بابا یکی میگه افت فریم خوب شده یکی میگه خوب نشده یکی میگه افتضاح شده بابا یکی نیس بما بگه قضیه از چه قراره؟:34:
Printable View
بابا یکی میگه افت فریم خوب شده یکی میگه خوب نشده یکی میگه افتضاح شده بابا یکی نیس بما بگه قضیه از چه قراره؟:34:
با نصب اخرین ورژن کارت گرافیک و دایرکت ایکس تا حدودی بهتر میشه...البته به سیستمت هم بتسگی داره....نقل قول:
از راک استار بیشترازین انتظار نمیره
من با این سیستم رو تنظیمات معمولی دارم راحت بازی میکنم .
cpu : 2.2 doul
vga:512
ram:2.5
---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:48 PM ----------
نقل قول:
من از اینجا خریدم . بدون مشکل هم نصب شد . یک روزه با پیک موتوری البته تو تهران . جاش هم انگار تو انقلاب بوده .
[PHP]http://www.es7ir.com/index.php?productID=897[/PHP]
بفرما:نقل قول:
کد:http://www.gta4.net/lost-and-damned/cheats.php
---------- Post added at 10:04 PM ---------- Previous post was at 10:03 PM ----------
بفرما اینم چیت:نقل قول:
کد:http://www.gta4.net/lost-and-damned/cheats.php
خوب منم فردا دارم میرم بازیو بخرم .میخوام یه حالی کرده باشیم بعد از این همه بازیه اول شخص:20:
توجه توجه
دوستان برای اطلاع از راهنمای قدم به قدم بازی کد های تقلب کارکتر ها تفنگها نقشه ها وسایل نقلیه و...
میتونید از این سایت استفاده کنید
باور کنید الان این سایت رو دیدم گفتم شاید به درد دوستان بخورهکد:http://www.gta4.net/lost-and-damned
کد های تقلب
و دیگه اینکه برای پخش موزیک های دلخواهتون از توی ماشین ها به جای رادیو اف ام میتونید آهنگ هاتون رو توی پوشه زیر بریزید و توی ماشینکد:http://www.gta4.net/lost-and-damned/cheats.php
گوش کنید
C:\Users\najm\Documents\Rockstar Games\GTA IV\User Music
اگه تکراری بود به بزرگی من ببخشید!
سلام
من هم بازی رو از انقلاب خریدم. 5 DVD با لیبل 6 تومن. این هم بنچمارکم با تنظیمات دیفالت. حالا فردا یه کم روش کار می کنم شاید تونستم فریم بیشتری بگیرم:
کد:Statistics
Average FPS: 35.29
Duration: 36.50 sec
CPU Usage: 68%
System memory usage: 71%
Video memory usage: 30%
Graphics Settings
Video Mode: 1152 x 864 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Shadow Quality: Medium
Reflection Resolution: Medium
Water Quality: High
Texture Filter Quality: Anisotropic x4
Night Shadows: Off
View Distance: 25
Detail Distance: 31
Hardware
Microsoft Windows 7 Ultimate
Video Adapter: ATI Radeon HD 4600 Series
Video Driver version: 8.14.1.6091
Audio Adapter: Speakers (Realtek High Definition Audio)
Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz
خدارو شکر اگه بشه معمولی بازی کردنقل قول:
من با این سیستم رو تنظیمات معمولی دارم راحت بازی میکنم .
cpu : 2.2 doul
vga:512
ram:2.5
من با gtx 260 هر کاری میکردم بیشتر از 30 تا فریم نمیگرفتم
ولی فکر نکنم درست شده باشه....
اینا هم دارن یواش یواش شورشو در میارن
توجه توجهنقل قول:
دو تا پست قبلیتو بخون همون سایترو گذاشتم:20:به دل نگیر شوخی کردم:31:
پچ جداگونه وجوود داره البته من که نتونستم نصبش کنم موقع نصب پیغام خطا میدادنقل قول:
Step 1: Run Regedit by Clicking on Start -> Run , type in regedit and press enterنقل قول:
Step 2: Make a backup of your registry (just in case)
Step 3: Browse to "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ CurrentControlSet\ Control\ Windows"
Step 4: Modify the value of "CSDVersion" from "0x00000200" (SP2) to the Windows XP SP3 value of "0x00000300"
Step 5: Close registry editor
Step 6: Reboot
---------- Post added at 11:03 PM ---------- Previous post was at 11:01 PM ----------
كلا چقدر برات خرج برداشت با پيك؟مثلا بخواد بياره عباس آباد لابد دوبرابر پول بازي بايد بهش پول بدم :31:نقل قول:
من gtx 260c216 دارم خیلی راحت دارم بازی میکنم.اصلا کمبود فریم ندارم .نقل قول:
---------- Post added at 12:09 AM ---------- Previous post was at 12:07 AM ----------
آقا من نمیتونم سیو کنم حی میگه نمیدونم پروفایل بساز تا سیو کنمو این حرفا و میخواد وصل بشه به اینترنت چیکار کنم؟؟
چجوری سیو کنم؟؟
یه اکانت افلاین تو WINDOWS LIVE بساز....اول که بازی شروع میشه HOME رو صفحه کلید بزن بهدش یه اکانت افلاین برای خود ت بسازنقل قول:
کی این بازی رو شروع کرده؟
تو قسمت lost And Damned مرحله ی Mamm's Boy که باید بری تو رنگ و بزنی چند نفر رو.
وقتی اون تموم میشه و با اون دوستش صحبت میکنه .بعد از لود تا بازی شروع میشه میمره.
نمیدونم چرا!!
من کار دومم اون بود. کار اولم مال دوستش بود. بعد یه آرم خونه اومد که رفت خونه پیش مامانش!
ولی واقعا شخصیت نیکو چیز دیگه ای بود.
دوست داشتین بود. حق دارین!؟
راسش این ماموریتی که گفتی من هنوز بهش نرسیدمنقل قول:
اما در مورد حرف اخرت اره..من با نیکو خیلی حال میکردم و بیشتر باهاش ارتباط برقرار میکردم:دی
اما این جانی اصلا یه جوریه هرچند قیافش بیشتر به خلافکارا میخوره
ایول عاشق این ماموریت های سان آندراس بودم که یه نفر دیگه کنترل وسیله نقلیه رو برعهده داشت و ما شلیک کننده بودیم....خیلی حال کردم با این ماموریتش بالاخره تو iv هم این ماموریت رو دیدیم
یه نکته جالب مرتبط بودن دو داستان iv و این اپیزودهای بازیه.....حالا مثلا علت بعضی از ماموریتهای iv رو میفهمم که مثلا چرا الان نیکو تو یه ماموریتش لباسهای رفتگرهارو می پوشه و میره اون زباله هارو جمع میکنه......دمش گرم
(راسی تونی دشمن نیکو هستش درسته؟؟؟؟)
اینم پچ جدید و برای خود لایبرتی(نه gta iv) که به صورت رسمی منتشر شده
GTA: EFLC Title Update 1.1.1.0کد:http://chtserv.dlh.net/cgi-bin/patdl.cgi?lang=eng&sys=pc&file=gta4eflc_tu_1110.zip
Performance
• Improved memory management
Bug Fixes
• "RESC 10" error fix for specific hardware configurations
رفیق میشه مشخصات کامل سیستمتو بگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟+ویندوزنقل قول:
من gtx 260c216 دارم خیلی راحت دارم بازی میکنم.اصلا کمبود فریم ندارم .
من iv رو میگم .........
هنوز این دستم نرسیده:31:
اینم از بنچ مارک من دیگه فکر نکنم از این بهتر بشه
Statistics
Average FPS: 48.36
Duration: 59.50 sec
CPU Usage: 52%
System memory usage: 65%
Video memory usage: 20%
Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (85 Hz)
Texture Quality: High
Shadow Quality: High
Reflection Resolution: High
Water Quality: High
Texture Filter Quality: Anisotropic x4
Night Shadows: On
View Distance: 25
Detail Distance: 31
Hardware
Microsoft Windows 7 Ultimate
Video Adapter: ATI Radeon HD 5800 Series
Video Driver version: 8.14.1.6091
Audio Adapter: Speakers (Realtek High Definition Audio)
Intel(R) Core(TM)i7 870 @ 2.93GHz
cpu i7 940نقل قول:
main evga 3sli
ram 3gb gskil
gtx 260c216
forcewere 197.41 driver
win 7
این مرحله ای که میگی ماله G*y tonny هست .نقل قول:
جریانش اینه که مامانه به این یارو پول بده کاره پسره که میاد پیشه مامانه این یاره میگه مامانت به من بده کاره بیا
برام کار کن تا بدهی رو بدی . میبرتش شرتبندی اونجا تو رینگ رو نفر سوم که تو رو میزنه شرط میبنده اگه بزنیش میبازه شرتو . بعد میاد بیرون با تو دعوا میکنه . من که کشتمش رفت پولاشم برداشتم :21:. (من خودم آخر قاطیم:31:)
اولا تونی نه لوییس.:20:دوما آره لوییس دشمنشه.:20:سوما صدای جانی از همشون باهالتره:21:.چهارما امروز بازیو خریدم برم نصبش کنم یه حالی ببرم.:21::20::5:پنجما تو مغازه هم که بازیو خریدم یه 15 دقیقه ای اونجا بازی کردم هم جانیو هم لوییس:20::5:نقل قول:
---------- Post added at 02:26 PM ---------- Previous post was at 02:23 PM ----------
راستی اینو هم بگم که tony تو 60% و lost هم تو 65 % تموم میشن:20:
سلام
بچه ها من این بازی روو نصب کردم و خواستم برم تو بازی این پیغام روو داد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین تو دی وی دیت فایلی به نام xlive هست؟اگه هست نصبش کن بازی میاد اگه نیست یه سرچ تو گوگل کن و پیداش کن .سرچ کن games for windoes live download:20:نقل قول:
عزیز من اونم نصب کردم ولی بازم نشد باز همون پیغام روو میدهنقل قول:
اگه نصبه یه بار سیستمتو reset کن شاید درست بشه:20:نقل قول:
---------- Post added at 04:00 PM ---------- Previous post was at 03:58 PM ----------
بروبچ سلام
من یه مشکلی تو بازی دارم
بازیو راحت اجرا کردم و راحت هم دارم بازی میکنم و حال میکنم ولی نمیدونم چرا گرافیکش به دلم ننشست؟:41:
انگار محیطش تاریکه چه تو روز و تو شب هم که دیگه هیچی
چیکار کنم درست شه؟
ممنون
منم دقيقا همين مشكل رو دارم.ريستارت هم كردم.نشد...نقل قول:
چند تا عکسه دیگه که شخصیت نیکو و رومن هم توش هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس آخری هر سه شخصیت نیکو و جانی و لوییس توش هست.همون مرحله ی موزه است که الماسارو میخواستیم بفروشیم
این مرحله رو با هر 3 شخصیت باید بازی کنیم.یعنی 3 بار این مرحله رو بازی میکنیم با 3 زاویه ی مختلف:20:
اول بازی دو مدل باید انتخاب کنی بری تو
کدوم بهتره؟
بهتر بودن که هر جفتشنقل قول:
ولی اول lostو برو بعد tony
چون اول lost اومد بعد tony
بعد از لاگین به ویندوز لایو از من سریال میخواد
چی وارد کنم؟
نیازی به لاگین کردن نداری...نقل قول:
چون باید بازی اورژینال داشته باشی
اکانتی که میسازی باید افلاین بسازی حتما که نیازی به اینکارا نباشه
موقعی که میخوام سیو کنم میگه باید ورود پیدا کنینقل قول:
بالاخره منم این بازیو انجام دادم.خیلی توپه تا جایی که از نیکو هم بهتره نه دیگه در حد نیکو ولی خیلی خوبه:31:
راستی گرافیک تو tony خیلی بهتر از lostهست.چرا؟؟؟
از مرحله ی اول tony هم خیلی حال کردم.اونجایی که لوییس رفته بود دیسکو خیلی باحال جو گیر شده بود.سرشو هی تکون میداد:31:
اینو میشه بیشتر توضیح بدینقل قول:
نکنه بعد از اینکه وارد بازی شدی باید افلاین شی؟
نه .گوش کننقل قول:
بازی که اومد بالا دکمه ی Home و بزن بعد اونجا نوشته یه اکانت بساز .وقتی ساختی اونجا چندتا چیزمیز نوشته اسکرول کن اون نوشته هارو بیار پایین نوشته creat...........نمیدونم چیچی.روی اون کلیک کن و آفلاین بسازو بازی کن:20:
ایناهاش نگاه کن:
این صفحه رو اسکرول کن بیا پایین نوشته creat ...............نمیدونم چیچی:31:آهان فهمیدم نوشته create gamer profile:20:
بعد دیگه حله حله:20:
رسیدم به ماموریت موزه که دوستان گفتن...
راسی بازی فقط 1 پایان داره؟؟؟ هردو اپیزود منظورمه هرکدومشون فقط 1 پایان دارن؟
اینو دیگه نمیدونم:20:نقل قول:
سلام چطوری میشه فهمید سکوی های پرش برای موتور کجای شهر قرار دارن؟