دوستمون که راهنمایی کردن:46:نقل قول:
اگه اتصال سیمهای rx و tx رو به مدار تست کردی و سالم بوده حتما جابجا وصلشون میکنی به هارد:13:
هاردت چیه؟
Printable View
دوستمون که راهنمایی کردن:46:نقل قول:
اگه اتصال سیمهای rx و tx رو به مدار تست کردی و سالم بوده حتما جابجا وصلشون میکنی به هارد:13:
هاردت چیه؟
حامد جان اونا را چک کردم حتی اهم متر هم گذاشتم همه چیز درسته
Maxtor 500GB
STM3500320AS
MX15
همه را چک کردم وقتی به هارد وصل میشه مثل مواقعی که دو سر Rx,Tx را بهم وصل می کنیم هر چی تو هایپر مینویسی مینویسی
Maxtor 500 GB
MST 3500320AS
MX15
همه را چک کردم مشکلی نیست حتی اهم متز هم گزاشتم ولی تا وصل میشه به هارد مانند وقتی که Tx,Rx را بهم وصل میکنیم در هایپر هر چی تایپ میکنیم فقط نمایش میده
از حظار محترم کسی به داد ما میرسه
دوستان اون برنامه ای که باهاش میشه چک کرد که هارد جزو اون هارد های مشکل دار هست یا نه رو کسی نداره؟
یادمه یه برنامه خود شرکت سیگیت معرفی کرده بود که مشخص میکرد هارد جزو هارد های مشکل دار هست یا نه
بطور آنلاین از سایت Seagate می تونید استفاده کنید:نقل قول:
برای پیدا کردن Serial Number هم می تونید از روی هارد بخونید یا از این نرم افزار استفاده کنید:کد:https://apps1.seagate.com/rms_af_srl_chk
کد:http://support.seagate.com/kbimg/utils/drivedetect.exe
نقل قول:نقل قول::31:دوست عزیز من حامد نیستم سو تفاوت:31: شدهنقل قول:
اگه میگی سیماتو قبل اتصال چک کردی و تو هایپرم تست کردی مشکل احتمالا از دو چیزه:
1. یا سر سیمات که به جامپر وصل میکنی خوب عایق نیست
2.یا جاشونو بر عکس میزنی
در کل یادت باشه بعد هر عمل اشتباه باید کل اتصالات رو قطع کنی و مجددا وصل کنی
سلام.
هارد maxtor diamond 22 دارم.
بعضی وقتها دتکت هم میشه. صفحه loading ویندوز رو هم میاره. اما بعد از اون که باید صفحه دسکتاپ رو نشون بده. صفحه سیاه میشه و همونجا ساعتها میمونه.
تو سایت segate چک کردم. گفت نیازی به آپدیت نداری.
فریمور مرتیط با سریال هاردم رو از سایت segate به صورت iso دانلود کردم. رابط usb to TTL رو هنوز نخریدم.
هارد نه فرمت میشه. نه پارتیشن بندی میشه. من چکار کنم؟
سوال: آیا هارد من هم باید فریمورش آپدیت بشه در حالی که خود سایت segate اونو ایراد دار تشخیص نداده؟
آیا مشکل هاردی که رندوم وار دتکت میشه تا لود ویندوز بالا میاد بعد گیر میکنه با آپدیت حل میشه؟ یا مشکل سخت افزاریه؟
ممنونم از اینهمه وقتی که دوستان بابت کمک به خلق میزارن.
اگر مشکلم حل شد. تمام دوستانی که زنجان و حومه هستند اگر به همین درد مبتلا شدند. هاردشونو بیارن براشون رایگان درستش کنم. اگر مشکلم حل شد تو همین تاپیک شماره موبایلمو میزارم.
سلامنقل قول:
شما که فریمور رو دانلود کردید روی یک cd رایتش کنید و از روی راهنما فریمور رو ارتقا بدید.
ضمناً آپدیت فریمور نیازی به رابط usb to ttl ندارد.
فکر میکنم مشکل شما هم مربوط به فریمور باشد با اینکه هاردتان جزو هارد های معیوب نیست ولی به سیگیت نمیشه اعتماد کرد چون مثل اینکه یکی از دوستان که هارد diamond max 23 داشت همین مشکلات برایش پیش آمده بود.با اینکه سری diamond max 23 جدیدترین سری هاردهای مکستور هست و قاعدتاً نباید مشکلی داشته باشند.
سلام
دوستان من يه هارد 500Gb مكستور دارم...از ديروز ديگه بالا نمياد....وقتي سيستم داره قطعات رو ميشناسه روي هارد كه ميرسه دتكتينگ ميكنه و بوت نميشه.....!
maxtor
STM3500320AS
diamondMax 22
MX 15
وري چند تا pc ديگه هم چكش كردم اما بالا نمياد...!
چه كارش كنم؟(سه سال گارانتي داره كه ماله شركتي به نام ويستا هست)
اما خوب گارانتي در ايران به درد خودشون ميخوره الكيه...!
مسلماً شما هم مشکلت همینه که تو این تاپیک بحث شده پس دست به کار شو:13:نقل قول:
سلام به دوستان خلاصه ما هم راه افتادیم.به این دستورات دقت کنید Fixing BSY or CC errors aka BUSY (I recommend some practice before trying this):
Note: All commands are case sensitive !
First, make sure you have your hard drive accessible; on a table with open access to the drive is best.
Second, you need to remove the PCB (Printed Circuit Board) from HDA case using a Mini Torx 6 screw driver.
Third, connect RX & TX cables from your RS-232 adapter, verify that all is correct, and then connect the power supply to Hard drive circuit board.
Explanation: The problem with the drive is that the drive is stuck/halt in a BUSY state. This basically locks up the SATA port, causing the BIOS problem (cannot detect the drive at POST). In the terminal, you will see this sort of error (LED: 000000CC FAddr: 0024A051). Once you see this in the terminal, the terminal session to the drive is completely blocked and will not accept any more commands. In order to circumvent this, we'll need to disconnect the PCB (circuit board) from the hard drive case so that the LED: 000000CC FAddr: 0024A051 command cannot be sent from the firmware of the terminal session.
After you have connected the power to the circuit board, press CTRL+Z in your HyperTerminal session. You should now see a prompt like this:
CODE
F3 T>
If you do not see this prompt, check your RS-232 connections to the drive. (you may have the TX and RX flipped).
Now we'll need to access the Level 2, type:
CODE
F3 T>/2 (enter)
F3 2>
And type (to spind down the motor):
CODE
F3 2>Z (enter)
Spin Down Complete
Elapsed Time 0.147 msecs (the time will vary here)
F3 2>
Now the tricky part. Pratice a lot without any power before even trying this. You need to make sure that the screws don't touch the PCB board where they aren't suppose to or you will fry your PCB board. If you have been practicing and the power is not connected, start at STEP ONE.
With the POWER CONNECTED to the PCB board, as well as your TX/RX terminal wires, mount the board back on the HDA case. You must have the power connected when you do this.
Now type (to start the motor):
CODE
F3 2>U (enter)
You should get something like this:
Spin Up Complete
Elapsed Time 7.093 secs
F3 2>
Then go to Level 1 (by typing /1):
CODE
F3 2>/1 (enter)
Now lets do a S.M.A.R.T. erase (create S.M.A.R.T. sector):
CODE
F3 1>N1 (enter)
-------------------------------------------------------------------------------------
G-List step is optional:
Skip G-List step first, if after proceeding the whole BSY fix and the drive still remains under BSY error, then you'll need to repeat BSY process with G-List command below.
G-List Erase (Fix Defect List):
CODE
F3 1>/T (enter)
F3 T>i4,1,22 (enter)
For reference:
Level T 'i': Rev 0001.0000, Overlay, InitDefectList, i[DefectListSelect],[SaveListOpt],[ValidKey]
-------------------------------------------------------------------------------------
Power OFF/ON the drive (very important!)
Wait 10 seconds and now Power ON your drive.
Press CTRL+Z on terminal and type:
Partition regeneration:
CODE
F3 T>m0,2,2,,,,,22 (enter)
For reference:
Level T 'm': Rev 0001.0000, Flash, FormatPartition, m[Partition],[FormatOpts],[DefectListOpts],[MaxWrRetryCnt],[MaxRdRetryCnt],[MaxEccTLevel],[MaxCertif
yTrkRewrites],[ValidKey]
You should get something like (in around 15~30 seconds):
CODE
Max Wr Retries = 00, Max Rd Retries = 00, Max ECC T-Level = 14, Max Certify Rewrite Retries = 00C8
User Partition Format 10% complete, Zone 00, Pass 00, LBA 00004339, ErrCode 00000080, Elapsed Time 0 mins 05 secs
User Partition Format Successful - Elapsed Time 0 mins 05 secs
If you didn't get the msg above, then you skipped something important, and turning off your drive now will render an unreadable drive, so be careful.
مدار من با برد برد ساخته شده حتی 1000 تومن خرج نکردم مشکل داشتین زنگ بزنین
09358137458 (علی هدایتی _آمل)
سلام دوستان لطفا كمك
من بلاخره مدارو گرفتم تست كردم كاملا درست بود
وقتي آماده شدم براي كار دفعه اول تا دستور z رفتم ولي از دستورu ديگه هيچ دگمه اي كار نكرد بعد از اون هر بار ميام دو باره انجام بدم با دستور 2 ارور مي ده همون ارور led...... چه بايد بكنم؟
احتمالا سیمات که به جامپر وصل میکنی خوب عایق نیست و در اثر تکون خوردن اتصال میشه یا اینکه فقط تکون میخوره و از جامپر قطع میشهنقل قول:
دوستان من با hyper..... مشكل پيدا كردم..........
اول ميخوام بدونم كه local echo از كجا غير فعال ميشه؟
وقتي داري تايپ ميكني در هايپر ترمينال خود كاركتر ها مياد؟اخه واسه من يه شكلكهايي نمايان ميشه....!
وقتي ctrl+z رو ميزنم هم عكس يه فلش مياد....!
در اموزش يه چي ديگه نوشته....!
نمیخاد دنبال local echo بگردیوشما پورت رو درست انتخاب کردی؟تنظیمات رو صحیحی انجام دادی؟
اره هرچی تایپ کنی نشون میده اول مدار رو تست کن RX, TX رو به هم وصل کن ببین مدار جواب میده بهد برو سر وقت هاردت
یادم رفت که بگم حتما بعد دستور
N1
حتما این دستور رو هم بدین
F3 1>/T (enter)
F3 T>i4,1,22 (enter)
علي جان
موقع تست مدار وقتي rx و tx رو بهم وصل ميكنم...خود كاراكتر ها رو نشون نميده يه سري شكل نشون ميده....
در مورد تنظيمات مطمئنم درست انجامشون دادم فقط مشكلم سر اين بود كه خود كاراكترها رو نشون نميده بهم يه سري شكل نشون ميده....!
اقا امروز مشكلم با اين كه كاراكتر ها رو نشون نميداد حل شد....اما دستور ctrl+z رو ميزنم هيچ عكس العملي انجام نميده....
در مورد اتصالات مطمئنم كه همشون رو درست وصل ميكنم....!
شما اصلا مدار رو بذار کنار,اول ببین هایپر ترمینل درست کار میکنه,کابل rs232 رو به پورت com سیستمت وصل کن از سر کابله Rx , Tx رو به هم وصل کن ببین باز همین مشکل شکلک وجود داره یا نه اگه جواب گرفتی انوقت برو سر مدار
اگه CTRL+Z جواب نمیده ظاهرا موتورت با مدار هنوز در ارتباط هست
علي جان جواب ميداد كه رفتم سر مدار
الان كه داشتم دستور ها رو وارد ميكردم...به اين مشكل خوردم:
دستور u رو كه ميدم اين ارور ميده:
Error 1009 DETSEC 00006008
Spin Error
Elapsed Time 8.617 secs
R/W Status 2 R/W Error 84150180
در ضمن موتور روشن نميشه...!
اساتيد محترم
بري كه روي هارد هستش خيلي داغ ميكنه وقتي به برقه...در حقيقت وقتي بازش كردم يه ic مربع شكل هستش كه داغ ميشه...!
Rx , Tx رو به هارد ميدي سيم زمين يادت نره اگه وصل نباشه اون دو خط ديتا رو هم اثر ميزارن!!!به پلاريته خازن ها دقت کن از الکتروليت معمولي استفاده کن,
حتما حتما به بزرگ و کوچیکی کد های که میدی دقت کن
این کار خیلی شاخی نسیت ولی فقط استرس هارد رو اعصاب آدم راه میره جواب میگیری مثل هلو
لینک عکس مدار
کد:http://www.8051projects.net/e107_files/public/1208135039_5483_FT8010_circuit_232.jpg
خازن ها در نقشه بالا الكتروليتيه؟يا عدسي؟
من قبلا خوندم كه عدسيه.....!در مورد كوچيك و بزرگي حروف مطمئنم...!
با سلام
دليل اين مشکل چيه؟
F3 2>Z
Spin Down Complete
Elapsed Time 0.146 msecs
F3 2>U
Spin Error
Elapsed Time 19.887 secs
F3 2>
شما هم مشكل من رو داري.....!
بچه ها ميكن عيب از مدارمه.....خازن هايي كه به كار بردم عدسي بوده...!
I would bet that either the spindle is damaged (very normal on those drives) or the chip that controlls the spindle on the PCB is damaged ....
Assuming it's not spinning at all.
کد:http://forum.hddguru.com/1tb-seagate-hdd-does-not-spin-firmware-sd81-t12290.html
فكر كنم بايد موقع تايپ دستور به حروف كوچك و بزرگ دقت كنينقل قول:
اگه از حروف كوچك استفاده كني اين خطا رو ميدهنقل قول:
پس مشكلت چيهنقل قول:
دوست عزيز قبل از تايپ U بايد اتصال رو بر قرار كني و كارت وزيت رو در بياري و براي اطمينان بيشتر پيچ نزديك اتصال رو محكم كنينقل قول:
حروف رو بزرگ تايپ ميكنم مطمئنم...!نقل قول:
فكر كنم بايد موقع تايپ دستور به حروف كوچك و بزرگ دقت كني
همه چي رو بادقت کنترل ميکنمنقل قول:
هارد خودم رو درست کردم
اين هارد دوستمه اين ارور رو ميده
anti_girl به کجا رسیدی؟من تو فروم های خارجی داشتم چرخ میزدم ارور هارد شما رو دیدم اینطور که اونا میگن ارور از برد و کنترلر هستش
اينم ارور من....!ژنقل قول:
F3 T>/2
F3 2>Z
Spin Down Complete
Elapsed Time 0.146 msecs
F3 2>U
Spin Error
Elapsed Time 8.617 secs
F3 2>
خوب بايد چه كار كنم؟ارور از برد كنترله بايد چه كارش كرد؟
سلام....!دوستان فكر كنم برد روي هاردم سوخته هاردم هيچ عكس العملي نشون نميده....!
كلافم كرده...كسي ميدونه اون برد در بازار هست؟يا نه؟اگه هست چنده؟
هوراهورا............
بلاخره هارد من هم درست شد دست همگي درد نكنه دوباره زنده شدم.از همه ممنون
با سلام به تمامی دوستان
لطفاً من هم راهنمایی کنید
چند روز پیش دوستم آمد پیش من با یه قیافه کاملاً ناراحت
و داستان رو برام تعریف کرد اینهم داستانش
با سیستم داشتم کارمی کردم بعد از چند ساعت شات دان کردم و وقتی دوباره روشن کردم
یه صحفه سیاه میاد که خلاصه وضیعت سیستم رو نوشته ولی تو ویندوز نمیره
صدای هارد هم اینطوری که یکم دور میگیره بعد دوباره چرخشش تموم میشه این عمل رو همش تکرار میکنه
انگار که دنبال چیزی میگرده ولی پیداش نمیکنه
اینهم مشخصات هارد دوستم
maxtor
STM3320614AS
320GB
diamondmax 22
s/n 9szortkx
firmware:mx15
کلی اطلاعاتش رفته چند روزه که خواب نداره
قبل از سوالات اینم بگم که تمام پی دی اف و تمام سوال وجوابها را به طور کامل خوندم
و تعمیر کار خوبی هستم
چند سوال دارم
1-بچه های که هارداشون رو احیا کردن همین صدا از هاردشون می آمد یعنی اینطوری سیستم تو ویندوز نمیره و هارد میچرخه و 1 یا دو ثانیه چرخش اون تموم میشه و این کار رو دوباره تکرار میکنه ولی ویندوز نمی یاد
2- اگر روش احیا رو باید انجام بدم چگونه آر ایکس و تی ایکس این هارد را بدرستی تشخیص بدم منظورم اینه که بطور مثال بگویید
در هارد مکستور در این مدل کدام آرایکس است و کدام تی ایکس
3- بعد از احیا هارد من میتونم تمام اطلاعات رو کپی کنم تو یه هارد دیگه و بعد اقدام به آپدیت فریمور کنم
4-کدام از این تبدیلها بهتر کار میکنند
5- پی دی اف رو که خوندم یه سوال برام پیش اومد که گفته بود در این مرحله سکتور اسمارت ساخته میشود
و نوشته بود که در این مرحله کابل برق ساتا رو در بیاورید خواستم بگم که بطور دقیق از کجا باید فهمید که اسمارت رو ساخته و موقع کشیدن برق ساتا
6- آیا فریمور در این برد سبز جای دارد یعنی اینکه اگر من همون برد خودش رو گیر بیارم و روش بذارم مشکلات حل میشه و اطلاعات و پارتیشن بندی هارد دوستم با تعویض همان برد خودش سر جای خود می ماند یا نه
خلاصه هر کاری که باشه انجام میدم تا این دوستم رو از ناراحتی در بیاورم البته با کمک شما دوستان
لطفاً من هم کمک کنید و سوالاتم رو جواب بدید
از تمامی دوستان تشکر میکنم