مطمئنی این مجموعه جدیده؟
به نظر سریال های قبلی + سینمایی های اکران شده رو میخوان بدن بیرون
مثلا دوتا فیلم سینمایی در یک دی وی دی!
Printable View
مطمئنی این مجموعه جدیده؟
به نظر سریال های قبلی + سینمایی های اکران شده رو میخوان بدن بیرون
مثلا دوتا فیلم سینمایی در یک دی وی دی!
دوستان یه سوال!
این چند مدته می بینیم که تو صدا سیما اومدن یه پیام بازرگانی هایی می زارن که واقعن آدم به عقل کسی که می یاد این محصولات رو می گیره شک می کنه با این قیمت گزاف!!!
نمونش مثلا یه کباب پز مگه چیه که آدم باید 150ت بده! یه مثلا یه بسته آموزشی که توش فقط 4 تا کتاب کوچولو و یه خورده خرت و پرت هست مه مثلا واسه اموزش زبان است و ....
قبلا تو شبکه های ماهواره ای اینارو می دیدیم می گفتیم اینا دروغن و ....
به نظرتون چرا باید صدا سیما که یه نهاد اموزشی و تفریحی و فرهنگسازی تو جامعه ماست دست به این کارا بزنه محصولات قلابی رو تبلیغ کنه.اونم نه با قیمت کم به قیمت عجیب!
مگه ما شورای نظارت بر صدا سیما نداریم؟! یعنی بودجه صدا سیما کم هست که این کارو می کنه!؟
آدمو یاد فروش دخانیات می کنند! بعد می گن نکشین بده زشته!!!
به نظرتون چرا تو این یه سال این همه رفته تو تبیلغ این چرندیات.به کجا باید بگیم تمومش کنند!؟
:n16:
دادا کو گوش شنوا؟ من سر سریال های تکراری و اینکه نوع پخششون مثل پاسکاری تو فوتبال شده (بین کانال های تی وی) چند بار زنگیدم صدا سیما... بهتر نشد هیچ، بدتر هم شد!نقل قول:
به نظرتون چرا تو این یه سال این همه رفته تو تبیلغ این چرندیات.به کجا باید بگیم تمومش کنند!؟
تلویزیون مون رو نبینیم یا کلا کمتر ببینیم متاسفانه بهترین روشه. /
درباره تبلیغات هم با یکی از دوستانم که سابقه کار تو صداسیما رو داره، چند وقت پیش اتفاقی حرفمون به تبلیغات رسید و به گفته اون صداسیما به واسطه تحریم ها و افت کیفی آثار تولیدی به واسطه کاهش هزینه ها و ندادن پول تهیه کنندها، به شدت بدهکار هست و طبیعتا استقبال میکنه از پولدارها و میلیاردر هایی که به صورت کنتراتی میخوان تبلیغ کنن که پول عمده ای میتونن بابت تبلیغات بگیرن.
جواب سئوالت را در این لینک میتوانی پیدا کنی :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این هفته قبل بود برنامه یادگاری یه قسمت از فیلم استاد مهرجویی بود فک کنم که نشون داد
زود اسمش رو برد !
میخوام بدونم اسمش چیه میخوام دانلود کنم
ماجرای یه پسر بود که دیالوگ میگفتن واسش
میخواست نویسنده یا شاعر بشه
تو یه مزرعه داشت یا یه دختر میدوید و بازی میکرد و میخندید!
ممنون میشم کمک کنید
یکی میگفت مهران مدیری با صدا و سیما مشکل بر خورده و ممنوع التصویر شده و ....
چرا جدیدا مدیری توی سیدی و دی وی دی عرضه میکنه برنامه هاش رو ؟
این قضیه ـش چیه ؟
دلیلش همون که خودتون گفتید، با صدا و سیما مشکل داشت. میگفتن سر پول تبلیغات که مدیری میگفت موقع ای که سریالم پخش میشه پول تبلیغاتش برا من! من اینطوری شنیدم.نقل قول:
ولی بعد از 6 سال دوری از تی وی، تو ویژه برنامه نوروز شبکه 3 برگشت و گفت که تو سال 93 قراره برا تی وی سریال بسازه!
سوالتون این بود !نقل قول:
چرا جدیدا مدیری توی سیدی و دی وی دی عرضه میکنه برنامه هاش رو ؟
اولا که قهوه تلخ جدیدا بود ؟!
خیلی وقته که تو نمایش خانگی میده بیرون کاراشو
نمایش خانگی هم ربطی به ضرغام تی وی نداره ...
مثلا آقای x یا خانم x ممنوع التصویر میشه تو صدا و سیما !
خب این میتونه بره بیرون از صدا و سیما ( نمایش خانگی ) فعالیت کنه!
یکی از دلایلی هم که بر میگرده رفتن همین آقای میم.الف بود
و البته مهم تر از اون چند وقت دیگه ضرغامی هم باید بره ...
نقل قول:
حالا ما یه چیزی شنیدیم گفتیم ممنوع التصویر شما سخت نگیر .
م.ا کیه باز ؟
همون دیگه! آقای 40 سانتی! :n30:
احتمالا رئیس جمهور سابق منظورشونه!نقل قول:
تهه همه این صحبت ها میرسه به پول، چه صدا سیما و چه مدیری... وقتی پول اوکی باشه، میان در نوشابه واسه هم باز میکنن، وقتی پول اوکی نباشه، میان افشاگری میکنن./
البته همه چیز و همه اصناف همین شده، صرفا مربوط به سریال سازا و تی وی نیست...
عاقا ولی ما خیلی دلخوریم از مهران مدیری!
بخدا تمام مجموعه های قهوه تلخ رو خریدم
آخرش اونجوری تموم کردن! بی احترامی مطلق به بیننده!
مجموعه ویلای من رو دیگه نگرفتم
تحریم کردم
ولی شوخی کردم رو دیدم ... ولی نمیتونم اون بی احترامی رو فراموش کنم!
به نظرم تو ایران با این همه ظلمی که به ماها میشه و درامد های کمی که داریم خرید این مجموعه ها به صرفه نیست و پول دور ریخته (البته من اصلا نمیخرم :n05:)
ولی شوخی کردم رو دارم میبینم و خوشم اومده (دانلود میکنم :n02: )
منم شوخی کردم رو دانلود میکنم فقط !
دیگه گذشت تحت تاثیر قسم خوردن های مدیری واقع شدن !!!
ولی خب
بازم به صرفه نیست
چون پهنای باند شهر ما محدود هستش
هر گیگ هم 4500 تومن هست پهنای باند!
چه میشه کرد ... پولا فقط میره تو جیب بزرگان!:n27:
نمیخوام 30یا30 کنم
ولی 40 ت یارانه میدن
از اونور میگن سونامی بیکاری
از اونور مگن خط فقر 2200 میلیون در ماه !
بعد فرت و فرت زیرنویس میکنه ضرغام تی وی که دست رد به سینه یارانه بزنین !
والله ما بزنیم که نداریم
بعد اون نماینده محترم مجلس و اون رییس تامین اجتماعی و اون ... نزنه؟ ظلم اگه این نیست پس چیه!
اینقدرم آزادی داریم که درد خودمون رو باید تو تاکسی ها با راننده تاکسی ها بگیم
وگرنه یه فروم من دارم دو خط مینویسم
الان باید منتظر باشم یکی ریپورت بده یا یه مدیریت ببینه زود کارت بده و بن کنه و ...
والله از ماست که بر ماست ... نوش جونمون! گوارای وجودمون! فقط نالیدن رو یاد گرفتیم
یک مصاحبه با امیر مهدی ژوله (که از زمان ساخت «شب های برره» یکی از نویسندگان ثابت کارهای مدیری است) خواندم که جواب این موضوع را داده است :نقل قول:
"ما سر «قهوه تلخ» خیلی اذیت شدیم؛ چه زمان ساخت چه بعد از آن. آن کار به لحاظ محتوایی خیلی حساسیت ایجاد کرد. ما بعضی وقت ها اصلاحیه های 76 موردی داشتیم و حتی بعضی اوقات کار به توقیف سه قسمت کامل هم می رسید. نتیجه اش هم شد عقیم ماندن کار و بیرون نیامدن پایان آن."
بالاخره صدا و سیما هابیت رو دوبله کرد! :n20:
چون ارباب حلقه ها رو با دوبله دیده بودم این رو هم تاکید خاصی داشتم که حتما باید دوبله اش رو ببینم برای همین زبان اصلی رو نگاه نکردم! :n09: دوبله های شرکتی که اصلا جالب نبود ولی دوبله صدا و سیما خیلی خوب بود (البته بازم مثل ارباب حلقه ها نبود) ولی خوبیش این بود که سعی کردن شخصیت های مشترک بین ارباب حلقه ها و هابیت، دوبله کننده اش مثل هم باشه که این خیلی عالیه مثلا دوبله گاندالف در هابیت و ارباب حلقه ها یکیه. توصیه میکنم اگر ندید حتما نگاه کنید :n19:
از سریال جدید مدیری برای سیما خبری نیست؟
کسی لینک فیلم ایرانی شب های لس انجلس رو دارهه؟؟؟بذاره
محصول جدید شبکه نمایش خانگی :
سلام
دوستان مدتی پیش حدود 2 تا 3 هفته پیش شبکه بیBسی یه برنامه داشت که راجع به یه سری جوون که خودکشی کرده بودند ولی گویا زنده مونده بودند و درباره انگیزه هاشون صحبت میشد . .
چون نصفه نیمه دیدم خیلی مشتاقم بدونم اسمش چی بود تا شاید بشه تو YouTube ویدیویی ازش پیدا بشه ! نمیدونم مستند بود یا چی . . ! امیرحسین رستمی هم اگه اشتباه نکنم یکی از کارکترهاش بود که که جای یکشون بازی می کرد . . !
ممنون، شاد باشید
نقل قول:
سلام یونس خان اسم مستند فقط چشم هاتو ببند بود
بگردی لینکش پیدا میشه
این سریال دیگری که امین حیایی بازی کرده رو دو قسمت اول رو دانلود کردم دیدم!
واقعا باید حجالت بکشن با این سریال ساختنشون!!
کلا یه امین حیایی رو آوردن گذاشتن نقش اول!
سعید آقاخانی هم یه نقش جدی داره به عنوان شوهر خواهر امین حیایی...
رزیتا غفاری پایه اشک و آه تاریخ تلویزیون بعد از انقلاب رو هم آوردن...
کلا من تا به حال ندیدم رزیتا غفاری بخنده !
سمانه پاکدل!!!!که به تازگی نمیدونم لباشون رو پروتز کردن یا بینی عمل کردن ( به هر حال چهره عوض شده! ) هم آوردن که مثلا میخواد با امین حیایی ازدواج کنه به رسم همه سریال های صدا و سیما که هر دفعه یه بازیگر خانم رو آرایش کرده با چادر! میارن در سریال ! میشه نامزد طرف!
بقیه بازیگرا یخ در بهشت!!!! یعنی بگم بقیه بازیگر را رو از توی فک و فامیل و خیابون پیدا کردن بهشون گفتن بیا دیالوگ بگو////در حد فاجعه!!! یخ!!
یعنی ببینید سریال اینقدر تابلو هست! که مثلا طرف رفت ماشینشو پارک کرد کنار خیابون! به خدا گفتم الان برگرده میبینه ماشینو جرثقیل برده! دقیقا دو دقیقه بعد نشون داد جرثقیل اومد ماشینو ببره :n08::n08:
نصف قسمت دوم اشک و ناله دوس دختر امین حیایی ( مثلا قراره ازدواج کنن!! ولی نامزد هم نیستن! تازه قراره حلقه بخره امین حیایی ) و خواهرش بود!
سلام دوستان
خیلی وقت پیش یه مسابقه می ذاشت تلویزیون ک مسعود روشن پژوه مجریش بود و اسمش هم مسابقه ی "آوا" بود
می خواستم ببینم کسی میدونه سال چند ساخته شده یا آرشیوی ازش داره؟
فیلمهای سینمایی که تلویزیون دوبله میکنه آیا «صدای بازیگرا» و «صدای محیط» رو جدا میخره؟ یا اینکه فیلمهاش دانلودیان؟
اگه دانلودی باشن باید صدای اصلی بازیگرا بیاد ولی من چیزی نمیشنوم.
ولی تو مستندهایی که تو تلویزیون پخش میکنه تابلوئه. صدای گویندهی اصلی کاملاً به گوش میرسه. (ولی تو فیلمهای سینمایی دوبله شده اینطور نیست. چرا؟ و چگونه؟)
مستندی که از شبکه یک پخش میشه تحت نام ایرانگرد. . نمیدونم قبلا تی وی پخش کرده یا نه اما از نظر شخصی من بهترین و حرفه ای ترین مستندی هست که درباره ایران ساخته شده واقعا جای تبریک داره به گروهی که پشت ساخت این کار بودند
اینی که الان پخش میشه سری دومش هست. سری اولش رو اگه اشتباه نکنم، شبکه چهار نشون میداد.نقل قول:
مستند سریالی Connections محصول 1973 ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] / [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) با نام «ارتباطات» ساعت 1:30 بامداد (هر شب) از شبکهی 2 پخش میشه. دیشب قسمت اوّلش پخش شد. این مستند امتیاز 9.2 در IMDb گرفته.
ویرایش: بعد از پخش 2 قسمت، دیگه بیخیال پخش این مجموعه شدن!
سلام برنامه ای با عنوان "هنر هفتم" با اجرای آقای اکبر عالمی از شبکه 4 سیما پخش می شد. سال 70 لیست کامل فیلمهایی که تو اون برنامه نمایش داده شد رو میخواستم. اگه کسی اطلاع داره همینجا یا خصوصی بفرسته ممنون
شبکهی مستند قبل از عید قرار بود چهارشنبهها ساعت 17 مجموعه مستند «هفت شگفتی جهان صنعت» رو پخش کنه ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) که اتّفاقاً 2 تا چهارشنبه هم این کار رو کرد و 2 قسمت از این مجموعهی 7 قسمتی رو پخش کرد. ولی دیگه بقیهی قسمتهاش رو پخش نکرده تا حالا.
بعد از عید گفته شد مجموعه مستند «نیروی محرّکهی زمین» رو پخش میکنن ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) که گویا فقط 3 قسمت از این مجموعهی 5 قسمتی رو پخش کردن و دیگه پخش نشد.
گفتن 14 قسمت از مجموعه مستند «ارتباطات مهندسی» رو میخوان هر شب پخش کنن ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) که اوایل هرشب پخش میکردن بعدش شد یکشب در میون تا اینکه 13 قسمتش رو پخش کردن و شب آخر قسمت تکراری رو پخش کردن!
گفته بودن مستند «دنیا در جنگ» که 26 قسمتی هست رو میخوان جمعهها ساعت 20 پخش کنن ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ). 3 قسمتش رو پخش کردن ولی الآن 3 هفته است که دیگه پخش نکردن.
شبکهی مستند تو این 4 سالی که فعّالیت میکنه هر مستند رو حدّاقل 10 بار پخش کرده.
مستندها هم اکثراً صدای گویندهی انگلیسی زبانش به گوش میرسه.
کیفیت کارشون پائینه.
شبکهی مستند داره یک مجموعه مستند 13 قسمتی با موضوع زمینشناسی رو پخش میکنه « [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ». نام این مجموعه «داستان زمین» هست که پنجشنبهها ساعت 22 پخش میشه. هر قسمت حدود 40 دقیقه هست. قسمت اوّل این مستند پنجشنبهی گذشته پخش شد. میتونید بهصورت آنلاین در سایت تلوبیون تماشا کنید « [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] » (البته باید در سایت تلوبیون عضو باشید که عضویتش رایگان هست.).
کارگردان این مستند «محمود یارمحمّدلو» هست. این مستند ایرانی هست و نه خارجی. قسمت اوّلش رو که دیدم به پیدایش زمین پرداخته بود که بعد از بیگبنگ چه مراحلی برای تشکیل زمین سپری شد. بهنظرم مستند خوبی بود و من رو یاد مستندهای خارجی تو این زمینه انداخت. فقط اواخر قسمت اوّل گذری به نظریات غیرعلمی که در گذشته نسبت به پیدایش زمین گفته شده بود اشاره کرد که بهنظرم در یک مستند علمی جای این مطالب نیست. در کل به علاقمندان زمینشناسی پیشنهاد میکنم این مستند رو پنجشنبهها ساعت 22 از شبکهی مستند تماشا کنند، خصوصاً که ساختهی ایران هم هست.
یه سریال بود دهه 70 فکر کنم شبکه دو پخش میکرد چیز زیادی ازش یادم نیست فقط نقش اولش یه دختره بود که میخواست کار پیدا کنه یا دانشگاه بره کلا یه هدفی داشت نمیدونم چی بود یادمه با قطار سفر میکرد
تو سریالهای خاطره انگیز خیلی گشتم ولی هیچی پیدا نکردم
کسی میدونه اسمش چی بود
سریال تنهاییه لیلا رو اصلا جالب نساخته لطیفی...نظر شما هم همینه؟
- - - Updated - - -
سریال تنهاییه لیلا رو اصلا جالب نساخته لطیفی...نظر شما هم همینه؟
حيلي چرته نميدونم تلوزيون تا كي ميخواد از اين سريالهاي چرت غمناك كه توش يه آدم ريشو خوبه و يه آدمه يه تغيه بده بسازهنقل قول:
اونم از سريال شبكه 1 كه همش مسخره بازييه
دوباره يه دختر و پسرو مجرد و .....
حالمون ديگه بد ميشه از اين tv ايران با اين سريالش
- - - Updated - - -
حيلي چرته نميدونم تلوزيون تا كي ميخواد از اين سريالهاي چرت غمناك كه توش يه آدم ريشو خوبه و يه آدمه يه تغيه بده بسازهنقل قول:
اونم از سريال شبكه 1 كه همش مسخره بازييه
دوباره يه دختر و پسرو مجرد و .....
حالمون ديگه بد ميشه از اين tv ايران با اين سريالش
آقا شبکه HD برای شوما هم قطع شده؟
از دیروز که داشت فیلم پاگنده رو نشون میداد یهویی زد No Signal و بعد از یه مدت هم که اون تصویر رنگین کمانی No Signal با صدای بوق اومد و تا امروز درست نشده.
قطعی سراسریه یا استانی؟
سلام دوستان کسی اطلاع داره این عکس متعلق به کدام فیلم شقایق فراهانیه؟؟
درود
شبکه چهار تله فیلمی با نام پریشانی رو پخش کرد که من موفق نشدم کامل ببینمش. با بازی مریلا زارعی.
محبت میکنید لینک بدید توی خصوصی؟