نظر منم همینه البته باید سیستم راش و اس پیس ایمپکت هم بهشون اضافه کرد.:10::46::40::11:نقل قول:
کاش مگا مانستر زود تر بیاد (البته اگه بتونیم اجراش کنیم رو کلاینتمون چون من نتونستم دنس فابیولس رو نصب کنم :19::19::41:)
Printable View
نظر منم همینه البته باید سیستم راش و اس پیس ایمپکت هم بهشون اضافه کرد.:10::46::40::11:نقل قول:
کاش مگا مانستر زود تر بیاد (البته اگه بتونیم اجراش کنیم رو کلاینتمون چون من نتونستم دنس فابیولس رو نصب کنم :19::19::41:)
سیمز ۳ ریلیز شد دانلود فعلا با گوشی من دان کردم و دارم بازی میکنم حجمش ۲ مگ
خوب اولش باید یه شخصیت بسازی بعد بازی کنی گرافیکش بد نیست اما کمه !!
بازی زیاد خوبی نیست و لی دوست داشتنی هست و بعضی ها دوست دارن.مثل مال کامپیوترش هست و میتونید یه خورده بازی کنید .
ببخشید لینکی چیزی ندارید از این SiMs 3 ...?
حجم بازی حدود 2 مگ...
با تشکر از حسام عزیز بابت معرفی و مجید برای آپلود بازی:10:
شاد باشید:40:
Sims 3 Java:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sims 3 N-Gage:
Sims 3 iPhone:
جاوا و انگیج خیلی نزدیک همند!!
جالبه نه؟ : دی
تشکر یونس جان به خاطر لینک
دوستان شرمنده ولی........اخخخ :2:........حالم بهم خورد......این EA Mobile هم شورش رو درآورده :13:سر Under Cover اون گند رو بالا آورد اینجا دیگه آبروی خودش رو هم برد.....به خدا از نظر گرافیکی یه سر سوزن با جاوا فرقی نداشت :19:..........حالا موندم دیگه یه همچین بازی دیگه این همه تبلیغ
میخواد؟...خبر اومدن SIMS 3 از پارسال تا حالا پخش شده بود.....فکر کنم EA با Gameloft مسابقه گذاشتن که
هرکی بازی بی ریخت تر ریلیز کنه برندست!....ولی بازم خدارو شکر میکنم که این دوتا شرکت هیچ ربطی به
نوکیا ندارن و آبروی خودشون درمیونه!:27:
WoW ...!
تو این زمان که انگیج با این بازی ستازان مزخرف (EA و GameLoft ) هی داره می افته ... ببین آیفون چه پیشرفتی کرده ...
البته انگیج رو گوشی 150 تومنی هم اجرا میشه و CPU 220 MHz هم سازگاره ...!
دوستان من با این دانلودر انگیج مشکل دارم ... یکی برام فایل اصلی رو بآپه ...
نه اصلا نمی خواد ... این بازی با این گرافیک ارزش دان کردن رو نداره ...! بیخیال ........
همچین بی تقصیرم نیست...بالاخرهنوکیاست که بهشون درخواست ساخت رو میده...و حتما" یه حد و حدودی براشون میزاره...!مثلا" پارسال قرار بود بازی دارک ناست بیاد که کنسل شد...مسلما" به نتیجه نرسیدند...!نقل قول:
به محض اینکه پیدا کنم برات میزارم میلاد...!:46:نقل قول:
هر دو شاد باشید:40:
یونس جان سلام دستت درد نکنه ولی فایل رو اشتباه اپ نکردی :18::18::18::18:نقل قول:
اگه شما اشتباه نزاشتی حتما شرکت اشتباه کذاشته چون این با نسخه جاواش مو نمیزنه شما بگو یه فرق کوچولو یه ذره :18::18::18:
خوب اصلا چرا به خودشون زحمت دادن همون بازی رو فرمتش رو تغییر دادن همون جاوا که بهتره رو همه گوشی نصب میشه نیازی به کدی چیزی هم نداره
خوب اخه این چه بازی یه دادن گندشو در اوردن اقا ولم کن برم بزنم شرکت رو بیارم پایین خوب ولم کن دیگه:19::19::19::19::19::19:
راستی بعد چند وقت یه اسپم زدیم
بازی در پست اصلی ضمیمه شد.
دوستان الان تویه یه سایت خارجی فهمیدم که SIMS 3 اصلا برای N-Gage ساخته نشده بلکه همون نسخه جاوا رو برای N-gage پورت کردند!......یعنی بدون هیچ تغییری نسبت به جاوا.......حجمش هم به خاطر آهنگ های بازیه که به یه فرمت MIDI پیشرفته تر ارتقا پیدا کرده...
نوکیا معلوم نیست داره چه کار میکنه ده تا بازی بیخود یک بازی عالی !!!!!!!:2::2:
بچه در مورد Dance هر سوال یا بحث و نظری دارید در این تاپیک ادامه بدید:
ممنون، شاد باشید:40:
پوووووووووفففففففففف...هر چی نخواستم اسپم بدم نشد که نشد!آخه یه روزایی بود آدم میگفت انگیج دو همه از دو طرف میافتادن!حالا کار به جایی رسیده که بازی جاوا واسه انگیج پورت میکنن؟آخه هر چی هم که بخواد روی 220 مگاهرتز اجرا بشه دیگه از این که باید بهتر باشه!نیویورک نایتز 2 از این بازی گرافیک جالب تری داشت!روی 5800 هم اجرا میشد!یعنی سی پی یو ی درست و حسابی نداشت،صفحشم گنده تر بود...واقعا قضیه داره رو اعصاب میره...امیدوارم Dance قشنگ باشه(هنوز نصبش نکردم،گفت باید کلاینت آپدیت کنم.اینم شده شبیه پلی 3 و PSP...)
---------------------------
نظرم عوض شد...Dance بازی قشنگیه.ولی نوکیا که ادعای Mobile Gaming داره باید همه ی بازی های انگیجش اینجوری باشن.
مجید لینک اون سایت رو میدی ببینم چی گفته ....
آقا یه خدا N-gage qd رو اشتباه کردم فروختم (اونم چه قدر ؟ 45) نصف گوشی های الان قدرت نداشت ! ولی دو برابر این N-gage گرافیک داشت !
Spilinter cell 3 !
asphalt 2 !
pathway to glory
call of duty 2 !
tomb raider !
چه بازی هایی داشت این ! شب تا صبح تو دستم بود رو تخت ! عالی بود
ولی حالا ؟؟؟؟
CPU in S60v3 دو الی سه برابر پیشرفت کرد ولی !
من کلا از نوکیا نا امید شدم
تازه ن97 هم که سی پی یو 434 داره بازم این شکلیه
آسفالت 2 (26 مگ بود فکر کنم)
آسفالت 4 (12 مگ که تازه 7-8 مگش اون فیلمس !)
فکر کنم تنها تغییری که نسبت به نسخه جاوا داره اینه که تو جاوا بعد از بازی وقتی رفتی بیرون و دوباره برگردی بعضی وقتها سیو از بین میره
Moto gp هم میخواد بیاد مثل اینکه.....!چیز شما در بارش شنیدین؟
مجید تویی ؟؟؟:دی
آره شنیدم ... تازه قرار Dark Knight هم بیادش ...
pc ایش مت نمیرزه..حالا این ه ngage...نقل قول:
Moto gp
!!
آره ... زیاد جالب نیستش ... اما خوب باید دید Mega Moster چیکار می کنه ؟؟نقل قول:
راستی این Under world و Yamake هنوز تو شوروم زده Coming soon ... کی میخان ریلیز شن خدا می دونه ...
UnderWorld که خوبه...yamake نزدیک به 1 ساله که قراره بیاد...!!نقل قول:
شاد باشی:40:
دقیقا نگفتن که کی میاد ؟ (تامب رایدر)
یاماکه که چرت و پرته :دی
نه ...فقط نوشته :نقل قول:
Coming Soon ... :2:
من فکر کنم تامب رایدر نیاد بهتره!! از عکساش معلومه که گرافیکش مثل نسخه سیسش هست و افتضاء
الان توی تاپیک مقایسه آیفون و انگیج بودم و حسابی ما رو ضایع کردن!!
لامسب عجب گرافیکی داره این آیفون. خیلی جالبه
البته من هم کم نیاوردم و قیمت و cpu بالا و کنترل سخت بازی رو به رخش کشیدم و از مشکلات آیفون گفتم و در کل ما هم یه حمایتی از این انگیج کردیما. تازه گفتم شما برین بازی های آیفون رو با جاوا مقایسه کنین بهتره!!!!!!!!
ولی انصافاً انگیج خیلی عقب افتاده از آیفون. بابا مشخصه که نمی خوان بازی درست و حسابی بزنن والا بازی one که گرافیکش از آیفون هم بیشتره پس چرا دیگه زیاد مثل این بازی درست نمی کنن.
شايد خرجش زياده پولشون نميرسه بد بختا مثل اپل كه نيستن .
اپل همه چي ميسازه و ميفروشه فقط ايفون و گوشي نيست. ولي نوكيا فقط گوشي شايد دليلش همينه. :دي
لينك اين تاپيكي كه گفتيد ميزاريد ببينيم.
آقا قبلا هم گفتم شما یه نگاه به قدرت سخت افزاری آیفون و گوشیهای اجرا کننده انگیج بندازین همه چی معلومه ... البته نوکیا بازی های بهتری هم میتونه بسازه ...
خدا این مگا مونستر کی میاد همه چی معلوم شه ...؟
Tomb Raider: Underworld
ریلیز شد...
با حجم 2 مگ...:16: :31:
هنوز لینکش نیست و فقط با گوشی میشه دانلود کرد!
میتونید شاد باشید؟!:40:
خاک بر سر نوکیا 1 سال تبلیغ کرد این بازی رو حالا همخ که مثل نسخه سیسه !!!!
این که 1 سال پیش اومده !!!؟
اینم از لارا ... : دی
این همه منتظرش بودیم آخرشم شد این ...
من فکر کنم بهتره Yamake اصلا ریلیز نشه ...
یامیک نباید به این بدی باشه گر چه سبکش فرق میکنه !!!!!
دانلودش شد و سریع دلیت شد : دی ........... به خدا جاواش از این بهتر و رون تر اجرا میشه ...
راستی دوستان چطور میشه بازی رو از توی کلاینت دانلود کرد و قبل از این که پاک بشه ازش کپی گرفت ؟؟؟؟؟؟
از قسمت Store ... اون قسمت رو Update کن تا بازی های جدید بیان بعد تریلش رو دان کن ...:46:نقل قول:
ویرایش :
میگم صد رحمت به Sims ... باز یه پیشرفتی نسبت به ورژن جاوا داشت ... حالا بعد از این دیگه معلوم هست که نباید به بازی هایی که نسخه ی SiS دارن دل بست ... البته چند تا بازی قدیمی هستند که خوبند ...
نقل قول:
براي كپي گرفتن من يه بار اسپور رو كپي گرفتم البته سخته گاهي اوقات بايد چند بار دان بشه وقتي كه تموم شد يكم مونده خيلي خيلي كم :31: بايد مموري رو در بياري بعدش حله:27:
اما بيشتر اوقات نميشه.:31::27::10::46:
حسام جون اگه مموری رو در بیاریم که احتمال سوختن مموری هم زیاده !!!!!!
لینک دانلود توم ریدر نیومد ؟؟؟؟
اول از همه ... فرشاد جان به چه دردت میخوره ...؟ بازی به این مزخرفی حتی کرک هم بشه همین الان دان نمی کنم ...نقل قول:
لینک دانلود توم ریدر نیومد ؟؟؟؟
بعدشم ... یه سر به سایت انگیج بزن شاید اومده باشه ..
نقل قول:
شايد بشه گوشي رو خاموش كرد كه ديگه اون احتمالم نباشه احتمالا" تا شب لينكشو ميزارم.با اين كه به هيچ دردي نميخوره:2::2::19:
آقا کلا بیاین این ان گج رو تعطیل کنیم :دی :21:
من هی میریم بازی های جدید رو سایتش می بینم می گم کاش که سیمبین داشتم :18::دی ! بعد میرم تو عکساش می بینم :2: