چرا این قدر گرونه ! مرکز کامپیتر غرب میگه 40 ت !
من وایرلسش رو از توپ خونه خریدم 33
Printable View
چرا این قدر گرونه ! مرکز کامپیتر غرب میگه 40 ت !
من وایرلسش رو از توپ خونه خریدم 33
آره PES مشکلی نداره!!نقل قول:
شايد بخاطر درايو باشه
من FIFA09 بازي نكردم ولي 660 در PES2009 هيچ مشكلي نداره
مشکل منم با FIFA09 هست!!
تو تاپیکش پیغام دادم ما رو فرستادن اینجا!!
سلام به همگی!!!
من 1 دسته فراسو طرح 360 گرفتم
تو بازی فیفا 09کار نمیکنه!!! مشکل تنظیمات دارم!!! هر چی فایل dev بود ریختم و درست نشد!
اگه درست نمیشه تا برم بدمش پس!؟؟؟!!
ممنونم!!!
بچه ها من یکی از همین fgp-660 ها گرفتم چه طوری میتونم به بازیه gears of war بشناسونمش؟
شما چه نوع دسته اي رو ميگي؟اينكه گرفتي ضمانت هم داره از ماركش هم بگو لطفانقل قول:
با سلام و تشکر از مدیران محترم سایت، من تازه عضو شدم کسی هست بدونه چطور می شه تا ویبره دسته های PS2 در ویندوز فعال بشه البته در بازی استریت فایتر 4 یکی از دسته ها کار می کنه و در محیط ویندوز هیچ کدوم کار نمی کنند. با تشکر مجدد
دوست عزيز بايد CD راه انداز داشته باشه گيم پدت توش mini cd نداشت؟نقل قول:
سلام.بنده چند سال پیش دسته بازی خریدم که درایورش الان گم شده . از راه پورت وصل میشد و دو تاش با یه کابل . اسمش WELCOM WE-706 هست . میشه راهنماییم کنین تا درایورش رو پیدا کنم ؟ آخه تو اینترنت نتونستم پیدا کنم .
ممنون.
يه عكس از گيم پدت بگير بذار ببينم مي تونم يه كاري برات بكنم يا نهنقل قول:
کسی نبود راهنمایی کنه؟نقل قول:
این fgp 660 منم که هیچ بازی ای نمی شناستش.به هیچ دردی نمی خوره.فقط street fighter IV باهاش خوب کنار میاد که اونم دکمه کم میاره!اینجا کسی نیست که با اینا SFIV بازی کنه؟اگه هست یه ندایی بده ما چند تا سوال ازش بکنیم.
من الان از خریدش واقعا پشیمونم چون حداقل به درد من یکی که نخورد چون برای بازی هایی که می خواستم شناسایی نمیشه.شاید بقیه راضی باشن.ولی من کلا به هر کی میخواد برای بازی های جدید جوی استیک بگیره پیشنهاد می کنم پولشو جمع کنه یکی مال Xbox 360 بگیره.دیگه خیالش برای شناسایی شدن تو بازی ها راحته.
يه سوال در مورد فرمان بازي داشتم
الان فرمان بازي تا حدود 60 تومان چي پيدا ميشه؟
شما هم مثل من و بقيه هستيد كه وقتي اين گيم پد رو مي خريد ازش نا اميد ميشيد من پارسال همين موقع ها بود كه منم fgp 660 خريدم و با مشاهده اسلايدر هاش فكر كردم خرابه بردم پس دادم يكي ديگه رو گرفتم به يارو گفتم اسلايدر هاش خرابه اونم طفلكي عوض كرد در واقع خراب نبود من بلد نبودم. يعني اصلا درك نمي كردم كه اون اسلايدر ها دكمه محسوب نمي شن و در واقع يه مدل از ستيك ها هستند كه كاربرد خاص خودشون رو دارند بعد ديدم بازي هايي مثل فيفا اصلا نميشناسه اسلايدر ها رو بنابراين كلا از دسته متنفر شدم وقتي باهاش PES 2009 بازي كردم با كمال تعجب ديدم كار مي كنه توي اون بازي ولي واقعا دستم رو ناراحت ميكرد دسته كلي پشيمون شدم كه چرا رفتم 15 تومن دادم اين دسته رو خريدم ولي بعد مدتي فهميدم اينكه بازي هاي كامپيوتري اسلايدر ها رو نميشناسن اين تقصير گيم پد نيست اسلايدر براي بازي ها تعريف نشده مثلا بازي هايي مثل استريت فايتر چهار يا PES 2009 يا همين GTA IV واسه اينا بهترين مورد هست دسته فراسو fgp 660 تازه فقط با همين دسته ميشه بازي كرد GTA IV رو . خلاصه هفته پيش هوس كردم يه گيم پد تكي طرح PS2 بخرم 4 بار خريدم و بردم تعوسض كردم هر بار مي ديدم كه ايراد دارن و آخرين بار فقط يك روز كار كرد و بعدش خراب شد چون ديگه اعصاب برام نمونده بود گيم پد رو از پنجره پرت كردم بيرون و قسم خوردم ديگه گيم پد چيني كه قاچاق وارد ميشن نخرم چون همگي مشكل دارن. در حاليكه گيم پد فراسو شركتي هست و خيلي با دوام اشكالي هم داشته باشه بلافاصله گارانتي تعويض داره. به همه گيمر ها توصيه ميكنم گيم پد شركتي بخرن و گيم پد هاي چيني نخرن. چون از دم مكل دارن و اتصالي دارننقل قول:
آقا پس ما چكار كنيم.درسته نود درصد دسته ها الان چيني هستن نه درصد فراسو يك درصد هم موارد ديگه.اما آرمين جان تو كه يه گيمري مخصوصا براي اين pes پس الان با چي بازي مي كني؟چيني ها كه هيچ.خودم ماهي يدونه هي عوض ميكنم.فراسوهم كه ميگي خوش دست نيست حالا براي pes و در درجات بعد NFS و GTA بالاخره چي بگيريم كه حداقل يه شش ماهي كار بكنه؟
تاييد ميشه اصولا نميدونم چرا بازي ها قوانين GAME FOR WINDOWS رو رعايت نميكنند(تو اين قانون بايد بازي ها با گيم پد به طور كامل هماهنگي داشته باشه!)نقل قول:
PES 2009 بازي كردم با كمال تعجب ديدم كار مي كنه توي اون بازي ولي واقعا دستم رو ناراحت ميكرد دسته كلي پشيمون شدم كه چرا رفتم 15 تومن دادم اين دسته رو خريدم ولي بعد مدتي فهميدم اينكه بازي هاي كامپيوتري اسلايدر ها رو نميشناسن اين تقصير گيم پد نيست اسلايدر براي بازي ها تعريف نشده مثلا بازي هايي مثل استريت فايتر چهار يا PES 2009 يا همين GTA IV واسه اينا بهترين مورد هست دسته فراسو fgp 660 تازه فقط با همين دسته ميشه بازي كرد GTA IV رو . خلاصه هفته پيش هوس كردم يه گيم پد تكي طرح PS2 بخرم 4 بار خريدم و بردم تعوسض كردم هر بار مي ديدم كه ايراد دارن و آخرين بار فقط يك روز كار كرد و بعدش خراب شد چون ديگه اعصاب برام نمونده بود گيم پد رو از پنجره پرت كردم بيرون و قسم خوردم ديگه گيم پد چيني كه قاچاق وارد ميشن نخرم چون همگي مشكل دارن. در حاليكه گيم پد فراسو شركتي هست و خيلي با دوام اشكالي هم داشته باشه بلافاصله گارانتي تعويض داره. به همه گيمر ها توصيه ميكنم گيم پد شركتي بخرن و گيم پد هاي چيني نخرن. چون از دم مكل دارن و اتصالي دارن
در ضمن گارانتي فراسو از تمام گارانتي هايي كه من ديدم تا الان بهتر بود!
ببخشيد ولي من نميتونم GTA IV رو با اين بازي كنم.دوستم هم ميگفت ميتونه بازي كنه ولي من نميتونم.ممكنه از crack باشه؟نقل قول:
تازه فقط با همين دسته ميشه بازي كرد GTA IV رو
توي پست اول تاپيك مشكلات GTA IV رو خوب مي خوندي متوجه مي شدي دقيقا باس چيكار كني بايد چند تا فايل dll رو توي پوشه هاي system32 و windows كپي كني اگه دسته فراسو x360 داري من براش يك devdata مناسب نوشتم دستي كه كاملا باهاش سازگاره ولي همونطور كه گفتم چون بازي پورت شده مشكل نشناختن اسلايدر ها رو داره و اونا كار نمي كنن متاسفانه به همين خاطر دكمه هاي LT و RT رو انتقال دادم به دكمه هاي 7 و 8 كه استارت و سلكت هستند و دكمه هاي سلكت و استارت رو به دكمه هاي 9 و 10 كه همون فشار دادن استيك ها هستند. اينم لينكش برات آپلود كردمنقل قول:
کد:http://www.2shared.com/file/6897683/61f175b8/GamePadGTAIV.html
والا همون طرح هاي PS2 خوبه ولي ديگه الان دير شده بايد قبلا مي خريدي الان توي بازار هر چي هست به درد جرز لاي ديوار مي خوره مگه اين كه گفتم شركتي باشه فراسو يه مدل براي طرح PS2 داره ببين مي توني نمايندگي فراسو رو پيدا كني اگه تونستي بخر منم واسه PES 2010 از اونا مي خرم از زير سنگم كه شده گير ميارمنقل قول:
ميتونين به لاوان برين و نزديك ترين نمايندگي رو پيدا كنين و از اونجا فراسو رو بخرين!نقل قول:
باشه فراسو يه مدل براي طرح PS2 داره ببين مي توني نمايندگي فراسو رو پيدا كني اگه تونستي بخر منم واسه PES 2010 از اونا مي خرم از زير سنگم كه شده گير ميارم
کد:www.mylavan.com
دستت درد نکنه کار کرد ولی فهمیدم همون موس و کیبرد خیلی بهتره.نقل قول:
توي پست اول تاپيك مشكلات GTA IV رو خوب مي خوندي متوجه مي شدي دقيقا باس چيكار كني بايد چند تا فايل dll رو توي پوشه هاي system32 و windows كپي كني اگه دسته فراسو x360 داري من براش يك devdata مناسب نوشتم دستي كه كاملا باهاش سازگاره ولي همونطور كه گفتم چون بازي پورت شده مشكل نشناختن اسلايدر ها رو داره و اونا كار نمي كنن متاسفانه به همين خاطر دكمه هاي LT و RT رو انتقال دادم به دكمه هاي 7 و 8 كه استارت و سلكت هستند و دكمه هاي سلكت و استارت رو به دكمه هاي 9 و 10 كه همون فشار دادن استيك ها هستند. اينم لينكش برات آپلود كردم
در ضمن الان وقتی گیم پد وصل نیست میرم تو Gears Of War دکمه های xbox رو مینویسه.مثلا پایین صفحه x وY و ... میاد هرچند باید دکمه های کیبرد رو بزنم ولی وقتی گیم پد وصل میشه همون دکمه های کیبرد رو مینویسه!:31:
در مورد اون اسلایدر ها هم من فقط بازی Tom Clancy's Haws رو دیدم که اونا رو میشناخت و از قابلیتشون هم استفاده میکرد.مثلا من سمت راستی رو برای قدرت موتور هواپیما و سمت چپی رو برای ترمزش گذاشتم.و این دو تا براساس همون مقداری که اسلایدر رو فشار میدادم انجام میشد.
پ.ن:راهی نیست که این اسلایدر هارو به Street Fighter IV بشناسونیم؟دو تا دکمه کم دارم.
اين هم ليست انواع دسته هاي فراسو با قيمت اونها براي دوستان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستت درد نکنه ولی قیمت هات مال چند قرن پیشه؟من فقط fgp-660 رو میشناسم که حدودای 15-16 تومنه.نقل قول:
اين هم ليست انواع دسته هاي فراسو با قيمت اونها براي دوستان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمي دونم براي كي هستش.از همين سايته كه تو صفحه قبل معرفي شده گرفتم.البته من مدل fgb 421 black رو هفته پيش تو پاساژ ايران ديدم 11 تومن.اينجا زده 10500 زياد فرق نداره.نقل قول:
قيمت ها مال خود فراسو هستش!(فروش مستقيم!)نقل قول:
دستت درد نکنه ولی قیمت هات مال چند قرن پیشه؟من فقط fgp-660 رو میشناسم که حدودای 15-16 تومنه
در ضمن من اين گيم پد رو 13 خريدم!(چند ماهي ميشه!)
الان شده12500 (500 تومن ضرر كردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
نه:18:نقل قول:
من 20 روز پیش 16 خریدم:19:
از مشهد(پاساژ تک)
عجب ادم هايي پيدا ميشن ها!نقل قول:
نه
من 20 روز پیش 16 خریدم
از مشهد(پاساژ تک)
تا ---- ادم رو ميزنن:دی
نه بابا فکر کنم قیمتش همینه.نقل قول:
اخه ما ابان پارسال برای تولد یک دوستمون گرفتیم 15 تومن.
(مطمعنی مدلشو اشتباه نمیکنی؟من FGP-660 رو میگما!)
krauser جان کجایی که بدبخت شدم!
بعد از ریختن اون فایل هایی که زحمت کشیدی و اپلود کردی تو درایو c الان وقتی میخوام street fighter و fuel رو بدون دسته بازی کنم تو منوی بازی که میرم خود به خود رو گزینه های مختلف میره(با سرعت زیاد)و باید حتما گیم پد وصل باشه.
چی کار کنم؟
دوستان من اخر نفهمیدم fgp-660 یا fgp-666rf تو fifa مشکل داره با نه؟
این بازی هست که مشکل داره نه گیم پد در ضمن این دو تا گیم پد که گفتی گیم پد های طرح x360 هستند که خیلی عالی هستند و باید براشون devdata داشته باشی من برای 660 devdata دارم اگه می خوایین بذارمنقل قول:
چجوری میشه devdata مربوط به گیم پد خودمون رو بسازیم؟
پس یعنی این گیم پد تو فیفا جواب نمیده؟راهی نیست که بشه باهاش تو فیفا بازی کرد؟اخه من فقط fifa وstreet fighter رو با گیم پد بازی میکنم و اگه با این گیم پد تو fifa نشه بازی کرد یه درد من نمخوره.نقل قول:
من یه گیم پد می شناسم 28 تومنه.دسته ی xbox 360 برای pc.تو توپ خونه.
جدیده.مارکشو نمی دونم ولی خارجی بود.
ا
اره هست.نقل قول:
28 تومن.
از توپ خونه:31:
این پست قدیمی من رو از کجا گیر آوردی نقل قولش کردی:31::21:نقل قول:
خوب دوست من این حرف من نظر اون موقعی بود که تازه خریده بودم و خیلی شناخت نداشتم در حالیکه الان کاملا Recommand می کنم این دسته رو همین فراسو عالیه و خیلی هم خوبه.
والا من که تو توپخونه گیم پد فراسو برای pc طرح xbox پیدا نکردم.همش از این چینی ها بود.اما تو پاساژ ایران دیدم با گارانتی 13 تومن.تو میدون هفت تیر(نبش خ کریم خان-مجتمع کریم خان) هم نمایندگیش با همین قیمت میداد.البته وایرلسش بیست و چهارتومن بود.نقل قول:
این ریکامند چجوریه؟برنامه خاصی می خواد؟نقل قول:
من می خوام یه دسته ی XBOX 360 بگیرم. چه جوری می تونم بفهمم اصله مایکروسافته و قلابی نیست؟
بهترین GamePad های PC
1 . Saitek Cyborg Rumble Pad
2. Logitech Cordless Rumblepad 2 with Vibration Feedback
3.Xbox 360 Controller for Windows
4.Saitek P3200 Rumble Gamepad
5.Logitech Rumblepad 2 Vibration Feedback Gamepad
6.Saitek P2900 Wireless Gamepad
7.Logitech ChillStream Gamepad
8.Saitek P2600 Rumble Pad
9.Saitek P990 Dual Analog Pad
10.Logitech Dual Action Game Pad
اطلاعات بیشتر :
نقل قول:
کد:http://compactiongames.about.com/od/hardware/tp/gamepads.htm
سلام دوستان
من یک دونه دسته شوک دار گرفتم به اسم دیاموند این فقط یک درایور داشت که اونم نصب کردم باهاش بازی میکنم ولی ویبره نداره تو تنظیماتش یک چیزی هست به اسم vibration test اونجا ویبره داره ولی تو بازی بدون ویبره است . من چند تا بازی امتحان کردم از جمله gta 4 , pes 6 , pes 2009 , crash , tekken , mortal kombat هیچ کدوم ویبره اش کار نمیکرد تنظیم خاصی داره یا کلا تو کامپیوتر ویبره کار نمیکنه .؟
آقا من تهران رو زیرو رو کردم 2 جا بیشتر ندیدم
یه جا 45 تومن بود !
یه جا هم 35 تومن
یکی به من نگفت بیسیم رو هم میشه وصل کرد یا نه (اخه 2 تا بیسیم برا 360 دارم)
چرا اسمی از FGP-660 نمی بینم؟:31::27:نقل قول: