اینو هم پست اول هم صفحه های بعدی دیدم! گفتم که روی سی دی ریختم با اسم همون پوشه که از فایل زیپ در اومد ولی وقتی روشن میشه هیچ اتفاقی نمی افته!!نقل قول:
رو فلش باید بریزم حتماً؟
اینو هم پست اول هم صفحه های بعدی دیدم! گفتم که روی سی دی ریختم با اسم همون پوشه که از فایل زیپ در اومد ولی وقتی روشن میشه هیچ اتفاقی نمی افته!!نقل قول:
رو فلش باید بریزم حتماً؟
اگر تمامی مراحل را درست انجام داده باشید ولی پیغام اپدیت نمیاد یعنی این اپدیت داشبورد روی کنسول قبلا نصب شده.نقل قول:
سلام شهاب جاننقل قول:
آقا من هم مشکل دوستمون(akiliss777) رو دارم هم با سی دی وهم با فلش امتحان کردم ورژن داشبورد هم از
اون آپدیت قدیمی تره ولی بازم اتفاقی نمیوفته.
لطفا کمک کنین دوستان...
یعنی پیغام آپدیت نمیاد :18: یه جایی اشتباه میکنید ، من همین طوری آپدیت کردم و در نتیجه دیگه نمیتونم از مموری که از داتل خریدم استفاده کنم و باید بفرستمش برای شرکت تا دوباره برنامه ریزیش کنند که بخونتش :13:نقل قول:
والا نمیدونم هر کار میکنم نمیاد به نظر شما مشکل از کجاست؟؟!!!
ببینید بعد از اینکه فایل رو از حالت فشرده خارج کردید بهتون یک فولدی میده ، اون فولدر رو باید توی روت فلش یا CD کپی کنید ، یعنی توی همون صفحه اول باشه و خودش رو توی یه فولدر دیگه نریزید .
سلام
من همین فولدر $SystemUpdate رو توی فلش کپی میکنم
فلش رو دستگاه میشناسه ؟ روی CD امتحان کنید .نقل قول:
توی هیچ فولدر خاصی هم نباشه یعنی اگر درایو فلشتون G هستش باید صاف توی همون G:\ بریزید ، در مورد CD هم همین طور .
خیلی این مشکل شما عجیبه !!!!! :18:
من خودمم موندم توش
آره فلش رو میشناسه چون وقی آهنگ و عکس میریزم پخش میکنه.
میشه که فایل آپدیت مشکل داشته باشه؟؟؟
اگر به صورت کامل آنزیپ شد و وینرر یا وینزیپ ارور نداد ، خیر فایل مشکلی نداره ، چ.ن من هم با همون فایل آپدیت کردم .نقل قول:
سلامنقل قول:
من باز تاکید میکنم شما اون فابل zip را وقتی استخراج کردید یک پوشه حاصل میشه که باید اونو بدونه تغیر روی CD بریزید من احتمال میدم شما در این مرحله اشتباه کرده باشین
در ضمن اگه از فلش برای اپدیت استفاده میکنید نباید به جز فایل اپدیت چیز دیگری روی فلش باشه وگرنه پیغام اپدیت نمیاد
سلام.
من تازه xbox 360 خریدم. با دو تا بازی :D
بازی CoD5 را راحت اجرا می کنه اما pes 2010 رو اجرا نمی کنه وقتی میزارم فقط open tray دوباره می یاد. باید داشبورد رو آپدیت کنم؟
برای بازیهای جدید شما باید حتما داشبورد را اپ کنیدنقل قول:
کد:http://download.microsoft.com/download/D/1/8/D181EE58-DE70-4484-936B-0E9161CCD6B2/$SystemUpdate_Fall09_8955.zip
در اپدیت هایی که دان کردید این فایل وجود داره ؟؟؟:system.manifestنقل قول:
باید به همراه اون بریزید
ما فایل جدا نداریم که !! هرچی هست داخل خوده SystemUpdate$ هست.نقل قول:
سلام به همه
ببخشید دوستان من می خواستم به live وصل شم بی زحمت لینک های که باید دانلود کنم را + راهنمای نصب قرار دهید.
لطفا کمک کنید من می خوام هم تو این چند روز تعطیلی بازی کنم ، جایی هم الان باز نیست که دستگاه رو بدم update کنند ، فقط تورو خدا بن نشم:40:.
خیلی ممنون
سلام ببخشید دوستان ولی شما ها هم خودتونو کشتین با این همه توضیح مردمم حوصله این همه رو ندارند
1 صفحه توضیح کامل بدبن سر مدمم درد نیارین الیته بازم از همه معذرت می خوام بای
سلام دوستان من نمی توانم به live وصل بشم چون pc من xbox رو نمیشناسه
عزیزم تقاص تنبلی شما رو که ما نباید بدیم !!!!نقل قول:
یک دور تاپیک رو بخونید همه چی توش هست .
این کار مال زمانی هست که تمام قسمت های مختلف انجمن بخش بندی شده باشه.نقل قول:
و بشه از این کارا کرد.
سلام خسته نباشید
ورژن دستگاه من 2.08955است ، ورژن جدید رو دانلود کردم (Fall09_8955) و رو یه flash ریختم اما هر چی دستگاه رو خاموش و روشن می کنم هیچ اتفاقی رخ نمی ده، چی کار کنم ؟؟؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز شما اواتار هات سالمه؟ اگر سالمه که بک بار اپدیت انجام شده و نیازی به امجام 2باره اون نیست ولی اگر اواتارهاتون سیاهه (یعنی اواتار ندارید) اپدیت باید بدون مشکل انجام بشه.
ایا فابل اپدیت را درست روی فلش میریزید؟
در ضمن روی فلش هیچ فایل دیگری به جز فایل اپدیت نباید باشه و گرنه دستگاه اپ میشه
از کجا میشه ورژن دستگاه رو تشخیص داد...؟؟؟؟؟؟
با سلام من یه الیت با هارد 120 گرفتم ولی بازیها را اجرا نمیکرد و پیغام آپدیت میداد البته وقتی هارد را در میاوردم بازی اجرا میشد آخرین آپدیت را که چند پست قبل بود دان کردم ولی هیچ رقم نصب نشد (روی فلش هیچ فایل دیگه ای نبود یه بار کل فولدر رو کپی کردم به بار هم فقط فایلهاشو ولی نشد که نشد)دستگاه بردم پیش فروشنده آپ کردم ظاهرا درست شد ولی فرمت فیلمهای رو که قبلا نشون میداد دیگه نشون نمیده چکار باید بکنم دیگه دارم کلافه میشم از خریدش دارم پشیمون میشم
ورژن چی دستگاه رو ؟ دشبورد رو ؟ توی ستینگ بخش About یا همچین چیزی نوشته .نقل قول:
به این مسیر برید:نقل قول:
system setting>console setting>system info
در خط اخر ورژن دستگاه نوشته شده
سلامنقل قول:
آره اواتارها سالمه، فلش هم فورمت کردم فقط فایل update هست اسمش هم همون اسم خودشه(update system$)
مرسی
سلام
اخرین ورژن دستگاه چیه؟؟؟
خوب دوست عزیز شما یه مقدار به سوال اولتون دقت کنید:نقل قول:
اون قسمتهایی که رنگی کردم نشون میده که ورژن داشبورد دستگاه با ورژن اپدیت یکیه . یعنی اپدیت دیگه انجام نمیشه چون قبلا یک بار اپدیت انجام شده.نقل قول:
ورژن دستگاه من 2.08955است ، ورژن جدید رو دانلود کردم (Fall09_8955) و رو یه flash ریختم
سلام ، من کنسولم رو با 8955 آپدیت کردم ولی از اون موقع به بعد بعضی از بازیهایی که از روی هارد اجرا میشه افت فریم پیدا میکنه و تکسچرهاش دیر لود میشه ، مشکل از هارده یا داشبورده ؟ اصلا کسی با همچین مشکلی مواجه شده؟
بعد از آپدیت رفتم بازی رو ریختم رو هارد : برا چی از رو هارد میخواد اجرا بشه میگه سی دی رو بندازین تو دستگاه ؟!
دستگاه هم elit هست
والا ما که بر عکس این موردی که شما میگی تجربه کردیم :31:نقل قول:
اگه هم بوده تک و توک بازی هایی که اکثرا هم موتور unreal داشتن و loading texture مشکل داشت با این کار درست شده
نمونه بارزش هم GTA 4
کدوم بازی ها هست حالا ؟
خوب اگه قرار بود دیگه DVD بازی رو نخواد خودت بشین فکر کنم developer ها از کجا باید پول بازی رو در می اوردن ؟نقل قول:
یکی بازی رو میخرید میداد به همه :31:
dvd باید تو Drive باشه
بازی های original در pc هم به همین صورته و حتما برای اجرای بازی نیاز به دیسک بازی هست.نقل قول:
سلام
میشه بفرمایید آپدیت درایو به چه دردی میخوره؟ آیا لازمه که آپدیت بشه؟
با تشکر
1:برای اجرای بازیهای جدید که دارای wave 4 به بالا هستند بدون نیاز به دیسک active isoنقل قول:
2:افزایش امینیت در LIVE برای جلوگیری از بن شدن(البته این موضوع الان مربوط میشه به LT )
اگه میخواین به LIVE برید 100 درصد باید درایو را به LT اپدیت کنید در غیر این صورت بن خواهید شد.نقل قول:
آیا لازمه که آپدیت بشه؟
من اطلاعات زیادی در این زمینه ندارم و تا بحال به LIVE وصل نشدم
البته از لذت بازی در لایو خیلی شنیدم
میشه لطف کنید هزینه و کارایی که برای وصل شدن لازمه بگید؟
این دیسک active iso چی هست؟ قیمتش چنده؟ هزینه آپدیت درایو حدودا چقدره؟
در مورد LT که اگر میشه در این مورد هم توضیح مختصری بدین
من چطور میتونم بفهمم نوع درایوم چیه؟
ببخشید که سوالاتم زیاده ولی خب چه میشه کرد بی اطلاعی بد دردی!!!
با تشکر
به تاپیک زیر مراجعه کنید اگه مشکلی داشتید اونجا بپرسید:نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=149260
به زبان ساده اگه بخوام بگم باید بگم که باعث میشه بازیهای جدید که برای اجرا نیاز به اپدیت درایو دران را اجرا میکنه ( اگه خواستین بیشتر توضیح میدم) قیمتش هم 1500 هست. اموزش ساختش هم در فروم موجوده.نقل قول:
این دیسک active iso چی هست؟ قیمتش چنده؟ هزینه آپدیت درایو حدودا چقدره؟
هزینه اپدیت هم حدودا 7-8 تومنه.
LT مخفف lite touch هست که اخرین اپدیت درایو این کنسول و دستاورد هکرها برای اجرای بازیهای جدید و جلوگیری از بن شدن میباشد.نقل قول:
در مورد LT که اگر میشه در این مورد هم توضیح مختصری بدین
به سایتی که لینکش را گزاشتممراجعه کنید:نقل قول:
من چطور میتونم بفهمم نوع درایوم چیه؟
کد:http://www.ps2umbau.de/xbox_360_technik_info.php
با تشکر از توضیحات کامل و مفیدتون
فقط یک سوال دیگه هم دارم
LT رو هم خودم میتونم بریزم رو کنسول؟ مراحل اون مثل آپدیت خود کنسوله؟ (از بابت آسان بودن مراحل میگم)
بازم از راهنمایی هاتون تشکر میکنم
نخیر اپدیت درایو کاره سختیه و دنگ و فنگ زیاد داره 100 درصد توصیه میشه بدید بیرون تا براتون انجام بدن.نقل قول:
من بوسیله راهنمایی جنابعالی خیلی راحت داشبورد رو آپدیت کردم
از این بابت ممنونم
و طیق لینک هایی که داده بودید و با چک کردن مشخصات و سریال دستگاه متوجه شدم که از لحاظ ظاهری درایو من شبیه BENQ/Philips است ولی وقتی طیق جدول سریال رو چک کردم نوشته که درایو Liteon است.
اول اینکه بالاخره درایو من چیه؟ دوم اینکه اصلا این درایو درایو خوبی هست؟
باتشکر