من هم یک سوال داشتم.نقل قول:
سنسور حرارتی هم داره؟:31:
Printable View
من هم یک سوال داشتم.نقل قول:
سنسور حرارتی هم داره؟:31:
با پست پایینی تکراری شد گفتم تغییرش بدم تنوع تاپیک بره بالا.
نه.روش نوشته جیز.
سنسوری دیگه ای اگر سراغ داری بگو تا خبر بدیم بزارن روش.
می گم تاریخ شروع فروش معلوم نیست ؟؟؟
تاریخی که خود سونی اریکسون اعلام کرده 28 سپتامبر هست. حالا زودتر بیاد یا دیرتر هنوز چیزی معلوم نیستنقل قول:
حالا چند در میاد؟
هنوز چیزی معلوم نیستنقل قول:
به نظر می رسه ضخامت گوشی با احتساب درپوش دوربین خیلی بیشتر از 13.4 میلی متر باشه
به نظرم حوالی 900 تا 1.100 آب میخورهنقل قول:
دقیقا نمیدوم ولی فکر کنم صحبت از 550 یورو بود ...نقل قول:
به به میبینم که طرفدارای اریکسون عروسی گرفتن :دی
من که ایفون دارم ولی خداییش با دیدن شکل و شمایل کلاسیک این گوشی ! به شرکت اپل هرچی بخوای فحش دادم !:دی
اخه من نمیدونم چرا ما از همه چی محرومیم ! لبته اون ور ابی ها دارن با ایفون حال میکنن. ولی این ور اب شما به زور با دایل اپ
وصل میشی ! بعد وایرلس می خوای چه کنی ! (حالا بیخیال :دی )
میخوام یه گوشی دیگه کنار ایفون داشته باشم ! اولش روی w995 بودم الانم که اینو دیدم ! نمیدونم صبر کنم تا این بیاد !؟ یا همون
w995 بگیرم ؟ شما چی میگی ؟ البته من عجله دارما !!!
با تشکر ، خـــــــــــــــشایــــار :دی
خشی جون نگاه کن اگه شما ایفون دارید اگه بخواین در کنارش ستیو هم داشته باشید دوتا گوشی قوی میشه در کنار هم ..
W995 که مسلما از ستیو پایین تر هست ولی خوب توی یه سبک دیگه هست کلا ...
اگه عجله داری W995 واقعا عالی هست خود من هم میخوام W995 میخوام بگیرم ...
این موبایل عالیه ! یعنی باور نکردنی ! ولی خوب من خیلی عجله دارم همین امروز یا فردا باید یه گوشی دیگه دستم باشه (یه چیزینقل قول:
خشی جون نگاه کن اگه شما ایفون دارید اگه بخواین در کنارش ستیو هم داشته باشید دوتا گوشی قوی میشه در کنار هم ..
W995 که مسلما از ستیو پایین تر هست ولی خوب توی یه سبک دیگه هست کلا ...
اگه عجله داری W995 واقعا عالی هست خود من هم میخوام W995 میخوام بگیرم ..
میخوام دیر نداره همه چی رو سریع میخوام :دی ) ایشالا تاریخ انتشارش برای ایران زمستون هست ! (فک کنم) شاید تا اون موقع 3
گوشیه شدیم :دی
ممنون همون w995 مسلما (مثلما ؟؟ مصلما؟؟؟) بهترین گزینه واسه این روزهاست ! پس میگیرمش (شاید واسه زمستون این
گوشی رو هم گرفتم ! خدا میدونه !؟)
ممنون از راهنماییت آری (آرین :دی) جون !
با تشکر ، خـــــــــــــــشایــــار
ستیو عالی هست ولی تا وقتی ایفون هست ....:دی
راستی چقدر میخوای هزینه بکنی شما ؟ ...
این سایت گفته ستیو 31 آگوست (آخر همین ماه میلادی) تو انگلیس ریلیز میشه!
کد:http://blog.phoneslimited.co.uk/2009/08/04/sony-ericsson-satio-aka-sony-idou-confirmed-release-date/
فرقی نداره هر چقدر !نقل قول:
ستیو عالی هست ولی تا وقتی ایفون هست .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی چقدر میخوای هزینه بکنی شما ؟ ...
معتبره ؟!نقل قول:
این سایت گفته ستیو 31 آگوست (آخر همین ماه میلادی) تو انگلیس ریلیز میشه!
در مورده ریلیز چیزی نمیدونم والا ...
به هر حال شما اگه عجله داری میتونی w995 بگیری خوبه ..(من که میخوام 8800 carbon arte بگیرم که البته سبک خاص خودش رو داره برای افراد خاص :دی)
سلام خدمت بچه ها
ماه می بود که اولین اعلان رسمی گوشی 12.1 مگاپیکسلی کمپانی سونی اریکسون با نام Satio در سراسروب طنین انداز شد. اکنون با گذشت چند ماه این گوشی سرانجام وارد هفتخوان آزمایشهای FCC شده است.:40::40::40:
:40::40::40:
:40::40::40:
کد:http://www.gsm.ir/news_details.php?id=5783
الان که این پست را میزنم ساتیو روی میزم هستش. 3 روز برای ریویو از خود سونی اریکسون گرفتمش. هرکی هر سئوالی داره بپرسه، در حد امکان جواب میدم
سلام داداش! مبارک باشه!نقل قول:
الان که این پست را میزنم ساتیو روی میزم هستش. 3 روز برای ریویو از خود سونی اریکسون گرفتمش. هرکی هر سئوالی داره بپرسه، در حد امکان جواب میدم
1- سوال همه میتونه باشه! یه عکس بگیر آپلود کن اینجا تا کیفیتش مشخص بشه - عکس رو ادیت نکن همونی که هست رو آپلود کن - اگه یه دو عکس هم تو تاریکی با فلش هم باشه که دیگه شرمنده میکنی!
2- سرعت گوشی در چه سطحه
3- چند برات در اومد؟
4- نسخه پروتوتاپه مال شما؟
5- گوشی ساخت چه کشوری هست؟
6- محتویات داخل جعبه هم اگه میتونی یه عکس بگیر بذار
7-اینو من متوجه نشدم یعنی چی؟ (منظورتون اینه که برای این که ریویو بنویسید از سونی اریکسون 3 روز قرض گرفتید؟ !!!! :O ـ وگوشی مال خودتون نیست؟)نقل قول:
3 روز برای ریویو از خود سونی اریکسون گرفتمش
8- باطریش چطوره؟ چقدر میره؟
9- کیفیت ساخت گوشی چطوره؟
10- زحمتی یه 20 ثانینه فیلم هم بگیر آپلود کن ! البته اگه حوصله داری و اینترنت پر سرعته .
11- تاچ گوشی چطوره راحته؟
خودت هم هر چیزی که به ذهنت میرسه بگو!
فعلا همینا را داشته باش تا بعدش!
خیلی خیلی ممنون !
همانطوری که گفتم این گوشی برای خود من نیست و از سونی اریکسون قرض گرفتم تا برای یک نشریه موبایل تست کنم. از جعبه هم خبری نیست!
اینهم یه عکس از خود گوشی که اول تو سایت موبایلستان گذاشته بودم. آخه اونجا باور نکردند گوشی ای که هنوز وارد بازار جهانی شده را من دارم!( گوشیهای aino و yari هم الان دستمه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-درپوش دوربین محکم و استوار هست یا لق میزنه؟
2-در باتری چطور ؟
3-دکمه های کناری گوشی چطور؟
4-این گوشی چه زمانی در ایران عرضه میشه؟
ممنون از شما دوست عزیز
ببخشید! میتونم بپرسم شما کی هستید؟ :دی یعنی چی شد که گوشی را دادن به شما؟ برای چه مجله ای؟نقل قول:
از سونی اریکسون قرض گرفتم تا برای یک نشریه موبایل تست کنم.
ما بقی سوال هام که می تونید جواب بدید را لطفا جواب بدید
آقا خودت هر چی میخوای تو ریویو بنویسی بنویس اینجا.
به تو هیچ ربطی نداره که کیه؟ ok؟نقل قول:
ببخشید! میتونم بپرسم شما کی هستید؟
----------------------------------
آقا دمت گرم یه چندتا عکس هم از aino بزار تا حال کنم. مرسی
اگه یکی یکی بپرسید هم را جواب میدک
من دبیر سرویس موبایل یک هفته نامه it هستم و چون نمیخوام تبلیغی بشه اسمش را نمیگم
درپوش دوربین هم کاملا محکم و مناسب هستش.
درب باطری هم کشویی باز میشه و زیر دوربین قرار داره
این گوشی هم فکر کنم تا دو ماه دیگه سر و کله اش تو ایران پیدا بشه
اینهم یک عکس دیگه
عجب تیریپی دارن این تاچ اسکرین های se
آقا دمت گم خودت هر چی که به نظرت میرسه راجع به آیدو و آینو بگو
عکس از آینو فراموش نشه. مرسی. من با آینو خیلی حال میکنم. این جا آینوئی:دی (همینی که میزارنش توش) خیلی ابهت میده به گوشی. دمت جیز
با اینکه اینجا تاپیک ساتیو هست اما بخاطر شما دوتا عکس از aino گرفتمنقل قول:
apoosh عزیز دستت درد نکنه
این چند تا سوال اگه جواب بدی ممنونت میشم
سرعت و تاچ اسکرین آیدو چطوره همین طور باطریش( خیلی مهم)؟؟؟؟
تو آینو تو کل محیط گوشی میشه از تاچ گوشی استفاده کرد یا نه ؟؟؟؟
نه بابا اسمشو بگو(جدي ميگم ببينيم كدوم مجله اس )نقل قول:
شما ايران كه نيستي الان هستي ؟
چطور سوني اريكسون قرض ميده گوشي هاشو ؟
کیفیت تاچش باتوجه به اینکه مقاومتی هستش درحد 5800نقل قول:
باطریش را هم چون چندساعته کخ گوشی را گرفتم هنوز نمیتونم اظهارنظر دقیقی بکنم. فقط هم بگم اسم این گوشی ساتیو هست و نه آیدو
در آینو هم تنها در محیطهای خاص که بیشتر مربوط به مولتی مدیا است و اسلاید گوشی بسته باشه میشه از تاچ استفاده کردو تاچش هم خازنی و بسیار حساسه
من الان ایرانم و گوشیها را از رییس بازاریابی سونی اریکسون تو ایران گرفتم چون رابطه خوبی با نشریه ما دارهنقل قول:
اسم نشریه هم بماند...!
ببخشید دوست من یعنی سونی اریکسون توی ایران واقعا همچین کاری رو انجام میده ؟ .... !!!
خوب شما نشریه رو واسه من پی ام کن شاید برم بخرم خوب !!!
من هروقت ریویو را زدم میگم شما برو بخر! البته واسه هفته دیگه ریویو گوشی yari را میخوام بزنم
انقدر هم پرسیدین بگم دیگه. اسم نشریه علم روز هست. شنبه ها چاپ میشه و این هفته ریویو n86 را نوشتم
چرا این زبون بسته اینقدر کثیف شده؟
یه دستمال نم کن بمال بهش
خوب ریویوی شما کی چاپ میشه؟
آقا من يه زماني علم روز ميگرفتم ولي خيلي خبرهاي در پيت ميگذاشت.يعني شايعه رو جاي خبر موثق قالب ملت ميكرد.اميدوارم الان به اون شكل نباشه.
ممنون بابت عكسها.
[QUOTE=Original Titan;4116999]چرا این زبون بسته اینقدر کثیف شده؟
یه دستمال نم کن بمال بهش
خوب ریویوی شما کی چاپ میشه؟[/QUOمتاسفانه روی ال سی دیش خیلی راحت جای اثر انگشت میمونه
شنبه آینده هم ریویوی Yari چاپ میشه چون بیشتر مطالب هفته نامه برای شنبه آینده حول و حوش بازی است و بدین منظور yari هم انتخاب شد. اگه طرفدار بازی هستی حالا چه در موبایل و چه کنسول این هفته را حتما بخر
الان تیمش تقریبا عوض شدند و اگرچه هنوز مشکلاتی وجود داره اما نسبت به قبل خیلی بهتر شدهنقل قول:
از لحاظ موبایل فقط خیالت راحت باشه چون همش را خودم مینویسم و خبر و یا مطلب الکی نمیگذارم درموردش چاپ بشه:20:
حالا اینا خیلی برای من که مهم نیست.نقل قول:
متاسفانه روی ال سی دیش خیلی راحت جای اثر انگشت میمونه
میگم یه عکس نگرفتی آپلود کنیا!
راستی دوست عزیز این گوشی ها که شما باهاشون کار می کنی نسخه نهایی هستش یا نه؟؟؟؟؟؟؟