نقل قول:
سلام دوست عزیز موقعی تو برنامه همه فایلها رو جای مناسبی خودشون قرار دادید گزینه کشویی Local Mode رو هم فعال کنید :46:
موفق باشید!:40:
نقل قول:
سلام دوست عزیز موقعی تو برنامه همه فایلها رو جای مناسبی خودشون قرار دادید گزینه کشویی Local Mode رو هم فعال کنید :46:
بچه ها من یه 5310 دارم ازهر روشی که گفتین استفاده کردم ولی همش خطا میده لطفا کمک کنید ثواب داره لطفا کامل کامل توضیح بدین ممنون از همتون
نقل قول:سلام دوســت عزیز براساس این آموزش جـف جـلو بریــد هیچی خطایی نمیــده :46:
موفق باشید!:40:کد:http://parsaspace.com/files/4505608884/Flashing.rar.html
سلام من یه n78 ورژن12 دارم که می خوام به ورژن 10 دانگرید کنم ایا به فایلی احتیاج هست?
سلام دوستان
گوشی های Lock شده ( که موقع روشن کردن کد میخواد ) رو چجوری میشه آنلاک کرد ............؟؟؟؟؟؟؟؟
من از جف بدون باکس استفاده می کنم.
ممنون
سلام من یه 5800 دارم و فایل 116.mg رو هم دانلود کردم ولی نیدونم چطور باید نصبش کنم لطفا کمک کنید
ممنون
خوب چرا آموزشی که داده شده را مطالعه نمی کنی؟نقل قول:
سلام؛من این ورژن رو دنلود کردم،اما موقع نصبJAF_Suite_Setup_1.1.1 پیغام میدهنقل قول:
cannot write on file:
c:\windows\system32\winscard.dll
بعد که ignore میکنم و نصب تموم میشه مدام ارور مربوط به فایل بالا رو میره و برنامه بسته میشه
این فایل winscard.dll را از لینک زیر دانلود کن و داخل System32 ویندوز کپی کن و بعد از قسمت Start و بعد Run تایپ کن CMD و Enter کن بعد تو صفحه ساه رنگ داس بنویس regsvr32 winscard.dll و Enter کن و بعد ok کننقل قول:
کد:http://www.dlldump.com/cgi-bin/testwrap/downloadcounts.cgi?rt=count&path=dllfiles/W/winscard.dll
موفق باشی
نقل قول:سلام دوست عزیز خودتون اینکارو نکنیــد چون احتمال داره گوشیتون دیگه روشن نشــه !
باید با دستگاه باکس دانگرید انجام بگیـــره :46:
سلام
من دادم بیرون برام به فریم ور c6 فلش زدن.برای بازگردوندن به فریمور 50 باید اول به 51 فلش کنیم و بعدش به 50 یا همون اول به 50 فلش کنیم مشکلی به وجود نمیاد؟؟؟ (چون فایل های 50 دستمه واسه همین فریمور 50 رو میگم.)
در ضمن به برگشتن به فریم ور پایین تر دانگرید میگن؟؟؟
فحش ندین اخه تا حالا فلش نکردم.
برای برای بازگشتن به فریمور 50 یا پایین تر همون روش معمول فلش رو ادامه میدن؟؟؟؟؟؟؟ همون روشی که تو تالار ها هست. یا باید دانگرید (نمیدونم چی چی) کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
اگه فریمور C6 ورژن 50 است دیگه نیازی نیست دانگرید یا آپگرد کنید همون فایل های فلش اصلی ورژن 50 رو فلش بزنید.
ولی اگه فریمور C6 ورژن 51 است باید با فایل های فلش ورژن 50 دانگرید کنید.
ورژن گوشی رو میتونید با کد *0000#* ببینید
بله دانگرید ( Downgrade ) می گویند.
باید دانگرید کنید
ویدئوی آموزشی دانگرید گوشی های نوکیا downgrade
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3410433&postcount=4
سلام.
طبق اموزشات و فیلم ها داشتم دانگرید میکردم که این ارور رو داد
warning!!!warning!!!warning!!!
cant prepare the phone for downgrade!!!
continue?
من چی کار کنم الان؟ ؟؟؟
ادامه نده .. ممکنه گوشیت دیگه بالا نیاد. حالا چرا می خوای دانگرید کنی؟ ه ک نمیشه؟نقل قول:
نه این فریم ور c6 خیلی عالیه هم سرعتش بیشتره هم ه ک شدس. همه چی نصب میشه فقط فارسی نداره .اه اهنقل قول:
چون فارسی نداره میخام به ورژن 50 برگردونم
این فریمور c6 ورژن 50 هست یا 51 ............ ؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
ورژن 51 هست ولی چون فریمور 50 رو دارم واسه همین میخام با 50 دانگرید کنم. نکنه باید با فریمور 51 دانگرید کنم؟؟نقل قول:
نه ، باید با ورژن 50 دانگرید کنیدنقل قول:
اگه گوشی رو دانگرید کنید و موقع دانگرید به مشکل بر بخورید ممکنه گوشی خاموش بشه ( که میشه از روش Dead فلش زد ) یا اینکه IC فلش گوشی طوریش بشه.
قبل از اینکه فلش بزنید یا دانگرید کنید خوب نرم افزار و خطاهای هنگام فلش یا دانگرید رو یاد بگیرید تا مشکلی پیش نیاد.
میتونید از فریمورهای دیگه که زبان فارسی را پشتیبانی می کنند استفاده کنید یا اینکه فریمور اصلی 51 رو فلش بزنید.
راستی فریم ور 52 اومده .منم زودی دانلود کردم.
موقع فلش تو قسمت استیج 2 میمونه و دیگه ادامه نمیده. خطا هم نمیده. ای خدا .
چی کار کنم تو بخش استیج دو نمونه؟
یه کم بیشتر در مورد انتخاب فایل cnt هم توضیح بدین.
تمام فایلها رو با دقت نگاه کردم منظور از uxx به جای xx ها عدده دیگه درسته؟
تو فایل های من فایلی هست با u سه عدد.ایا این فایل cnt هست.
اگه یه بار بتونم فلش بزنم قلقش دستم میاد.
ببخشین که هی سرتونو درد میارم.
نقل قول:
گوشی رو خاموش کنید و از روش Dead USB فلش بزنید
در صفحه اول هم نوشته بود :
روش فلش گوشی خاموش :نقل قول:
Patching RAW boot step1...
Patching RAW boot step2...
Patching RAW boot step3...
Sending RAW Loader...
.............Error booting phone
یا
Patching RAW boot step1...
Patching RAW boot step2...
Patching RAW boot step3...
Sending RAW Loader...
....................Loader Sent!
Stage 2 starting...............
گوشی شما در آخرین مرحله از آنالیز شدن توسط باکس و در آغاز رفتن به مرحله ی بوت شدن وآغاز فلش در این مرحله گیر می کند.
راه حل:در حالت خاموشی فلش کنید.
نحوه انخاب فایل های فلش هم توی این آموزش هست
اگر تو انتخاب فایل های فلش مشکل دارید میتونید این پست رو هم بخونید :کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3409878&postcount=3
نقل قول:
آسانترین روش انتخاب فایل بدون نگرانی از اشتباه انتخاب کردن
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3430580&postcount=8
سلام.من نرم افزار جف رو نصب کردم و فایلهای فلش رو هم دارم.من می خوام 3220 رو فلش کنم.
اما بعد از انتخاب زبانه DCT4 و زدن دکمه INF پیغام NOT FOUND رو میده و گوشی رو نمی شناسه.
با کابل DKU5 به کامپیوتر وصلش می کنم.PCSUIT هم پیداش میکنه.
لطفا راهنمایی بفرمایید مشکل از کجاست و چجوری میتونم حلش کنم.
همچنین بعد از معرفی فایلها به جف چه گزینه هایی رو تیک بزنم یا تیک رو بردارم؟
ممنون میشم کمک کنید.
یعنی هیچکسی نبود که جوابم رو بده؟
داداش وقتی پیغام power رو میده اونوقت فورا گوشیتو روشن کن . البته به هیچ وجه نگه ندار . فقط یه فشار در حد لحظه ای بهش بده . گوشی روشن نمی شه ولی می شناسه .:11:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:سلام دوست عزیز موقعی که فایل ها رو قرار میدی و تیک ها رو میزنی یه عکس از محیط برنامه بزار ببینم درست انجـام دادی !
اولین بار هستش که میخوای این مدل گوشی رو با جـف فلش کنــی ؟
من قبلا دو مدل نوکیا رو فلش کردم(5610 و n86) ولی 3220 نه.
در آموزش جف در وب گفته شده که اول دکمه INF رو بزنید تا برنامه گوشی رو بشناسه.ولی
برنامه اصلا این گوشی رو نمیشناسه.
من قبلا دو مدل نوکیا رو فلش کردم(5610 و n86) ولی 3220 نه.
در آموزش جف در وب گفته شده که اول دکمه INF رو بزنید تا برنامه گوشی رو بشناسه.ولی
برنامه اصلا این گوشی رو نمیشناسه.
نقل قول:نقل قول:دوســت عزیز شما فایل های مورد نیاز رو سر جاشون قرار بده و Flash رو بزن احتیاجـی نیســت به زدن INF و شناختن گوشی !
برای منم گوشی رو نمیشناخـت ولی راحـت فلش شــد ... :46:
----
اگر بعد از زدن دکمه INFo گوشی شما خوانده نشد به احتمال قوی نسخه ی pc suite که روی سیستم شما نصب هست با جف هم خوانی نداشته و باید از نسخه های دیگه استفاده کنید من به شخصه نسخه های 6.86و 7.18 رو پیشنهاد می کنم .من با این مشکل خیلی برخورد داشتم و دیدم ساختار نسخه های قدیمی و ذکر شده بهتر جواب میده و با جف بیشتر mach هستند.
سلام من وقتی تیک Use INI رو میزنم لیست گوشی هارو میاره ولی N97 جزوش نیست:41:
چیکار باید بکنم؟؟؟؟؟؟
نقل قول:سلام دوست عزیز میخوای گوشیتون رو فلش کنیــد ! :20:
احتیاجی به فعالسازی این تیک نیســـت ...
فایلهای مورد نظر رو سرجاشون قرار بدید و فلش رو بزنیـــد :46:
فلش رو که میزنم این پیغام رو میده
Flash files are corupted or missing...
بعدشم گوشی خاموش میشه
نقل قول:فایل های رو تو درایو ویندوز کپی کردی و فایلهای فلش کابل که تو پ.شه برنامه هستش نصـب کردی !
تیک های که فعال کردی رو هم بگو ببینم درست فعال کردی ؟
آموزش تصویری رو نگاه کن و انجـام بده به مشکل بر نمیخوری :46:
مرسی حل شدنقل قول:
سلام دوستان.
چند تا سوال:
1- آیا JAF گوشی های جدید مثل C5 که CPU شون 600 هست رو ساپورت میده ؟!!
2- اگه ساپورت میکنه من می تونم C5 رو روشن فلش کنم ؟!!
3- اگه روشن نمیشه، خاموش چطوری باید فلش کنم ؟!! چون این گوشی USB Charge هست و توسط USB هم شارژ میشه و اگه به PC وصل بشه گوشی خودکار روشن میشه !!!
شاد باشید:40:
نقل قول:سلام عزیزدل :40:
1. از ورژن جدید برنامه استفاده کنی ساپورت میکنــــه !
2. اگه گوشیــت Dead نشـده باشــه آره میتونی فلش کنـــی .
3. بایــد تو برنامـه جـف مثل عکس زیر تیک ها رو فعال کنـــی و تیـک گزینه CRT 308 رو غیرفعال کنـــی :46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام هادی جان.نقل قول:
1. جدیدترین ورژنش 1.98.65 هست دیگه ؟!!
2. اینو به این دلیل گفتم چون 5530 فقط خاموش فلش میشد و اگه روشن بود گیر میکرد.
3. کلا منظورم این بود که میشه گوشی رو در حالت خاموش فلش کنم ؟!! چون امکان نداره این وصل باشه و روشن نشه !!!
شاد باشی:40:
نقل قول:1. اطلاعی از جدیدترین ورژن برنامه ندارم ، من از این Version 1.98.62 ورژن استفاده میکنم و مشکلی نمیبینم :20:
2. اگه روشن گیر میکنـــه پس گوشیـت Dead شـده یعنی مرده ( مثل گوشی مـن ) :31:
3. این نوع گوشی تســت نکردم ولی مثل عکس بالا تیک ها رو فعال کنی !
میشــه فلش کرد ...
روی ویندوز 7 کار نمی کنه؟
من 2 ساعت وقت گذاشتم فایلارو دانلود کردم.
هیچ کاریش نمیشه کرد؟
با NSS نمی شه Flash کرد؟
من نسخه pc suit رو عوض کردم.فایلها رو گذاشتم دیگه دکمه INF رو هم نزدم.ولی هر کاری کردم در موقع فلش
not found رو می زنه.
به نظر خودم ممکنه 2تا مشکل وجود داشته باشه:
من از کابل dku-5 که به درگاه سریال کامپیوتر وصل میشه استفاده می کنم نه usb.
یا اینکه گوشی مشکل سخت افزاری داره.(تازگی ها صدای بلندگوهاش قطع شده البته موقع قفل و باز کردت صفحه
کلید اون صدای بیپ رو می ده ولی صدای زنگش در نمیاد)
سلام براي اجرا شدن اينكارو كنيد ببينيد جواب ميده :نقل قول:
نقل قول:
اگر ویندوزتون ویستا یا 7 هست.بعد از اینکه امولاتور رو به محل نصب برنامه ریختید روش راست کلیک کنید.Properties رو بزنید.
از پنجره ی باز شده از بالا گزینه ی Compatibility رو بزنید.
از بالا گزینه ی Run Compatibility Mode For رو تیک بزنید و از نوار کشویی ویندوز
XP SP2 رو انتخاب کنید.بعد OK رو بزنید.حالا روی امولاتور راست کلیک کنید و گزینه ی
Run As Administrator رو بزنید. حالا امولاتور اجرا میشه.
روی GO کلیک کنید. اگر ارور داد و اجرا نشد دوباره روی GO کلیک کنید. الان دیگه باید اجرا شده باشه.اگر هم ارور
P-KEY Dongle Not Detected.Please Insert Activated Dongle.
رو داد از سمت چپ امولاتور گزینه ی Random PKEY Raskal SN رو انتخاب کنید.
و مثل دفعه ی قبل اگر بار اول ارور داد دوباره روی GO کلیک کنید.اگرم که همون بار اول اجرا شد
که بهتر. اگر با Random PKEY Raskal SN هم اجرا نشد با گزینه ی بعدیش امتحان کنید تا
موفق بشید. یادتون باشه هر گزینه رو 2 بار یا بیشتر امتحان کنید.شده من 4 بار روی GO
کلیک کردم و ارور داده ولی باز آخرش اجرا شده.
نقل قول:سلام دوست عزيز نيازي به زدن INF نيست برنامه هاي مورد نظر و امولاتور رو كپي كرده باشــيد !
مثل عكس بالا تيك ها رو فعال كنيد و فلش كنيد و كابل رو وصل كنيــد :46:
موفق باشيد!:40:
تشکر لطف کردین