سلام دوستان من به دو مشکل برخوردم اول اینکه وقتی میخای چیزی رو -- کنی قبلا رمزش 4 رقمی بود ولی جدیدا 10 رقمی شده میخاستم ببینم ایا برای همه اینطوریه؟ دوم:وقتی سوار بعضی ماشینا میشم ماشینه بالا پایین میپره مشکل از کجاست؟ با تشکر
Printable View
سلام دوستان من به دو مشکل برخوردم اول اینکه وقتی میخای چیزی رو -- کنی قبلا رمزش 4 رقمی بود ولی جدیدا 10 رقمی شده میخاستم ببینم ایا برای همه اینطوریه؟ دوم:وقتی سوار بعضی ماشینا میشم ماشینه بالا پایین میپره مشکل از کجاست؟ با تشکر
سلامنقل قول:
برای من به 8 (فکر کنم) رسیده
برای من این اتفاق نه افتاده(ماشین)
ولی بازی گیر زیاد داره:13:
درود
دوستان من بعد از ساخت اکانت استیم، باید سریال نامبر وارد کنم ! ... چی بزنم ؟!
سریال نمیخواد .آفلاین باید بسازینقل قول:
همون صفحه رو یه کم بیا پایین میبینیش
کسی نبود جواب ما بدهد؟
ثواب داره ها!!!!:5:
دوستان یه جایی پیدا کردم گفتم شاید جالب باشه.اینجا یه بالون هست که توش پارتی ( همون C-lu-b ) هست.و تو عکسی که می بینید من این جت رو از اونجا برداشتم.اگه قبلا بوده منو ببخشید.
تصویر:
کد:http://sinak3.persiangig.com/JustCause2_Game%202010-04-03%2016-39-11-40.bmp
سلام
من یک هواپیمای جنگی پیدا کردم اما موشکاش رو هدف قفل نمی شه:31:. یک هریر(Harier)سبز رنگ هم بود:5:(اما نمی دونم پرا عمود پرواز نبود:18:) هواپیمای جنگی دیگه ای نیست که موشکاش رو هدف قفل کنه ؟
اگه کسی تو بازی دید از مپ یک عکس برام بذاره و جای هواپیما هرو مشخص کنه:46:
ممنون
سلام من تو دو تا مرحله گیر کردم اگه کسی لطف کنه برام رد کنه خیلی خوب میشه محل مرحله ها رو هم رو عکس مشخص کردم
سیو من
کد:http://www.2shared.com/file/12416121/cda69f9b/Desgggktop.html
عکس محل مرحله
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:نقل قول:
بله یک ماموریت هم توش دارین. برا همینم به عنوان Ester Egg حساب نمیشه چون جزو Location هایه بازی هست. راستی دوستان یک چند هفته پیش یک ماموریت تویه اون جزیره ی Lost داشتم که یارو میگفت اونجا آدم خوار هم داره!:31::18: البته ریکویه که میگفت چرت میگی :دی خلاصه یکی باید بیکار پیدا شه شب تا صبح اونجا رو بگرده ببینیم چی پیدا میشه!
منتظر Ester Egg هایه جدیدم...
بچه توی مپ بازی اون علامت های ززرد ابی و قرمز مامورین های اصلی بازی هستن؟
و این که کجا مینویسه چند درصد بازی رو رفتم جلو
..............
این ماموریتها چرا انقدر دورن؟من هر موقع که ماموریت تموم میکنم میخوام برم ماموریت بعدی زده 8 کیلومتر
چیکار کنم؟
حتما میگید با هلیکوپتر
با هلیکوپترم که میرم وسطای راه میترکه و با ماشین که دیگه برم بنزین تموم میکنم:31:
خوب زنگ بزن بلک مارکت گزینه سوم رو بزن بهد تو نقشه محل مورد نظر رو پیدا کن تا هلیکوپتر برسوندتنقل قول:
---------- Post added at 09:17 PM ---------- Previous post was at 09:16 PM ----------
میشه ادرس جزیررو بدید ؟نقل قول:
گزینه ی سوم چی؟نقل قول:
سلام
به نظرتون ارزش داره با گرافیک 8500 این بازیو بگیرم یا نه؟
4 رو بزن،بعدش رو یه هرجایی که خواستی e رو بزن،بعدش هلیکوپتر بلک مارکت میاد،گزینه اول اسلحه،دوم وسایل نقلیه و سوم هم میتونی بهش بگی کجا ببرت(باید تو نقشه پیدا کردی باشی اونجارو،به مرحله ها نمیبره،باید نزدیکیاش بگی ببره،خودت بقیه راهو بری)نقل قول:
بازیش که 100% ارزشش رو داره!بله،میشه بازی کرد با این سیستم;)نقل قول:
سلام
می خواستم بپرسم آیا در مشخصات زیر اجرا میشه و کیفیت اجرا چطوره:
CPU : INTEL CORE 2 DUO, E6750 2.66 GHZ, 2.67 GHZپیشاپیش ممنونم.
RAM: 2 GIGABYTE
MotherBoard: Gigabyte GA-P35-DS3R
VGA: NVIDIA GEFORCE 8500 GT, Memory:512MB
میشه بازی کرد نگران نباش;)نقل قول:
بازی جالبی نیست ماموریتاش تا اینجا که همش مثل هم بودن هیجانیم نداره!!!
لینک عکس خرابه یه جا دیگه اپ کنید:41:نقل قول:
کسی از دوستان نمیدونه!!؟!نقل قول:
خیر علامت های نقره ای مرحله های اصلین اون یکی ها هم تقریبا مرحله هاش زیبا هستن اما نقره ای ها اصلین
در مورد درصد بازی وقت نشده ببینم اما فکر کنم مثه یکش باید کل جزیزرو بگیری که مرحله میری مرز ها بیشتر میشن
تقریبا مثه سری اولش
شما باید directx10 رو نصب کنید. برای همینه که این بازی روی 7 اومده چون xp از direct10 حمایت نمیکنه.نقل قول:
ولی من با کارت گرافیک ati و این بازی مشکل دارم.
سلا بچه ها من بازی رو گرفتم ولی یه مشکلی داره.
بازی من کرک نداشت ولی خوب اجرا می شه.
بعد کاراکترای بازی صدا ندارند یعنی لب می زنند ولی صدای موزیک بازی میاد مشکل از کجاست؟
کلا این بازی مشکل صدا داره برا من که زیر نویس پخش میشه ولی صدای صحبت کردن چند ثانیه بعد میادنقل قول:
واسه من هم همین جوریه.نقل قول:
فقط اصلا صدای صحبت کاراکترا نمیاد.
هیچ راهی نداره.
من همون اول بازی که هلی کوپتر رو میزنند بعد اون یارو سیاه پوست می پره پایین که اسمش مارشال .
بعد تو می پری پایین دونبال یارو یه چیزی از تو کیفش در میاری بعد بعد بهت میگه برو اونور کوه به سمت هدف .بعد من دیگه نمیدونم چی کار کنم.هر کاری می کنم.چترش باز نمیشه .همه ی دکمه ها می زنم.
حالا باید چی کار کرد اینجا.من نمیتونم به سمت هدف برم و چترم هم باز نمیشه می افتم زمین و میمیرم.؟
چی کار باید بکنم؟؟؟؟؟
وقتی در هوا دارید سقوط میکنید space رو بزنید تا چتر باز شهنقل قول:
ولی هر چی space می زنم چتر باز نمیشه.نقل قول:
چند صفحه قبل رو خوندم یه سیوی برای رد کردن این مشکل جناب gap گذاشته بود .ولی لینکش کار نمیکنه.
چی کار باید بکنم.؟
کسی نداره این سیو برام بذاره.
شاید جای کلید عوض شده باشه . اگه از ترینر استفاده میکنید ببندینش و بعد دوباره مرحلهه رو رد کنید شاید ترینر در بازی مشکل ایجاد کرده باشهنقل قول:
من این بازی تازه ریختم بازی اجرا شد اما new که زدم Lodinge گیر میکنه !!!!
چتر باز نمیشه چه کنیم؟
با سلام
کسانی که مشکل صدا یا باز نشدن چتر دارند با دانلود این فایل 150 مگابایتی فکر کنم مشکلشون حل بشه...
[HTML]http://usershare.net/s5ahbdtwlkhb[/HTML]
تو ویندوز XP SP3 میگه که از نسخه جدیدتر ویندوز باید استفاده کنی یعنی تو XP نمیاد؟شماها تو xp بازی می کنید؟
چقدر سخته !!!
کنترلش یکم مشکله ولی عادت میکنم من با ایکس باکس بازی میکنم با کیبرد بکردم که واویلا !!
چرا نشونه گیری این بازی این قدر مزخرفه اصلا به کنار دشمن ها هم تیراندازی کنی بهشون میخوره ! :31: باگ هم که زیاد داره !:41:
بازی هم سخت نیست و به نظر من که یه مقدار زیادی اسونه و البته من هم با Xbox 360 Controller بازی میکنم !
کم حجم ترش نیست صدا نمیخوام فعلا چتر بازشه تا نمیریم صداش پیشکششنقل قول:
تنها راهش اینه که از سیو دیگران استفاده کنی ولی من توصیه میکنم نسخه دیگری از بازی رو تهیه کنیدچون ممکنه تو ماموریت های که در جلو است باز این مشکل پیش بیاد نسخه کاملش هم دو دی وی دیه:46:نقل قول:
نه از ترینر استفاده نمی کنم جای کلید ها هم چک شده.اما نمیشه.هر دکمه ای هم می زنم باز نمیشه.نقل قول:
من همین مشکل رو دارم.ولی این 150 مگابایت رو ما چه جوری با دیال آپ دان کنیم .نقل قول:
راه دیگه ای برای حل این مشکل نیست.
مرحله ای که سه تا موشک هست باید بپری رو هر کدوم مرحله ی اخر بازی هست؟؟؟؟؟