بچه ها این بازی برا دانلود گیر نمیاد؟ چون من ایران نیستم و نمیتونم بخرم
Printable View
بچه ها این بازی برا دانلود گیر نمیاد؟ چون من ایران نیستم و نمیتونم بخرم
به احتمال قوی بعد از انتشار بازی در ایران . بازی برای فروش در سایت گرشاسپ برای خارج از کشور قرار می گیرد.نقل قول:
البته قبل از این که قضیه ی ناشر داخلی مشخص بشه بازی قرار بود که برای فروش خارج از ایران در سایت گرشاسپ قرار بگیره اما با مشخص شدن ناشر فروش خارجی به بعد از فروش داخلی موکول شد.
سلامنقل قول:
نه من تو خود سایت گرشاسپ پیش خرید کردم نوشته بود یک هفته قبل از پخش در بازار میارن .
شما تشریف ببرید داخل بلاگ گرشاسپ اونجا صد جا نوشته که حتما باید از لوح... :20:نقل قول:
پس تو شایت گرشاسپ سرکاریه ؟؟ :31: :13:نقل قول:
ولی اگه برام آوردن میام میگم
سلام
من که از بازی های ایرانی اصلا خوشم.
سلام به همه ی دوستان عزیز
یکی از راحت ترین روش های تهیه بازی گرشاسپ سفارش پستی این بازی هست، اگه امروز سفارش بدین روز ۱۵ مهر توسط پیک موتوری در تهران و توسط پست در شهرستانها به دستتون می رسه. تمام هزینه رو هم همون موقع به پستچی و یا پیک پرداخت می کنید.
لینک خرید نسخه DVD
لینک خرید نسخه CDکد:http://lohezarrinnikan.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=949:garshasppcdvd&catid=44:pc&Itemid=96
کد:http://lohezarrinnikan.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=948:garshasppccd&catid=44:pc&Itemid=96
من دو روز پیش سفارش دادم هنو نفرستادن..................اینجا نیشابور:31:
الان که نمی فرستند...........همون روز 15 مهر می فرستند............من هم 4 روز پیش سفارش دادم ...........اینجا کجاست؟؟؟ :31::18:نقل قول:
من دو روز پیش سفارش دادم هنو نفرستادن..................اینجا نیشابور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرجاش یکم اونورتر:31:نقل قول:
اینجا کجاست؟؟؟
چرا اینقدر دیر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:13:نقل قول:
الان که نمی فرستند...........همون روز 15 مهر می فرست
از این سایتای درپیت میخریم فوقش خیلی دیر بفرستند 1 هفته ای میفرستند.................:18:
دوست عزیز بازی هنوز منتشر نشده که بفرستن.نقل قول:
تاریخ انتشار بازی 15 مهر هست همون موقع احتمالا یک یا دو روز قبلش برای شما ارسال میشه.
بله کاملا تائید میشه بازی حتی یک روز هم زودتر از 15 مهر توی بازار نباید پیدا بشه!نقل قول:
بازی ساخت خود ایرانه یعنی به طور مستقیم از طریق تاشر بازی(لوح زرین)پخش میشه دیگه قضیه مثل بازیهای Xbox 360 و خارجی نیست که یکی اونور آب بیاد بازی رو بگیره و سپس روی نت پخشش کنه!
این واقعا" نفیس ترین بازی ایه که با قیمت زیر 5 تومن می شه خرید!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پکیج بازی هست
هرکی ندونه خیال می کنه خود عمو بیلی اومده با اینا قرارداد بسته .:31:نقل قول:
سونی هم چون وسعش نرسیده امتیازشو بخره از جمع پلتفرمها خارج شده .
انحصاری ...!:27:
(البته این جمله ی من کاملا بار طنز داشت ، خودم میدونم بلاخره اینا دارن نم نمک تو این زمینه پیشرفت میکنن و نباید مسخره شون کرد)
سلامنقل قول:
عجب پک خفی . بازی اورجینال خارجی هم که بگیری اینطوری نیست. حالا واقعا زیر 5 هزار تومن عرضه میشه.؟
فقط 5 تومن روی پک کار شده. (چاپ و کاغذ و طراحی و ... )
اينجارو نيگاه كننقل قول:
نقل قول:
کد:http://lohezarrinnikan.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=949:garshasppcdvd&catid=44:pc&Itemid=96
اسامي برندگان ايكس باكس رو كجا اعلام ميكنه؟
تو سایت لوح زرین به عنوان اخبار اعلام میشهنقل قول:
کد:http://lohezarrinnikan.ir/
آقا من اسم برنده ها رو می تونم از سایت لوح زرین به اینجا وارد کنم اما می خواستم بدونم میشه اجازه هست یا نه اگه بزارم پاک میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نسخه دی وی دی 3500 تومن و نسخه سی دی 3200 تومنهنقل قول:
سلام
عجب پک خفی . بازی اورجینال خارجی هم که بگیری اینطوری نیست. حالا واقعا زیر 5 هزار تومن عرضه میشه.؟
فقط 5 تومن روی پک کار شده. (چاپ و کاغذ و طراحی و ... )
نسخه دی وی دی همراه کارت قرعه کشی هم هست
البته اگه من برنده قرعه کشی بشم هم جاایزه ور قبول نمی کنم
بالاخره ما که برای خرید این بازی به جایزه و ین چیزا نیاز نداریم چون خرید این محصول وظیفه ی ماست
از طرفی هزینه اضافی می افته رو دست تیم سازنده
چون از تمام این پروژه که چند سال روش زحمت کشیدن 400 میلیون تومن بیشتر گیرشون نیومده
دوست عزيز حالا نمي خواد انقدر جو فردين بازي بگيري (شوخي:))نقل قول:
اون قرعه كشي رو هم البته اگر الكي نباشه شركت لوح زرين نيكان داره انجام ميده يعني شركت پخش كننده بازي. پس هيچ ربطي به تيم سازنده نداره.
راستي شما اون 400 ميليونو از كجا مي دوني؟
راست میگه 400 ملیون گیرشون اومده.تو خود سایت گرشاسپ هم هست
راستی بچه ها اگه من خرید پستی کنم (5600 تومن) بعد این قرعه کشیش چطوریه؟
یعنی هر هفته قرعه کشی میکنن؟بعد تو این هر هفته اسم منم هست یا فقط تو اون هفته هست و از قرعه میوفتم بیرون؟
ممنون:20:
.................................................. .................................................. ............نقل قول:
این خبری هست که توی سایت لوح زرین نوشته شده :
البته بعدشم این خبر رو منتشر کردن در تکمیل خبر قبلینقل قول:
قرعه کشی دستگاه های Xbox 360 arcade به صورت هفتگی می باشد . چنانچه در قرعه کشی خرید پستی برنده نشدید اصلا نگران نباشید . پس از دریافت بازی، فرم شماره 1 کارت قرعه کشی موجود در پکیج بازی را تکمیل و به آدرس ذکر شده در فرم شماره 2 کارت ارسال نمایید تا مجددا در قرعه کشی 100 دستگاه Xbox 360 arcade شرکت داده شوید.
ما که سفارش دادیم و منتظریم ببینیم کی به دستمون می رسه . شانس هم که نداریم :41: پس امیدی به برنده شدن در قرعه کشی نداریم ......... ما یه بار در عمرمون تو یه قرعه کشی برنده شدیم اون هم اعزام به یه اردوی گردشگری بود از طرف دانشگاه که دو برابر پول سفر رو ازمون تیغ زدند و امکانات سفر در حد تن ماهی!!!!!!!!!!!!!!!!! ...............نقل قول:
کارت قرعه کشی موجود در پکیج بازی گرشاسپ شامل 2 فرم می باشد : فرم شماره 1 را کامل نموده و از فرم شماره 2 جدا نمایید و فقط فرم شماره 1را به آدرس ذکر شده ارسال کنید. حتما فرم شماره 2 را نزد خود نگهدارید .جهت دریافت جایزه ارائه قسمت دوم کارت الزامیست .
چنانچه باز هم در قرعه کشی برنده نشدید اصلا نگران نباشید فرم شماره 2 را نزد خود نگه داشته و مراقب آن باشید ، چرا که در توزیع بعدی بازی های جدید ایرانی ، فرم شماره 2 جهت شرکت در قرعه کشی دستگاه های PS3 مورد نیاز خواهد بود.
یه سری از دوستان که برای تست بازی رفته بودند از بازی روان و گیم پلی خوب اون تعریف می کردند و گویا بازی مشکل افت فریم فاحش رو نداره و به راحتی به سیستم های امروزی سازگاره................
همچنان منتظریم...............
****** این خارجی ها چی می کشن فن بوی هاشون که مثلا از یه سال پیش یه بازی رو پیش خرید می کنند و هی به تاخیر می خوره********
اینا که بازی نمیشه .
فکر کنم اگر همین طوری پیش بریم یه 100 سال دیگه بتونیم یه چیزی تو مایه های God of Ware/Resident Evil / Assasin Creed طراحی کنیم اون وقت دیگه معلوم نیست خارجی ها تا کجا پیشرفت کردند ؟!
دوست عزیز آیه یاس نخون!نقل قول:
همین که یک گروه حاضر شدن با یک ریسک بالا دست به چنین کاری بزنند خودش خیلی حرفه...مطمئن باش اگه استقبال جامعه ایرانی از این بازی خوب باشه(به شرطی که اونها هم در ساخت بازی کم کاری نکرده باشن!) نوید بسیار خوبی برای ساخت بازی در ایران خواهد داد:46:
من که هرچی بازی ایرانی بیاد از این به بعد برا حمایت نسخه ی اورجینالش رو میخرم...........ولی اگه مثل این باشه که وافعا من خیلی بهش امید دارم
اینم که میگید 100 سال دیگه شما خیلی زیاد گفتید به نظر من........خیلیم زیاد گفتی........
سلام
بازی رو سفارش پستی دادم . تا ببینم کی دستم میرسه. من مثل اکثر جمیع دوستان به این بازی خوشبین هستم. حتی اگر انتظاراتم رو برآورده هم نکنه بازم به تیمشون تبریک میگم به خاطر کار بزرگی که انجام دادند.
سلام
شما بازی رو از کجا سفارش دادین.
برا من آدرسی که خود سایت گرشاسپ داده باز نمی شه:
کد:http://lohezarrinnikan.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=949:garshasppcdvd&catid=44:pc&Itemid=96
این سایت لوح زرین اصلا برای من باز نمی شه:
کد:http://lohezarrinnikan.ir/
برای منم باز نمیشه.فکر کنم سایتشون در دست تعمیره. یا شایدم پشیمون شدن 360 جایزه بدن ،سایتو بستن:27::31:
من كه از همين آدرس خريدم
سلام
درست شد.
سلامنقل قول:
ولی این که راحت باز میشه .
الآن دیگه درست شد.
به به سلام مسلم جان.چطوری؟نبودی؟آره سایته درست شد.نقل قول:
الان برای منم باز میشه
سلامنقل قول:
خوبی ؟ ما مخلص شما هم هستیم. یه 3 ماهیه اینترنت درست و حسابی ندارم. کم سر میزنم. اقا سفارش دادی.؟ حالا کی میارن جلو خونه.؟ باش یه ایکس باکسم میدن نه؟:31:
salam.ممنون خوبم.نه من سفارش ندادم.احتمالا میرم از نمایشگاه بخرم.گفتن 14-15 مهر جلو خونس.اگه تو قرعه کشی برنده بشی آره یه ایکس باکسم بهت میدن.:20:فکر کنم تو خود بازی هم کارت قرعه کشی باشه.من همونو پر میکنم.فعلانقل قول:
سلام
بازی رو کی ارسال می کنن؟
من توی استان کرمان زندگی می کنم به نظرتون بازی کی به دستم میرسه؟
سلامنقل قول:
اگه پیشتاز کنن معمولا دو روزه. البته بستگی به پست منطقتون داره . مثلا من یه پیشتاز برای یه آشنا فرستادم فرداش رسیده بود ولی یه هفته تو پست همون شهرستان بود تا اینکه دوستم خودش رفت گرفتش. اسم شهرشو نمیارم.
بازی رو پونزدهم می فرستن؟
یا زودتر از پونزدهم می فرستنش ؟