کي skin خوشگل واسه vb.net داره؟
Printable View
کي skin خوشگل واسه vb.net داره؟
salam ki mitone be man komak kone
فرم LogIn :
در اين فرم كاربر نام كاربري و رمز خود را وارد مي كند. انواع كاربر عبارتند از:
- مدير
- قابليت ويرايش نام و رمز مدير (توجه:پيش فرض UserName=admin Password=0000 )
- قابليت تعريف كاربر جديد از دو نوع معاون و دفتردار
- قابليت ويرايش كاربر موجود
- قابليت حدف كاربر موجود
- قابليت حركت بين ركوردها
- دفتردار
- قابليت افزايش دانش آموز جديد
- قابليت ويرايش دانش آموز
- قابليت جستجو دانش آموز بر اساس نام و نام خانوادگي يا شماره دانش آموزي
- قابليت حذف دانش آموز
- قابليت حركت بين ركوردها
* توجه: دفتر دار فقط مي تواند با مشخصات دانش آموز كار كند و با بخش وضعيت تحصيلي
ارتباط ندارد.
- معاون
- قابليت مشاهده مشخصات دانش آموز
- قابليت ويرايش وضعيت تحصيلي
- قابليت جستجو دانش آموز بر اساس نام و نام خانوادگي يا شماره دانش آموزي
- قابليت نمايش ليست دانش آموزان
* توجه: معاون نمي تواند با مشخصات دانش آموز كار كند وفقط با بخش وضعيت تحصيلي
ارتباط دارد.
توجه : تمام اطلاعات توسط دو تابع DeCode و EnCode رمزگشايي و رمزگذاري مي شود ، در ضمن
رمز بانك 1234 مي باشد.
سلام دوستان عزیز
من میخوام یه برنامه بنویسم با vb , که بتونم یه سری اطلاعاتو از طریق مودم بفرستم .و اون اطلاعات فرستاده شده رو با یک کامپیوتر دیگه بخونم.
این کار با vb امکان پذیره؟
به چه صورت؟
ممنون میشم کامل راهنماییم کنید.
درموردشما باید بگم که میشه یک همچین کاری رو با VB کرد اما زمان بر هست وشما باید با فرکانس گیری های مودم ها با داخل شدن به خط مجازی داخل مودم به صورت Hideوارد سیستم شوید وهر مودم بری خودش خط مجازی خاص دارد بسیار هم سخت هست که برای هرکدان باید جدا گانه تنظیم بشه
:10: :41: :41:نقل قول:
سلام خدمت دوستان عزیز
خوبی دوست عزیز منظورت از اینا چیه می شه واضح تر بیان کنید و اینکه وردتو به انجمن پی سی ورلد خوش آمد می گم
شما 3 کامپوتر فنی حرفه ای هستید دوست عزیز !!!!!!
من هم هستم
پروژه کلاسی رو براتون میفرستم ...
are ama dige nemikham khodam d oros kardam yani gir ovordam:31:
ایجاد کنترل بصورت Dynamically (زمان اجرا)
یه Sample برای ایجاد کنترل بصورت Dynamic نوشتم که ساده و قابل فهمه.
امیدوارم مفید باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------------
ویرایش شد.
سلام به همه دوستان ، اگه كسي كامپونت يا نحوه ي استفاده از خاصيت مالتي سلكت رو در vb6 بلده لطفا تو هميت تاپك بنويسه خيلي خيلي نيازه و ممنون مي شم !؟ !!!
:11:
سلام دوستان عزیز و عرجمند یه سورس جالب براتون دارم می زارم که امیدوارم لذت برده باشید.
لینک دانلود با حجم ۳۱۱ k
Hi All (تکنیک برتر):5: :40: :11:
سلام تکنیک برتر جان دستت خیلی درد نکنه خیلی جالب بود من که خیلی چیزا یاد گرفتم ولی آنتی ویروس سیستمم خسته شد از بس که ویروسهای این فایلها رو از بین برد.
واقعاً مرسی من یه سوال داشتم و اونم اینه که شرکت Autodesk نرم افزار 3Ds Max رو با چه نرم افزار برنامه نویسی نوشته است ممنون میشم جواب رو دریافت کنم فعلا خداحافظ.
بازم سلام به تکنیک برتر و آقا مازیار که دو سوال ساده داشتم ممنون میشم که یکی از شما جواب بدین :
1.من میخواستم که وقتی خواصیت BorderStyle = 0 باشه. یعنی هیچ علامت max.. و min..و Exit نداشته باشه.میخواستم که یه label بزارم و با اون بتونم فرم رو حرکت بدم من این برنامه رو همین جا دانلود کردم ولی پاک شد و حالا هرچی می گردم نمی تونم پیدا کنم.ممنون می شم جواب بدین.
2.من میخواستم یه خواصیت به دکمه بدم که وقتی روش کلیک کردم خواصیت BorderStyle فرم تغییر بکنه:
Me.BorderStyle=0 به Me.BorderStyle=1 این فرمان عمل نمیکنه.
سلام
هر چند هميشه بهار از ما نخواسته بود ولي در هر صورت فضولي ميكنم و......
كد زير باعث ميشه كه فرم رو از هرجاش بخواي بتوني درگ كني
Private Declare Function ReleaseCapture Lib "user32" () As Long
Private Declare Function SendMessage Lib "user32" Alias "SendMessageA" (ByVal hwnd As Long, ByVal wMsg As Long, ByVal wParam As Long, lParam As Any) As Long
Private Const WM_NCLBUTTONDOWN = &HA1
Private Const HTCAPTION = 2
Private Sub Form_MouseDown(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
ReleaseCapture
SendMessage Me.hwnd, WM_NCLBUTTONDOWN, HTCAPTION, 0&
End Sub
بازم سلام خیلی خیلی ممنونم خیلی خوب بود ولی چرا گفتی فضولی من فقط از اونا خواستم چون اونا معمولا بیشتر تو این تاپیک هستن در هر حال ازت خیلی ممنونم ولی جواب سوال دوم رو هنوز نگرفتم این آقای تکنیک برتر چرا نمیاد!؟
ساده ترین راه برای درگ فرم :
تا اونجايی که من اطلاع دارم بايد تو قسمت خاصيت های دکمه عدد 1 به BorderStyle بدی و بعد اون دکمه رو بايد به Me.BorderStyle ربط بدی .مثل اینکه به دکمه فرمان اجرا شدن رو بدی و بعد با يه علامت = بنويسی : Me.BordeStyle = 1نقل قول:
بيشتر نرم افزار هايی که بايد محاسبات سنگين و پيچيده رو انجام ميدن از زبان های سطح بالايی مثل فورترن و C++ استفاده ميکنن.و زبانهايی از این خانواده. البته با ويبی هم ميشه این برنامه هارو نوشت که بسيار مشکل هستش. يعنی ويبی نميتونه اون پيچيدگی خاص رو درست در بيارهنمونه ديگه از این برنامه ها Autocad و Maya هستش.نقل قول:
خیلی ممنونم آقا مازیار دستت درد نکنه
خواهش ميشه ولی نميدونم تکنيک برتر کجاست.کم کم دوروز يکبار يه سری به تاپيک ها ميزد شايد سرش شلوغ شده.به خاطر همون پروژه System Optimizerنقل قول:
سلام یه برنامه یا OCX می خوام که این کارو بکنه وقتی وارد می کنم ico.* تمام فایلهای آیکون رو که توی یه دراوی خاص هست رو با مسیر و نام و پسوند برگردونه و توی یه آرایه ای لیست باکسی چیزی دخیره کنه مر30
سلام کسی کار با کنترل AGpopUp رو میدونه همون کنترلی که مثل منو هاست وقتی روی فرم یا قسمتی راست کلیک یا چپ کلیک میکنیم ظاهر میشه مخواستم بدونم چطوری میشه برای منوهاش کد نوشت و خواصیت کپشن و غیره رو تغییر داد آخه ویژوال بیسیک هیچ کمکی در این مورد نمی کنه ممنون میشم کمکم کنین:40:
شايد MSDN بتونه بيشتر و راحتر کمکت کنه. از اون استفاده کردی؟نقل قول:
اگر ميشه با سايز کوچکتر بنويس
با سلام خدمت دوستان عزیز و عرجند
شرمنده ام واقعا نمی دونم چی بگم از اینکه اینقدر دیر به سایت سر می زنم سرم شلوغ هست ولی سرم خلوت شده بود که با ماشین رفتم بیرون تو یکی از جاده های کرج که گوسفند پر بود زدم 4 تا گوسفند رو کوشتم در گیر این ماجرا ها بودم به نظر شما من تو اتوبانی که دارم با90تا سرعت می رم یهو 150 الی 200 گوسفند جلوی منه چیکار می تونستم بکنم تا زدم رو ترمز چهارتا آخری مردن گوسفندا از این زندگی اتوبانی خسته شده بودنند همه که داشتن از اتوبان می رفتند یهو 4 تاش برگشتن خوردن به ماشین من....
به حرحال شرمنده که اینقدر دیر شد
نقل قول:
نه! استفاده نكردم. مي شه واسه دانلود بزارين؟:11: :10:
عزيزم با این اینترنت از آشغال بدتر هم که نميشه MSDN آپلود کرد.در بيشتر موارد تو همون CD ويژوال بيسيک MSDN هم هست که ميتونی نصب کنی. اما اگر ADSL خريدم خيلی چيزا دارم که براتون بزارم. و يه برنامه تقريبا ويروس مانّد ساختم که خيلی باهاله برای حال گيری. حتما اون رو آپلود ميکنم.
به نظر من ارزش نداشت ترمز بکنی ميزدی همشونو قتل عام ميکردی بعد فرار ميکردی!!!! نگران نباش ما پشتّيمنقل قول:
چه روحیه خشنی داری ناراحت نشیا شوخی کردم درکل مرسی
چی شد جواب ما ؟نقل قول:
سلام آقاي تكنيك برتر ممنون ميشم اگه به سوالم جواب بدين:
مي خواستم يه دكمه روي فرم بسازم كه خواصيت Border Style فرم رو عوض كنه ممنون ميشم اگه جواب بدين.
کسی کدهای(سورس) ویروس NewFolder.exe نداره
اگه دارین واسمون بفرسین
یا راهنمایی کنین
مثلا چطوری از اجرای msconfig.exe جلوگیری کنم............................................ .
یا اینکه طریقه ی کپی شدن این ویروس رو بگین(کد این کپی شدن که هر جا که میری کپی میشه)
برام به صورت پیام خصوصی بفرستین اگه امکانش هست........................
من یک بانک اطلاعاتی ساخته ام که مجبورم ازdatacomboاستفاده کنم اما عناصر تکراری هستند ومرتب نیستند و دیگری اینکه می خواهم با زدن اولین حرف از یک عنصر آن به طور کامل نمایش یابد
ممنون میشوم اگر کسی راهنمیی کند ودر صورت امکان یک سورس نمونه نیز بگذارد
سلام تكنيك برتر
يك سورس براي جستجوي هارد ميخام بدون اينكه از كاربر سوال كنه يك سري پسوند را جستجو كنه و نتيجه را در يك
txt. ذخيره كنه
كل هارد جستجو بشه
ممنون
:20:
نقل قول:
میدونستی با فرمان shel میتونی یه برنامه روصدا بزنی
hamidjojily
من متوجه منظورتون نیستم در پست قبلی هم همین رو نوشته اید
با سلام
ميخاستم بدونم كسي ميتونه من رو تو نوشتن كدي تو VB راهنمايي كنه كه با اون بشه متني رو كه در يك فايل Word نوشته شده مثل متن شماره 1 به دو حالت 2 و 3 تبدلي و دوباره بصورت متن اصلي (شماره1) در بياره. البته بدون استفاده از تكنولوژي COM.(اگر كدي با تكنولوژي Com باشه خوبه).
1- من mahdi053 هستم.
2- .متسه 350idham نم
3- .نم 350idham متسه.
خيلي خيلي ضروري و فوري هست.:18: :11: :19: :5:
E-Mail: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
نمايش فلش در vb2005 چطور ميشه انجام داد
متشكرم