فولدر گارمین رو به جز نقشه پاک کن اینو بریز جاش:نقل قول:
یه کم صفحات قبل رو هم مرور کنید ضرر نداره به خدا:46:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4785551&postcount=334
فولدر گارمین رو به جز نقشه پاک کن اینو بریز جاش:نقل قول:
یه کم صفحات قبل رو هم مرور کنید ضرر نداره به خدا:46:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4785551&postcount=334
سلام
گوشي من ويوازه هر كاري مي كنم نصب نمي شه. بايد چيكار كنم؟
ممنون مي شم كمكم كنين.
روی 8910 با وجودی که -- نشده بود نصب و اجرا شد.ممنون از همگی.
با سلام
نقشه شهرهای خوزستان رو میخواستم
چنین برنامه ای برای n73 موجود نیست؟
دوستان چطور میشه فایل مپ رو آپگرید کرد.
چطور نصب نمیشه؟ متن ارور رو بنویسیدنقل قول:
نقشه شهرهای خوزستان رو نداره شاید تو آپدیتهای بعدی او وی آی مپ بهش اضافه بشه اونوقت استفاده کنید.نقل قول:
ان73 جی پی اس داخلی نداره ولی می تونی جی پی اس بلوتوث بخری و نسخه مخصوص گوشیت رو از بخش سری60 ورژن3 دانلود و نصب کنی:46:نقل قول:
نقشه آپدیت میاد براش...خودتون نمی تونید آپدیت کنید.نقل قول:
چون سایت گارمین ایران رو تحریم کرده من از راه های غیر مستقیم وارد سایت شدم و پلاگین فایر فاکس برای گارمین رو ریختم ولی به نتیجه ایی نرسید.نقل قول:
بچه ها کسی گارمینو با صدای فارسی نداره؟؟
نبوووووود؟؟؟
خیر دوست عزیز... صدای فارسی نداره.. مگه خودتون بخواید صداتون رو ضبط کنید و رو برنامه بزارید!!نقل قول:
شاد باشی:40:
سلام من هم گوشیم ویوازه.گارمین رو نصب کردم.اجراش که میکنم چندثانیه بعدخودبه خودازبرنامه خارج میشه.:41:اشکال ازکجاست؟؟؟
سلام دوستان
من هر کاری کردم نتونستم فایل نقشه رو از پست اول دانلود کنم اگه امکان داره جای دیگه اپلود کنید
ممنون
سلام. من تمام کارهای پست اول رو کردم در گوشی 5800. ولی gps فعال نشد اصلا.
ضمنا خط آخر پست اول که نوشته:
الان برنامرو اجرا كنيد و برويد به setting\system\remote GPS و use attached GPS \enable كنيد حالا برويد تو نقشه وصبر كنيد تا به ماهواره وصل شيد
رو توی نرم افزار پیدا نکردم.
میشه راهنمایی کنید؟
ضمنا ربطی به سیمکارت داره؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز دوباره نصب کن و اگر نشد نسخه های دیگه برنامه رو امتحان کن..
دوست عزیز ضمیمه بهترین سرور برای دانلود هست...چه مشکلی باهاش دارید؟نقل قول:
سلامنقل قول:
خیر به سیم کارت ارتباطی نداره! یه راه میان بر داره..اونم اینه که رو علامت آنتنی که سمت چپ و بالای صفحه اصلی برنامه هست کلیک کنید تا به قسمت مربوطه برید.
شاد باشید:40:
اول این خطا رو روی 87% میدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://rapidshare.com/files/409450358/Untitled.jpg
بعد هم این پیغام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://rapidshare.com/files/409450541/Untitled1.jpg
چند بار هم تست کردم همین اتفاق افتاد
اقا من نصب کردم ولی نقشه نمیاد همه چیم درسته؟
آقا من رو e72 نوکیا نصب مبکنم ریجیستر نمیشه چه کنم ؟
یه سوال من قبلا 5800 داشتم بخوام اطلاعات اون رو وارد این یکی گوشیم کنم چه کنم؟
ممنون
سلام دوســت عزیز برای E72 باید این تایپک رو بخونیـــد :46:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید!:40:
سلام
من هم همین کارا رو کردم. بعد از اینکه پوشه گرامین رو کپی کردم تمام نوشته ها ریخت بهم! پاک کردم 2باره نصب کردم باز همیم شد! پوشه گرامین و نقشه و میریزم قاطی میکنه! هر کار کردم نشد! تورو خدا اگه میشه یه اموزش نصب تصویری بزارید ، همه دعا تون میکنن! ممنون.
هگه ميشه بي زحمت فارسي ساز نوكيا 5800را براي دانلود بگذاريد.:10:
آخرین نقشه ی تهرانی که اومده برای کیه ؟؟ میشه لینک دانلودش رو بگذارین (آخرینش)
آخرین نسخه کرک شده تو پست اول هست دوست عزیز!
نسخه های دیگه کرک نشده..
شاد باشی
دوست عزيز من برنامه رو نصب كردم ولي موقع اجرا برنامه اجرا نميشهنقل قول:
ميشه بگين علتش چيه؟؟؟؟
فایل GMAPSUPP.img باید کجا باشه؟؟؟ اون فایل محتوای نقشه و فولدرهای دیگه رو کجا بریزیم ؟؟؟
من تمام کار ها رو به درستی انجام دادم و سیگنال ماهواره ایی هم دریافت کردم ولی نقشه ها رو نشون نمیده؟؟؟!!!
گوشی شما چیه؟ فایل sis رو نصب کردید؟نقل قول:
این فایل باید در فولدر Garmin باشه!نقل قول:
salam
man hameye karharo kardam vali naghshe ro neshoon nemide va mige can't unlock maps using unit id 37398849 ke id man hastesh.
va ye Unlock ESN ham behem dadeh:37398849
hala bayad chikar konam?
totokhoda harche zoodtar pasokh bedin.
سلام
برایه منم مینویسه can't unlock maps using unit id 120545862 ke id man hastesh.
راهنمایی؟
نقل قول:سلامنقل قول:
با عرض پوزش از دوستان، آموزش ویرایش و تصحیح شد.
شاد باشید:40:
سلام
من گارمین رو نصب کردم و به خوبی کار میکنه فقط تو گوشی remove memory cart رو میزنم و مموری کارت رو در میارم و میزارم توش مینویسه garmin detected مثل اینکه برنامه برنامه باز بوده و یه دونه yes و no میده که اگه yes رو بزنم برنامه گارمین باز میشه .
و از وقتی گارمین رو زدم شارژ کم نگه میداره آیا میشه مثلا گارمین باز میمونه و شارژ مصرف میکنه ؟؟؟؟
اگه گارمین باز بمونه، بله شارژ مصرف میکنه..چون مرتب به ماهواره وصله..
در مورد اون YES و NO هم یه جورایی باگه...من راهی برای پیدا نکردم.. برای من مدتیه دیگه نمیاد!
سلامنقل قول:
خودم غیرفعال کردن گارمین رو موقعی که باهاش کار نمیکنید رو پیدا کردم :
برین تو برنامه گارمین گوشه بال سمت چپ علامت آنتن هست اونو فشار دهید و پایین سمت راست disable رو بزنید و از برنامه خارج بشین . وهر وقت خواستین از گارمین استفاده کنید برین تو برنامه و گوشه بالا سمت چپ رو بزنید و enable کنید.
خوب حالا دیگه اون yes و no هم نمیاد
دوستان نقشه اهواز رو نیاز دارم و کسی چرا نمیزاره ؟
و از سایت های دیگه دانلود کردم نصب نشد .:41:
سلام:
برنامه رو نصب کردم عالبه کار کرد گوشی 5800
ممنون
واقعاً عالي بود ...حيفم اومد از لگند عزيز تشكر نكنم بابت پستش...:11: من بدون هيچ مشكلي رو ويواز اجراش كردم/
اون برنامه که تو صفحه اول هست برای ویریش 3 هست
روی ان 8 هم کار میکنه؟ برنامه لمسی هست یا نه؟
نقشه مشهدو هم داره؟
سلام دوستان من وقتی برنامه رو باز میکنم مینویسه: can't unlock maps using unit id 112460140
درضمن بعد از که ok کردم سه تا گزینه میاد که عبارتند از:
1Purchase & Go!
2 Enter Product key
3 continue
درست انجام دادم؟
کمک کنید لطفا
continue رو زدی؟ مشکل از کرکه... دوباره کرکش کن...