و میتوان از گزینه آبدیت ونه نصب کامل استفاده کرد
یعنی تمام درایور ها را میشناسه و مشابه ویندوز اصلی میشه.
و میتوان از گزینه آبدیت ونه نصب کامل استفاده کرد
یعنی تمام درایور ها را میشناسه و مشابه ویندوز اصلی میشه.
یه لب تاپ sony vaio مدل fz-190 دارم که گرافیکش خیلی پایینه....خواستم ببینم میشه گرافیک رو ارتقا داد یا نه؟
سلام
من دیروز مجتمع پایتخت رو زیرو رو کردم و از بیشتر مغازه ها در مورد fw46jgb سوال کردم.همشون یه جوابی دادن :
fw46 به سفارش امارات یا خاورمیانه هست که تو کشورهای خاومیانه customize شده و کیفیت پایینی نسبت به مدل های امریکایی که همشون سه رقمی هستن(مثل 490) داره.که اگه قیمت fw46 را باقیمت 490 و سایر سه رقمی ها مقایسه کنیم حرفشون به نظرم منطقی میاد
حالا اساتید چی میگن؟
تنها گزینه بعد از این مدل fw490dfb هست که مانیتوش full hd نیست.میخواستم بدونم چه قدر فرق داره بین کیفیت مانیتور این دو لپتاب؟
عزیز دل برادر حرف فروشنده ها رو جدی نگیر اونا میخوان جنس خودشون رو بهت بندازن!نقل قول:
من اوایل رفته بودم یه فروشگاه که فقط فوجیتسو زیمنس کار میکرد میگفت این لپ تاپ همش المانیه قدرتی که این لپ تاپ داره هیچ لپ تاپی تو ایران بهت نمیده منم مشخصاتش رو دیدم گفتم ممنون از کمکی که کردین خداحافظ:27:
خود من این لپ تاپو دارم واقعا لپ تاپ خوبیه من تا حالا ایرادی توش پیدا نکردم:20:
درضمن وقتی اینا این لپ تاپو موجود ندارن از این حرفها میزنن عادیه
یه تفاوت دیگه هم داره اینکه بلوری هم میخونه:46:
اول اينكه اگر مشكل كيفيت داشت و درصد مرجوعي بالا ايران رهجو نمي اومد 3 سال گارانتي تضميني بكنهنقل قول:
مدلهاي 2 رقمي سفارش خاورميانه ( امارات ) هستند و مدلهاي 3 رقمي سفارش آمريكا / كانادا هستند و كيفيت كالاي نهايي تفاوت خاصي با هم ندارند
دليل اينكه قيمت FW46 هم پايين هست به واردات مستقيم خود ايران رهجو برميگرده و هم اينكه كلا قيمت FW هاي سري 4 پايين عرضه شده و نسبت به سري 3 قيمتش كمتر شده
سلام
توی وایو FW390J تو سایت Sonystiyle نوشته که : Optical Disc Drive : Blu-ray Disc™ Read and Write Drive
این یعنی درایو این میتونه بلوری رو هم رایت کنه ؟!
PC CARD که جاش بغل لپتاپه واسه چیه ؟!
سلام
لب تاب من وایو بی زده و از صدای فن اون آسایش ندارم
لطفا راهنمایی کنید چکارش کنم
توی سایت سونی رفتم تایید کرد که آمریکایی اصله
دوستان نظرتون راجع به مدل vaio cs36 gj چیه ؟ چجور لپتاپیه؟
دوستان چاره صدای فن لب تاب چیه؟
شاید از نوع قرار دادن وسیله است .نقل قول:
از Cool Pad ها استفاده کنید تا شاید با کمتر شدن دما صدای فن هم کمتر بشه ...
دوستان یک سوال دارم
آیا امکان تعویض باتری لپتاپ سونی هست که باتری قویتر بگیریم یا حتما باید همون باتری فابریکش روش باشه
نقل قول:
به این قسمت سوالم جواب ندادین .ممنون میشم.
فرقی نداره همه باتری ها رو می شه عوض کرد و با ظرفیت بالاتر رو گرفتنقل قول:
کسی نیست جواب بده ؟!نقل قول:
اگر کسی FW 390 J داره به من پی ام بده باهاش کار شخصی دارم .
الان مدل هایی از لپ تاپ های سونی که FULL HD هستن و ورودی HDMI دارن (یا ندارن) رو میشه بزارید ممنون میشم
سلام.نقل قول:
می خواستم بهت پیام خصوصی بدم ولی سیستم نذاشت میگه حداقل باید 10 تا پست بدی. من تازه عضو شدم. :31::31::31:
من fw390JCB دارم. اگه سوال هست می تونم جواب بدم.
سلام دوستان
من تو کدوم سایت باید لب تاپ رو رجیستر کنم؟
من این سونی رو از مالزی خریدم یادمه فروشنده گفت باید تو سایت سونی رجیسترش کنی شاید برای گارانتیشه. مدل سونی cs
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوستان
من تو کدوم سایت باید لب تاپ رو رجیستر کنم؟
من این سونی رو از مالزی گرفتم یادمه فروشنده گفت تو سایت سونی رجیسترش کن الان نمیدونم کدوم سایت باید برم گویا واسه گارانتیشه. مدل سونی cs
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوستان .من حدود 1200 پول دارم میخوام از سری fw یه مدل انتخاب کنم راستش گیج شدم.اکثرا استفادم فیلم موزیک و اینترنته و کم بازی میکنم.این مدلهارو دیدم فک کنم خوب باشه 290 NDB 148- J/H 280- J/H .این مدلم دیدم 390 JCB / H که cpu و کارت گرافیکش با اون یکیا فرق میکنه حالا سوال من اینه که فرق پردازنده P8600 با T9400 چیه و فرق کارت گرافیکشو میخواستم بدونم به نظرتون کدوم یکیشون به من مناسبتره اصلا میشه بی زحمت فرقاشونو به من بگین؟واسه من مهم نیست بلوری داشته باشه یا هاردش زیاد باشه فقط میخوام گرافیک و پردازندش قوی باشه.
دوست عزیز کدوم مدل cs استنقل قول:
آیا ازش راضی هستی؟
آخه منم میخوام cd بردارم
سلام مدلش CS36GJنقل قول:
بله تا اینجا که خوبه ٍمن مشکلی نداشتم
سلام دوستان کسی اطلاع داره مدل fw-490jeb و FW46GJ/B ایران اومده یا نه؟اگه اومده چنده؟
رم گرافیک fw490dfb چه مدلی هست؟ddr3 یا 2
لطفا با منبع ذکر کنید.
ddr3نقل قول:
سایت ati ,و همچنین notebookcheck.com
سلام دوستان
من جدید اومدم، کلی تحقیق کردم (نزدیک به یک ماه) و آخر کار رسیدم به Vaio CS38GD/B به قیمت 1490 هم ویستا داره هم xp و هم میتونه به W7 آپدیت شه فقط نمیدونم ساخت کجاست. نظر شما چیه؟
مشخصات CS 38 GD/B در آدرس زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلایلی که باعث شد من به VAIO CS - VGN-CS38GD/B برسم
1. فناوری centrino2 (P8800) و سرعت 2.66 گیگاهرتزی با سرعت باس 1066 و 3 مگ کش مموری
2. رم 4 گیگ و قابل ارتقا تا 8
3. ظرفیت هارد نسبتاً مناسب 320 گیگ
4. کارت گرافیگ NVIDIA® GeForce® 9300M GS با 256 مگ حافظه اختصاصی
5. صفحه نمایش 14.1 اینچی که نسبتاً مناسبه چون نه مثل 13.3 اینچی ها خیلی گرونه و نه مثل 15.6 اینچی ها خیلی بزرگ و پرمصرف برقه
6. دارا بودن تمامی فناوری های ارتباطی یعنی: مودم، USB 2.0 اونم 3 تا، پورت IEEE، مموری استیک، کارد اسلات SD که با SDHC هم کار می کنه، اکسپرس کارد 34 میلیمتری که البته اگه 54 بود بهتر بود ولی با توجه به اندازه نوت بوک چاره ای نیست، Intel® WiFi Link 5100 ، Integrated Wireless LAN IEEE 802.11a/b/g/Draft n، بلوتوث، فینگر پرینت ریدر، وب کم و...
7. ویندوز ویستا بیزنس 64 بیتی که به ویندوز7 قابل آپگریده (طبق اعلام سونی)
8. سی دی ویندوز XP professional همراه
9. گارانتی معتبر ایران رهجو
10. ظاهر و رنگ زیبا
فقط چیزی که هست اینه که هنوز از کسی که قبلاً خریده درباره شرایطش سوالی نکردم در واقع کسی که داشته باشه رو پیدا نکردم، اگه کسی این مدلو داره کمک کنه، ممنون می شم.
آقا فرزاد لپ تاپ شما تقریباً مشابه همونیه که من میخوام بگیرم؛ میشه بگین ساخت کجاست؟ آیا اشکال خاصی توش ندیدین؟ زیادی گرم نمیشه؟نقل قول:
آبا سونی هنوز هم مشکل دادن درایورها رو داره؟
جدیداً اگه سونی روی یه لپتاپ ویستا نصب کنه، ارائه دادن درایورهای ویندوز XP چجوریه؟
دوست من حدود 6 ماه پیش یکی گرفت البته با کانفیگ پایینتر و گرافیک ایتنلنقل قول:
فوق العاده پایداره و حتی ذره ای تو استفاده با فشار معمولی و طولانی مدت داغ نمیکنه
در ضمن خیلی قشنگه البته مال دوستم صورتیه
سلام
یه لپ تاپ سونی خریدم از ایران رهجو. یه ویندوز ویستا اورجینال روش هست که اورجینال بودنش رو چک کردم اما پروداکتکی (product key) مربوط به این ویندوز با پروداکتکی ای که ته لپ تاپ روی یه برچسب مربوط به مایکروسافت نوشته شده فرق می کنه. خیلی عجیبه. با گارانتی تماس گرفتم می گه همه شون همینطورین. ولی دروغ می گه چون ۲ تا از دوستام لپ تاپشون اینجوری نیست. می خواستم ببینم شما با این جور موردی برخورد کردین؟ یا اطلاعاتی دارین در این مورد؟
دوستان گرافیک 9300 مدل cs چند مگابایته و آیا امکان شیر داره؟ و گرافیک ATI 3470 چطور؟
هر دو 256 مگابایت هستند و تا 1.5 گیگ Share می کنند.نقل قول:
سلام
میخاستم نظره دوستان رو درباره sony vaio مدل cs36gj با سه سال گارانتی ایران رهجو رو بپرسم.قیمتش 1250000 هستش.
بیشتر کارم استفاده از نرم افزارهای مهندسی وبرنامه نویسیه.
راستش منم قصد خرید این مدل را دارم دوستان لطف کنن نظر بدن معایبش و محاسنش چیه؟نقل قول:
سلام ممنون میشم اگه بهم بگین واسه گیمینگ چه مدلی از سونی (یا مدلهای دیگه) خوبه
تا1.700 میتونم بدم
blu-ray و Full HD باشه
مدلهای جدید سونی چطورن؟
سری های جدید FW بهترین انتخاب از سونی برای Gaming هستند
سلام نظرتون درمورد نوت بوک VGN-FW390 چیه ؟؟
یک سوال : باطری این نوت بوک چند سلولی هست ؟؟
ممنون
من حدود 4 ماهه Fw 390 JCB دارم. لپ تاپ خوبیه و تا حالا باهاش مشکلی نداشتم. باطریش 6 سلولی هست.نقل قول:
نظرتون درباره cs36GJ چیه؟ به نظر شما من Dell vostro1320 بخرم یا اینو؟