نه خیرنقل قول:
2.توی سایت cowon نوشته u5 با ظرفیت 4g و 8g تولید می شه.مدل 2g که به ایران اومده قضیش چیه؟؟؟
توی سایت کمپانی 2 گیگ رو هم نوشته میوتنی به همون لینکی که دوستمون قرار داده بری
Printable View
نه خیرنقل قول:
2.توی سایت cowon نوشته u5 با ظرفیت 4g و 8g تولید می شه.مدل 2g که به ایران اومده قضیش چیه؟؟؟
توی سایت کمپانی 2 گیگ رو هم نوشته میوتنی به همون لینکی که دوستمون قرار داده بری
راستش گارانتی رو نپرسیدم.
این دو نکته رو در نظر بگیر که اولا کیفیت ضبط صرفا تابع مدل یه دستگاه نیست ... تابع شرایط محیطی ، اینکه چقدر دیوارها باعث پیچیدن صدا میشن ، فاصله ات از منبع صدا ، اینکه بجز منبع صدا ، صدای دیگه ای (همهمه - باد - ترافیک) هم میاد یا نه ، شدت منبع صدا و ... میشه ... بحث های خوبی در تاپیک دیگه داشتیم که اصلا یه مدل ممکنه در یه شرایط بهتر از یه مدل دیگه عمل کنه ...نقل قول:
دوما ، شما اگه واقعا اولویت اول و آخر واسه ات ضبط صداس و قراره برای همین کار صرفاً استفاده اش کنی ، که خب اصلا برو یه voice recorder بخر ، چون اون وسیله اصلا کارش اینه و توانایی هاش در همون راستاست ..
ضمنا : زیاد روی فاصله گرفتن از منبع صدا فکر نکن ... 10 متر ؟ ... خیلی زیاده و مطمئن باش تقریبا با هر mp3 player باکیفیتی ، یه صدای متوسط خواهی داشت ...
اونو كه ميدونم بايد همنام باشن!!
فقط srt ساپورت نميكنه، smi هم ميخونه ،همون زير نويسيم كه تونستم با اون وضعيت بيارم همين فرمت بود!
برا انگليسي كه هيچ مشكلي نداره،بدونه مشكل نشون ميده!
پس مشکل در زیرنویس فارسیه ، ها ؟ ...نقل قول:
حسین جان مشکل زیر نویس فارسی چیه ؟
منظورم اینه که مثلا حروفی مثل گ چ پ ژ رو نشون نمیده یا اینکه کلا بهم ریخته نشون میده؟
سلام به همه ! :20:
با اجازتون می خوام cowon s9 بخرم همین رووزا ! می خواستم کلا نظرتون رو راجبش بدونم؟ کسایی که خریدن راضی ان؟
از نظر حمل و نقل
کیفیت صدا و تصویر
زیر نویس فارسی
امکانات با حالش چیه؟
دیکشنری داره؟ دیکشنری فارسی؟
میشه از این جور نرم افزارا براش دانلود کرد؟
راستی قیمت 8 گیگ و 16 گیگش چنده؟
مرسی از همه :8:
راستی Creative مدلی داره که قابلیت هاش مثل s9 باشه؟
بلهنقل قول:
کلا فارسی رو حروفای عجیب غریب نشون میدهنقل قول:
عجب تاپیکی دارین! ایول ! کلی نکته پیدا کردم توش که متاسفانه دارم به s9 شک می کنم! مثلا اینکه بلوتوسش فایل منتقل نمی کنه ! یا شارژر و کابل tv نداره!
بچه ها چی بخرم؟ :41: این o2 هم اینقد گندست که آدم نمی تونه بهش فکر کنه!
توی این دو تا لینکی که میزارم مشخصات هر دو مدل o2 و s9 رو نوشته
البته مشکل انتقال فایل از طریق بلوتوث رو احتمالا خود کمپانی با ارتقا فیرمور حل میکنه اما به نظر من o2 خیلی بهتره و گزینه عالییی محسوب میشه
O2 :
[HTML]http://www.cowonglobal.com/product_wide/COWONO2/product_page_4.php[/HTML]
S9 :
[HTML]http://www.cowonglobal.com/product_wide/COWONS9/product_page_5.php[/HTML]
من بازم O2 رو پیشنهاد میکنم
O2 هر چقدر هم که ویژگی های خوبی داشته باشه وقتی نشه تو جیبت بذاری به درد نمی خوره! البته برای من! (: در هر صورت ممنون.
creative مدتها قبل از اکثر کمپانی ها رفت سمت pmp ها و مدلهای بسیار خوب سری zen vision رو درآورد (zen vision و بعدش zen vision:m و zen vision:w) بنابراین این یه واقعیته که اون چیزی که الان کمپانی های دیگه از جمله cowon دارن فعالانه روش کار می کنن ، واسه creative دیگه خاطره شده ! ... الان creative از نظر pmp ها توی یه دوره ساکت به سر می بره و بجز creative zen که یه مدل نسبتا ورودی به دامنه pmp هاس (مثل cowon d2) مدل جدیدتری نداره ...نقل قول:
بگذریم که مثلا سری zen vision که هنوزم گاهی میشه گیرش آورد (بخصوص m رو) ، با اینکه 4 سال از اینا قدیمی تره ، اما راحت می تونی با اینا رقابت کنه ؛ بخصوص از نظر پخش تصویر و حمایت از فرمت ها ...
ظاهرا با یونیکد مشکل داره ... (مشکل همیشگی) ... firmware ی چیزی واسه اش نیومده ؟ ...نقل قول:
یعنی همه امکانات s9 رو داره؟نقل قول:
مثلا مدل ZEN X-FI !
دیکشنری داره؟
زیرنویس فارسی اینگلیسی رو اجرا میکنه؟
LCD تاچ داره؟
کسی اینجا نیست که کوون داشته باشه؟
راستی همراه پکش هدفونم هست؟
خیلی از بچه های که اینجا هستن کاوون دارن
چطور مگه؟
درمورد xfi اطلاعات زیادی ندارم
ببخشید منظورم cowon s9 بودنقل قول:
من X-FI رو چند وقت پیش تو مغازه باهاش کار کردم. نمیتونی اونو با S9 مقایسه کنی. در حد D2 هم نیست. روش هزار تا دکمه داره که گیجت میکنه. کیفیت صداشم اصلا با COWON قابل مقایسه نیست.
S9 مدلیه که برای رقابت با IPOD TOUCH ساخته شده. هر چند که از این نظر موفق نبوده. میگن اینترفیسش در حد آی پاد نیست و مموری نمیخوره. من خودم طرفدار پر و پا قرص کووانم. ولی حقیقتو نمیشه انکار کرد. Ipod Touch بهتره. هر چند باتری و صدای S9 بهتره.
من شخصا فکر نمیکنم با نرم افزار قضیه ی انتقال بلوتوث رفع شه.
نقل قول:
ipod فایل های divx رو باز نمی کنه ! همش باید تبدیل کرد! خیلی بده !
دوستان سلام
میخوام با حدود 100 برای برادرم یه پلیر بگیرم خودم الان 4 سالی هست که zen neon دارم و بعد از سوختن هاردش یه هارد 8 روش گذاشتم و در کل ازش راضیم !
از پلیرهای cowon خیلی تعریف شنیدم
نظرتون در مورد U5 , I7 چیه ؟
یه پلیر 8 گیگ زیر 100 چی بگیرم ؟
نمیخوام تصویری باشه ، فقط آهنگ
ضبط صدا داشته باشه
ممنون میشم کمک کنید
نه - هیچکدوم اینا رو نداره (بگذریم که بحث زیرنویس و دیکشنری حتی توی کارای cowon هم آنقدر کاربردی نیست و تاچ هم کاملا سلیقه ایه) ... اما توجه کن که هدف اصلی PMP همونطور که از اسمش برمیاد اینه که بتونه همان زمان توی نمایش چند نوع مختلف فایل قوی عمل کنه ... خب این کاری بود که اون سری خوب انجام میداد ... بخصوص بحث حمایت از انواع فرمت ... بحث ورودی و خروجی های متنوع ... بحث اینترفیس ... حافظه بالا ... کیفیت صدا و تصویر ...نقل قول:
زیر 100 می تونی zen v plus از creative رو بگیری .. قدرت اصلی cowon توی مدلهای نزدیک به 200 و بالاتره ...نقل قول:
U5 8GB حدود 125 تومنه. 7 هم 155 تومن.نقل قول:
منم به نظرم زیر 100 کریتیو خوبه. مارک هایی مثل Kingstone هم هست ارزونه.
قدرت اصلی کووان هم به نظرم تو همه ی مدل هاشه.
این قیمتا رو شما از کجا میگیری؟!نقل قول:
u5 8gb حدود 125 تومنه. 7 هم 155 تومن.
زیاده یا کمه ؟نقل قول:
اونقدرام گنده نیستا... منم اول همین فکر رو میکردم!! همینجوریش تو جیب جا میشه(بدون کیف)نقل قول:
من از مغازه ها قیمت گرفتم. یه سری هم به orado زدم.نقل قول:
اگه قدرتش توی همه مدلهاش باشه ، پس دیگه "اصلی" نیست (چون "فرعی" بی معنی میشه!)... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...نقل قول:
این یه واقعیه که cowon روی مدلهای دست پایینش مثل u و f مانور زیادی نداد و فقط می خواست بگه که "منم توی این دامنه مدل دارم" ... هرچند از سری u ، دو مدل u2 و u3 خیلی خوب بودن (هرچند بازم گرون به نسبت رقبا)
تایید میشه ... هرچند جیب آدم ماستی میشه !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... (منظورم اینه که به زور توی جیب کردنش مصلحت نیست ... )نقل قول:
سیمور جان این که میگم تو همه ی مدل هاشه منظورم قدرت صداست. وگرنه خب درسته مدل داریم تا مدل. من خودم صدای d2 رو با u5 مقایسه کردم هیچ تفاوتی ندیدم.
سلام به همگی ، برنامه جانبی واسه o2 کسی سراغ داره ؟
سلاااااام دکتر جاننقل قول:
چطوری؟
از این ورا؟!
چه جور برنامه ای؟
فکر کنم تو فروم iaudiophile چیزایی باشه.
نوکرتم ، هيچی دنبال بازی و برنامه جانبی هستم حالا هرچینقل قول:
يه نگاه حتماً ميندازم
در مورد برنامه های کاربردی واسه O2 ، خب SDK این دستگاه همین اواخر منتشر شده ... یعنی کاربرها می تونن خودشون با استفاده از اون برنامه بسازن ... ولی اول اینکه معلوم نیست چقدر استقبال بشه (تجربه نشون داده که : کم!) و ضمنا فقط ظاهرا روی لینوکس اجرا میشه که خب اینم یه محدودیته ..
بهرحال مثلا این دو برنامه رو چک کن (پست اول تاپیک) که البته ظاهرا کسی نساخته و sample های همراه خود SDK هستن ....
کد:http://www.cowonamerica.com/forums/showthread.php?t=14752
باید توی فوروم های متحد cowon (یعنی جت آدیو + کوون امریکا + آدیوفیل) بگردی :
(کی برد؟)کد:http://www.cowonamerica.com/forums/showthread.php?t=15078
(یه سری بازی)کد:http://iaudiophile.net/forums/showthread.php?t=25205
(پنگ؟)کد:http://www.jetaudio.com/forums/showthread.php?p=40911
سیمور دست درد نکنه
یادم رفته بود برنامه های sdk هم وجود داره برای s9 هم هست و حتی برای a3 و q5 هم هست
سلام.
قیمت فعلی Cowon A3 30 GB و 60 GB در بازار چقدره؟
آیا هنوز هم میشه مدل A2 رو گیر آورد؟ در اینصورت قیمت 30 گیگش چقدره؟
با توجه به عرضه A3 آیا خرج کردن برای A2 ارزش داره؟ (اینو بخاطر قیمت های بالای A3 میگم).
کلا آیا با بودجه حدودا 400 تومن بهترین PMP غیر از A3 چی میتونه باشه؟ (یکی از ملاک های مهم بنده ظرفیت بالای ذخیره سازی هستش، یعنی بالای 16 گیگ).
متشکر.
O2 32 GB هم میتونی بگیری 385 تومن. ال سی دیش یه ذره بزرگتره. ولی رزولوشنش پایینتره. باتریش بیشتر می مونه (موزیک 2 برابر و تصویری 3 ساعت بیشتر). Capture نمیکنه. مموری میخوره. اسپیکرش استریو نیست.
خیلی ممنون. پس o2 نسبت به a3 و a2 انتخاب بهتریه به نظر شما؟نقل قول:
سلامنقل قول:
A3 در ظرفیت 30 گیگ دیگه تولید نمیشه ولی در ظرفیت های 60 و 80 گیگ موجود هست
قیمت فعلی شون هم 60گیگ: 470 تومن و 80 گیگ: 520 تومن هست
مدل A2 در ایران وجود نداره
اگر شما تا سقف 400 تومن می خواهید هزینه کنید با توجه به قیمت 60 گیگA3 من مدل O2 در ظرفیت 32 گیگ رو پیشنهاد میدم که میتونید با استفاده از مموری کارت حافظه رو افزایش بدید.
درمورد اینکه O2 از A3 بهتره مسلما اینطور نیست و تفاوت هایی با هم دارن اما با توجه به بودجه شما بهترین گزینه O2 32 هست.
برای مشاهده مشخصات O2 به این لینک مراجعه کنید:
[HTML]http://www.cowonglobal.com/product_wide/COWONO2/product_page_4.php[/HTML]
به نظر من مهمترین تفاوتشون همون قضیه ی Capture هست. شما با خرید A3 در واقع یه دستگاه capture هم خریدین که با کیفیت بالا ضبط میکنه. ولی از نظر پخش تصویری و فرمت ها اگه رزولوشن پایین تر O2 براتون مهم نیست فرقی نمیکنن.
این هم مدل جدید کمپانی کاوون:
+D2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
برای مشاهده اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه کنید:
[html]http://www.cowonglobal.com/product_wide/COWOND2PLUS/product_page_1.php[/html]
اخرین قیمت o2 8gig چنده؟