یادمه موقعی که UP برنده اسکار شد یکی از دوستان گفت این جایزه انیمیشن هم که داره تکراری و مسخره میشه! همش پیکسار!
این حس در من با اولین فیلم از پیکسار که به دلم نشست به سراغم اومد!
WTF is Wrong ? :n13:
Printable View
یادمه موقعی که UP برنده اسکار شد یکی از دوستان گفت این جایزه انیمیشن هم که داره تکراری و مسخره میشه! همش پیکسار!
این حس در من با اولین فیلم از پیکسار که به دلم نشست به سراغم اومد!
WTF is Wrong ? :n13:
سلام .
از دوستان کسی انیمیشن تهران 1500 رو دیده ؟
کلیپی که رو سایتشون گذاشتن رو دیدم و به نظر جالب میاد . با توجه به انیمیشن هایی قبلا ساخته میشد ، تفاوت های فاحشی داره و کیفیت خوبی داشت .
سلام. سالها پیش انیمیشنی در تلویزیون گفته شد بنام جمشید و خورشید که چند بازیگر معروفم روش حرف زده بودن و بعدم دیگه هیچ خبری نشد . کسی اطلاعی نداره؟
اینم یه لینک مال 6 سال پیش! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سرچ کردم متوجه شدم سرنوشت بدی پیدا کرده ( که قابل پیش بینی هست با اینده ای که داریم بهش می ریم) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیلم ساخته و تموم شده ولی به بایگانی تاریخ پیوسته تا زمانی که ایندگان بخوان در مورد داستان انیمیشن ایران و چگونگی مرگش در ایران با خبر بشن دوباره از بایگانی تاریخ در بیاد....(گرچه داستان خیلی از هنرهامون هست) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با جواب سازنده اش بنظرم احتیاجی به توضیح بیشتر نیست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
صنعت فیلم سازی انیمیشن در ایران مرده است
درودنقل قول:
من متوجه اون قسمت قرمز رنگ نشدم ! اگه توضیح بدین ممنون میشم .
یک سوال دیگه :
الان روی نت هم نمیشه این انیمه رو پیدا و دانلود کرد ؟!
سلام.با تشكر از تاپيك حرفه ايتون.
من دقيقا نميدونم موضوع بحثتون چيه ولي ميخواستم يك توضيح كوتاه و مختصر در مورد تاريخ انتشار انيميشن"The Croods"بدين.
ممنون.
سلام منتشر که شده ، نسخه دانلودی هم فکر میکنم ts (پرده ای) اومده باشهنقل قول:
ابری با احتمال بارش کوفته قلقی 2 سپتامبر 2013
آز..بزرگ و قدرتمند اکرانه...
در جستجوی نمو 1 یادتونه؟؟؟
در جستجوی دوری ادامه نمو 2 هستش در 2015
یک پوستر ازشون بزار:n02:نقل قول:
نوشته شده توسط Harvest_moon_majid [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم این سریاله dragons riders of berk هم بد نبود ها
جالب بود
یه سیزن 20 قسمتی اومد
اینم یه پوستر توپ:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ابری با احتمال بارش کوفته قلقلی 2
سپتامبر 2013
اینم آزه بزرگ و قدرتمند!
همین چند وقت اکران شد....
پیکسار اعلام کرد دنباله انیمیشن برنده اسکار «در جستجوی نمو» که سال 2003 ساخته شد، «در جستجوی دوری» نام دارد و متمرکز بر کبودماهی کوچکی است که در فیلم اول الن دی جنرس بهجای او صحبت کرد. «در جستجوی دوری» را اندرو استنتن یکی از کارگردانان «در جستجوی نمو» کارگردانی میکند. این فیلم 25 نوامبر 2015 اکران میشود. دجنرس در واکنش به خبر ساخت دنباله «پیدا کردن نمو» گفت: «خیلی، خیلی، خیلی، خیلی، خیلی، خیلی وقت بود که منتظر چنین روزی بودم! از اینکه این همه طول کشید عصبانی نیستم. میدانم بچهها در پیکسار مشغول ساخت «داستان اسباببازی 16» بودند! اما در کل این همه تاخیر ارزش داشت. فیلمنامه شگفتانگیز است و واجد همه چیزهایی است که من را عاشق فیلم اول کرد. داستان بسیار صمیمانه و واقعا بامزه است و از همه مهمتر شخصیت دوری زمان بیشتری در اختیار دارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیکسار گفت بخشی از داستان فیلم در خط ساحلی کالیفرنیا روی میدهد و در کنار شخصیتهای محبوب فیلم اول چند شخصیت جدید اضافه شده است. قسمت اول این انیمیشن درباره یک دلقکماهی به نام مارلین (با صدای آلبرت بروکس) بود که در اولین روز مدرسه پسرش نمو (الکساندر گولد) او را گم میکند. او در راه پیدا کردن نمو که در تور ماهیگیرها گیر افتاده و از آکواریوم یک دندانپزشک سر درآورده، با چند موجود آبزی دیگر از جمله دوری که یک ماهی حواسپرت و پرحرف است، آشنا میشود. ویلم دافو و جفری راش از دیگر صداپیشههای «در جستجوی نمو» بودند. این فیلم سال 2004 نامزد چهار جایزه اسکار از جمله بهترین فیلمنامه غیراقتباسی شد و اسکار بهترین فیلم بلند انیمیشن را برد. این انیمیشن در گیشههای فروش هم بسیار موفق بود و در دنیا 921.7 میلیون دلار فروخت. «در جستجوی دوری» تازهترین دنباله سینمایی پیکسار است. این استودیو تاکنون سه فیلم «داستان اسباببازی» و دو فیلم «ماشینها» را روانه سینماها کرده و تابستان امسال نیز «دانشگاه هیولاها» را که دنباله «کمپانی هیولاها» است، اکران میکند. انیمیشن شجاع (Brave) تازهترین تولید پیکسار پارسال برنده اسکار بهترین فیلم بلند انیمیشن شد.
به نقل از سایت پرزن تون (:
تشکر فراموش نشود!
پوستر دانشگاه هیولا ها !
سیزن 2 اش در راهه :n06:نقل قول:
Defenders of Berk
یه سوال+
به نظر شما انیمه های Pixar شاخه یا نه؟؟
این چند قسمت اخیر Family Guy تیکه های باحال زیادی داشتن...
Seth MacFarlane واقعاً یه genius ـه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره یک کارتون باز هم اینورا پیدا شد...:n02:نقل قول:
می گم معمولا فقط از تصویر ویدیو عکس می گیرن .... چقدر وقت گذاشتی از potplayer هم عکس گرفتی:n18:
صدا 5.1 عشق است :n09:
+
لیست انیمه های فصل تابستان ورژن 2
من که دیگه چشام داره انیمه گیلاس میچینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اما خب اکران انیمیشنهای سینمایی داره گرمتر میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (فاکس قرن بیستم، بلو اسکای) و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (دریم ورکس)
فعلا با تعداد قابل توجه سوپراستارهای هالیوود به عنوان صداپیشه توجهها رو به خودشون جلب کردن
اما کمتر از 20 روز تا اکران دانشگاه هیولاها ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) باقیست و دانشجوهای عزیز میتونن بعد از امتحانات ببیند که دانشگاه یعنی چی :n09:
+
جولای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپتامبر: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی فراموش نکنید که امسال دو انیمه جدید از استودیو جیبلی خواهیم داشت
از ایسائو تاکاهاتا ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
و از هایائو میازاکی ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
که حداقل یکیش برا تابستون اکران میشه. خب این دو تای آخر یه چیز دیگهاند :دی
می می خواستم بررسی کنم انقدر مشکلات ارتباطی هست که طول کشید تا بالاخره تونستم اطلاعات لازم رو درباره همه موارد پیدا کنم.( حتی تصویر پیدا کردن هم دردسر شده ......)نقل قول:
Epic
داستانش بنظر قشنگ میاد ....فعلا که تیزری ازش هنوز نتونستم ببینم چطوری هست:n23:
The Croods
تیزر هاشو دیدم زیاد جالب نیومد بنظرم ..... احتمال اینکه ببینم کمه
اگر کسی نگاه کرد بعدا نقد بزاره ببینم ارزش دیدن داره یا نه:n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Cloudy with a Chance of Meatballs 2
من نسخه یک رو ندیدم که نسخه 2 رو ببینم:n02:
Monsters University
قطعا منتظر دیدنش هستم:n05:
Turbo
یاد فیلم The Fast and the Furious افتادم وقتی پوستر بالا رو دیدم:n09:
طراحی اش که قشنگ هست حالا باید دید داستانش چطور است:n05:
The Wind Rises
یا
Kaze Tachinu
پوستراشو اینور انور دیدم و تو برنامه ام هست ببینم
The Tale of Princess Kaguya
یا
Kaguya-hime no Monogatari
این چیه؟؟؟؟
من هر چی سرچ کردم کمتر نتیجه می گرفتم.... کفگیرم به ته دیگ خورد ولی نتیجه نداشتم....:n23:
من به طور اتفاقی چارت های از سال 2000 به بعد رو پیدا کردم ( قبل از ان رو هیچی پیدا نکردم - احتمال پیدا کردنش خیلی سخته ) ......احتمالا می زارم باسه اپلود که بقیه هم داشته باشن .... فکر کنم بدرد بخور باشه باسه کسایی که دنبالش هستن.:n15:
omfg
آقا خبری امروز به محضر همایونیمان رسید که بسی مشعوف بگشتیم...
Futurama دوباره برای یه نصف فصل برمیگرده...
this is so f*ing awesome! fu guys @ FOX and Comedy Central
اصن یه وضی الان به شدت خوشحال شدم از خوندن این خبر؛ فی الواقع که من عاشق این مجموعه ـم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی متأسفانه این ها آخرین قسمت های پخش شده از این مجموعه خواهند بود؛ حداقل تحت نام Comedy Central و فاکس... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n16:دقیفا انیمیشن زیبای هست...
سلام
پستهای مربوط به انیمه از اینجا به تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انتقال پیدا کرد.
لطفا از این به بعد بحثهای پیرامون پیشنهاد انیمهها رو همونجا دنبال کنید.
دو پست اولش رو هم مطالعه بفرمایید.
با تشکر
مرسی
من اصلا نمیدونستم همچین تاپیکی داریم
:دی
اینو میزارم اینجا پس
پیشنهاد امروز سر آشپز::n05:
اگر دنباله یه انیمیشن فان، جلب و با حال با تم دارک هستید:
امروز اتفاقی خوردم به برنامه دوبلر های رسمی epic باسه کره که قرار هست پخش بشه ..... بجز مسائل دوبله ،یک چند بخش از فیلم رو هم تونستم ببینم ... جالب بود بنظرم:n05:
ما که هیچ وقت احتمال دیدن نسخه زبانی خودمون که مورد تایید سازنده باشه رو نداریم :n09:
من یه تیکه هایی ازش دیدم بنظرم قشنگ اومدنقل قول:
البته تیزر دوبلش بود استدیو کوالیما فکر کنم درحال دوبله این انیمیشن باشه ، اونطور که دیدم دوبله ی بدی نبود
در مورد تایید دوبلر ها فکر میکنم آقای رئیسی برای دوبله ی عصر یخی با سازندهای عصر یخی دیدار داشته ولی فکر نمیکنم به اونصورت رسمی مورد تایید باشن ، یه چیزی که یادمه هنوز نسخه با کیفیت ice age 3 روی نت عرضه نشده بود اینا در حال دوبلش بودن شاید بعضی انیمیشنا رو اورجینال میخرن
آره خب خیلی بعیده!نقل قول:
ما که هیچ وقت احتمال دیدن نسخه زبانی خودمون که مورد تایید سازنده باشه رو نداریم :n09:
دوبله انیمیشنها الان بیشتر بر پایهی خلاقیت و سلیقهی دوبلرهاست :دی
اون دیدار بیشتر شبیه گرفتن عکس یادگاری با کارگردان اثر بود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در مورد تایید دوبلر ها فکر میکنم آقای رئیسی برای دوبله ی عصر یخی با سازندهای عصر یخی دیدار داشته ولی فکر نمیکنم به اونصورت رسمی مورد تایید باشن ، یه چیزی که یادمه هنوز نسخه با کیفیت ice age 3 روی نت عرضه نشده بود اینا در حال دوبلش بودن شاید بعضی انیمیشنا رو اورجینال میخرن
حق کپیرایت برای دوبلهی فارسی هم اگر بود و باشه دیگه انیمیشنها با دو تا دوبلهی مختلف به بازار نمیاد
در مورد انیمیشنهای پرفروش این موضوع بیشتر دیده میشه
متاسفانه هایائو میازاکی بتازگی در سن 72 سالگی بصورت رسمی از دنیای انیمیشن خداحافظی کرد و بازنشسته شد :(
دوستان برای وSouthpark وThe Simpsons میشه برای همه قسمتهاش زیرنویس فارسی بدردبخور پیدا کرد؟
زیرنویس انگلیس چطور؟
the simpsons که یه تیم خوب و نسبتا بزرگ داره که تقریبا 90% قسمتها رو زیرنویس کردن و زیرنویساشون هم خیلی عالیهنقل قول:
اینم سایتشون
زیرنویس انگلیسی هر 2 انیمیشن هم موجوده
پارک جنوبی هم تا فصل شش فعلاً زیرنویس شده .
بچه ها کسی راجع به این اطلاعاتی داره؟! انیمیشن یا فیلم؟
میگن ضد دیزنی ساخته شده؟! 1 ماه دیگه پخش میشه . .
شاد باشید:40:
سایت Anime-Planet هم فیلــتر شد ! دیگه این چی داشت نمیدونم ؟!
نقل قول:نقل قول:دوستان من قصد داری یکی از این دو انیمیشن رو شروع به دانلود کنم.با توجه به اینکه زیرنویسهای Simpsons در دسترس تره میخوام از این شروع کنم ولی شک دارم که آیا قسمتهای ابتدایی سریال میتونه بعد از گذشت20 سال هنوز جذابیت داشته باشه.منظورم اینه که این سریال مخصوص همون روزها و سالها نیست؟نقل قول:
نظرتون در مورد Family guy چیه؟زیرنویس بدردبخور داره؟
«فرار از فردا»نقل قول:
یک فیلم زندهی سیاه و سفیده که به صورت مخفیانه در پارکهای تفریحی دیزنیلند توسط فردی به اسم «رندی موور» ساخته شده
محتوای مخفی: توضیحات بیشتر
سه فصل اول سیمپسونها رو جزو بهترین فصلهای اون میدونم.نقل قول:
بله هنوز هم جذابیت داره چراکه روابط خانوادگی بخش اصلی ماجراهاست و ارجاعات به اتفاقات زمان خودش به اندازهی سریالهای مشابه نیست
از فصلهای بعدی کمی افت داره که در تاپیک مرجع سیمپسونها ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) بهش اشاره شده
Family Guy هم خوبه و یه جورایی رقیب سیمپسونها به حساب میاد، البته شوخیهاش کمی تندتره و بعضا تکراری.
شخصیت استووی خیلی خوبه و همون حسی که به مادرش داره من به این سریال دارم!
سیمپسونها، فیوچراما و پارک جنوبی پیشنهاد بهتری هست
زیرنویس فارسی سیمپسونها از همه بهتره، فمیلی گای هم بد نیست اما بقیه اصلا جالب زیرنویس نشدن.
احتمالا چند تا عکس دیده بهش حس داده :n02:نقل قول:
در کل از بعد از بای بای شدن myanimelist و pichost ها نباید تعجب کنی که این هم این سرنوشت رو پیدا کرده ....
خیلی وقته سیستمشون فقط بدرد خودشون می خوره ........
اولین تریلر این فیلم پخش شد!نقل قول:
شاد باشید:40:
دوستان عزیز نظرتون در مورد انیمیشن رالف خرابکار چیه ؟
اسم این کارکتر چیه؟! کلی باهاش خاطره دارم . .
دوسش دارم . . :40: : دی
درودنقل قول:
ایشون "تاز" هستن