سلام
لطفا راهنماي Dragon Age Origins رو بزارين.
Printable View
سلام
لطفا راهنماي Dragon Age Origins رو بزارين.
ای ول کارتون حرف نداره
یکی خود من نمیتونم یه بازی رو کامل تموم کنم چه برسه به نوشتن راهنمای اون :31:
هنوز 2 ساله تو اول دراکولا موندم اخرش پاک کردم از سیستم :27:
:10:
لطفا کلیدها وطریقه انجام کومبوها در Street Fighter IV را بزارین.
سلام دوستان . چند وقت پیش من بازی مافیا رو خریدم و نصب کردم . تا اخرش هم درست نصب شد
بعد اومدم بازی کردم. بازی خوبی بود و چند مرحلشو رفتم که یهو یه مشکلی برام پیش اومد .
دوستان اون مرحله که اقای سالیاری گفت که بریم ماشین مسابقه رو بدزیدم و ببریمش تا تعمیرکار اونو
نگاه کنه و چند وسیلشو کش بره ( همون مراجل ابتدایی بازی ) بعد من رفتم پیش اقای نگهبان پیست
اتومبیل رانی و باهاش حرف زدم و اون منو پیش ماشین برد . رفتم طرفش وقتی سوار شدم موتور
ماشین روشن شد اما هرکاری کردم راه نمیرفت !!! باوجود اینکه زمان مرحله هم میگذشت و ماشین
هم روشن بود هرکاری کردم نتونستم حرکتش بدم . فکر کردم مشکل از نصبه پس یه بار دیگه
توی لپ تاپ با اخرین سیستم های روز نصب کردم ولی باز هم همین جوری بود !!! مارک سی دی هم
ماگما سافته و من هرچی از این مارک سی دی میخرم مشکلی درش پیش نیومده بود .
حالا راهکار چیه ؟/ اینم قسمتی از مرحلست ؟/ زودتر کمک بکنین ...
راهنمای قدم به قدم بازی ها
Street Fighter IV
کد:
---------- Post added at 02:40 PM ---------- Previous post was at 02:38 PM ----------
راهنمای قدم به قدم فارسی MAFIA1
کد:
دو تا لینک ها را به هم بچسبانید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL])
سلام میدونم بازی قدیمیه ولی بی زحمت راهنمای بازی GROM TERROR IN TIBET
رو بزارید
با تشکر فراوان لینکها خرابه اگر میشه جایی دیگه یا دوباره اپلود کنین ممنون میشم.نقل قول:
---------- Post added at 03:14 AM ---------- Previous post was at 03:14 AM ----------
با تشکر فراوان لینکها ی استریت فایتر4خرابه اگر میشه جایی دیگه یا دوباره اپلود کنین ممنون میشم.نقل قول:
سلام دوستان من شدیدا دنبال راهنمای فارسی بازی Still Life 2 هستم اگه ممکنه برام بذارید
ممنون:11:
راهنمای بازی silent hill home coming میخاستم
سلام دوستان
اگه میشه یکی راهنمای فارسی بازی قدیمی غرب وحشی (the westerner) رو بزار
بدجور نیاز دارم:42:
نقل قول:
بفرمایید
کد:http://www.tarfandestan.com/forum/attachments/30590d1249702674-silent-hill-homecoming.pdf
با سلام راهنمای بازی Batman : Arkham Asylum رو میخواستم ممنون ، لطفا کامل باشه :10:
سلام دوستان
اگه میشه یکی راهنمای فارسی بازی قدیمی غرب وحشی (the westerner) رو بزاره
بدجور نیاز دارم:42::42::42::42:
بفرما رفیق شاید بدردت بخوره:نقل قول:
کد:http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://pgame.persiangig.com/Batman%20Arkha%20Asylum.rar
می شه لطفا راهنمای بازی darkness within رو هم بزارید
سلام دوستان گرامی.
کسی راهنمای قدم به قدم بازی Black Mirror 2 رو داره؟
خیلی ممنون می شم اگه لطف کنین و برام بزارینش.
با تشکر از زحمات همه شما عزیزان.
ممنون ، خودم پیدا کردم.
چقدر ساکته اینجا
چقدر آرومه اینجا
چقدر همه چی خوبه اینجا :19:
دوستان اگه لطف کنند راهنمای dead rising2 رو برام بزارن ممنون میشم در ضمن میخواستم بدونم برای نسخه xbox رمز تقلب نداره این بازی ممنون میشم
سلام کسی میدونه بازی رود سرخ چطوری ذخیره میشه
سلام دوستان
من دنبال راهنمای این بازی میگردم :
Grom : teror in tibet
خیلی گشتم پیدا نکردم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقعا ممنون میشم اگه کسی لطف بکنه و واسم پیداش کنه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حتی انگلیسی هم باشه مشکلی نداره.
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من دنبال راهنمای بازی Saw 2 میگردم .
اگر لطف کنید ممنونتون میشم . ( اگر فارسی باشه بهتره ولی اگرم نشد انگلیسشو بزارید )
سلام ... من چند جای بازی Grand Theft Auto 4 Episodes From Liberty City گیر کردم ... راهنمای مراحلش رو از کجا گیر بیارم ؟ یا تاپیکی هست که اونجایی رو که گیر کردیم سوال کنیم ؟
سلام لطفا بگید در بازی بشممخعف 3 این follower ها رو چجوری برای خودم داشته باشم و اگه سیوی از این لازی دارید برام بفرستید
با سلام
من تو مرحله دوم بازی Tomb Raider گیر کردم اگه امکانش هست راهنمایی بفرمایید
با تشکر
هر بازی که راهماشو تصویری می خواید در این سایت معروف:youtube و در اول سرچ نام بازی و در کنار اسم بازی این کلمه را بنویسد: Walkthrough part برای مثال:
کد:http://o-o.preferred.lax04s05.v12.lscache1.c.youtube.com/videoplayback?sparams=id%2Cexpire%2Cip%2Cipbits%2Citag%2Calgorithm%2Cburst%2Cfactor%2Coc%3AU0hQRlFMVF9FSkNOMF9JRlhF&algorithm=throttle-factor&itag=34&ip=0.0.0.0&burst=40&sver=3&signature=91648CE9711953DAE5D2B042507C63D8BCD08033.AE9DEA23CF5B29F2ECB558937D99271DBFBC0D99&expire=1311116400&key=yt1&ipbits=0&factor=1.25&id=6de02013326fb7db
آقای امیر 110 آیا راهنمای فارسی بازی curse : eye of isis جایی ثبط شده؟
کسی گارفیلد 2 رو داره
بازی فار کرای 2 رو هم میشه توضیح بدین؟
سلام در مورد harvest moon a wonderful life بحث نمی کنید
salam
lotfan dar mored snake eater 3 tozih bedahid.
لطفا از دفعه بعد فارسی تایپ کنید...نقل قول:
شما میتونید اطلاعات مورد نظرتون رو از ادرس زیر بدست بیارید.
و بالاخره عرضه شد !!!
بزرگترین مجموعه راهنمای فارسی بازی Harvest Moon : Back To Nature در 161 صفحه و فقط در یک فایل 4 مگابایتی !!!
محتویات :
♦ شامل تمامی نکات ریز و درشت درباره تخم ها و دانه ها
♦ تمامی نکات مهم و حرفه ای درباره حیوانات
♦ تمامی نکات درباره معدن ها و ماهیگیری ( و ماهی های پرینت شده ) ...
♦ تمامی نکات درباره ابزار های شما
♦ تمامی نکات راجع به دختر مورد علاقه شما و بچه شما
♦ تمامی نکات راجع به تک تک شخصیت های بازی و چیزهایی که دوست دارند و برنامه 24 ساعته آنها طی یک هفته !!!
♦ تمامی نکات و توضیح تمامی جشن ها و مراسم ها
♦ توضیح جای همه 10 تا توت فرنگی انرژی
♦ تعریف و تشریح دونه دونه مغازه ها و مکان ها
♦ تمامی نکات راجع به آشپزی + فرمول تمامی 64 نوع غذا !!!
♦ راز ها و شایعه هایی که باید درباره بازی بدانید !
♦ و غیره
باور کنید اگه دانلود نکنین به نظر من 100% از دستتون پریده !!! من که خودم حین ترجمه کردن چیزهایی فهمیدم که تا حالا اصلا نمی دونستم !!! پر از نکات ریز و جالبه . امیدوارم که خوشتون بیاد . برای راحتی کار شما هم توی 2 جا آپلود کردم :
لینک ها :
امیدوارم که خوشتون بیاد . موفق باشین . :11:
من یه قرنه دارم میگم مرحله 5 قلعه2 رئ بهم بگیت هیچکس جواب نمیده:grrr::evil2::devil::wac:یکی نیست جوابه منو بده اه.....اه....اه:4::2:خسته شدم:18:توروخداجواب بدین:44:
با سلام و خسته نباشید من راهنمای بازی RUNAWAY3 - A TWIST OF FATE رو میخواستم من در قسمت ششم اخر مرحله همون جای که مرد چاقه یویو بازی میکنه با تشکر...
با سلام و خسته نباشید
من راهنمای بازی RUNAWAY3 - A TWIST OF FATE رو میخواستم
من در قسمت ششم اخر مرحله همون جای که مرد چاقه یویو بازی میکنه گیر کردم ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر...
up
.
.
.
لطفا جواب بدید
اگه میشه قلعه2 هم بذار.:sq_25::sq_2::sq_8:
چی شد نمیخوای قلعه 2 رو بذاری ؟؟
تو این سایت هم شما رو راهنمایی میکنه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for games .com
دوستای گلم من راهنمای قدم به قدم این سه تا بازی رو می خواستم
secret files 3
Lost Horizon
نمی دونم فارسیش هست یا نه ؟؟؟؟
ولی برای انگلیسی اگر دارید سایتی به غیر از این معرفی کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]