی نسبت به 6120 خودم
نداره.پس فقط ویندوز موبایل میمونه و توی پولی که من میتونم بدم برا گوشی فقط VIVA موجوده.به نظرتون VIVA میتونه
منو واقعا راضی کنه؟
4.اینجا کلوپ VIVA هستش ولی خلییا از 3G هم پرسیدن.پس منم میپرسم.الآن قیمت 3G چنده؟شاید VIVA که رسیده به
225 اونم به پول من بخوره ... .
5.مدیریت توی این گوشی چطوره؟روی برنامه ها تسلط کامل هست؟می شه هرکاری که میخوای انجام بدی؟مثلا کپی و
پیست و رینیم و ... .
6.از نظر بدنه مقاومت گوشی چطوره؟من خودم اگه جای 6120م بودم تا حالا 7 تا کفن پوسونده بودم اما اون الآن فقط یه
ترک روی شیشه ی روی LCDش هست.(چون میدونم سگ جونه باهاش بد رفتاری میکنم وگرنه باهاش با احساسات رفتار
میکردم!!!)
7.هماهنگی با PC چطور هست؟مثلا توی SE هر پوشه ای بسازی توی گوشی هم همون شکله اما توی نوکیا فقط توی
FileManager مث توی PC هست که FileManager نوکیا هم خیلی ضعیفه و اگه X-Plore نداشته باشی کارت زاره چون
توی گالری کاملا به هم میریزه.
8.موزیک پلیر گوشی چطوره؟تنظیماتش در چه حده؟پیشرفتست؟اکولایزرش در حد حرفه ای یا اینکه نه؟
9.چون من تا حالا با ویندوز موبایل (اونم فک کنم 5 بود) بالای 1 دقیقه کار نکردم هیچی ازش نمیدونم.اگه توضیحات خاصی
هست لطف کنید بگید.
10.لطفا چندتا اسکرین شات از جاهای مختلف گوشی (مث منو اصلی ، تنظیمات ، گالری یا هرچیزی مث اون و ... ) اگه
مقدوره بذارید.
11.باطری گوشی چطوره؟چقدر دووم میاره؟
12.مدیریت مخاطبا چطوره؟
13.تا حالا به جایی از گوشی برخورد کردین که چون گوشی تاچ هست با مشکل رو به رو بشید؟
14.ممکنه توی نسخه های بعدی ویندوز رادیو به گوشی اضافه بشه؟چون فک نمیکنم قطعه ی خاصی نیاز باشه برا رادیو.
15.این رام همون فریمور تو گوشی های نوکیا هست؟(به نظرم تعدادشون نسبت به فریمور کمتر و تغییرات بسیار بیشتر
باشه.درسته؟)
16.این قضیه ی Dead شدن چیه؟توی چه حالت هایی اتفاق میفته؟توی VIVA هم این احتمال هست؟اگه گوشی مرد دیگه
زنده نمیشه؟
17.Organiser توی VIVA شامل چه چیزایی هست؟یه توضیح هم اگه میشه در موردشون بدید.به طور مثال آلارم به راحتی
و به هر اندازه ای که بخوایم میتونه باشه؟
18.برنامه و بازی هایی که توشون قابلیتی برای گوشی های لمسی تعبیه نشده چی میشه؟کیبرد مجازی میاد؟
19.پشتیبانی از فرمت های صوتی و تصویری چطوره(بدون برنامه ی جانبی)؟
20.اونایی که هنزفری گرفتن برای گوشی هنوز نگفتن هندزفریشون خوب جواب داده و کیفیتش چطوره.اگه ممکنه یه
مقایسه بکنید.
21.این برنامه های ویندوزموبایل چجوریه قضیشون؟با چه پسوندی هستن؟چیزی مث هک برای ساپورت کامل برنامه ها
مث توی سیمبین نیاز هست یا اینکه همه ی برنامه ها راحت و کاملا بدون دردسر جواب میدن؟
22.حجم اکثر برنامه و بازی ها چقدره؟میانگین؟
23.فایل هایی که با بلوتوث ارسال میشن از طرف مقابل کجای گوشی میرن؟
24.این گوشی به اینترنت که هیچ وابستگی نداره درسته؟
25.رم این گوشی کم نمیاره؟چون من توی 6120 با تم و والپیپر دلخواه،فقط میتونم X-Plore ، پلیر TTPod و نهاتا اگه گوشی
خیلی حال کنه یه چیز سبک مث بازی Gravityd... اجرا کنم و بیشتر از این گوشی کم میاره.یا مثلا برا اجرای N.Gage حتی
مجبورم تم گوشی رو روی تم اولیه ی گوشی نتظیم کنم و همه ی برنامه ها رو ببندم تا یکمی باهام راه بیاد.
26.مکالمات توی گوشی چطوره؟بلندی اسپیکر؟ویبره خوب عمل میکنه؟
27.آخرین سوال.به نظرتون این گوشی میتونه یه حال اساسی به من بده؟
اینا سوالاتی هستن که واقعا منو درگیر کردن.با خرید این گوشی قید چیزایی مث دوربین خوب و GPS رو باید زد.من که بچه
مایه دار نیستم که اگه ازش خوشم نیومد بپرم یه گوشی دیگه بگیرم.مجبورم این حجم عظیم سوالات رو سرازیر کنم که
شما لطف کنید به سوالام جواب بدین و منو راهنمایی کنین تا بهترین رو انتخاب کنم.
پیشاپیش ممنون.
راستی یه چیز دیگه.چرا گوشی شاپ ، گوشی رو زده ساخت تایوان؟مگه نگفتید فقط چینیه؟
خوب اینجور که گفته میشه 20 درصد یعنی 20 هزار تومننقل قول:
حالا طبق این قرارداد شرایط چطوریه؟
اگر خیلی قابش داغون باشه اگر بشه عوض کرد باید یه چیزی هم بدی
یه عکس بزار ببینم چقدر داغون شده
HTC تایوانیه اما این گوشیو چون خاستن ارزون تموم شه واسشون دادن به چین زیر نظر خود اچتیسینقل قول:
راستی یه چیز دیگه.چرا گوشی شاپ ، گوشی رو زده ساخت تایوان؟مگه نگفتید فقط چینیه؟
در مورد سوالات
ببین گارانتی به خودت بستگی داره اما من که تاحالا رام ائنطرفا نخورده
از تهران یا ابوظبی؟ هر جا که راحتی
مدیریت کپی پست بله داره
برنامه هاش پسوندش CAB و EXE هستش راححححححححححححححت نصب میشه
مثه آب خوردن
محیطشو میتونی عوض کنی
به دلخاه خودت
بازی و برنامه همجوره هست حجماش از 200 کیلو بایت تا بازی های حجم بالا 200 مگابایت
باتری گوشی عالیییییی بهترین گوشی هستش تو نگه داشتن شارژ بین پاکت پیسیها
در مورد پلایرش خوب میتونی پلایر دلخاتو نصب کنی فایلهای زیادی هم ساپورت میکنه که اینم مثه کامپیوتر
وقتی یه چیزو نخونه یا....... برنامشو نصب میکنی ردیف میشه از نظر ساپورت برنامه و بازی عالی هستش ویندوز
بدنه خوش دست و مقامی داره البته در مقابل خطو خش در مقابل ضربه تا حالا ضربه نخورده که بخام بگم
فولدر بسازی میره تو فایل منجر
صدای اسپیکر خوبه واسه مکالمه کامل و واضح
به اینترنت بستگی نداره ؟ نه اصلا هیچ ارتباطی نداره
سوالاتو دونه دونه بپرسی بهتره ممنون
سروش جان چیزیش نشده یه خش افتاده بغلش آدم روش نمیشه ببره بگه این خش افتاده عوضش کنید :31:نقل قول:
فقط خواستم بدونم بیمه نامه این رو قبول میکنه دیگه که افتاده و باید بر اساس قرارداد خسارت بده :31:
ممنون از توجه و راهنماییتون.
این رو میدونم اما اگه یه سر به لینک زیر بزنید بزنید میبینین که گوشی شاپ گوشی رو زده ساخت تایوان.نقل قول:
HTC تایوانیه اما این گوشیو چون خاستن ارزون تموم شه واسشون دادن به چین زیر نظر خود اچتیسی
(وای کار غیر قانونی کردم!)نقل قول:
کد:http://www.gooshishop.com/ItemsGuarantees.aspx?ItemId=944
والله من جواب این سوالا رو نگرفتم اگر هم شما جواب دادید چون یه خورده (نه خیلی ها:دی) به هم ریخته بود من نفهمیدم.اگه ممکنه ...نقل قول:
در مورد سوالات
ببین گارانتی به خودت بستگی داره اما من که تاحالا رام ائنطرفا نخورده
از تهران یا ابوظبی؟ هر جا که راحتی
مدیریت کپی پست بله داره
برنامه هاش پسوندش CAB و EXE هستش راححححححححححححححت نصب میشه
مثه آب خوردن
محیطشو میتونی عوض کنی
به دلخاه خودت
بازی و برنامه همجوره هست حجماش از 200 کیلو بایت تا بازی های حجم بالا 200 مگابایت
باتری گوشی عالیییییی بهترین گوشی هستش تو نگه داشتن شارژ بین پاکت پیسیها
در مورد پلایرش خوب میتونی پلایر دلخاتو نصب کنی فایلهای زیادی هم ساپورت میکنه که اینم مثه کامپیوتر
وقتی یه چیزو نخونه یا....... برنامشو نصب میکنی ردیف میشه از نظر ساپورت برنامه و بازی عالی هستش ویندوز
بدنه خوش دست و مقامی داره البته در مقابل خطو خش در مقابل ضربه تا حالا ضربه نخورده که بخام بگم
فولدر بسازی میره تو فایل منجر
صدای اسپیکر خوبه واسه مکالمه کامل و واضح
به اینترنت بستگی نداره ؟ نه اصلا هیچ ارتباطی نداره
نقل قول:
3.من که تا حالا 6120 داشتم و ازش تا اونجا که شده کار کشیدم تا اینکه حالا بعد 14 ماه یه MP3 player و یه 1200 نوکیا بهم بدن با گوشیم هیچ فرقی ندارن چون که که کاملا از گوشیم خسته شدم.من خاطرات خوبی از سیمبین دارم اما حالا ازش خسته شدم.به نظر شما مثلا N78 منو میتونه راضی کنه؟مطمئنا جواب منفیه چون که واقعا N78 چیزی نداره که بخواد منو تا مدت حداقل یه سال به خودش جذب کنه.پیشنهاد بعد 5800 هست که مثلا از N78 و حتی N95 و N96 حتی (از نظر من برا سرگرم کردن) بهتره.اون هم میتونه تجربه ی خوبی باشه چون که لمسی هست ولی اون هم نهایتا با اون سیتم عامل نسخه ی 5 شاید بتونه منو تا 4-5 ماه سرگرم کنه.مهم اینه که سیمبینه و تغییر اساسی نسبت به 6120 خودم نداره.پس فقط ویندوز موبایل میمونه و توی پولی که من میتونم بدم برا گوشی فقط VIVA موجوده.به نظرتون VIVA میتونه منو واقعا راضی کنه؟
نقل قول:
4.اینجا کلوپ VIVA هستش ولی خلییا از 3G هم پرسیدن.پس منم میپرسم.الآن قیمت 3G چنده؟شاید VIVA که رسیده به 225 اونم به پول من بخوره ... .
نقل قول:
10.لطفا چندتا اسکرین شات از جاهای مختلف گوشی (مث منو اصلی ، تنظیمات ، گالری یا هرچیزی مث اون و ... ) اگه مقدوره بذارید.
نقل قول:
12.مدیریت مخاطبا چطوره؟
نقل قول:
14.ممکنه توی نسخه های بعدی ویندوز رادیو به گوشی اضافه بشه؟چون فک نمیکنم قطعه ی خاصی نیاز باشه برا رادیو.
نقل قول:
15.این رام همون فریمور تو گوشی های نوکیا هست؟(به نظرم تعدادشون نسبت به فریمور کمتر و تغییرات بسیار بیشتر باشه.درسته؟)
نقل قول:
16.این قضیه ی Dead شدن چیه؟توی چه حالت هایی اتفاق میفته؟توی VIVA هم این احتمال هست؟اگه گوشی مرد دیگه زنده نمیشه؟
نقل قول:
17.Organiser توی VIVA شامل چه چیزایی هست؟یه توضیح هم اگه میشه در موردشون بدید.به طور مثال آلارم به راحتی و به هر اندازه ای که بخوایم میتونه باشه؟
نقل قول:
18.برنامه و بازی هایی که توشون قابلیتی برای گوشی های لمسی تعبیه نشده چی میشه؟کیبرد مجازی میاد؟
نقل قول:
20.اونایی که هنزفری گرفتن برای گوشی هنوز نگفتن هندزفریشون خوب جواب داده و کیفیتش چطوره.اگه ممکنه یه مقایسه بکنید.
نقل قول:
23.فایل هایی که با بلوتوث ارسال میشن از طرف مقابل کجای گوشی میرن؟
نقل قول:
25.رم این گوشی کم نمیاره؟چون من توی 6120 با تم و والپیپر دلخواه،فقط میتونم X-Plore ، پلیر TTPod و نهاتا اگه گوشی خیلی حال کنه یه چیز سبک مث بازی Gravityd... اجرا کنم و بیشتر از این گوشی کم میاره.یا مثلا برا اجرای N.Gage حتی مجبورم تم گوشی رو روی تم اولیه ی گوشی نتظیم کنم و همه ی برنامه ها رو ببندم تا یکمی باهام راه بیاد.
.نقل قول:
27.آخرین سوال.به نظرتون این گوشی میتونه یه حال اساسی به من بده؟
.
.
در مورد این باید بگم که تا اونجایی که یادمه میگفتن تمام عرایض رو یه جا بفرمایید که تاپیک شلوغ نشه ولی اگه شما راحتید چشم این سوالام که جواب بگیرم دیگه بعدش همه ی سوالامو دونه دونه میپرسم.نقل قول:
اگر ممکنه جواب سوالا رو که میدید قبلش شماره ی سوالو بنویسید که معلوم بشه کدوم جواب مال کدو سواله.
بازم خیلی خیلی خیلی ممنون.
عزیزم اختیار با شماس که یدونه یدونه بپرسی یا جدا جدا.. فقط لطف کن وقتی این همه سوالت زیاده یکم بین خط ها رو فاصله بده که آدم سرش گیج نره.. ممنوننقل قول:
سیلامنقل قول:
این رو میدونم اما اگه یه سر به لینک زیر بزنید بزنید میبینین که گوشی شاپ گوشی رو زده ساخت تایوان.
شما به GSM.IR هیچ وقت اطمینان نکن دیگه گوشی شاپ که سایت فروشه دیگه خودت تا آخرشو بخون
واسه خودش گفته ...................ویوا چینیه .
من کلی توضیح دادم اگر میخونی جواب اکثر سوالات توش بود عزیزنقل قول:
والله من جواب این سوالا رو نگرفتم اگر هم شما جواب دادید چون یه خورده (نه خیلی ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) به هم ریخته بود من نفهمیدم.اگه ممکنه .
4_قیمت از همون گوشی شاپ بگیر
12_خوبه
14_نه
15_بله تقریبا
16_والا حرفا زیاده در این مورد ولی به خاطر همینه میگن با گارانتی بگیر
17_عزیزم ویوا ویندوز هستش و خوراک برنامه هر کار بخای میتونی انجام بدی
18_ این همه برنامه واسه ویندوز هستش شما میخای برنامه غیر وین نصب کنی؟؟؟؟؟؟؟؟ نه کیبورد نمیاد
23_ مای داکیومنت البته شاید بشه تنظیم کرد جای دیگه بره من تاحالا سرک نکشیدم چون از بلوتوث استفاده نمی کنم
25_ نه کم نمیاره
27 _ نمیدونم من اخلاق شمارو نمیدونم
هر جور راحتینقل قول:
در مورد این باید بگم که تا اونجایی که یادمه میگفتن تمام عرایض رو یه جا بفرمایید که تاپیک شلوغ نشه ولی اگه شما راحتید چشم این سوالام که جواب بگیرم دیگه بعدش همه ی سوالامو دونه دونه میپرسم.
اگر ممکنه جواب سوالا رو که میدید قبلش شماره ی سوالو بنویسید که معلوم بشه کدوم جواب مال کدو سواله.
بازم خیلی خیلی خیلی ممنون.
چون سوالات زیاد بود بخاطر این گفتم اگر سوالات حداکثر 5 تا 5 تا بپرسی بهتره مرسی جیگر
سلام دوستان خسته نباشید!!
من حسابی کیج شدم
در صفحه ی قبلی یکی نوشته بود که من اردیبهشت ماه ویوا رو با گارنتی خریدم 225
بعد توی همین سایت که معرفی کردید زده 263 تومان !! اخرش کدوم ؟؟؟؟
1-اگر بگردیم دونبالش می تونی ارزون تر از 263 پیدا کرد؟؟؟
2- من می خوام برنامه های مثل vb6 و +c کار کنم ! برای ویوا این برنامه ها هست من خودم +c رو دیدم !! و اگر ای برنامه ها رو اجرا کنیم می شه باهاشون کار کردن یعنی کم نمی یاره! ویوا
3- فرق گارانتی یاس و پرشين تلكام چیه! ؟
ممنون
1_ الان 225 هستش
2_این کم نمیاره جریانش چیه من نمیدونم اگر کم میوورد HTC این گوشی نمی داد بیرون
3_ جفتشون گارانتی های اصلی HTC در ایرانن البته یاس قدیمی تره