طبق جدولی که توی این لینک هست 132 از همشون بهتره.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=253121
Printable View
طبق جدولی که توی این لینک هست 132 از همشون بهتره.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=253121
من باشم 132 میگیرم.
اگه خواستید بگید تا دلایل هم بگیم.
منم از 132 بيشتر خوشم مياد تا بقيه
نسيم از همه بهتره
چون قشنگتر و سبك تره.
البته همشون يكي هستند.
132 چنده؟
.
پراید 141 پس از مدت چند ماه بشدت سروصدا پیدا میکنه چون که قسمت عقب این خودرو بسیار بد طراحی شده و چون سنگینی میکنه پس از مدتی به سر و صدا میفته و نکته بعد اینکه براحتی آب به داخل خودرو نفوذ میکنه و جداره ها بسیار ضعیف طراحی شدن !
کلا پراید 141 یه پروژه ضعیف و ناموفق برای سایپا بود 141 در مدل Lbi ( لیف بک انژکتوری ) تولید میشد که پس از اینکه بشدت روی این مدل سایپا متضرر شد تصمیم گرفت مدل dlx ( دولوکس ) رو تولید کنه که یه سری امکانات مث طرح جدید جلو داشبرد و رینگ اسپرت و همرنگ شدن سپر با بدنه بود ! که باز جلوی ضررها تا حدودی گرفته شد ولی باز هم سایپا ضرر داد !!!
مجموعا 141 بدلیل طراحی بد مهندسی و جا نیفتادن تو بازار هیچگاه موفق نبوده ! بازار فروش افتضاحی هم داره !!
پراید نسیم و صبا بجز مقوله صندوق فرقی ندارن ! و نسبت به 141 از نظر کیفی برترن و جا افتادن و بازار فروش بهتری دارن !
میمونه پراید 132 که یه سری تغییرات داره مث مه شکن و کرم شدن رنگ جلو داشبرد ! و که فعلا اصلا در بازار جا نیفتاده و فعلا به سرنوشت 141 دچاره البته مشکلات طراحی 141 رو نداره و از نظر کیفی در حد نسیم و صبا هست + تغییراتی که گفتم !
نظر حقیر اینه صبا یا نسیم بخر اگرم میخوای پول بیشتری خرج کنی برو سراغ 132 که جدیدتره البته بازار فروش ضعیفی داره !
یک سوال، سرشار جون قیمت 132 چقدر بالاتره از نسیم و صبا؟نقل قول:
فرشاد جان قیمت 132 الان تو بازار حدود 800/8 معامله میشه این در حالیه که نسیم فرمون هیدرولیک در حدودنقل قول:
8/500 و پراید صبای هیدرولیک هم تو بازار 300/8 یه مقدار بیشتر یا کمتر معامله میشه !
نسیم بخاطر تولید کمتر و کمیاب بودنش قیمتش از صبا بالاتره !
فعلا ... :46:
دستت درد نکنه.نقل قول:
البته قیمت های جدیدی که حسام گذاشته یکم فرق داره و...
ولی به هرحال توی بازار جو فرق میکنه. و همونطور که گفتید 132 فروش زیادی نداره.
اما من بیشتر میپسندم.
نقل قول:
فرشاد جان کاغذ تا واقعیت خیلی فرق داره !!!
بله فرق داره . فرق داره.نقل قول:
ولی (به نظر من) حقیقت اینه که برای استفاده (و نه فروش) 132 بهتره. یعنی الان بهتره.
به نظر من هم صبا بهتره
البته با فرشاد موافقم ولی صبا چیز دیگه است
سلام دوستان
من كه هاچ بک (نسيم) رو دوست دارم واقعا ماشين جمع و زيبايي (البته پرايد ها 100 مدل هم كه بشن باز هم مشكل امنيتي رو دارن )
من 132 رو می پسندم
امکانات بیشتری نسبت به پراید های قبلی داره
اگه خواستین مشخصاتشو بذاریم
سلام.
مشخصات کامل انواع پراید به صورت جدول در pdf .
لازم به ذکره که توی سایت اصلی مشخصات پراکده هست ولی اینجا یه جوری چیدم که جدولیه به راحتی میشه فهمید.
ولی این نکته هم هست که " هر دوغ فروشی میگه، دوغ من ترشتره" بهترین راه تو ایران، همون تجربه هست و در واقع همون امتحان پس دادن.
مشخصات کامل (مقایسه جدولی ) انواع پراید به صورت PDF - نوع فایل قابل دانلود pdf- حجم: 551 کیلو بایت
مشخصات کامل (مقایسه جدولی ) انواع پراید به صورت PDF - نوع فایل قابل دانلود zip یعنی فایل pdf توی زیپ هست- حجم: 268 کیلو بایتکد:http://www.4shared.com/file/65053999/b837bca9/_2__PRIDE-_Farshadd.html
دوستان حتی برای خندیدن به امکانات رفاهی هم که شده دانلود کنید:31:کد:http://www.4shared.com/file/65053997/5f8f91ae/_2__PRIDE-_Farshadd.html
:11:
با سلام
میخواستم یه پراید بگیرم اون با وام و قرض نماینگیشون چند تا شرایط داره به نظرتون کدوم بهتره :
1-خرید صفر کیلو متر با پرداخت 3700000 تومن الان مابقی هم موقع تحویل به قیمت روز و 420000 تومن هم تخفیف میده.
2-یا یه مدل 84-85 بگیرم ؟
3- یا بازم قرض کنم نقدی بگیرم ؟
در ضمن مدل 84-85 چنده الان تو بازار ؟
با تشکر از همه دوستان
سلام
نگفتن دقيقا چه روز ي !!!!!!!!
اگه 3 روز قبل از فروردين 88 هست تاريخ تحويلش خوب همين رو ثبت نام كن ! (ميتوني توي حد فاصل 3-4 روزه با قيمت باور نكردني بفروشي )اگه كه فروردين ماه هست نه نمي خواهي اين همه صبر كني برو يه قرضي وامي چيزي بگير همين الان ماشين بخر ...
ماشین ایرانی بعد از دو سال توی خرج میوفته .
اکیدا توصیه میکنم ماشین صفر بگیرید.
سلام بهناز خانوم.نقل قول:
اگه عجله نداری و میدونی که تحویل رو به تاخیر نمیندازن، خوب همون رو ثبت نام کن.
اگه یکم عجله داری و قرض کردن و قرض پس دادن برات مشکله، و همچنین میتونی بگردی، خوب برو یه 84-85 تمیز بگیر.
(ضمن اینکه اگه بتونی 84-85 خیلی تمیز پیدا کنی، تقریبا فرقی با صفر نداره از لحاظ مشکلات)
اگه یکم عجله داری و قرض گرفتن و پس دادن هم برات راحته، خوب قرض کن یه صفر کیلومتر بگیر.
ممنونم
سایر عزیزان هم کمک کنند ممنون میشم
مشخصات فنینیو پراید
[FONT='Tahoma','sans-serif']همراه[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif'] [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']با اولین تصاویر این مدل[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif'] ...[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']
[/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif'] [/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif']این تصاویر که هنوز بصورت گسترده منتشر نشده اند[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif'] [/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif']تصاویر به سازی شده اتومبیل ارزان و موفق پراید است . تحت نام نیو پراید یا شاید[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif'] [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']صبای جدید[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif'].[/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif']امیدواریم در عمل و کاربرد این اتومبیل اتومبیل امنی برای مردم باشد[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif'] .[/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif']چرا که هنوز در کشور ما نهادی برای بررسی های تصادفات زنجیره ای همچون چند تصادف[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif'] 50 [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']و 60 خودروئی[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif'] [/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif']در اتوبان قم وجود ندارد و همه رسانه به موضوع مشهود آتش سوزی 405 پرداختند[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif'] . [/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif']درد های بسیاری در مهندسی خودرو سازی ما وجود دارد مکه سرفصلهای آن عبارتند از[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif'] [/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif']1- [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']تقسیم وزن نا متقارن بر روی چهار چرخ[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif'] [/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif']2- [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']استفاده از لاستیک نامرغوب و نامناسب با شرایط بسیار متفاوت جغرافیائی کشو ر[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif'] [/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif']3- [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']ارتفاع بالای خودروهای تولیدی و در نتیجه بالا رفتن مرکز ثقا خودروها[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif'] [/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif']4 - [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']نقص فنی ترمز و لوازم ترمز بخصوص در مواقع خاموش شدن خودروها[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif'] [/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif']5 - [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']بدی عمل کرد کمربندها[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif'] [/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif']6- [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']کم شتابی تعدادی از مدلهای تولیدی[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif'] [/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif']بی شک این عوامل بسیار مهم در تصادفات کشور نقش بسزائی دارد و تصادف 60 دستگاه[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif'] [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']خودرو در یک هوای بارانی با متوسط 95 کیلومتر[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif'] .....[/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif']با تصادف اتوبان آلمان در مسیرهای سرعت آزاد در برف ومه قابل توجیه نیست[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']...[/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif']احمد کلهر[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif'][/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif'][/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']تجهیزات ایمنی ، امکانات رفاهی :[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif'] [/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']ریموت کنترل با قابلیت باز کردن صندوق عقب [/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']سیستم تهویه مطبوع[/FONT][FONT='Arial','sans-serif'] [/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif']سیستم ضد سرقت ([/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']Immobilizer[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif'] )[/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']سپر جلو و عقب همرنگ با بدنه[/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']زه محافظ جانبی همرنگ بدنه[/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']چراغ سقفی تایمردار[/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']چراغ جلوجدید یکپارچه با چراغ راهنما[/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']چراغ عقب جدید یکپارچه با چراغ مه شکن عقب[/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']چراغ راهنمای روی گلگیر[/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif']CD Player[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif'] با قابلیت پخش [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']MP3[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif'] و سیستم رادیو پخش 4 باندی مجهز به حافظه[/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']سیستم قفل مرکزی از هر دو درب جلو[/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif'] درب بازکن برقی صندوق عقب [/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']درب بازکن باک و صندوق عقب از داخل[/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']جا لیوانی روی کنسول جلو[/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']جلو آمپر با طرح جدید و نور آبی[/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']ساعت دیجیتال با نور آبی[/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']آینه های جانبی تاشو با قابلیت تنظیم از داخل[/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']شیشه بالابر برقی درب های جلو[/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']برف پاک کن شیشه جلو با قابلیت تنظیم دور[/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']شیشه شوی دو نازله[/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']تریم داخلی با رنگ بندی جدید[/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']رو دری و جیب طرح جدید[/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']غربیلک فرمان با طرح جدیدو قابلیت تنظیم دور[/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']سیستم خنک کاری بهبود یافته موتور مجهز به فن دو دور[/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']کمربند ایمنی جلو و عقب [/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']چراغ خطر سوم[/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']گرمکن شیشه عقب[/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']دورسنج موتور[/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif']تنظیم خودکار موتور توسط [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']ECU[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif'] [/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']چراغ هشدار دهنده عیب یاب موتور[/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']سیستم اتوماتیک قطع کننده سوخت هنگام تصادف یا وارونگی[/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']شیشه رنگی[/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif'] [/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif']تجهیزات انتخابی :[/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']1-فرمان هیدرولیک[/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']2-چراغ مه شکن جلو[/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']3-دوگانه سوز[/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']4-رینگ آلومینیومی[/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']مشخصات فنی موتور در حالت گازسوز :[/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif']-سیستم سوخت رسانی : [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']Mixer[/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']-حداکثر توان : [/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif']/52[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']hp[/FONT][FONT='Arial','sans-serif']5500[/FONT][FONT='Arial','sans-serif']Rpm[/FONT][FONT='Arial','sans-serif'] [/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif']-مصرف سوخت در سیکل ترکیبی : [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']7[/FONT][FONT='Arial','sans-serif']M³[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']/100[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']Kg[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif'] [/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']-ظرفیت مخزن گاز : 48 لیتر[/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']-حداکثر پیمایش با گاز : 165 کیلومتر[/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif'] مشخصات فنی موتور :[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif'] [/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif']-قطر و کورس سیلندر : 83/6*71 میلیمتر[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']مدل : [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']M13NI[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif'] [/FONT][FONT='Arial','sans-serif'] [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']نوع : 4 سیلندر خطی[/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']نسبت تراکم :1 : 9،7[/FONT][FONT='Arial','sans-serif']تعداد سیلندر : 4 سیلندر[/FONT][FONT='Arial','sans-serif']حجم موتور : 1323 سی سی [/FONT][FONT='Arial','sans-serif']ظرفیت روغن موتوربا ----- : 3.4 لیتر [/FONT][FONT='Arial','sans-serif'] [/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif'] [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']مشخصات فنی موتور در حالت بنزینی[/FONT][FONT='Arial','sans-serif']سیستم سوخت رسانی : انژکتوری [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']حداکثر توان : [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']hp/rpm[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif'] 62.5/500[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']حداکثر گشتاور : [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']N.m/rpm[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif'] 103.3/2800[/FONT][FONT='Arial','sans-serif'] [/FONT][FONT='Arial','sans-serif']ظرفیت باک : 37 لیتر [/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif'] [/FONT][FONT='Arial','sans-serif']سیستم ترمز : [/FONT][FONT='Arial','sans-serif']نوع : هیدرولیک بوستردار[/FONT][FONT='Arial','sans-serif']ترمز جلو : دیسکی[/FONT][FONT='Arial','sans-serif']ترمز عقب : کاسه ای[/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif'] [/FONT][FONT='Arial','sans-serif']سیستم الکتریکی :[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']باطری : [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']12V-50Ah[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']دینام : [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']12V-65A [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']استارت : [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']12V-0.85Kw[/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif'] [/FONT][FONT='Arial','sans-serif']سیستم تعلیق :[/FONT][FONT='Arial','sans-serif']اکسل جلو : مک فرسون + فنرلول[/FONT][FONT='Arial','sans-serif']اکسل عقب : پیچشی + فنرلول[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif'] [/FONT][FONT='Arial','sans-serif'] [/FONT][FONT='Arial','sans-serif'] [/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif'] [/FONT][FONT='Arial','sans-serif']سیستم فرمان :[/FONT][FONT='Arial','sans-serif']نوع : دنده شانه ای [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']حداقل شعاع چرخش :4.55 متر[/FONT][FONT='Arial','sans-serif'] [/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif'] [/FONT][FONT='Arial','sans-serif']گیربکس :[/FONT][FONT='Arial','sans-serif']نوع : دستی- 5 دنده جلو + یک دنده عقب[/FONT][FONT='Arial','sans-serif'] [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']مصرف بنزین : (لیتر [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']در[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif'] 100 کیلومتر)[/FONT][FONT='Arial','sans-serif']مصرف سوخت در سیکل برون شهری : 5،3 [/FONT][FONT='Arial','sans-serif']مصرف سوخت در سیکل شهری : 9،55 [/FONT][FONT='Arial','sans-serif']مصرف سوخت در سیکل ترکیبی : 6،89[/FONT][FONT='Arial','sans-serif']ظرفیت باک :37 لیتر[/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif'] [/FONT][FONT='Arial','sans-serif'] [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif'][/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']ابعاد : (میلیمتر )[/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']طول : 3952 [/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']عرض : 1605 [/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']ارتفاع : 1455 [/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']وزن :[/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']وزن خودرو بدون سرنشین : 850 کیلوگرم[/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']وزن خودرو[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif'] [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']CNG[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif'] : [/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']920[/FONT][FONT='Arial','sans-serif']KG[/FONT][FONT='Arial','sans-serif'] [/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']رینگ و تایر:[/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif']سایز تایر : 165.65[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']R[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif'] 13 [/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']نوع رینگ : فولادی[/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif']سایز رینگ : 13*4.5[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']j[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif'] [/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif']۱۳۸۶/۰۹/۲۸[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']
۱۳:۰۸[/FONT]
دوستان ببخشید اشتباهی رخ داد
شرمنده:11:
توصيه من به شما اينكه هر جور شده سعي كنيد ماشين صفر بگيريد حالا با وام و قرض و هر جوري كه ميتونيد. ماشين كاركرده ميتونه بعدا درد سر ساز باشه براتون.
به نظر من فقط صندوق دار(صبا)
توی اینکه 132 از صبا بهتره که شکی نیستنقل قول:
به نظر من فقط صندوق دار(صبا)
ولی شما هم نظرت محترمه
ولی من با اینکه حتما صفر بگیری و به هر قیمتی که شده مخالفم.
به نظر من آدم نیاز نیست حتما قرض بگیره تا یه ماشین صفر بخره.
نظر من اینه برای کسی که قرض گرفتن و پس دادن براش زیاد آسون نیست، لزومی نداره بره دنبال صفر.
3-4 مدل پایین تر اما خیلی تمیز هم گیرت بیاد بهتره.
دلیل دارم و فکر کنم منطقی هم باشه.
اینجا هم چیزای نسبتا خوبی گذاشتم:
P30World Forums > موارد ديگر > اتومبیل
مشخصات کامل (مقایسه جدولی) انواع پراید به صورت Pdf
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=265512
ممنونم از همه دوستان
آقا فرشاد میشه دلیلتونو هم بفرمایید ؟
در ضمن قیمت کارکرده 83-84-85 چنده الان ؟
با تشکر
من جای شما بودم قیمت جهانی فولادو دنبال میکردم بعدتصمیم گیری میکردم چون الان بازارهای جهانی به شدت بالا وپایین میشند قیمت خودرودرایران به دلیل بالارفتن شدید قیمت جهانی فولاد(به 1100دلارهم رسیددوماه پیش) به شدت رشد کردولی الان قیمت جهانی فولادسقوط کرد(ظرف یکماه اخیر) به قیمت 600و550دلارهم رسید
سلام
اونی جان اینجا چیکار میکنی نشناختی منو
خوب میگی الان چیکار کنم ؟
صفر یا کار کرده ؟
با شرایط یا نقدی ؟
قربونت
میگم همه ظاهراتواین سایت بامن آشناهستند:31:اگرزنجانی باشی شاید بشناسمت :10:درغیراینصورت نه :41:نقل قول:
-------------------------------------------------------------------------
این پراید آشغال ترازاین حرفاست که بخوام درموردش نظربدم بگم بخریانخر (باعرض معذرت ازهمه پرایددارها) اما به نظرم باید درکارخونه سازنده اشوتخته کرد:20:من بحرانهای پیش رودرزمینه اقتصادوسیاسی و...رابرای خرید پراید مناسب نمیدونم مگراینکه بخوای باش مسافرکشی کنی:13:
دلیلم: ماشین خیلی تمیز تقریبا فرقی با صفر نداره.نقل قول:
به نظر من اگه آدم یکم بیکار باشه و خوب بگرده میتونه ماشین تمیز و ارزون هم گیر بیاره.
قیمت رو هم دقیقا نمیدونم. ولی بیشتر بستگی به این داره که چقدر بگردی. و بخوای چقدر تمیز پیدا کنی.
به نظر من همون سختی رو که صرف پس دادن قرض میکنیم، بهتره صرف گشتن برای یه خودروی تمیز کنیم.
و ضمنان ماشینای زیادی دیدم که تقریبا با صفر فرقی نداشتن.
با تشکر بازم فکر کن یادت میاد با 6.5 میلیون میشه یه تر تمیز 85-84 پیدا کرد؟ در ضمن این شرایط پیش فروش چطوره ؟420 تومن هم تخفیف هر چند 3.7 شش ماه میخابه اونجا ارزششو داره ؟اون هم به قیمت روز شاید اون موقع قیمتش بشکنه طبق فرضیات اونی جون
خواهش میکنم.نقل قول:
6.5؟
حالا که اینجوریه میتونی 85 تمیز هم پیدا کنی.
والا من اصلا از این شرایطی ها سرم نمیشه.
ممنونم یعنی میشه با 6.5 تر تمیز پیدا کرد ؟ تو رو خدا ؟
این شرایطی ها من زامیادیها رادیدم خیلی شرایط خوبی داشتند(البته برای نیسان واینجورماشینهابود) اما اگرپراید هم مثل اون باشه شرایطش به نظرم خیلی خوبه (اگربتونی آبش هم کنی سودخوبی می تونی بکنی یعنی 3یا 4ماهه) 25 تا30درصد میتونی ازش بگیره (این سوالهاراازمارال بپرسی بااین نوع سبک خریدوفروش آشناتره) منظورم پیش خرید ماشینه
من صورتمالی شرکت زامیادرادیدم سایپاراندیدم این پیش فروش شرکت سایپاست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این شرایطش با زامیادخیلی متفاوت هست چون زامیاد ماشینی که 12 میلیون قیمتش بود 9میلیون تومن پیش فروش میکرد(سه ماه بعدتحویل میداد)اما این سایپا خیلی طمعکاره .بهتره قیمتهاشو با بیرون بسنجی یعنی ببینی توبازارقیمت خودرویی که میخوای بخری چنده والا به نظرم آدم دکوثرودلقما بخره خیلی بهتراز پراید جواب میده
ممنونم
ولی بدجوری ماشین لازم دارم به نظرت الان بازار اوضاش بیریخط و خطری میست دارم کم کم خارج میشم الان هم میخوام ماشین بگیرم نظرت چیه ؟
آره که میشه. آره به خدانقل قول: