خب ببینید شما سافاری رو ابتدا فول اسکرین کنید ! بعد زوم رو 100% بزارید ، مطمئن باشید همشو می بینید!نقل قول:
تازه گوگل کروم هم نسخه ی بتای خودشو واسه مک داده ! اونم بد نیست! اما به پای سافاری نمی رسه!
خب ببینید شما سافاری رو ابتدا فول اسکرین کنید ! بعد زوم رو 100% بزارید ، مطمئن باشید همشو می بینید!نقل قول:
تازه گوگل کروم هم نسخه ی بتای خودشو واسه مک داده ! اونم بد نیست! اما به پای سافاری نمی رسه!
اميد جان مك از لحاظ مالتي مديا چطوره ؟؟؟
اگر ميشه چند تا عكس از محيط مك بزار .مرسي دوست عزيز و فعال
آره منم دوست دارم بدونم چجوریه
ممنون میشیم
OK ، حتما اتفاقا تو فکر خودمم بود! تشکر از یادآوری !نقل قول:
تصاویر زیر رو از مک بوک پرو خودم گرفتم ، کانفیگ مک بوک پرو مورد تست رو در تصویر شماره ی (1) می بینیم!
(1) - تصویر شماره ی یک ، کانفیگ سیستم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(2) - محیط دسک تاپ مک!
(3) - iTunes نرم افزار موسیقی اپل!
(4) - قسمتی از نرم افزار های من!
(5) - اینم یه چیزی تو مایه های مدیا سنتر ویندوز ! برای پخش موسیقی ، فیلم ، عکس ، دی وی دی و...!
(6) - اونایی که میگفتن ویندوز ، ویندوز ؛ تحویل بگیرید! با استفاده از نرم افزار vMware Fusion 3.0.1 شما به راحتی می تونید ویندوز و مک رو ادقام کنید! یعنی مثلا با اینترنت اکسپلور تو مک وبگردی کنید! (جالبه نه!:46::46:)
(7) - نرم افزار تست ، محصول شرکت roxio برای رایت CD و DVD ، بصورت حرفه ای!
(8) - مایکرو سافت آفیس برای مک!
واقعا ممنون اميد جان . مي دونم سر گذاشتن اين عكسها يه خورده اذيت شدي .خيلي خيلي محبت داري نسبت به سوالات دوستان . نمي دونم چطور ازت تشكر كنم ؟
مثل هميشه كامل و مفيد . يه سوال ؟ اين ويندوزي كه نصب كردي داخل همون مك نصب كردي يا جدا نصب كردي كه در هنگام بوت ميشه سيستم عاملو انتخاب كرد ؟؟
زماني كه مي خري درايور براي ويندوز داره يا بايد دانلود كني ؟؟
راستي تو كارتونش چي داره ؟؟ منظورم اينه كه پكش چي داره ؟ ميريم خريد سرمون كلاه نذارن ؟؟؟
با تشكر فراوان .
ممنون از این تصویر های اپل که گذاشتین آقا امید ..
راستش دیگه نمیتونم صبر کنم و مجبور شدم یکی از لنزهام رو فروختم تا برم مک بخرم ! آقا امید ازتون چند تا سوال دارم برای خرید که میخواستم اگه ممکنه جواب بدین و راهنماییم بکنین :
- من کلن تونستم 1.500 پول جور کنم . با این پول چه سیستمی میتونم بخرم که هم رده سیستم خودم باشه ؟
مال خودم سونی با 4 گیگ رم و هارد 320 و سی پی یو 2.66 و گرافیک 128 بود !
حالا اینی که میخوام بگیرم نمیگم همه چیزش تاپ باشه ولی اقلن در حد این باشه از نظر قدرتی . میتونم چیزی بخرم ؟
2 - نمیدونم میتونم مک بوک پرو بخرم یا نه ؟ راستش از مک بوک برای پلاستیکی بودنش خوشم نیومد با این پول میشه مک بوک پرو خرید ؟
3- در مورد اسکرین و وزنش . به نظر شما مک بوک پرو 15 اینچ میتونم بخرم ؟ و اونوقت وزنش در چه حدی هست ؟
4- موقع خرید به چه نکاتی باید توجه کنم ؟ که یه وقت سرم کلاه نذارن ؟ من هیچ شناختی از مک ندارم میشه راهنماییم کنین در این زمینه ؟
5- چه سیستم عاملی باید روی اون نصب باشه ؟ یادمه یکبار در مورد اسنو گفتین و جاهای دیگه در مورد مک او اس 10 . فرق دارن با هم ؟ اگه مک باشه نمیشه اسنو ریخت ؟ قابل دانلود از اینرنت هست ؟ یا از فروشنده میشه گرفت ؟ خارج از کشور برم میتونم مجانی دریافتش کنم از نمایندگی مک در لندن ؟
برای ریختن ویندوز در کنارش , باید برنامه ای نصب کنم ؟ یا به محض اینکه آوردم خونه میتونم سی دی ویندوز رو بذارم و نصبش کنم ؟ پراتیشن خاصی نمیخواد ؟
آیا لازمه که از سیستم مک هم بک آپ گرفته بشه قبل از شروع ؟ یا سی دی برنامه ش همراهش هست ؟
دیگه نمیدونم چه چیزایی هست اگه بازم نکانی موقع خرید بود میشه راهنمایی بکنین ؟ من فردا یا پس فردا میرم برای خرید .. ممنو میشم ازتون
امید جان دمت گرم !
خیلی زحمت کشیدی . ممنون
کلی لذت بردم :31:
محسن جان فیلم باز کردن جعبه Macbook تو اینترنت هست اگه بگردی حتماً تو یو تیوب پیدا می کنی.
توی جعبه اش یک عدد آداپتور AC برای اتصال دستگاه به پریز برق + یکی دوتا دفترچه بود + البته یک عدد Macbook Pro هم توش هست :31:
اینا رو من تو فیلم دیدم.
خواهش می کنم دوست من ،نقل قول:
این ویندوز بصورت مجازی نصب شده! که همانطور که از تصویر پیداست یک ویندوز XP 32Bit هست! اما من یک سون 64bit هم توسط Boot Camp نصب کردم! که اون رو هم میشه با نرم افزار هایی مثل vMware Fusion و هم از طریق بوت انتخاب کرد!
برای بوت با ویندوز کافی است هنگام روشن شدن سیستم کلید option از روی کیبورد رو 3 ثانیه نگه دارید تا منوی بوت که مانند تصویر زیر هست ظاهر شود ، و خیلی راحت از مک به ویندوز و برعکس سوییچ کنید!
واگر نرم افزار هایی مثل vMware Fusion و Parallels Desktop' رو در مک نصب کنید می تونید با پار تیشن ویندوز تو مک بوت کنید ویا سیستم عامل هایی مثل لینوکس ، سولاریس ، فری بی اس دی رو بصورت مجازی نصب کنید!
در داخل کارتون ، مک بوک (یا مک بوک پرو) ، آداپتور ، سیم افزایش طول آداپتور ، یک دفتر چه ی راهنمای سیستم و یک دفتر چه ی راهنمای سیستم عامل مک ، و دو دی وی دی موجود می باشد ،
که دی وی دی شماره ی 1
و دی وی دی شماره ی 2
که دی وی دی شماره ی یک شامل سیستم عامل لئو پارد و یا اسنو لئو پارد + یک فولدر در داخل این دی وی دی با نام Boot Camp هست که یک فایل .exe داره ، این تمام درایور های ویندوزی شماست ، این رو که رو ویندوز نصب کنید ، تمام سخت افزار های شما توسط ویندوز شناسایی می شوند ، و حتی در ویندوز از طریق Apple Software Update می تونید درایور هاتو رو به روز کنید!
والبته یک موضوع رو فراموش نکنید ، که سیستم عامل مک احتیاجی به درایور نداره! یعنی شما یک دی وی دی Universal دارید ، که رو تمام سیستم های اپل مانند مک بوک ، مک بوک پرو ، مک مینی ، آی مک ، مک پرو می تونید نصبش کنید وتمام سخت افزار ها رو شناسایی کنید! (حتی درایور های Boot Camp در ویندوز!)
و دی وی دی شماره ی 2 که شمال نرم افزار iLife 09 هستش! که لایسنس اورجینال داره!
لینک های زیر تصاویر Unboxing سه مک بوک پرو به ترتیب 13" ، 15" و17" هستش ، از یک منبع کاملا مورد اطمینان!
مک بوک پرو 13" :
مک بوک پرو 15":کد:http://www.engadget.com/photos/13-inch-macbook-pro-unboxing-and-hands-on
مک بوک پرو 17":کد:http://www.engadget.com/photos/15-inch-macbook-pro-unboxing-and-hands-on
مقایسه ی 3 مدل 13" و 15" و 17"!کد:http://www.engadget.com/photos/macbook-pro-17-inch-unibody-unboxing-and-hands-on
__________________________________________کد:http://www.engadget.com/photos/macbook-pro-family-photos
با تشکر ،:8::5::10:
M24
بله ، تو یو تیو ب هست ، اما شاید به علت ... بعضی دوستان نتونند یو تیوب رو باز کنند! بنابراین به نظر من عکس های پست قبل رو شما هم ببینید!نقل قول:
خواهش میکنم ، نه این عکس ها مربوط به مک بوک پرو هستند ! :5:نقل قول:
نقل قول:
عليرضا جان ممنون . خلاصه با هزار كلك و دردسر تونستم يكي از اين فيلم هارو دانلود كنم البته نه از يوتوپ . نحوه بسته بندي و پك مك هاي توي ايران هم مثل تو همين فيلم هاست ؟؟ اگر اينجوري باشه محشره.
کسی نمیخواد جواب منو بده ؟:(
نقل قول:
دوست عزيز به نظر من بهترين مدل براي شما اين مدله
MB991LL/A 2.53CORE 2DUO 3MB 1066 4 GBDDR3 250SATA 13.3"GLOSSY(1280*800) MAC+WIN 256GF9400 2Kg WI-FI/I-LINK/USB/BT/WEB/LAN/SD/7H
براي اطمينان از خريد از نمايندگي معتبر بگيريد . در مورد بقيه سوالاتتون شرمنده اطلاعاتم كافي نيست مي ترسم باعث گمراهي تون بشه . شرمنده.
خیلی ممنونم از راهنمایی های خوبتون . من راستش زیاد وارد نیستم به من گفتن که ارزون ترین مک بوک پرو 1.900 هستش البته 15 اینچش ! نمیدونم بر چه اساس قیمت گذاری میکنن . شما جای ارزونتر هم سراغ دارین ؟ یا مدل خوبی که پیشنهاد بدین به من و مناسب من و بودجه م باشه ؟ بودجه من 1.600 بیشتر نیست ..
اتفاقن من خودم هم خیلی بیشتر دنبال مک 13 بودم و هستم ولی چون تا حالا با 13 کار نکردم , ترسیدم که یه وقت تصویرش خیلی کوچیک بشه و برای نوشتن و خوندن خبر و اینترنت گردی و مخصوصن کار با فتوشاپ دچار مشکل بشم . شکر خدا چشم و چالم هم که مادرزادی ضعیف بوده و دیگه میشه درو کردن جالیز ....... خوشبختانه هم قدم بلند نیست که 13 باعث گردن درد بشه . اتفاقن یکی از دلایل عوض کردن لپ تاپ فعلی من همین وزن اون هست که 2.800 گرم هست و برای حمل کردن خیلی اذیتم میکنه مخصوصن توی سفرهای خارج از کشور که باید اینو بذارم توی چمدونم و 3 کیلو به وزن بارم اضافه میکنه که از 20 کیلوی مجاز که کم میشه دیگه جایی برای وسایل شخصی نمیمونه ! بخوام بذارم توی کوله که توی همین سفر اخیر این کارو کردم و تا یکماه و نیم کتف و شونه هام درد میکرد , وزن لنزها و دوربین یه طرف , وزن لپتاپ و بطری آب هم یک طرف , دیگه یعنی من تا گیتم رو پیدا کنم تمام مفاصل بدن و کمرم لق شده بود و تا یکماه از درد خواب نداشتم ! برای همین هم هست که خیلی مشتاق خرید 13 هستم ولی تردیدم سر همون مسائلی بود که در بالا نوشتم که مبادا به مشکل بر خوردم از چاله سونی در بیام بیافتم تو چاه 13 اینچ مک بوک پرو !!!!!!
مشخصات سخت افزاری ای هم که به من دادن اینها بوده که من سر گرافیکش کمی مشکوک هستم چون هر چی میگردم مقدار رم گرافیکی رو پیدا نمیکنم :
سی پی یو 2.52
هارد 250
رم 4 گیگ
گرافیک nvidia 9400
اسکرین هم 13
همینو نقش میده 1770 و 15 همینو میده 1950 !
در صورتیکه مدل های دیگه رو وقتی مشخصات کارت گرافیک رو نوشته در کنارشون هم اضافه کرده که مثلن 256 مگ رم گرافیک یا 512 و ... ! میخوام ببینم اینو چطور میتونم بفهمم ؟ که از رم سیستم شیر میکنه یا خودش همین اندازه رم داره روی برد گرافیک ؟
یک مورد دیگه ای هم که منو مردد کرده در مورد 13 این هست که وقتی میخواستم سونی رو بخرم به من گفتن که حتا اگه مشخصات سخت افزاری سونی 13 از سونی 16 قویتر هم باشه بازم در کل سیستم ضعیف تری نسبت به 15 و 16 اینچ به حساب میاد . میخوام بدونم در مورد مک 13 و 15 هم همین مساله صادقه و 13 از نظر سخت افزاری با همتای خودش با همون مشخصات اما 15 اینچ برابره یا ضعیف تر ؟
من توی وورد اصلن با نمودار و جدول و ... کاری ندارم فقط و فقط تایپ کردن فارسی ! میخوام بدونم همین مورد رو میتونه درست پشتیبانی کنه ؟ من شنیدم سیستم مک اسنو لئوپارد با فارسی مثل باقلوا کار میکنه . یعنی بازم آفیسش هم مشکل داره ؟
حالا تنها چیزی که برام کمی شبهه ایجاد کرده , اسکرینش هست ! امن در روز حدود 8 ساعت پای کامپیوتر هستم ولی کار من کمی فرق میکنه . من از کسل برای طراحی نمودار و محاسبه استفاده نمیکنم و فقط برای وارد کردن لیست استفاده میکنم که اونم انگلیسی هست ولی در وورد از زبان فارسی برای نوشتن خبر و مطلب و ایمیل ازش استفاده میکنم و نیازی به نمودار و چیزهای برنامه وورد دیگه اصلن ندارم تنها و تنها نوشتن برام کافی هست و اینکه بتونه فایل های قبلی وورد منو که نوشتم باز بکنه ! از 9 سال پیش تا امروز !!!!!!! چون دارم کتاب مینویسم و مرتب باید به نوشته های قبلیم رجوع کنم و برای همین نیاز دائمی دارم !
در مورد ویرایش هم , من عکس هایی که از مجالس میگیرم رو باید ادیت کنم با فتوشاپ که در ماه یکی دو مورد بیشتر پیش نمیاد و فرمتشون هم raw هست و باقی عکس های شخصی خودم هست که ادیت میکنم و آپلود در روز 5 تا 10 تا رو شامل میشه ! بجز اون دیگه کار خاصی بحز اینترنت گردی و خبر خوندن و فیلم دیدن ندارم . کل کار من همینه !
حالا با همه اینها 13.3 مناسب من هست ؟
خانم شیوا یه نظر من همون ۱۳ رو بگیرید
در مورد گرافیک هم حافظش شیره ولی زیاد بد نیست و بیشتر برای کارای عادیه و توقع بازی کردن حرفه ای رو نباید داشته باشید ازش
از الماس هم قیمت بگیرید فکر کنم این مدل بود ۱۶۸۰ البته فکر کنم
در مورد زبان فارسی خود سیستم عامل استولپرد فارسی رو پشتیبانی میکنه یعنی برای ایمیل و وب و تایپ در textedit و... هیچ مشکلی نیست
ولی برنامه office مایکروسافت پشتیبانی از فارسی نداره!
در ورژنهای آینده احتمالا درست شه ولی فعلن همینه!
میتونید برای تایپ از برنامه های openoffie و امثالهم استفاده کنید
فوتوشاپ هم که نسخه مکش هست و خیلی هم بهتر از نسخه ویندوزشه
اگه چیزی جا موند بگید من توضیح بدم
ماشالا نوشتتون خیلی طولانی بود و من خیلی عجله ای خوندم :دی
مرسی از راهنماییتون . من اصلن بازی نمیکنم که برای بازی بخوام ولی گفتم شابد برای چیزای دیگه نیاز به گرافیک باشه . نیست ؟! بعد هم من اگه بشه نمیخوام اصلن گارانتی داشته باشه و همون گارانتی اینترنشنال برای من کافی هست . برای زبون فارسی نگران شدم :( یعنی هیچ جور امکانش نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟ بعد هم فتوشاپ مک رو ایران هم میفروشن ؟ سی اس 4 ؟
نقل قول:
مرسی از راهنماییتون . من اصلن بازی نمیکنم که برای بازی بخوام ولی گفتم شابد برای چیزای دیگه نیاز به گرافیک باشه . نیست ؟! بعد هم من اگه بشه نمیخوام اصلن گارانتی داشته باشه و همون گارانتی اینترنشنال برای من کافی هست . برای زبون فارسی نگران شدم :( یعنی هیچ جور امکانش نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟ بعد هم فتوشاپ مک رو ایران هم میفروشن ؟ سی اس 4 ؟
در لپ تاپهاي سوني 16 اينج ها از نظر گرافيك و مانيتور از 13.3 قوي تر هستند . ولي اپل رو نمي دونم . به نظر من 13 بهتره به چند دليل : 1- كوچكي و سبكي كه باعث حمل ونقل راحت تر ميشه 2- هرچي مانيتور بزرگتر باشه شارژ زودتر خالي ميشه .ظرافت 13 بيشترهنقل قول:
راستي اين pau چيه ؟ ( تو مشخصات مك بوك پروها خوندم )
دليل خاصي داره اپل از امكاناتي مانند فينگر پرينتر استفاده نمي كنه؟
مك بوك پرو ها تك رنگ هستند يا رنگ هاي ديگه هم دارند ؟
طبق نیازاتون به نظر من هیچ مشکلی با 9400 نخواهید داشتنقل قول:
از الماس اگه تهیه کنید بدون گارانتی هست (همون اینترنشنال) و درصورتی که بخواید با ۱۰۰تومن اضافه تر گارانتیش میکنن
زبون فارسی اگه برنامه office مایکروسافت رو بخوای کار کنی متاسفم!
ولی با openoffice هیچ مشکلی نیست
حتی با iWork اپل هم مشکل خاصی فکر نکنم باشه
فوتوشاپ هم هست (نسخه کپی و کرک شده) ولی قیمت بالایی میفروشن (۲۰-۳۰ تومن)
خودت دانلود میتونی بکنی (حجمش ۱گیگه)
بله تکرنگ هستند و همگی آلومینیومینقل قول:
مك بوك پرو ها تك رنگ هستند يا رنگ هاي ديگه هم دارند ؟
سلام به شما !نقل قول:
- بله تا اونجایی که تو سایت خود Apple نوشته بود، Macbook های 15 اینچیش از 1.900 شروع میشن.
- خیالت راحت ! این Macbook Pro ی 15 اینچی همش 2 و نیم کیلو وزن داره و نسبت به لپ تاپ های نظیرش فوق العاده اسلیم است (زخامط= یک اینچ !!) شما فقط ببین 15 به دردت می خوره یا 13 . من بودم 15 انتخاب می کردم :46:
- تنها فرق مک بوک های 13 و 15 در این چند مورده : اندازه ی صفحه ، پورت ورودی صدا که 13 نداره ، یکی دو مدل از 15 ها دارای دو چیپ گرافیکی 9600M و 9400M هستند که 9600 دارای حافظه ی اختصاصی است و اون یکی Share هست.
- شما اگه واقعا نیاز به تایپ فارسی تو وورد دارین نهایتاً می تونین یه ویندوز در کنار مک داشته باشید یا فوقش صبر کنید تا مشکل تایپ فارسی رو برامون حل کنن !
با تشکر از دوستان عزیز ، متاسفانه به دلیل امتحانات پایان ترم کمتر میام P30 :46: ، بنابراین از اساتید می خواهم که دوستان رو راهنمایی کنید!
مي خواستم ببينم اين مدل با مدل core 2 dou چه فرقي داره ؟ كدوم بهتره؟
مثلا مدل mb991 همه جا زده core 2 dou ولي تو اين سايت زده Intel® Centrino2
اين مدل لپ تاپ از چه نوع پردازندهاي استفاده مي كنه؟
سلام محسن جاننقل قول:
اتفاقاً منم اینا رو دیدم شک کردم ولی اصل همون مشخصاتیه که خود سایت اپل زده یعنی Intel Core 2 duo .
فکر نکنم اپل دو جور CPU برای Macbook هاش بزنه.
یه جا تو همین P30 خوندم نوشته بود Core 2 duo ها از Centrino2 ها خیلی بهتره . یکی از دلایلش توان محاسباتی بالاتر Core 2 duo هاس .
Centrino2 ها زمانی از دومین Core شون استفاده می کنن که Core اول، کاملاً مشغول باشه (100% زیر بار محاسباتی باشه) این یعنی Core دومی بعضی اوقات داره استراحت می کنه و در نتیجه مصرف CPU کمتر میشه ولی چون Core 2 duo ها در هر لحظه از هر دو Core استفاده می کنن ، یعنی عملیات و محاسبات موازی انجام میدن خوب سرعت خیلی میره بالا .
:20:
با سلامنقل قول:
دوست عزیز Centrino2 یا Centrino نام پردازنده نیست
در واقع وجود سه قطعه در نوت بوک امکان درج آرم تجاری سنترینو رو به شرکت سازنده میده
یک پردازنده موبایل شرکت اینتل- دوم چیپست و سوم کارت شبکه
حالا لپ تاپی که از سی پی یوی Core2Duo استفاده می کنه معمولا دارای فناوری یا همان لوگوی تجاری centrino2 میشه قبلش هم سی پی یو های corduo بودن و لوگوی centrino باز خود همین سنترینو درای سکو (platform) هایی است که با جدید شدن مثلا پردازنده اسامیشون تغییر می کنه
مثلا پلتفورم سانتاروزا و ...
پس کلا استفاده از کلمه سنترینو 2 به عنوان نام پردازنده اشتباه است
پردازنده فعلی اکثر لپ تاپ ها cor2duo است و مشخصات دقیق تر راجع به اون پردازنده رو شماره ای که در ادامش می آ د به ما میده مثلا CORE2DUO T9400
- 45 نانومتری - 6 مگ کش-2.53 گیگا هرتز و ...
با تشکر
راستي اين pau چيه ؟ ( تو مشخصات مك بوك پروها خوندم )
مک بوک پرو همه یونی بادی المینیومی هستند و تک رنگنقل قول:
نحوه بسته بندی دقیقا همونی که دیدی همه اون چیزایی هم که تو بسته های خارج هست تو ایران هم هست اگه نبود باید شک کنینقل قول:
لطفا لینک جایی که این رو خوندی بفرست من تا حالا ندیدمش.نقل قول:
دوستان اين دو سوال من يادتون رفت ؟
اين pau چيه ؟ ( تو مشخصات مك بوك پروها خوندم )
لینک جایی که این pau رو خوندی بفرست چون من تا حلا ندیدمش!نقل قول:
در مورد فینگر پرینت خوب به سیاست های خود شرکت بر می گرده و احتمالا فکر می کنند ضرورتی نداشتهنقل قول:
البته الان نرم افزار هایی وجود داره ( برا ویندوز نر م افزار veriface شرکت لنوو رو دیدم برا مک هم احتمال قوی باشه) که با نصبش و با کمک وب کم لپ تاپ قابلیت تشخیص چهره کاربر رو بدون هیچ هزینه ای به لپ تاپ اضافه می کنه
در مورد pau میشه یه منبع بدی که کجا همچین چیزی دیدی؟ مشخصات مک بوک پرویی که خود اپل می ذاره که من ندیدم یه لینک اگه داری بده
نقل قول:
pau مخفف همین روکش آومینییومی
Precision aluminum unibody:10:
سلام
من بالاخره با استفاده از راهنمایی دوستان MB 990 خریدم
حالا میشه مرجع کاملی معرفی کنید برای آموزش نصب ویندوز 7 و چگونگی استفاده همزمان از مک و ویندوز و کلا مواردی که مورد نیاز خواهد بود!
مجموعه نرم افزاری مثل لرد یا کینگ آیا برای اپل وجود داره؟
د ضمن من مشکل شبکه کردن دارم با این سیستم
isp, ethernet va network وصل میشه اما اینترنت و سرور failed میشه
مباركت باشه .نقل قول:
چند گرفتي با كدوم گارانتي ؟
از لحاظ ظاهر چطوره ؟ رنگش خوبه ؟
طاهرش که عالیه حرف نداره.
واقعا دیزاینش فوق العادست. رنگش هم که نقره مات هستش.
1450 با گارانتی راینا
فقط اگه این مشکل شبکه اش حال بشه....
الان با ویندوزش وصلم. خیلی دلم میخواد زودتر با مک وصل بشم!
سیستم عامل هم خیلی متنوع و جذابه!
فقط رفتم واسه خرید نرم افزار ... در بهترین حالت نرم افزارهای مورد نیازم 40 تومان در میاد...
پوله خون میگیرن !نقل قول:
بهترین کار دانلوده....اگه دسترسی دارید...
لینک که فراووونه...
همه مدل ويندوز رو ساپورت ميكنه؟؟نقل قول:
كيفيت تصويرش چطوره؟؟
مبارکت باشه ایشاالله CPUش همیشه برات کار کنه :31:نقل قول:
رفیق، من تو سایت Apple خوندم برای شبکه کردن هیچ مشکلی نخواهیم داشت، حتی با سیستمی که ویندوز روش نصبه.
آخ ! البته قکر کنم این قابلیت سیستم عامل Snow Leopard هست. مطمئن نیستم.