بعد از 1 سال 5 ساله میشه و هرجا بخوای میتونی بری .... جز تو دریا و رودخونه:دینقل قول:
بعد از 1 سال 5 ساله میشه و هرجا بخوای میتونی بری .... جز تو دریا و رودخونه:دینقل قول:
آره بعد از یک سال آزادینقل قول:
سلام
من یدونه گواهینامه ب -یک داشتم،که به دلیل سبقت غیر مجاز و رانندگی در جاده خرداد پارسال باطلش کردن،و یک گواهینامه جدید برام صادر کردن که روش نوشته گواهینامه رانندگی ب- یک اعتبار موقت یکساله
پشتش هم نوشته:دارنده این گواهینامه در مدت اعتبار یاد شده مکلف به رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی و همچنین رعایت محدودیت ها و شرایط ویژه ابلاغی می باشد.که در صورت رعایت انها قابل تبدیل به گواهینامه ب-1 اصلی خواهد بود.
سوالم اینه:وقتی یکسال این گواهینامم تموم شه،و تبدیل به گواهینامه ب-1 اصلی بشه،من میتونم توی جاده رانندگی کنم؟یا باید یکسال دیگه هم صبر کنم؟!!!!!!
پس دوستان مثله اینکه من خیلی خوش شانسم!
چون تا الان 3 بار به دلیل سرعت غیر مجاز و 2 - 3 بارم سبقت غیر مجاز گرفتنم!
1 بارم به دلیل انجام حرکات نمایش گرفتنم!!!!
ولی هیچی بهم نگفتن فقط جریمه!!!
خیال میکنی خیلی خوش شناسی..:27: من از صبح تا شب دارم از این کارها میکنم هنوز یکبار هم کسی به هم گیر نداده..:31:نقل قول:
پس دوستان مثله اینکه من خیلی خوش شانسم!
چون تا الان 3 بار به دلیل سرعت غیر مجاز و 2 - 3 بارم سبقت غیر مجاز گرفتنم!
1 بارم به دلیل انجام حرکات نمایش گرفتنم!!!!
ولی هیچی بهم نگفتن فقط جریمه!!!
فقط یکبار بخاطر نبستن کمربند.. اونهم وسط نوبهار :18: جریمه شدم.. که خیلی بهم زور داشت..
کی خوش شانسه؟؟؟
من چهار سال بدون گواهینامه خلاف های زیر رو انجام دادم: به خدا یک کلمش هم دروغ نیست:
1- سرعت 155 کیلومتر با پراید تو اتوبان شهید برونسی مشهد تو مسابقه با یک 206 و یک lancer
2- فرار از دست پلیس تو بولوار پیروزی مشهد.
3- حرکات نمایشی. هر شب و هر روز.
4- تصادف خسارتی یه بار ولی تصادف فرار. یعنی زدیم و فرار. تقصیر خودش بود.
5- کمربند که ولش کن.
6- حرکات کل کلی نمایشی ماشین بدون سرنشین. یعنی ماشین رو بدون راننده تو دنده یک بزاری بره. (عجب خری بودم حالا که فکر میکنم)
ولی تا حالا پلیس منو نگرفته. خلافی هم یک ریال ندارم.
حالا هم که گواهینامه داره میاد.
دوستان لطف کنید خاطراتتون رو بذارید واسه گروه ها و پروفایل ها...
دقیقا منم همینو میگم. کی گوش میده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستان لطف کنید خاطراتتون رو بذارید واسه گروه ها و پروفایل ها...
ويژگي ها و محدوديت هاي گواهينامه رانندگي ب - 1 بر اساس بند ت ماده 27 آئين نامه جديد راهنمايي و رانندگي مصوب 1384 گواهينامه ب - 1 براي درخواست كنندگان در اولين مرحله با اعتبار موقت يكساله صادر مي شود و در مدت ياد شده دارنده آن مكلف به رعايت محدوديت ها و شرايط ويژه اي مي باشد كه در صورت رعايت آنها و رعايت مقررات آئين نامه راهنمايي و رانندگي و مرتكب نشدن تخلف به گواهينامه رانندگي با اعتبار 5 ساله تبديل خواهد شد. پليس راهنمايي و رانندگي ناجا به منظور رفاه حال متقاضيان و تشويق دارندگان اين نوع گواهينامه به رعايت قوانين و مقررات عبور و مرور و كاهش تخلفات و تصادفات با تغيير روش هاي موجود بجاي صدور گواهينامه صرفاً يكساله، گواهينامه هاي جديد را با دو اعتبار يكساله و پنجساله صادر مي نمايد تا در صورتي كه دارنده گواهينامه از تاريخ صدور گواهينامه تا يكسال مقررات را رعايت نموده و مرتكب تخلف نگردد، اعتبار گواهينامه وي بدون نياز به مراجعه به راهنمايي و رانندگي 5 ساله خواهد بود و در صورت ارتكاب تخلفات مهم و حادثه آفرين ذيل گواهينامه ب - 1 متخلف در محل توسط مأموران راهنمايي و رانندگي اخذ و جهت تبديل به گواهينامه موقت يكساله به مراكز صدور پروانه هاي رانندگي ارسال خواهد شد. 1
- تقصير در تصادفات فوتي
2- تقصير در تصادفات جرحي
3- سبقت غير مجاز
4- تجاوز از سرعت مجاز و در صورت ارتكاب ساير تخلفات ذيل، مطابق دستورالعمل ها و مقررات موجود در پايان يكسال پس از طي دوره هاي آموزشي و يا شركت مجدد در آزمونهاي آئين نامه و عملي شهر، گواهينامه موقت يكساله بدون امتياز فوق الذكر صادر و تحويل خواهد شد.
1- مقصر بودن در تصادفات منجر به خسارت
2- متواري شدن از صحنه تصادف جرحي يا فوتي
3- متواري شدن از صحنه تصادف خسارتي
4- تجاوز به چپ از خط وسط معابر
5- عدم حركت از ميان خط عبور 6
- عدم رعايت مقررات هنگام تغيير خط عبور
7- عبور از محل ممنوع
8- عدم رعايت حق تقدم عبور وسايل نقليه و يا عابران پياده
9- عدم توقف كامل هنگام مشاهده تابلو ايست قبل از تقاطع
10 - رانندگي با وسايل نقليه داراي نقص فني
11- عبور از چراغ قرمز
12- عدم رعايت مقررات چراغهاي چشمك زن
13- عدم توجه به فرمان پليس راهنما يا فرمان پليس مدرسه
14- دور زدن و يا گردش به چپ يا راست در محل هاي ممنوع
15- حركت بطور مارپيچ
16- ارتكاب ساير تخلفات رانندگي
17- محروميت از رانندگي بر اساس احكام صادره مراجع قضائي
18- استفاده از پلاك يا مدارك جعلي (كارت مشخصات وسيله نقليه، شناسنامه مالكيت وسيله نقليه، كارت بيمه، معاينه فني خودرو)
19- عدم ارائه اطلاعات جديد دارنده گواهينامه موقت به راهنمايي و رانندگي در صورت تغيير مشخصات فردي يا نشاني (حداكثر تا 10 روز)
20- رانندگي از ساعت 2400 تا 0500 بامداد
21- حمل مسافر
22 - يدك كشيدن (بكسل كردن) ساير وسايل نقليه
23 - رانندگي در جاده ها، بزرگراهها و آزادراههاي برون شهري
آقا شماره 24 کو؟؟؟ مال من به خدا 24 تا بود.
این که میگه اگر خلاف کنی در موراد بالا 1+5 میشه 1 ساله بعد 2باره باید بری امتحان بدی؟!! بعده 1 سالنقل قول:
نقل قول:
16- ارتكاب ساير تخلفات رانندگي
اینا دیگه چین؟؟!!!!نقل قول:
21- حمل مسافر
مورد 16 رو خودم هم موندم. یعنی چی سایر تخلفات؟؟؟
ببشخید ولی:
میگن یکی جلوی در اتوبوس بوده و از همه یه سوال جدول ضرب میپرسیده و بعد راه میداده بیان بالا.
به یه بنده خدا که میرسه ازش میپرسه: 168 ضرب در 96985 تقسیم بر 6589 جذر 154 به توان 5486 زیر رادیکال.
طرف هم میگه خوب بگو نمیخوام سوار شی دیگه چرا اینکارا رو میکنی؟؟؟
اینها هم بگن ما حال نکردیم گواهینامه شما 5 ساله بشه دیگه این کارا چیه.
مورد 21 یعنی هیچکس غیر از خودتون نباید سوار ماشین باشه.
همونی که من میگم شما میگید نه.
باز هم رفتم سوال کردم. گفتند برای ب 1 ها ممنوعه که غیر از خودشون تا یک سال تو ماشین باشه.
ولی کی به کیه. کسی کاری نداره.
پس با این اوصاف تا 1 سال تو ماشین نشینیم
نه بابا این حرفا چیه؟نقل قول:
دیگه اینقدر هم فیلم نیست!!!
این یعنی که نباید با ماشین برین مسافر کشی!
شایدم نباید برین تو آژانس!
دیگه اینطوریم نیست که شما میگین!
شاید 10 درصد از 100 درصد برن دوباره امتحان بدن و گواهی نامشون باطل بشه!!!!
من فقط امضا زدم ولی سایر تخلفات تخلفاتی هستند که شاید اهمیتشون کمتر باشه!
مثله آشغال ریختن در خیابون!!!!
مشغول خوردن هستین
کمر بندم نبستین
محل به این تمیزی
داری آشغال میریزی
3 تا جریمه براتون نوشتم!!!!
اقا پس مدرس آیین نامه ی ما چرت گفت؟
سرهنگ عرفانیان بود. ایشون تو تالیف کتاب آیین نامه هم شریک هستن.
خلاصه که رئیس راهنمایی رانندگی استان خراسان اومد و اون هم همین حرفو زد.
که نباید کسی رو سوار کنید. فقط تنها.
یعنی سرکار گذاشتنمون. فکر نکنم به خدا.
یکی از دوستان میتونه همین موارد گواهنامه رو نمونه خارجیشم پیدا کنه.. اگر از کشورها اروپای باشه که خیلی بهتر میشه..
اگر اون سرهنگه خودش هم تو تالیف کتاب نقش داشته پس قطعا چرت گفته..نقل قول:
اقا پس مدرس آیین نامه ی ما چرت گفت؟
سرهنگ عرفانیان بود. ایشون تو تالیف کتاب آیین نامه هم شریک هستن.
خلاصه که رئیس راهنمایی رانندگی استان خراسان اومد و اون هم همین حرفو زد.
که نباید کسی رو سوار کنید. فقط تنها.
یعنی سرکار گذاشتنمون. فکر نکنم به خدا.
آره نقش داشته. خودش که نگفت.نقل قول:
اگر اون سرهنگه خودش هم تو تالیف کتاب نقش داشته پس قطعا چرت گفته..
رئیس راهنمایی رانندگی استان اومد سر کلاس آیین نامه بهمون گفت.
لطفا اگر کسی تازه تو شهری قبول شده یا میخواد بشه بگه تو اون فرمه 24 ماده ای چی نوشته؟؟؟
در مورد همین تک سرنشین بودن.
سلام
دیروز داشتم از سر چهار راه خیلی آروم دور میزدم یک دفعه دیدم دارم دور خودم میچرخم ..! سریع امدم پایین دیدم.. بله..! یکی از اون دور زده پدر ماشینو در اورده..
خلاصه یکمی نگاه کردم دیدم خودم مقصرم .. چون من داشتم دور میزدم.. خلاصه چون گواهیم 1 ساله بود و یک 2 ماهیش مونده .. زنگ نزدم که افسر بیاد.. فوری زنگ زدم بابام امد که بگیم اون پشت ماشین نشسته.. خلاصه تا بابام آمد فوری هم یک افسر مثل عجل معلق ظاهر شد..
افسره از بابام میپرسید آقا شما از کجا آمدین.. بابای من هم مونده بود چی بگه هی نگاه این ور اونو ور میکرد و فقط میگفت داشتم میرفتم..
خیلی تصادف عجیبی شد .. افسره هنک کرده بود .. وقتی یارو زد بهم ماشین من دور خودش یک چرخ زد و اینقدر چرخید که از اون طرف هم خورد ماشین یارو..خلاصه یک جوری باباه رو حالی کردیم..
آخریم من مقصر شدم.. یک 40 تومنی دادم طرف .. حالا مانده ماشین خودم.. که دو تا درش رفته تو البته شانسی که اوردم ماشین چرخید و همین چرخشم باعث شد عمق فاجعه کم بشه و ماشین حداقل رنگ دیگه نمی خواد..
امییییررررررررر بیا بگو ببرمش کدام صاف کاری..؟
پیشنهاد میدم این مطلب رو دوباره تو گروه "سوتی شاپ" نقل کن. :دینقل قول:
سلام
دیروز داشتم از سر چهار راه خیلی آروم دور میزدم یک دفعه دیدم دارم دور خودم میچرخم ..! سریع امدم پایین دیدم.. بله..! یکی از اون دور زده پدر ماشینو در اورده..
خلاصه یکمی نگاه کردم دیدم خودم مقصرم .. چون من داشتم دور میزدم.. خلاصه چون گواهیم 1 ساله بود و یک 2 ماهیش مونده .. زنگ نزدم که افسر بیاد.. فوری زنگ زدم بابام امد که بگیم اون پشت ماشین نشسته.. خلاصه تا بابام آمد فوری هم یک افسر مثل عجل معلق ظاهر شد..
افسره از بابام میپرسید آقا شما از کجا آمدین.. بابای من هم مونده بود چی بگه هی نگاه این ور اونو ور میکرد و فقط میگفت داشتم میرفتم..
خیلی تصادف عجیبی شد .. افسره هنک کرده بود .. وقتی یارو زد بهم ماشین من دور خودش یک چرخ زد و اینقدر چرخید که از اون طرف هم خورد ماشین یارو..خلاصه یک جوری باباه رو حالی کردیم..
آخریم من مقصر شدم.. یک 40 تومنی دادم طرف .. حالا مانده ماشین خودم.. که دو تا درش رفته تو البته شانسی که اوردم ماشین چرخید و همین چرخشم باعث شد عمق فاجعه کم بشه و ماشین حداقل رنگ دیگه نمی خواد..
امییییررررررررر بیا بگو ببرمش کدام صاف کاری..؟
کمی شاد و مفیوض بشیم :دی
چرخهای ماشینت فکر کنم مثل دل من صافه. نه؟؟؟؟؟؟
نفرین سرهنگ عرفانیان گرفتت. گفتی چرت گفته. هاااااااا :دی
دوستان اینجا کسی رو به خاطر رانندگی در جاده (فقط به خاطر همین) گواهینامه ی 1 سالشو نگرفتن؟؟؟؟؟
سلام
ببخشید یه سوال داشتم
گواهینامه ، باید 17 سالت تموم شده باشه ، رفتی باشی تو 18 سال یا نه ؟ 18 کامل کامل ؟
هیچ روشی نیست که زودتر بگیری گواهینامه رو ؟
18 تمام!نقل قول:
کاملا باید 18 سالت تموم بشه
راهی نیست:41::31:
حتما حتما باید 18 سالت تموم بشه!!!
راه و روش هست ولی اینقدر درد سر داره که فکر کنم مراحل اداریش خودش یه 3 -4 ماهی طول بکشه!(کاری کنی که ثبت احوال کشور سنتو بیشتر کنه )
و این خودش کلی مشکلات ایجاد میکنه!
دانشگاه - مدرسه - سربازی و .......
یه گواهی میدن که صلاحیت عقلی داری(یعنی توانایی تصمیم گیری داری) باید دادگاه صادر کنه ، نمیدونم چطوریه ، میتونی یه سوال کنی ببینی چجوری صادر میکنن!!
آقا من نیمه ی اول 69 هستم...
به نظرتون برای گواهینامه دفترچه پست کنم؟
الان بفرستم یا صبر کنم اوایل 88 بفرستم؟
و اینکه تاریخ اعزامم کی میفته؟
ممنون.....
نقل قول:
سلام مازیار جان.
فکر کنم جواب شما رو در چندین صفحه قبل در همین مورد دادیم و حتی یادمه براتون پرسش کردم.
:12:
میدونم فرشاد جان ولی یه سری از دوستام یه چیزایی میگن که خب منو به شک انداختن.
یعنی میتونم اینو بفرستم بعدش که دانشگاه قبول شدم معافیت تحصیلی بگیرم؟
و اینکه اگه الان بفرستم چقدر طول میکشه جوابش بیاد؟
یه سوال مهم.
گواهینامه های 10 ساله رو اگر توقیف کنند. یعنی به خاطر یه خلاف سنگین بگیرنت و گواهینامه پیوست بشه و بگن 6 ماه دیگه برات دوباره صادر میکنیم.
آیا 6 ماه بعد از همون 10 ساله های معمولی صدار میکنند یا b1 میدن؟؟؟؟
دامادمون رو با 160 تا گرفتن. ماشینش و گواهینامه رو توقیف کردن.
امروز دادگاه داشته گفتن 6 ماه دیگه گواهینامه میاد برات.
لطفا کمک.
اقا گذشته از گرفتن گواهینامه چند وقت طول میکشه یه نفر واقعا راننده بشه من خودم الان 28 سالمه بنا به شرایطی که داشتم تازه 4 ماهه ماشین سوار میشم البته تک و توک و البته شبها و تو خلوتی هم خیلی کم میرم تا احیانا مشکلی پیش نیاد البه من برای گواهینامه اقدام کردم مونده فقط امتحان رانندگی
هرچی بیشتر تنها رانندگی کنی بهتره چون تو تنهایی هم تند میری و هم راحت تر عکس العمل نشون میدی. اینطوری دست فرمونت بهتر میشه.نقل قول:
اقا گذشته از گرفتن گواهینامه چند وقت طول میکشه یه نفر واقعا راننده بشه من خودم الان 28 سالمه بنا به شرایطی که داشتم تازه 4 ماهه ماشین سوار میشم البته تک و توک و البته شبها و تو خلوتی هم خیلی کم میرم تا احیانا مشکلی پیش نیاد البه من برای گواهینامه اقدام کردم مونده فقط امتحان رانندگی
دو سال تقریبا طول میکشه تا انواع شرایط رو تجربه کنی. جاده ی خیس، ترافیک، عابر پرس شده رو کاپوت :دی ولی نه جدی بستگی به خودت داره و هرچی دیرتر فکر کنی راننده ی خوبی شدی بهتره.
اگر زود آدم به خودش مغرور بشه بعد یهو عابر رو روی پل هوایی میزنه!!!!
دوست من چند وقتی بود رانندگی میکرد ولی کنارش میشستی فکر میکرد مایکل شوماخره. آخرش سر همین حواس پرتی ها ماشین تو پارک رو کنار بولوار زد.
فقط همین دیگه. زمان میبره. اول باید ترست بریزه و دستت رو فرمون و پات رو کلاج نلرزه. بعدش تازه شروع کاره.
به نظر من همون دو سال زمان میبره.
نقل قول:در مورد یادگیری رانندگی هیچ زمان مشخصی وجود نداردنقل قول:
دوستان، مگه رانندگی یاد گرفتن تخم مرغه که بگیم بعد از 21 روز میشه جوجه.
رانندگی یاد گرفتن در درجه اول علاقه و سن مهمه... خونسردی مهمه... ترس نداشتن مهمه، احتیاط و قدرت عکس العمل و تمرین...
دوست عزیز، درسته 28 ساله هستید، ولی دلیل نمیشه به خودتون تلقین کنید که دیر یاد میگیرم... شما میتونید همونطور که خودتون هم گفتید از جاهای خلوت شروع کنید، البته پیشنهاد من وقت روز هست... و بعد کم کم به جای های شلوغ تر برید... بد ترین چیز برای یه رانندگی شک و ترس هست... وقتی میخوایید برید توی ترافیک حتی اگه 10 سال هم توی خلوتی راننده باشید ولی ممکنه یکم ترس کنید، ولی بعد از اون برای دفعات بعدی ترستون میریزه.
گواهینامه هم که گرفتید ، قطعا ترستون کمتر میشه (البته اگه زیاد به ابطالش فکر نکنید)
اگه امر یا سوالی بود من در خدمتم.
خیلی ممنون از نظرتون من تقریبا کاری که شما میگید رو انجام میدم یعنی تو خلوتی بیشتر خودم رو تست میکنم و خوب الان دیگه تو حدی نیستم که پام رو کلاج بلرزه الان فقط مشکل من شلوغیه که اون هم تا حالا 6 باری تقریبا تو شلوغی های زیاد رفتم و خوب خدا رو شکر مشکل خاصی پیش نیومده البته بگم سوتی کم ندادم یکش همین جمعه بود که دنبال ادرس بودم تا کوچه رو دیدم زدم رو ترمز وخوب شانس اوردم ماشینی که عقبم بود نکوبید بهو البته سرعتم کم بود ولی خوب من خودم هر چیزی رو یه بار تجربه میکنم دفعات بدب 100 در صد تجربه میشه و اصلاحش میکنم
البته زیاد نوشتم ولی یه نمونه دیگه روزهای اول یادمه یهو با دنده 2و سذعت زیاد میومدم تو کوچه ولی الان خیلی تو این زمینه بهتر شدم
البته ببخشید بیشتر مطلبم خاطره شد فقط خواستم اگه راهنمایی بهم کنید و حتی شاید این خاطره های من تجربه بشه برای کسایی که تازه میخون بشینن پشت فرمون
من به شما توصیعه میکنم بدون گواهی نامه پشت ماشین نشینید.. که خدای نکرده اتفاق بدی براتون پیش نیاد..
البته منم میگم تا موقعی که این فکر رو ادم بکنه هیچ موقه نمیتونه حتی تو خیابون پیاده روی هم کنه چون همیشه خطر واتفاق هستش و خوب البته تا میتونه ادم باید احتیاط کنه
با سلام از کجا بفهم گواهینامه ممن باطل شده
گواهینامه ب -1 دارم از اینا که بعد از یک سال خود تمدید می شود
آخه
من در روز 25-10-87 یساله شد و من در روز 24-10-87 یعنی دیروز جریمه شدم دم پلیس راه اصفهان - شیراز کد تخلف هم 1084 بود
حالا گواهینماه من باطله
هر وقت رو گواهینامت یه سوراخ با شعاع 1 سانت دیدی یعنی باطله.نقل قول:
با سلام از کجا بفهم گواهینامه ممن باطل شده
گواهینامه ب -1 دارم از اینا که بعد از یک سال خود تمدید می شود
آخه
من در روز 25-10-87 یساله شد و من در روز 24-10-87 یعنی دیروز جریمه شدم دم پلیس راه اصفهان - شیراز کد تخلف هم 1084 بود
حالا گواهینماه من باطله
اگر بخواد باطلش کنه سوراخش میکنه یا میگیره بهت نمیده.
گواهینامت باطل نیست.
چون یکی تو وبلاگش نوشته بود باطل کردندنقل قول:
هر وقت رو گواهینامت یه سوراخ با شعاع 1 سانت دیدی یعنی باطله.
اگر بخواد باطلش کنه سوراخش میکنه یا میگیره بهت نمیده.
گواهینامت باطل نیست.
موقعی فهمیده بود که می خواست بره تمدید کنند
دوستای عزیز من چون فقط دو روز فرصت دارم برم سراغ گواهینامه چون گواهی اشتغال به تحصیلم تا اخر ماه دی اعتبار داره و تولد منم 28 امه.میشه به صورت کامل شرح بدید که من برای اخذ گواهی نامه چی کارا باید دقیق بکنم که دیگه معطل نشم.ممنون
چه مدارکی میخواد؟هزینش؟و بقیه مسایل.
برای شروعنقل قول:
دوستای عزیز من چون فقط دو روز فرصت دارم برم سراغ گواهینامه چون گواهی اشتغال به تحصیلم تا اخر ماه دی اعتبار داره و تولد منم 28 امه.میشه به صورت کامل شرح بدید که من برای اخذ گواهی نامه چی کارا باید دقیق بکنم که دیگه معطل نشم.ممنون
چه مدارکی میخواد؟هزینش؟و بقیه مسایل.
فتوکپی شناسنامه ، کارت ملی ، فیش واریز به حسابی که دانشاه می گویید ، عکس از خودت و گواهی اشتغال به تحصیل و نامه
و دیگه بعدا بهت می گویند برای امتحان چکار کنی
بقیه اش بعد از ثبت نام خودشان بهت می گویند پس عجله نکن
عکس 12 تا ببر فتوکپی از هر کدام 2 تا ببر
راستی شناسنامه از تمام صحفات برای احتیاط
کارت ملی در رو یعنی از دو طرف بگیر اینم 2 تا
فیش را ریختی یک فپوکی بگیر نزد خودت نگهدار بری احتیاط چون اگر احیا فیش تو گم شد مدرکی داشته باشی بگی من ربختم به حساب
بعد از اینکه کلاس ها تمام شد باید پول واریز کنی برای امحتان
خیلی خیلی ممنون.
میشه بگی اول چه قد باید واریز کنم؟
دوست عزیز، speaker جان.
هر چه سریع تر اقدام کن که بعدا پشیمون نشی. فردا سریع برو پیش یه آموزشکده و قضیه رو براشون بگو تا کامل راهنماییت کنن. و وقتو از دست ندی. البته حرفای سامانجان هم درسته. ولی سوال کردن از خودشون تا حدودی حکم تضمین داره.
حیفه وقتو از این بیشتر از دست بدین. افسوس از ما ایرانی های دقیقه 90ی.
ممنون از راهنمایی های دقیقتون.امروز دست به کار میشم که دیگه برای ثبت نام مشکلی پیش نیاد.
گوهینامه ی ب 1 نیازی به تمدید نداره تا 5 سال.نقل قول:
چون یکی تو وبلاگش نوشته بود باطل کردند
موقعی فهمیده بود که می خواست بره تمدید کنند
تا اون موقع هم کی مرده کی زنده.
نمیشه یه کاریش کرد؟؟؟