خب شما سرت درد نمیکنه ما متاسفانه درد میکنه! :31:
پینگ ما ظاهرا پایینه.. اون برنامه همه رو شبکه میکنه بصورت Lan و پینگ پایین..
قطعا منم اگر همه بچه ها تو سرور خارجی برن میام و اگر برن tunggle میرم اونجا.. کلا یه پیشنهاد بود..:46:
خب شما سرت درد نمیکنه ما متاسفانه درد میکنه! :31:
پینگ ما ظاهرا پایینه.. اون برنامه همه رو شبکه میکنه بصورت Lan و پینگ پایین..
قطعا منم اگر همه بچه ها تو سرور خارجی برن میام و اگر برن tunggle میرم اونجا.. کلا یه پیشنهاد بود..:46:
آقا پایه ی تونل هم هستم
sherlock_Holmes پیام خصوصیت رو چک کن وب قاطی زده بود یه لحظه نمی دونم رسید یانه
آقا چیزی نیومده..
بفرست دوباره..
آقا چیزی نیومده..
بفرست دوباره..
توی تونل emanster هستم من..
ببخشید بچه ها همه چی قاطی شده پستها چندتایی میره حذفم که نمیشه.. :11:
الان شما دارین بازی میکنین؟؟؟؟؟؟؟:18:
نه بابا نمیشه دیگه خیلی از شما عقب موندم...........من دانلود نمیکنم دیگه.........فردا میرم بازی رو از مغازه میگیرم
---------- Post added at 10:34 AM ---------- Previous post was at 10:34 AM ----------
ببخشید یعنی همین امروز عصر میرم:21:
ای بابا مگه هنوز می شه بتلفیلد رو گیر آورد؟؟؟؟!!!!!!نقل قول:
من که تموم مغازه ها رو سر زدم گیر نیاوردم گفتن قدیمیه گیر نمیاد:10:
شما تو شهر بزرگی هستین؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو شهر ما همه چی گیر میاد:21:
چاكر همه برو بچ
چطوري آقا fooa
بابا ما تو بازي سنتر مينوشتيم اينجا جمعتان جمع است
سعي كنيد بازي را از مغازه نگيريد من تا حالا دو بار خريدم با مار كهاي مختلف همه كرك اتو ماتيك است و بدرد ما نميخوره از همون سايت ميهن بگيريد ستاپ اصلي هست اگر شيراز بوديد سيدي ها را به شما ميدادم
ديروز با pashang parsi صحبت ميكردم بايد يك فكري كنيم سرور ايراني راه بياندازيم چند ماه پيش سرور آرنا بود پينگ روي 100 بود ولي به خاطر تعداد كم بسته شد حالا كه تعداد زياد است شايد بشود كاري كرد
در زير ليست تمام سرورهاي كرك را مينويسم زحمت بكشيد با دستور ping در cmd ساعت 10 به بعد پينگ بگيريد تا يك آمار دستمان بيايد كه توي كدام سرور برويم چون ممكن است پينگ براي يك نفر خوب باشد ولي براي بقيه بد باشد به هر حال نظر اكثريت را ميفهميم و يك سرور خوب انتخاب ميكنيم
در run تايپ كنيد cmd و بعد دستور ping و يك خط فاصله و آيپي را تايپ كنيد و اينتر بزينيد يك سري عدد ميآيد كه در خط آخر مينيمم و ماكزيمم پينگ نوشته شده معمولا با پينگ بالاي 300 ديگه نميشه خوب بازي كرد هر سروري كه پينگش خوب بود يك دقيقه واردش شويد اگر كيك نشديد معلوم است كه محدوديت پينگ ندارد منتظر جواب تان هستيم
217.172.188.240 محدوديت 150
194.50.9.157 سرور ترميناتور كه اكثر بازي ميكنيم
188.40.93.133 يك از بهترين سرورها با اسلحه هاي ازاد است ولي محدوديت پينگ 250 دارد
94.45.191.146 مثل تر ميناتور است
88.212.10.149
217.199.11.15
77.90.192.241محدوديت 250
82.193.149.51
212.26.144.9 سرور vault كه جديدا با برو بچ زياد ميريم داخل
218.75.27.213
88.212.10.134
83.174.193.219
193.164.130.2
:11::11::11:
آقا یکی ما رو دریابه تو اکثر این سرورا پینم شماره موبایل بود ! حدود 500 بودمنقل قول:
فکر نکنم بتونم تو هیچ کدوم بازی کنم !
راستی اگه سرور ایرانی راه بیوفته وضعیت من از این بهتر میشه یا نه ؟
مخلصنقل قول:
من همه جا حضور غیرفعال دارم:27:
2 روزه یه نویز افتاده رو خطم پینکمو خراب کرده باید اول از شرکت پیگیری کنم نشد برم مخابرات ولی با این صورت هم میتونم بازی کنم ولی لب مرزم
این ip ها رو تست کردم اکثرا پینک من توشون 300-400 هست ولی خدایی سرور rulez خیلی باحاله حیف که درجا کیک مینه یادش بخیر قبل تابستون پینک من 200-210 بود یکسره تو rulez بودم :13:
آقا منظور 10 شب به بعد هست دیگه آره؟
چون من الان سر ظهر زدم اکثرا 400 هست!
نه بابا.. من تازه دانلودش تمام شد!نقل قول:
الان شما دارین بازی میکنین؟؟؟؟؟؟؟
نه بابا نمیشه دیگه خیلی از شما عقب موندم...........من دانلود نمیکنم دیگه.........فردا میرم بازی رو از مغازه میگیرم
اگر گیر نیاوردی بگو تا با پست یه کاریش بکنیم برات..
تو پینگت چجوری بود؟
من هنو دانلود نکردم که چجوری پینگمو بگم؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نه بابا.. من تازه دانلودش تمام شد!
اگر گیر نیاوردی بگو تا با پست یه کاریش بکنیم برات..
تو پینگت چجوری بود؟
پینگو از تو ویندوز هم میتونی بگیری! منم از همونجا گرفتم!
تو استارت برو run و تایپ کن cmd یعد محیط داس میاد.. توی داس تایپ کن:
ping 217.172.188.240
یا ping و جلوش هر کدوم از سرورا رو بنویس..
زیرش برات مینویسه که 400 یا 500 یا 300
بین ping و اعداد هم یه فاصله باید بذاری..
خبرشو بده..
شما با این پینک فکر نکنم بتونید بازی کنید(آنلاین) پینکتون بالای 700 هست و تازه تایم اوت هم داده که این باعث میشه وسط بازی ارتباطتون با سرور قطع بشه و اعصابتون خرد:2:نقل قول:
شما تو run بزن ping 194.50.9.157 -t ببین پینک (همون time) رو چند میچرخه و هر وقت خواستی ببندیش کنترل و c رو بزن
این کا رو چندبار تست کن و هر باز مودمو 2-3 دقیقه روشن خاموش کن ببین فرق میکنه یا نه چون ip یت عوض میشه و باید دید که فرق میکنه
آقا چکار کنیم این پینگای بالا مون رو؟
راهی نیست؟
مطمئنین نمیتونم بازی کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18::18:
من الان nfs world رو رو بهترین گرافیک و کیفیت بازی میکنم:19:
یعنی آنلاین بازی میکنی؟
حالا نگرانش نباش.. همگی که بازی رو دانلود و نصب کردیم یه فکری براش میکنیم..
سلام
من از این اینترنت نا محدود ایرانسل استفاده میکنم {سرعت دانلود بین ۵ تا ۲۵ هست }{متغیره}
میتونم باهاش بیام آنلاین بازی کنم
اره انلاین
سوال بود؟!:31:نقل قول:
بستگی به پینگ داره.. پینگتون رو بگیرید.. با همون روشی که گفته شد..
پاک شود
.................................................. ...
نقل قول:
شما اینترنتتو از کدوم ISP می گیرید؟ پینگ ها نسبت به شرکت های گوناگون متفاوت هست. برای نمونه همین دوستمون فوآ پینگش توی یک سرور اوکرانی vault خیلی خوبه ولی پینگ من و دوست دیگمون divha متوسط هست. شما هم بستگی داره ممکنه برای نمونه توی سرور ترمیناتور پینگتون خوب باشه. باید بازی رو نصب کنید و یک یک همه رو آزمایش کنیم همه با هم و یکی رو انتخاب کنیم.
برنامه هر شب اینه که از ساعت 10 به بعد همه میان توی نت. وارد یاهو می شن و با همون آی دی pashangparsi4 ارتباط برقار می کنن و ما هم اونجا کنفرانس می زراریم و یک سرور که مورد پسند همه هست برمی گزینیم و می ریم برای بازی
نقل قول:
سوال بود دوست من
کجاست؟:31:
میشه یه بار دیگه این روش پینگتون رو برا ما هم بذاری
ممنون:11:
نقل قول:
دوست گرامی سرعت زیاد مهم نیست. مهم تر از همه چیز پینگ هست. من شنیدم که پینگ در سرویس های اینترنتی ماهواره ای و البته بی سیم بالا هست ولی تا کنون نتونستم آزمایش کنم یا از نزدیک خودم ببی. شما یه لطف کنید و از بخش run ویندوز پینگ یکی از آی پی هایی که دوستان در برگ های پیشین نوشتن رو بگیرید تا ببینیم پینگ چنده
دوستان من کوشش می کنم با یکی از دوستان دیگه که bf2 بازی می کنه صحبت کنم. یه مدت بود یه سرور راه انداخته بود و برای ما ایرانی ها خیلی خوب بود. اگر بپذیره که سرور رو دوباره راه بندازه مشکل هممون حل می شه.
ولی فعلا پیش از هر چیزی باید همه بازی رو دانلود کنند. پس از اون یه مدت به صورت تک نفره بازی کنند تا کاملا با همه چیز آشنا بشن. بعدش همه میام و سرورها رو آزرمایش می کنیم تا یک سرور میانگین و متوسط و خوب برای همه پیدا کنیم و همه بریزیم توی اون سرور:31:
---------- Post added at 01:14 PM ---------- Previous post was at 01:11 PM ----------
نقل قول:
ببنید در هنگام پینگ گرفتن به هیچ عنوان هیچ چیزی رو نباید باز کنید یا دانلود کنید. اون زمان پینگ واقعی نشون داده می شه
البته پینگ خود من گاهی به 1000 و 20000 می رسه ولی خب در یک بازه ی زمانی کوتاه اینجوری هست و کاریش هم نمی شه کرد ولی برای نمونه پس از نیم ساعت درست می شه و دیگه می تونیم بازی کنیم.
همچنین زمانی که ساعت به 1 بامداد می رسه و معمولا دانلود های شبانه آغاز می شه پینگ می ره بالا و این هم طبیعی هست
نقل قول:
الان من هیچی نفهمیدم:31:
دقیقا بگین کجا برم و چیکار کنم
ممنون:11:
نقل قول:
درباره ی این نرم افزار و کاربری اون هم اگر کمی روشنگری کنید بد نیست. تنها چیزی که من ازش فهمیدم اینه که یک شمار از بازیکن ها می تونن با هم آنلاین بازی کنند. این روند به چه صورت هست؟ اگر شدنی باشه که خوبه. همین ایرانی ها تا به حال نزدیک به 10 نفر یا حتی بیشتر شدن. اگر بتونیم به 20 نفر برسونیمشون خب خودمون یک سرور از این طریق راه می ندازیم و با هم بازی می کنیم
---------- Post added at 01:24 PM ---------- Previous post was at 01:20 PM ----------
شما پیش از هر چیزی برین به بخش RUN در ویندوز. و اونجا دستور CMD رو وارد کنید. پس از باز شدن پنجره کامند که همانند پجره ی داس خودمون هست این دستور رو وارد کنید و اینتر بزنید:نقل قول:
ping 212.26.144.9
در پایان یک نتیجه هست که avrage= هر چیزی که روبروی این نوشته پینگ شما هست
هم اکنون می تونیم سرورهای دیگه رو هم با همین روش آزمایش کنیم و نتیجه رو ببنیم
برای نمونه
ping 193.164.130.2
و دیگر سرورها که اگر خواستید می تونید همین جا از دوستان درخواست کنید.divha یک فهرست فراگیر در چند پیام پیش گذاشته بود از سرورها
این run تو ویندوز هفت کجاست و این دستور cmd چی هست
من یبا شاتل پینگ میگیرم.. البته 10 شب یکی دیگه میگیرم و خبر میدم..
آقا ضمنا بد نیست یه لیستی از بچه هایی که کاملا پایه هستند آماده کنید ببینیم چندتا هستیم و کسی اگر توی دانلود یا تهیه بازی مشکل داشت کمکش کنیم..
در مورد برنامه Tunggle باید بگم که من بتازگی باهاش آشنا شدم..نقل قول:
درباره ی این نرم افزار و کاربری اون هم اگر کمی روشنگری کنید بد نیست. تنها چیزی که من ازش فهمیدم اینه که یک شمار از بازیکن ها می تونن با هم آنلاین بازی کنند. این روند به چه صورت هست؟ اگر شدنی باشه که خوبه. همین ایرانی ها تا به حال نزدیک به 10 نفر یا حتی بیشتر شدن. اگر بتونیم به 20 نفر برسونیمشون خب خودمون یک سرور از این طریق راه می ندازیم و با هم بازی می کنیم
- روش کلی اینه که این نرم افزار رو دانلود میکنیم..
- توی سایتش ثبت نام میکنیم..
- با همون یوزرنیم و پسورد توی برنامه لاگین میکنیم
- یه چیزی مثل چت رومها میبینیم که اسم هر room که اصطلاحا بهش لابی میگن اسم بازیها هست.. (لابی همه ورژنهای Battlefield هم هست!)
- وارد لابی بازی دلخواه میشیم..
- لیست بچه هایی که توی اون لابی هستند بعلاوه پینگ هر کدوم رو میشه دید..
- همه که وارد شدند بازی رو اجرا میکنیم و از طریق LAN یکی سرور میسازه و بقیه join میکنند!
بهمین سادگی.. برنامه Tunggle باید باز باشه و بازی از دسکتاپ اجرا بشه..
لابی battlefield 2 یکی از شلوغترین لابیهاست!:31:
این تاپیک اختصصاصیش هست تو همین فروم حتما بخونید:
پست اول همون تاپیک روش رو کامل کامل توضیح داده!کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=420513
من وقتی حیریت کردم که این پست رو توی اون تاپیک دیدم از یکی از بچه ها :
نقل قول:
در کل بازی های معروف مثل fifa ,borderland,battle field 2,blur جمعیتت مناسبی داره و من به غییر فیفا بقیه اونها رو انلاین بازی کردم و قراره اسپلینترسل کانویکشن و کال اف رو co op بزنیم
در کل این نرم افزار بهتر از هاماچی و گرانا است و من موندم چرا این همه درگیر شدن که battlefield bad company و کال اف رو بازی کنن و تاپیک شونصد صفحه ای براش درست شده در صورتی که میشه مثب اب خوردن این بازی ها رو با این انجام داد
حالا تا نظر شما صاحب نظرها چی باشه..:11:
---------- Post added at 01:52 PM ---------- Previous post was at 01:51 PM ----------
فکر کنم استارت رو که باز کنی همون پایین که جای تایپ داره اگر تایپ کنی cmd همه چی حله!نقل قول:
cmd محیطی شبیه داس هست..
باز که شد توش دستور ping رو با آی پی سرور بنویس..
دو صفحه بری عقب آی پی هاش هست..
نقل قول:
فعلا که هنوز یک سری از دوستانت در حال دریافت بازی هستن و نمی شه آمارگیری کرد. بهترین راه همون نام کاربری یاهو هست. من هم اکنون 6 نفر رو دارم توی فهرست یاهو. در همین جا هم اعلام می کنم هر کدوم از دوستان که می خواد این بازی رو آنلاین بازی کنه نام کاربری pashangparsi4 رو ادد کنه تا هم آمار آشکار بشه و هم اینکه بتونیم کنفرانس بزاریم و هر شب پس از مشخص کردن سرور به صورت هماهنگ بازی رو آغاز کنیم
---------- Post added at 01:59 PM ---------- Previous post was at 01:57 PM ----------
درباره ی نرم افزاری که گفتید هم اگر واقعا پینگ پایین باشه گزینه ی خیلی خوبی هست و یک جور سرور به شمار میاد
تنها باید شمار بازیکن ها زیاد باشه و دست کم از 15 نفر بیشتر باشه که بازی لذت بخش باشه
تنها به یاد داشته باشیم که ما این کار رو می کنیم که پینگمون از چیزی که توی سرورها هست پایین تر باشه و اگر اینطور باشه این یک کار خردمندانه به شمار میاد
آقا من رفتم توش نوشتم
cmd بعد نوشتم ping 212.26.144.9
این شد
عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://up.--------.com/Files7/1372feb07f3b4e65a944.jpg
آقا من add کردم شما رو توی یاهو..
راستش توی tunggle با خارجی ها نهایتا پینگ من 400 هست! اما بچه های ایران 100 یا 150..
بهرحال هر تصمیمی گرفته شد من هستم..
.
offlineinternet پینگ شما ظاهرا از ما بهتره! 10 شب هم باز بگیر..
الان من رفتم پست اولی رو خوندم
الان من این بازی رو آخراشم اینجوری که نوشته باید دوباره بریزم نه؟
و کار دیگه ای هم باید بکنم
نقل قول:
پینگ خوبه کمابیش. شما بازی رو دریافت کن و نصب کن و تمرین کن و آی دی ادد کن به امید اینکه پینگ از همین هم پایین تر بیاد.
اصلا همون طور که دوستمون sherlock_Holmesگفت ممکنه بتونیم از طریق اون نرم افزار بازی کنی و پینگمون 100 تا 200 باشه
اين patch 1.50 عجب چيزيه!منم اينو دانلود كنم يكم هم تمرين كنم ميام.
راستي دوستان حجم پچ به خاطر اين زياده كه 2 تا نسخه تكميلي Euro Force و Armored Fury باهاش هستش.
ولي انصافا من قبلا بازي ميكردم با خارجي ها خيلي هماهنگن.مثلا من يه بار خلبان جت بودم نامردا وسطبيابون جت رو زدن منم خودمو پرت كردم بيرون از جت.بعد سريع يه دونه ماشين برام فرستاد اين commander!بعدش يكم خودم اومدم نزديك ميدون جنگ سريع يه هلي كوپتر Black Hawk اومد سوار شدم رفتيم!
يا خيلي مثال هاي ديگه.
وااای نگو اینا رو که من مرده ی این هماهنگیهام!نقل قول:
اصلا حال این بازی ها توی هماهنگ بودنه نه کشت و کشتار..
آقا با چه پینگی بازی میکردی؟ یه نظری درباره پینگای اینجا بده..
.
آقا من دانلودم تمام شد! فقط مونده پچ که با یه بچه ها هماهنگ کردیم..
الان من بازی رو بدون پچ نصب کنم واسه تمرین مشکلی نیست؟ چون کرک هم نداره میپرسم.. میترسم یه اشتباهی بکنم نتونم دیگه بیام واسه آنلاین!
دوستان زياد ناراحت پينگ نباشيد چون يكماهي است تمام بچه ها پينگشان خراب شده من خودم قبلا پينگم 250 بود الان بين 300 تا 400 است فكركنم باز هم لنگر كشتي به اين كابل مادر مرده اينترنت گير كرده:31: به هر حال مطمئنا درست خواهد شد
پچ 1.5 موارد زيادي را اضافه ميكند كه به غير از ابزار آلات مختلف كنترل هواپيما و هليكوپتر بسيار طبيعي تر ميشود
در مورد سرورها به نظر من بهترين سرور vault (212.26.144.9 است به چند دليل
محدوديت پينگ 450 است پس اكثر ما جهان هفتمي ها ميتونيم بازي كنيم البته بيشتر شبيه به گوشت قربوني براي تمرين اين اجنبي هاي از خدا بيخبر هستيم تا بازيكن خب چاره چيه:19: امروز كلي حال من و foaa را گرفتن ديديم حريف نميشويم از تاكتيكهاي طالباني استفاده كرديم ميرفتيم تو پايگاه هشان بمب گذاري ميكرديم:21:
دليل دوم اين است كه سرور رنكينگ است بعد از سالي و ماهي يك درجه گروهباني هم ميدهد
دليل سوم اينكه بسيار باشعور هستند وقتي ميگي از هليكوپتر (ببخشيد چرخ بال) پياده شو عين بچه آدم حرف گوش ميكنند فكر كنم يك جو رايي قانون است
به هر حال از اين سرور پينگ بگيريد ببينيم چه جوري ياست
در مورد نرم افزار tunngl هم يك با معرفت امتحان كنه ببينيم جواب ميده يا نه البته چشم من آب نميخوره چون براي سرور شدن 16 نفره تو بتلفيلد بايد پهناي باند برار 1 مگ باشد يعني اين نرم افزار به طور مجازي پهناي باند را زياد ميكند:13:
سلام من از جهان دهم تماس می گیرم پینگ من تو این سرور 550 هستش ! :41:نقل قول:
من بازی رو با هردوتا پچ نصب کرددم اخرسر که رفتم وارد یکی از سرور ها شم این ارور دادyour cd-ky not vaild