سلام به تمومه دوستان .
من از بکابی که اینترنت گرفتمو خواستم تو گوشی کپی کنم ولی تمومه فایلهاش کپی نشد:41:.حالا گوشیم بالا نمیاد . اگه کسی فایل بکابی که کپی میشه رو داره برام بذاره . ممنون:42:
سلام به تمومه دوستان .
من از بکابی که اینترنت گرفتمو خواستم تو گوشی کپی کنم ولی تمومه فایلهاش کپی نشد:41:.حالا گوشیم بالا نمیاد . اگه کسی فایل بکابی که کپی میشه رو داره برام بذاره . ممنون:42:
فایله بکابی که از اینترنت گرفتم کپی نشد:41:حالا گوشیم بالا نمیاد . کممکم کنیین لطفا ممنون:42:
مگه با گوشیت چه کردی که اینجور فرستادنش CCU؟ :blink: هان؟!نقل قول:
یکی به داد این رفیقمون برسه! :33:نقل قول:
سلام اقا چهجوری دانلود کنم؟؟؟/
یکی نیست بگه چه جوری و از کجا تم وارد گوشیم کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
1- عزيزم شما لطف كنيد كامنت مورد نظر خودتونو در يك تاپيك بگذاريد، نه در همه ي تاپيك ها؛
2- اگر كمي دقت ميكرديد، در همين تاپيك من تم ها را كامل براي دوستان گذاشتم حتي با آموزش (كامنت هاي پايين را نگاه كنيد؛)
3- اگر آموزش فارسي ميخواهيد بايد كمي صبر كنيد تا من دقيق براي دوستان با تمام نكات بنويسم (چون گوشيم توي شركت براي تعويض برد بستري شده!!!)
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
سلام شرمنده چون تازه کارم زیاد اشنا نیستم که چه کار کنم.ببخشید.:11:
:31:من تم های قبلی رو دانلود کرم.ایا نرم افزاره خواصی می خواد تا اجرا بشه؟؟؟؟؟
سلام
این بازیو نصب کنین هم فول تاچه هم اینکه تمام صفحه هست،بازی ماشین:
کد:http://rapidshare.com/files/236749151/Asphalt2.jar
نقل قول:کد:http://viewtyfulthemes.webs.com/installingthemes.htm
ببخشید می خواستم بپرسم تم های ku990 روی ke990 هم کار می کنه؟ آخه ku990 240X320 هستش ولی ke990 240x400
ببخشید می خواستم بپرسم تم های ku990 روی ke990 اجرا میشه؟ آخه ku990 230x320 هستش ولی ke990 230x400!
باید اجرا بشه! این دوتا فقط تو دوربین جلو و نسل سومی بودن به اضافه ی فلش و محافظ لنز تفاوت دارند. البته باتری یو بهتره. در ضمن رزولوشن هردو 240 در 400 هست.نقل قول:
ببخشید می خواستم بپرسم تم های ku990 روی ke990 اجرا میشه؟ آخه ku990 230x320 هستش ولی ke990 230x400!
سلام بعد از دانلود اون نرم افزارا چه کشر باید بکنم؟؟؟؟
نقل قول:
مرسی. آخه من توی اکثر سایتا خونده بودم ku990 240x320 هستش! یه سوال دیگه چه جوری میشه فایل های theme و game رو محو کرد که سرعت موبایل بره بالا؟!
به این سایت سری بزنید هم بد نیست :
www.getjar.com
و هم این سایت :کد:http://www.emobilez.com
1- براي از بين بردن تم ها فقط كافيه بك آپي كه از گوشيتون گرفتيدو برگردونيد؛نقل قول:
2- در مورد بازي ها هم بايد اونها را به قولي remove كنيد؛
3- بايد بعد از انجام اينكارها اگر مموري خارجي داريد، مموري را Defrag كنيد.
نكته: مورد سوم را هرماه يكبار انجام دهيد تا سرعت گوشي هميشه بالا بمونه (البته اگر زياد عادت داريد مموري را پركنيد)
سلام من یه تازه کارم و متاسفانه وقتی داشتم از گوشیم بک آپ می گرفتم اسم پوشه LG APP رو دو بار به TOTO تغییر دادم. یعنی بار اول که LG APP رو تغییر نام دادم و refresh کردم به اشتباه بعد از Refresh دوباره پوشه LG APP رو تغییر نام دادم و حالا دیگه وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل می کنم گوشی کانکت می شه ولی برنامه EFS اطلاعات گوشی رو نشون نمی ده یعنی دیگه پوشه های گوشی رو لیست نمی کنه. حالا به نظر شما راه حلی داره که بشه درستش کرد؟
سلام من یه تازه کارم و متاسفانه وقتی داشتم از گوشیم بک آپ می گرفتم اسم پوشه LG APP رو دو بار به TOTO تغییر دادم. یعنی بار اول که LG APP رو تغییر نام دادم و refresh کردم به اشتباه بعد از Refresh دوباره پوشه LG APP رو تغییر نام دادم و حالا دیگه وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل می کنم گوشی کانکت می شه ولی برنامه EFS اطلاعات گوشی رو نشون نمی ده یعنی دیگه پوشه های گوشی رو لیست نمی کنه. حالا به نظر شما راه حلی داره که بشه درستش کرد؟
سلام خدمت دوستان . من back up گوشی Ku990R رو میخواستم خیلی واجبه خواهشن کمک کنید.
عزيزم، تاجاييكه اطلاع دارم اينجا كسي از بچه ها گوشي KU990R را نداره...نقل قول:
گوشيتون فارسيه يا انگليسي، اگر انگليسي باشه شايد بتونم براي شما پيدا كنم...
سلام . گوشی من انگلیسی هستش .اگه زحمتشو بکشی ممنون می شم.
با تشکر
سلام
KE990 با گارانتي اصلي رو 240 خريدم بسلامتي (فريمور V10f )
بنظر من بزرگترين عيب گوشي فايل منيجرشه كه بسيار ضعيفه البته يه لم خاصي داره
ولي باتري اصلا مشكلي نداره من يه شب تا صبح گزاشتم شارژ بعد فرداش كلي باهاش ور رفتم و الان كه دو ا روز و اشب كامل از شارژش گذشته هنوز 1 خونه هم از 3 خونه خالي نشده
بقيه چيزها هم خوبه
[دوستان تورو به خدا گوشیتونو با کامپیوتر شارز نکنید!!! باتری گوشی منو خراب کرد
اصلا خوب نیست گوشی رو با USB کامپیوتر شارژ کنی (هر گوشی).نقل قول:
[دوستان تورو به خدا گوشیتونو با کامپیوتر شارز نکنید!!! باتری گوشی منو خراب کرد
نقل قول:
مبارك باشه عزيز، انشاالله باهاش چهارتا همسر اختيار كني!!!:31:
ولي 7 هزار تومان گرانتر خريدي، شنبه 16 خرداد 233هزارتومان بود؛
عزيزم پورت USB كامپيوتر شما مشكل داشته وگرنه بهتره با نرخ جريان پايين باتري هاي شارژي، شارژ شوند؛نقل قول:
اتفاقا هرچقدر با نرخ جريان پايينتري باتري هاي شارژي، شارژ شوند، طول عمر اونها افزايش پيدا ميكنه؛ اگر توجه كرده باشيد، با رايانه، 4 ساعت طول ميكشه تا ويوتي شارژ بشه ولي با شارژز 2 ساعت؛ پس اگر از پاور و USB هاي سيستمتون مطمئن هستيد، بهتره با رايانه گوشيتونو شارژ كنيد....نقل قول:
راستش من شنیده بودم که میگفتن خوب نیست و از این حرفها! ممنون که راهنمایی کردید.نقل قول:
اتفاقا هرچقدر با نرخ جريان پايينتري باتري هاي شارژي، شارژ شوند، طول عمر اونها افزايش پيدا ميكنه؛ اگر توجه كرده باشيد، با رايانه، 4 ساعت طول ميكشه تا ويوتي شارژ بشه ولي با شارژز 2 ساعت؛ پس اگر از پاور و USB هاي سيستمتون مطمئن هستيد، بهتره با رايانه گوشيتونو شارژ كنيد....
منکه وقتی با usb شارژ مینم پشت گوشیم برقدار میشه !
سلام
می خواستم ببینم راه حلی واسه حرف "د" و "پ" ÷یدا شده یا نه؟
ممنون
در حالت صفحه كليد معمولي اين كلمات هستند ولي در حالت صفحه كليد كامل مشكل دارند
پس بهتره عتدت كنيد از اين روش استفاده كنيد
اگه بلد نيستيد بايد بگم كه روي دكمه Aدر بالاي صفحه سمت راست كليك كنيد و گزينه ها رو امتحان كنيد
بله عزیز، با یه فریمور (که فکر میکنم 10v بود) درست میشه.نقل قول:
سلام
می خواستم ببینم راه حلی واسه حرف "د" و "پ" ÷یدا شده یا نه؟
ممنون
طريقه نصي اين تهمهاي زيبا رو اگه به صورت دقيق و ريز به ريز و البته به زبان شيرين فارسي اگه گفته بشه خيلي خوب هست
كسي بلده؟
نقل قول:نقل قول:بله, اگر گارانتی شرکت کامتله, ببر گارانتی بگو حرف د و پ نداره و اونها با آپ فریمورش به v10g این مشکل را براتون حل میکنند؛ البته مراقب باشید که 20000تومان از شما درخواست نکنند!!! (چون من بهشون پول ندادم)نقل قول:
نکنه USB سیستمت به برق شهر متصله!!!:31:نقل قول:
من در حال تهیه اش هستم, به همراه تصاویری که در حین استفاده از نرم افزارهای....نقل قول:
مودم داخل کیس داری؟ احتمالا به خاطر اونه.نقل قول:
منکه وقتی با usb شارژ مینم پشت گوشیم برقدار میشه !
فكر نكنم ربطي به مودم داشته باشه؛ من هم مودم اكسترنال دارم هم مودم اينترنال؛ مشكل يا از برد سيستمتونه يا از پاور؛ فرق پاورهاي 15000 توماني و 45000 توماني در تثبيت ولتاژ و آمپراژ خروجي را دست كم نگيردهاااااااااااا:46:نقل قول:
اگر لپ تاپ داريد بهتون پيشنهاد ميكنم از پورت هاي لپ تاپ استفاده كنيد؛ لپ تاپ جريان هاي خروجيش خيلي ثابت تره
مطمئنا مشكل از كيس هست
نظر من هم روي پاور هست به نظر من پاور ايراد داره
راستی پاور رو یادم رفت! احتمالا از اونه. مودم رو به این خاطر گفتم چون همیشه تو سیستمهایی که مودم داخلی داشتن و مودم وصل بود برق وجود داشت که با کندنشون حل میشد.
back up گوشی Ku990R رو کسی نداره ؟ من که دیگه خسته شدم اینقدر گشتم. تو رو خدا کمک کنید.
سلام موبایل من اصلا شماره نمیگیره،صفحه شماره گیری کاملا سفیده