سلام دوست عزیزنقل قول:
به پی سی ورلد خوش آمدید
شما اگر چند پست اخیر بنده را مطالعه کنید در خواهید یافت که دیگر نیازی به ایمیج ها نخواهید داشت و تنها با سه فایل کم حجم می توانید کمپین های قفل شده را باز کنید
موفق باشید
:11:
Printable View
سلام دوست عزیزنقل قول:
به پی سی ورلد خوش آمدید
شما اگر چند پست اخیر بنده را مطالعه کنید در خواهید یافت که دیگر نیازی به ایمیج ها نخواهید داشت و تنها با سه فایل کم حجم می توانید کمپین های قفل شده را باز کنید
موفق باشید
سلام با تشکر از برو بچه های پی یس وردنقل قول:
من با راه حل ایمیج ها فقط تونستم مرحله اولی رو باز کنم ولی مراحل دیه نشد
حالا از راه حل رجیستری رفتم ولی منظور ""فراموش نکنید فایل های رجیستری حتما باید در ادمین ویندوز اجرا شود"" نمی فهمم لطفا راهنمایی کنید.:n13:
سلامنقل قول:
فایل های اشاره شده را دانلود کنید.
بر روی هر فایل کلیک راست کرده و Run As Administrator را انتخاب کنید.
مشکلی نخواهید داشت
موفق باشید
سلام :n16:نقل قول:
من وینذوزم 7 است
وقتی رو فایل ها کلیک راست میکنم گزینه ای به نامRun As Administrator نداره:n03:
گزینه ها این ها هست
merge
edite
سلام دوباره دوست عزیزنقل قول:
تمام فایل ها فشرده شده و پسورد دارند
شما باید برنامه WinRAR را نصب کنید
فایل شماره 6 ار پست 335 که در برگ 34 همین تاپیک هست را دانلود کرده و با استفاده از پسورد داده شده از حالت فشرده خارج کنید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سپس بر روی فایل های رچیستری کلیک راست کنید
موفق باشی
باتشکر از شما به خاطر توجهتوننقل قول:
من همه ی کار های بالا رو انجام دادم ولی بازم مشکل قبلی رو دارم.
اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام باتشکر از نوجه شمانقل قول:
من تمام کار های بالا رو انجام دادم ولی بازم همون مشکل دارم
سلامنقل قول:
دوست خوبم شما نیاز به کلیک راست کردن ندارید
شما تنها بر روی هر یک از فایل های رجیستری دوبار کلیک چپ کنید تا اجرا شوند. در این صورت پنجره ای مثل عکس زیر باز خواهد شد
روی yes کلیک کنید تا رجیستری اعمال شود. کار تمام است
موفق باشید
سلامنقل قول:
ببخشید که بازم مزاحم شدم
من این گارا رو کردم ولی باز نمی شه!!!!
:n28:
سلامنقل قول:
شما میتونید از راه حل ایمیج ها که در پست های قبل به کررات بهش اشاره شده استفاده کنید
موفق باشید
سلام بازی
Company of Heroes Patch 2.700- پج دانلود کرد برام بذارن
سلام
زمانی که من وارد بازی می شوم یه پیغام میده و میگه DVD رو وارد کن.دو تا گزینه داره یکیش که خروجه و اویکی هم ادامه.
روی ادامه هم می زنی وارد بازی می شه ولی من برای این که می خواهم آنلاین بازی کنم مشکل ایجاد می کنه.
کسی می دونه چه طوری درستش کنم؟
سلام :مشکل فایل ایمچ در و ویندوز 8.1 دارم در 7 مشکل نداشتم بعد نوبت وارد کردن ایمیج دی وی دی ها هست که شامل سه ایمیج میشه که با این نام ها وجود دارن :
A - OF.mdsو B - TOV.mds و C - COH.mds
مشکل فال ایمچ TOV.mds A
سلام : فایل ایمچ بازی برای دانلود بزارید تشکر :n03:
سلام ایمج باری نه فایل ایمج مجاری بازکردن 3 سریال
بازی CD رو که با برنامه Daemon Tools
برای نصب نقشه ها باید برید جایی که بازی نصب شده این پوشه ها رو ایجاد کنید و فایل نفشه ها رو در اونجا بریزید
بیش از 500 نثشه وجود داره
company of heroes/ww2/data/scenarios/mp
بعدشم در دسکتوپ روی ایکون بازی کلیک کنید و پروپرتیس رو بزنید بعد به آدرس فایل exe ایسن مثدر رو با فاصله اضافه کنید -dev مانند زیر
"N:\game\company 2009\RelicCOH.exe" -dev سلام راهنماهی کنید جواب نداد
حذف شود....
سلام ببخشید میشه این ایمیجا رو دوباره بزارین لینکش رو؟:n03:
بی زحمت یه لینک دیگه بدین:n30:
سلام من مد مدرن کامپت COMPANY OF HEROSE را انلود کردم و نصب کردم منتهی موقی که مد را اجرا می کنم 6 ماموریت داره که همشون قفل هستند مثل کمپین ها البته انها را باز کردم اما همچنان 6 ماموریت قفل هستند دوستان کسی اطلاعی داره چطور می تونم ماموریت ها را باز کنم با تشکر
سلام دوستان
من میخوام Company of Heroes رو شبکه بازی کنم منظورم لوکال هست با لن ولی وقتی می رم توی قسمت مولتی پلی بعد قسمت لن وقتی میخوام استارت کنم ارور ریموت پلی میده
چیکار باید کنم
دوستان کسی نمی دونه؟؟؟
عکس از ارور بذار دادانقل قول:
سلام دوستان..
ایمیج هایی که قرار دادید قسمت A یا همون OPOSING FRONTS خراب هست و دو ایمیج دیگری سالم. لطفا ایمیج OPOSSING را مجددا قرار دهید
سلام.خسته نباشید.از لینکی که گذاشتین نمیشه ایمیج رو دانلود کرد.چیکار کنم؟؟؟:n02:
سلام دوستان من آخرین نسخه به 2.602 آپدیت کردم و بازی میکنم مشکلی ندارم فقط درباره مد NHCToV_v2.6 که نصب کردم و خیلی خوب بود. توی نت دور میزدم دیدم نسخه 2.700d اومد 24 دسامبر 2016 / حالا 2.6 را انیستال و 2.700d را نصب کردم (500 مگ بود !) حالا وارد بازی با لانچر خودش میشم و حالت اسکریمیش میشم (آفلاین) هر مپی را انتخاب میکنم امکان ساخت ساختمان تانک نداره و فقط سرباز و جیپ . راه حلی پیدا نکردم. کارخانه تانک اصلا نمیاد توی بخشش / مثلا بگیم غیرفعاله نه/ کسی میتونه راهنمایی بکنه. در آخر مد ef 2.30 را میشه توی آپدیت 2.602 بازی کرد آخه نزدیک دو گیگه!
سلام دوستان بنده هم مشکل ایشون رو دارم لطفا پیگیری کنید الان که وارد میشم خطا میدهنقل قول:
سلامنقل قول:
صفحه 12 و
اینم شماره سریالها:
اینم ایمیجها:
سلام
توی نسخه 2.700.2 این بازی قسمت بازی با lan بسته شده :n35:
آیا راهی واسه باز کردنش هست یا باید نسخع قدیمی رو نصب کنم
لطفا اگر نسخه قدیمی رو کسی داره بفرسته
خیر وجود نداره ، تنها راه به وسیله خرید نسخه اصلی بازی از فروشگاه استیم است، میتونید نسخه 2.602 در تانگل بازی کنید
دوستان استیم چرا داره همچی میکنه؟
اصلا چی میگه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان اگه کسی هست که هنوز coh tov رو در استیم بازی میکنه لطفا به من کمک کنه
خواهشا به این شماره در تلگرام پیام بده 09014357290
ممنون
سلام - خداقوت
من این ایمیج ها رو دانلود کردم ولی داخل برنامه دیمون تولز ، مونت نمیشه و خطای :
Directory name is invalide
فکر نمیکنم مربوط به ایمیج ها بشه ولی اگه میشه راهنماییم کنید . ممنون میشم
استیم هزینه سرورهاش خیلی بالاست کلی پول مصرف پهنای باندش میشه ولی این کاری که داره انجام میده کاملا اشتباه به ضررش تموم میشه حتی با این قیمت کم
فایل regfix رو باید از کجا دانلود کنیم؟
سریال نامبرش چیه
سلام لینک دانلودش کجاست
سلام وقت بخیر.
میدونم پست خیلی قدیمی هست اما خب بعد از سال ها هوس بازی مجدد COH به سرمون زده!
اگر امکانش هست یک لینک جدید از ایمیج ها و یا یک لینک از فایل رجیستری که در پست 111 مطرح شده بگذارید. ممنونم.