من يه راه واسه خاموش كردن ويندوز ميگم كه ديگه يه ساعت نريد تو استارت و ...
كليد ويندوز رو بزنيد بعد دوبار u ويندوز شات دان ميشه
براي ريستارت كليد ويندوز بعد يه بار u بعدش r
به قول رفيقمون بريد خوش باشيد
Printable View
من يه راه واسه خاموش كردن ويندوز ميگم كه ديگه يه ساعت نريد تو استارت و ...
كليد ويندوز رو بزنيد بعد دوبار u ويندوز شات دان ميشه
براي ريستارت كليد ويندوز بعد يه بار u بعدش r
به قول رفيقمون بريد خوش باشيد
يعني چي كجانقل قول:
همون طور كه خودت ديدي جايي براي تايپ و اينا نداره
همين كه بازي شروع شد بدونه اينكه بخواي جايي تايپ كنيد عبارت 1max رو بزن جاي خاصي نداره
نقل قول:
حالا Alt رو بگيريد و بعد كليك كنيد
حالا چي ميبيند؟
من کل تاپیک رو نخوندم اما این ترفند رو می نویسم . البته شاید قبلا نوشته شده باشه .
برای بازی Hearts
1-در منوی Run تایپ کنید regedit
2- آدرس زیر رو پیدا کنید :
HKEY_Current_User\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Applets
3- روی Hearts کلیک کنید .
4- در منوی سمت راست کلیک راست کنید New\String Value رو انتخاب کنید .
5- نام اونو ZB و مقدار رو 42 بذارید .
6- حالا در بازی Ctrl+Shift+Alt+F12 رو فشار بدید .
در ویندوز یه folder درست کنید هر نامی خواستید بذارید . بعد یه folder دیگه با همون اسم و Alt+255 درست کنید . حالا باز یه folder و Alt+255 و Alt+255 بسازید و همین طور به تعداد لازم بسازید . در یه مسیر چند folder همنام دارید .
من نميزارم اين تاپيك معلق بمونه
امروز يه ترفند باحال دارم فكر نكنم كه كسي بلد باشه(خوب شايدم بلد باشه)
ميدونيد كه هر وقت بخواين اسم يه فايل رو عوض كنيد بايد كليك راست و...
من يه راه ساده ميگم حال كنيد
فلدر رو كه انتخاب كرديد كليد f2 رو بزنيد ميره واسه ري نيم
مرسي از خودم
سلام . اینم چند مخفی که امیدوارم تکراری نباشه .
1- تو بازی Freecell از Select Game عدد 1- و 2- رو وارد کنید تا بازیهای مخفی رو ببینید .
2- بازی Serious Sam 2 . تو بازی کلید ~ رو بزنید و تایپ کنید
Sam_iEnableCheats=x
و به جا x عدد 0 ( غیر فعال ) عدد 1 ( منو کوچک ) و عدد 2 ( منو بزرگ ) رو وارد کنین . حالا تو منوی بازی گزینه Cheats اضافه میشه که همون کد تقلب بازیه .
اگه این روش جواب نداد تو منو اصلی کلید Shift رو بگیرید و از چپ به راست این کلیدا رو بزنید F3 F4 F3 F3 F4 تا منو کوچک ظاهر بشه .
Alt+255 توي ويندوز برابره با فاصله ( space ) براي همين وقتي بعد از اسم فولدر Alt+255 رو ميزني يك فاصله به اسم قبلي اضافه مي كنه و همينطور براي بعديها Alt+255 Alt+255 برابره با دو فاصله.:46:نقل قول:
سلام
منم يك روش بلدم كه احتمالا اكثر حرفه اي ها بلدند اما احتمالا تازه كارها بلد نيستند:
اگر دقت كرده بشيد در ويندوز xp نمي شه فايل بدون اسم يا داراي فاصله داشته باشيم با اين روش اين كار امكان پذير ميشه :
يك فولدر بسازيد به جاي اسم تايپ كنيد :
Alt + 0160
فولدر با يك فاصله ذخيره مي شود
من هرچی امتحان کردم نشدنقل قول:
فک کنم اشتباه میکنی دوست عزیز
شاید برنامه خاصی داری
مثلا webshots که داشته باشی ctrl+shift+w پشت صفحه رو عوض میکنه میگم شاید اینم یکی از shortcutای برنامه های دستگات باشه :20:
این جزو میانبرهای خود ویندوزه.نقل قول:
من هرچی امتحان کردم نشد
فک کنم اشتباه میکنی دوست عزیز
شاید برنامه خاصی داری
مثلا webshots که داشته باشی ctrl+shift+w پشت صفحه رو عوض میکنه میگم شاید اینم یکی از shortcutای برنامه های دستگات باشه
باید بشه.
دوستان عزیز برای بهرمندی از ویندوز XP قانونی فایل PDF زیر را دانلود منید.نقل قول:
موفق باشید.
یا حق.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تسک مننجر ویندوز xp رو بیارید یه قسمته که مال خاموش کردن و ری استارت و ... هست برید اونجا کلید کنترل رو نگه دارید حالا روی شات داون یا ری استارت کلیک کنید
چی شد ؟؟؟!!!!!!!!!!
امیدوارم تکراری نباشه
راستی بگم چی میشه کامپیوتر بلا فاصله ری استارت یا شات داون میشه (3 تا 5 ثانیه)
سلام
یک ترفند در Paint (امیدوارم تکراری نباشه):
کلید کنترل را نگهدارید و روی یکی از رنگها کلیک کنید. با این کار میتوانید با سه رنگ نقاشی کنید. به این ترتیب که در محیط نقاشی کنترل را نگهداشته و نقاشی کنید.
یکی هم در ویکی پدیا:
تا حالا برایتان پیش آمده که بخواهید یکی از عکسهای ویکی را باز کنید؟ اگر اینکار را کرده باشید، همیشه صفحه ای برایتان باز میشود که آدرسش با http://en.wikipedia.org/wiki/Image: شروع میشود. اگر Properties عکس را باز کنید متوجه میشوید که در هر جا ویکی بطور هوشمند عکس اصلی را تغییر اندازه میدهد. مثلا در صفحه زیر:
http://en.wikipedia.org/wiki/Image:M104_ngc4594_sombrero_galaxy_hi-res.jpg
اگر روی عکس اصلی راست کلیک کرده Properties را انتخاب کنید مشاهده میکنید که به اسم عکس اصلی یک عبارت اضافه شده.
شما میتوانید آدرس را از همین جا کپی کرده و در آدرس بار خود Paste کنید و هر عددی را بجای 800 قبل از px بنویسید. با اینکار عکس شما با هر طولی که بنویسید به نمایش در میآید.کد:http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/5e/M104_ngc4594_sombrero_galaxy_hi-res.jpg/800px-M104_ngc4594_sombrero_galaxy_hi-res.jpg
سلام
اين هم يه ترفند كوچك ولي كاربردي اميدوارم تكراري نباشه چون من وقت نكردم همه صفحات رو بخونم
اگه مي خواين بدونين اين ويندوزي كه الان داخلش هستين روي چه درايوي نصب شده كافيه توي Run علامت \ (Backslash) رو بزنين تا درايو موردنظر باز بشه
همچنين براي ورود به پروفايل خودتان در ويندوز در run يک "." بزنيد و براي هر مرحله برگشت به قبل يک "." ديگر اضافه کنيد.
مثلا براي باز کردن My computer بزنيد "..."
اگه سیستمتون هنگ کرده و حوصله ندارید که دوباره رستارتش کنید و می خواید یکسره خاموشش کنید:
شست مبارک رو بروی شستی دکمه پاور جلوی کیس بزارید به مدت پنج،شش ثانیه تامل کنید... تبریک میگم شما تونستید سیستمو از پا دربیارید. در واقع با اینکار به سیستم می گید که من از تو لجبازترم.
حتما براتون پیش اومده که بخواین اطلاعاتی رو که سیستم هنگام بوت رو صفحه می نویسه رو بخونین ولی سیستم فورا از این مرحله رد می شه و شما مجبور میشین دوباره سیستم رو رستارت کنید تا بقیه ی مطالب رو بخونین. خوب می تونین تو این قسمت از دکمه Pause\Break روی کیبورد استفاده کنید و صفحه رو فریز کنین. برای ادامه عملیات بوت یکی از دکمه های صفحه کلید رو نگاه کنید.
سلام . من امروز ميخوام براتون منوي مخفي تلويزيون Lg رو بذارم.
خوب
اول تلويزيون رو روشن ميكنيم
بعد با كنترل منوي تنظيمات رو روي تنظيم رنگ و شفافيت و روشنايي و برفك قرار ميديم .
حالا بوسيله كنترل يك بار دكمه Ok رو ميزنيم و بلا فاصله دكمه Ok تلويزيون رو كه كناردكمه هاي ديگه روي خود تلويزيون قرار داره ميزنيم . فقط يادتون باشه فاصله زماني كه بين اين دوتا Ok بايستي رعايت بشه كمتر از يك ثانيه هستش و در ضمن Ok اولي رو كه با كنترل ميزنيم بايستي بلافاصله منوي تنظيمات رنگ و ... محو بشه (اگه اين قسمت سريع محو نشد و مقداري معتلي داشت منوي تنظيم Sleep رو از منوي تنظيمات بياريد) كه سريعا بعدش Ok تعبيه شده روي تلويزيون رو بزنيم تا منوي هايدن باز بشه. هر جاشو بلد نيستيد دستكاري نكنيدا . برو حالشو ببر .
به کارم نمیاد ولی جالب بود :27:نقل قول:
تاپیک ویرایش شد!
دوستان اینجا مکان مناسبی برای سوال و جواب نیست...پیرو عنوان تاپیک باشید و تاپیک رو منحرف نکنید.
ممنون از دوستان.
یعنی چی ؟نقل قول:
یه تاپیک جدا بزنم بپرسم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
اینجا که کسی دیگه نمیاد خلوته!:13:
عنوان تاپیک گویا هست و نیازی به توضیح اضافه نداره!نقل قول:
دوست دارم تو اين تاپيك چيزهاي مخفي كه بلدين رو بنويسين
این تاپیک و کلا انجمن مقالات مکانی برای پرسیدن و رفع عیوب نرم افزاری یا سخت افزاری کامپیوتر نیست بلکه باید از انجمن های مربوطه مثل "کامپیوتر و موضوعات مرتبط با آن" استفاده کنید.
با توجه به تذکرات داده شده پست هایی که تاپیک رو منحرف کنند بدون اطلاع پاک میشن...
ممنون از حسن توجه دوستان.
Shift رو بگیری خط صاف میکشهنقل قول:
.......
وقتی که میخواهید تو یه پنجره یه فایل رو که اسمش رو میدونید پیدا کنید
اسمش رو سریع تایپ کنید
یه فایل ورد 2007 را با winrar باز کنید یا اونو extract کنید چی میبینید؟
سلام این هم مال من
ممکنه بدرد نخوره ولی تکراری نیست(از همین 3 ساعت پیش داشتم تاپیکو می خوندم تا الان که تمومش کردم)
اول این که برید تو folder options>view بعد تیک گزینه ی hide extention of known files (یه همچین چیزایی)رو بردارید
بعد از یه فایل اجرایی مثلا notepad بک اپ بگیرید و پسوندشو از exe به pif تبدیل کنید(باید rename ش کنید)
بعد نتیه رو ببینید
.
.
.
چون ممکنه متوجه نشید: نتیجه اینه که پسوند فایل نشون داده نمی شه (شما قبلا ویندوز را مجبور کره بودید که پسوند ها رانشان دهد) و دیگر اینکه ویندوز ان را short cut شناسایی می کند ولی همچنان برنامه اجرا می شود!
خوش باشین
ببخشید عزیزم ولی چیز جدیدی نیست
خیلی از پسوند ها هستند که نشون داده نمیشن
مثل lnk و shs و یه سری دیگه .
اینا پسوندهای خاص ویندوز هستند که ویندوز نیازی به نشون دادن پسوندشون در هیچ حالتی نمیبینه
مگه در Prompt
ضمنا این فقط تو حالت مداد جواب میدهنقل قول:
همچنین میشه با گرفتن و ول کردن دکمه کنترل و استفاده از دو رنگ متفاوت نقطه جین درست کرد.
سلام
امیدوارم تکراری نباشه
1 فایل حجیم مثل پوشه ویندوزتون رو کلیک راست کنید و send to رو برین توش
و سپس آدرس رایتر تون رو بزنین
بعد در پنجره ای که داره کپی میشه در تسکبار کلیک راست کرده و maximize رو بزنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این 1کی از ایراد های ویندوز ایکس پی هستش!@
توی ویندوز سون در run تایپ کنین:
rundll32.exe keymgr.dll, KRShowKeyMgr
کنترل هرچی کاربر و پسورداشون دستتونه!!! :5:
حالش ببر:20::11:
تشکر یادتون نشه!
---------- Post added at 09:53 PM ---------- Previous post was at 09:49 PM ----------
حیفتون نمیاد این تاپیک خوابیده؟!!
یک ترفند با حال هم واسه دوستان دانلودی!!!
کسایی که از IDM استفاده میکنن برن توی C:\Users\(USER NAME)\AppData\Roaming\IDM\
شاخه ی DwnlData را باز کنین و برین توی شاخه بعدی
.
.
.
.
:27:
هرچی دانلود کردین اسمش اینجاس با .....
اگر در حال دانلود فایلی هم هستین با یک لینک میتونین بازش کنین تا هرجا که دانلود کردین ببینین و ادامه بدین دانلود کردن رو:5:
---------- Post added at 09:55 PM ---------- Previous post was at 09:53 PM ----------
در run تایپ کنین rasphone هرچی کانکشن دارین میاد واستون
تو ویندوز سون:10:
ترفندی هست که بتونم به جای welcome ویندوز اکس پی یک تصویر قرار بدم؟
نقل قول:
دوستانی که میخواهند تصویر Background قبل از بالا اومدن ویندوز Xp خودشان را ، یعنی همان صفحه Welcome را عوض کنند و هر عکسی که دلشان می خواهد بگذارند ، میتوانند دستوراتی را که در ادامه مطلب قرار دادیم را در قسمت Regedit ویندوزشان اعمال کنند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ابتدا از منوی Start گزینه Run را انتخاب کنید، سپس در پنجره باز شده کلمه مقابل را بنویسید : regedit …
در پنجره باز شده یا همون Registry Editor به آدرس زیر بروید :
HKEY_USERS>.DEFAULT>Control Panel>Desktop
بعد در محیط رجیستری سمت راست پنجره، ابتدا دنبال String با نام Wallpaper بگردید، اگر نبود همانجا راست کلیک کرده و یک String بسازید و نام آن را Wallpaper بگذارید.
حالا بعد از اینکه ساختید و بعد از اینکه روی String ساخته شده دو بار کلیک کردید در Value data آدرس عکسی که دوست دارید نمایش داده بشه را تایپ کنید، ویندوز را ریستارت کنید تا نتیجه کار را ببینید.
هر وقت هم که خواستید هیچ عکسی نمایش داده نشه ، همین شیوه را طی کنید و بعد به جای آدرس عکس [None] را بنویسید و بعد OK را بزنید.
منبع :کد:www.nice-sms.ir
مرسی دوست عزیز
وقتی سریال یه نرم افزار از کار میوفته راهی هست که رجیستری اون رو از سیستم حذف کرد تا دوباره حالت ازمایشی نرم افزار راه بیوفته؟
طریقه حذف شورتکات های ایکون؟
کتاب الکترونیکی برای ترفندهای رجیستری هست؟
با ریجستری میشه کاری کرد که دستور کپی تبدیل به کات بشه توی send to?
ممنون
کسی میدونه چطوری میشه متن چت های که کردیم رو تو کامپیوتر ببینیم ؟
منظورم تو کامپیوتره نه توی جی میل یا ای میل