سلام آقا بابک، من نمیتونم چت کنم، لطفا بهم پی ام بدید، ممنون ازتون، در ضمن یه طرح دیگه رو با علائدین و حاج عباس داریم کار میکنیم، خبرش رو میدم (هر چند فرقی نمیکنه)
Printable View
سلام آقا بابک، من نمیتونم چت کنم، لطفا بهم پی ام بدید، ممنون ازتون، در ضمن یه طرح دیگه رو با علائدین و حاج عباس داریم کار میکنیم، خبرش رو میدم (هر چند فرقی نمیکنه)
سلام آقا پیماننقل قول:
نوشته شده توسط payman252000
چرا خانم از کرمان هم هست البته من هنوز غیر از خودم کسی را ندیدم امیدوارم اینقدر نایاب نباشند!!!!
لطفا خانومای کرمانی جواب بدهند تا همو بشناسیم
بابا منم خانم اگر نبودم نمي گفتم خانم ها مقدم ترن
ناياب نيستن فقط كميابننقل قول:
نوشته شده توسط Mermaid
يعني اينكه يه پست ميدن و بعد ......
مثلا
صفحه 18انجمن كرماننقل قول:
نوشته شده توسط RooS
و شايد
صفحه 36 انجمن كرماننقل قول:
نوشته شده توسط mehri_20
نقل قول:
نوشته شده توسط deer
Ladies first
even in the
;)
سلام تا اونجايي كه من تو صفحه هاي قبلي يادمه شما گفتيد كه خونتون كرمان نيست حالا ديگه نمي دونم ولي خب اگه خواستيد مي تونيد بياييد تا با هم آشنا بشويمنقل قول:
سلام آقا پیمان
چرا خانم از کرمان هم هست البته من هنوز غیر از خودم کسی را ندیدم امیدوارم اینقدر نایاب نباشند!!!!
لطفا خانومای کرمانی جواب بدهند تا همو بشناسیم
خب يه نشوني بده كه خانمي از كجا بفهمن ملتنقل قول:
بابا منم خانم اگر نبودم نمي گفتم خانم ها مقدم ترن
شما هم مي توني به اتفاق دوستان ديگه توقرار شركت كنيد البته قرار وقتي قطعي شد
آقايون ببخشيد كه من بي مقدمه پريدم وسط من هر كار مي كنم دخالت نكنم نميشه شرمنده!:happy;
مي شه بگين چه جوري بايد نشوني داد ما خودمون از كجا فهميديم شما پسرين خوب شما هم بفهمين ما دختريم
از روي ID ميشه فهميدنقل قول:
نوشته شده توسط deer
ولي كو سواد اينگليش ؟
:blink:
عزيز اين آي دي من كه تابلويه پسره ولي چيزي از ِآي دي شما سر در نياوردمنقل قول:
مي شه بگين چه جوري بايد نشوني داد ما خودمون از كجا فهميديم شما پسرين خوب شما هم بفهمين ما دختريم
همونطوري كه گفتي من سواد انگليش ندارم اميد جان! تا حالا چند واحد زبان پاس كردم ولي هنوز نتونستم راه بيافتمنقل قول:
از روي Id ميشه فهميد
ولي كو سواد اينگليش ؟
پيمان جان منظورم از سواد به اون معني نيستنقل قول:
فقط كافيه هرجا يه ID با كلاس ديدي ( از اون لحاظ ;) ) تو ديكشنري معنيشو پيدا كني بقيه اش حله !! :happy:
مي شه بگين از اون لحاظ يعني چي؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط Explorer2005
:blink: :blink: :blink: :blink:
سلام به همگي...
مي بينم كه اين تاپيك دوباره راه افتاد....
مهرداد جان دوباره اومدي؟!!!
كلاس گذاشتننقل قول:
نوشته شده توسط deer
;)
دو باره چشمه منو دور ديديد كه دعوا مي كنيد
اين كه دعوا نداره يا زنيد يا مرد
مهم اين نيست كه چه جنسي داريد
مهم اين هست كي سره قرار مي ياد
اميد جان سلام آهان از اون لحاظ ;) پس آي دي اون آقا مهرداد خيلي با كلاس بود نه ! :biggrin: :puke: :biggrin:نقل قول:
پيمان جان منظورم از سواد به اون معني نيست فقط كافيه هرجا يه ID با كلاس ديدي ( از اون لحاظ ) تو ديكشنري معنيشو پيدا كني بقيه اش حله !!
سلام از اون لحاظ رو خدمتتون عرض كرد اميد جان :blink:نقل قول:
مي شه بگين از اون لحاظ يعني چي؟؟؟؟؟؟؟
سلام بهنام جان خوبي؟ چه خبر از اين طرفا ؟ اين مهرداد كيه كه از اين انجمن هي ميندازنش بيرون بازم فرداش اينجاست عجب آدم نچسبيه نه ! :tongue: :evil: :tongue:نقل قول:
سلام به همگي... مي بينم كه اين تاپيك دوباره راه افتاد.... مهرداد جان دوباره اومدي؟!!!
به به آقا حسام منور فرمودن اين تاپيك رونقل قول:
دو باره چشمه منو دور ديديد كه دعوا مي كنيد اين كه دعوا نداره يا زنيد يا مرد مهم اين نيست كه چه جنسي داريد مهم اين هست كي سره قرار مي ياد
كجا بودي بعد از چند وقت اين طرفا؟
من احتمالا بتونم بيام
قرار به گفته بابك:
دوشنبه ساعت 5 پشت كتابخونه ملي
بسي مشاكل دارم نمي توانم بيام هم اينجا هم سره قرارنقل قول:
بعدآ خدمت هم ميرسيم فعلآ خداحافظ
سلام از اون لحاظ رو خدمتتون عرض كرد اميد جان :blink:
سلام ميشه بگين اميد جان كيه؟ اينو من پرسيدم
حسام جون تو ديگه چرا نميايي؟نقل قول:
بسي مشاكل دارم نمي توانم بيام هم اينجا هم سره قرار
بعدآ خدمت هم ميرسيم فعلآ خداحافظ
تو كه بچه خوبي بودي
سلامنقل قول:
سلام از اون لحاظ رو خدمتتون عرض كرد اميد جان
سلام ميشه بگين اميد جان كيه؟ اينو من پرسيدم
قبل از اينكه شما بپرسيد من يه سوال از اميد يا explorer 2005 كردم و ايشون هم جواب منو داد و شما هنوز دارين دنبال اون حرف رو مي گيرين
بابا به خدا منظوري نداشتيم شما گفتين كه از آي دي تون معلومه كه خانميد و من گفتم اصلا هم معلوم نيست و اميد گفت كه هر جا آي دي با كلاس ديدي بدون اين خانمه و من گفتم كه همه جا صدق نمي كنه چون من قبلا يه آ ي دي داشتم كه تو صفحه هاي اولي اين تاپيك هست و كاربر فعال انجمن ......و........بود مي توني سرچ كني همين
حالا كي فردا مياد سرقرار اصلا مياييد يا ما بايد علاف بشويم هر كسي ميخواد بياد آشنا بشيم مي تونه تا فردا عصر همينجا پيغام بذاره
سلام عزيزنقل قول:
من برام يه كاري پيش اومده و دارم ميرم شهرستان :evil:
خيلي دوست داشتم بيام. ولي حيف :sad:
جاي منو خالي كنين :rolleye:
خوش بگذره
:happy:
كنه اس كنه :laughing:نقل قول:
سلام عليكم پيمان جان...!
سلام فكر مي كنم قرار امروز كنسل شده باشه آخه هيچكس كه نيومد و اگه اينطوري باشه من هم نمي آيم شرمنده دوستان
كنسل
سلام
دوستان شرمنده كه من نتونستم بيام عشق به خانواده نمي زاره عشق به اندازه ي كافي به دوستان برسه شرمنده روي ماه تك تك شما
قرار بعدي كيه؟
موفق باشين
من پيشنهاد مي كنم هركسي يه محدوده زماني (يا يه روزهاي خاصي ) پيشنهاد بده وجه مشتركش ميشه قرارنقل قول:
نوشته شده توسط deer
سلامنقل قول:
سلام
دوستان شرمنده كه من نتونستم بيام عشق به خانواده نمي زاره عشق به اندازه ي كافي به دوستان برسه شرمنده روي ماه تك تك شما
قرار بعدي كيه؟
موفق باشين
خب پیشنهاده من اینه:
از اونجایی که شمام درست نیست بیای وسط یه مشت پسر من این پیشنهادو میدم که شما هم داخله سایت دنباله دخترانه کرمانی باش
حالایه موردی پیش میاد شاید اومدین گفتین که دختر کرمانی تو سایت نیست :
خب میتونین هر جایی که هستید حالا دانشگاه , دبیرستان و خلاصه هر جایی دوستانتون رو به این انجمن هایه بیارید یعنی دوستانتون رو عضو کنید و خوب شما دخترها قرار خودتون رو بزارید و ما پسر ها هم همینطور
خب اگه شما تعداد باشید ما هم میتونیم اگر تعدادی بودیم با همدیگه قرار بزاریم این را حله خوبیه.!
قرار به خاطر اینکه بروبچ اکثرا مشکل داشتن برایه اومدن کنسل شد.نقل قول:
كنسل
سلام امید جان خب من میگم هر روزی که همه اومدن قرار بزاریم پس هر موقع که همه اعلام آمادگی کردن یه بوق بزنین.نقل قول:
من پيشنهاد مي كنم هركسي يه محدوده زماني (يا يه روزهاي خاصي ) پيشنهاد بده وجه مشتركش ميشه قرار
[QUOTE=Babak_King]سلام
خب پیشنهاده من اینه:
از اونجایی که شمام درست نیست بیای وسط یه مشت پسر من این پیشنهادو میدم که شما هم داخله سایت دنباله دخترانه کرمانی باش
حالایه موردی پیش میاد شاید اومدین گفتین که دختر کرمانی تو سایت نیست :
خب میتونین هر جایی که هستید حالا دانشگاه , دبیرستان و خلاصه هر جایی دوستانتون رو به این انجمن هایه بیارید یعنی دوستانتون رو عضو کنید و خوب شما دخترها قرار خودتون رو بزارید و ما پسر ها هم همینطور
خب اگه شما تعداد باشید ما هم میتونیم اگر تعدادی بودیم با همدیگه قرار بزاریم این را حله خوبیه.!
كي گفته قرار بود من تنها بيام يك سري از دوستان هم كه دختر خانم بود مي خواست بيان اونها حتي سر قرار هم رفته بودن ولي كسي نيومده بود من با چندتا از آقايون هم اشنا هستم(فكر بد نكين قوم هستيم) قرار بود بيان نمي دونم چي شد شما گفته بودين كنسل :question: :grrr: :grrr:
حالا اگر خانمها هم مي يومدن چي مي دشد؟ به قول معروف:
بیچاره دخترا اگه خوشگل باشن می گن عجب جیگریه! اگه زشت باشن می گن کی اینو می گیره! اگه تپل باشن می گن چه گوشتیه! اگه لاغر باشن می گن چه مردنیه! اگه مودبانه حرف بزنن می گن چه لفظ قلم حرف می زنه! اگه رک و راست باشن می گن چه بی حیاست! اگه یه خورده فکر کنن می گن چقدر ناز می کنه! اگه سری جواب بدن می گن منتظر بود! اگه تند راه برن می گن داره می ره سر قرار! اگه اروم راه برن می گن اومده بیرون دور بزنه ول بگرده! اگه با تلفن کارتی حرف بزنن می گن با دوست پسرشه! اگه خواستگارو رد کنه می گن یکی رو زیر سر داره! اگه حرف شوهرو پیش بکشه می گن سر و گوشش می جنبه ! اگه به خودش برسه می گن دلش شوهر می خواد می خواد جلب توجه کنه ! اگه............چکار کنه بمیره خوبه؟
حالا شما مي گين ما چه كار كنيم :question: :headphone
:sad: !! What's a pitty
بابك جان سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Babak_King
من تا آخر تابستون وقتم آزاد تره ولي روز خاصي رو پيشنهاد نميدم
با دوستان :)
[QUOTE=deer]نقل قول:
نوشته شده توسط Babak_King
:laughing: :laughing: :laughing: :blink: :blink:
سلام
اول از همه باید ببخشید که ناراحتتون کردم میدونید من تعصبی رو که نسبت به خواهرم دارم نسبت به شما هم دارم من فک کردم که شما میخواهید به این قرار تنها بیایید خب عرف جامعه حکم میکنه که شما به عنوان یه دختر جوون حداقل تنهایی سره قرارها حاضر نشید از نظره من هیچ ایرادی نداره که شما با دوستانتون بیاید اتفاقن بسیار باعث خوشبختی منو دوستان هست که با شما همشهریانه عزیز ملاقات کنیم
:laughing: :laughing:نقل قول:
حالا اگر خانمها هم مي يومدن چي مي دشد؟ به قول معروف:
بیچاره دخترا اگه خوشگل باشن می گن عجب جیگریه! اگه زشت باشن می گن کی اینو می گیره! اگه تپل باشن می گن چه گوشتیه! اگه لاغر باشن می گن چه مردنیه! اگه مودبانه حرف بزنن می گن چه لفظ قلم حرف می زنه! اگه رک و راست باشن می گن چه بی حیاست! اگه یه خورده فکر کنن می گن چقدر ناز می کنه! اگه سری جواب بدن می گن منتظر بود! اگه تند راه برن می گن داره می ره سر قرار! اگه اروم راه برن می گن اومده بیرون دور بزنه ول بگرده! اگه با تلفن کارتی حرف بزنن می گن با دوست پسرشه! اگه خواستگارو رد کنه می گن یکی رو زیر سر داره! اگه حرف شوهرو پیش بکشه می گن سر و گوشش می جنبه ! اگه به خودش برسه می گن دلش شوهر می خواد می خواد جلب توجه کنه ! اگه............چکار کنه بمیره خوبه؟
روده بر شدم از خنده درسته این چیزا تو جامعه هست ولی آخره همه چیز نجابت یه دختر ایرانی و صد البته یه دختر کرمانی برایه من و هر پسری ملاکه که باعث زیبایی صد چندانه اون میشه :happy: :tongue:
خو از امروز نزدیکه 10 روزی تا آخره تابستون وقته بدویید برید رفیقاتونو جمع کنید این تاریخ قرار بچه هایه کرمان:نقل قول:
بابك جان سلام
من تا آخر تابستون وقتم آزاد تره ولي روز خاصي رو پيشنهاد نميدم
با دوستان
دوشنبه هفته آینده که نمیدونم چندم میشه همین دوشنبه ساعته 5 پارک ریاضیات :laughing: قرار به صرفه صحبت هایه زیبا و خوردنه یه بستنی از طرفه من و اگر بابایه بنده اجازه داد دور زدن با ماشین تو خیابونا
قراره این دفعه به اتفاقه دخترانه عزیزه کرمانی
بازم از شما Deer عزیز بابته سوءتفاهم ایجاد شده معذرت میخواهم
مخلصه همه بچه هایه کرمان بابک ;)
سلام بابك جان
اشكالي نداره مي دونستم سوتفاهم شده اگر خدا عمري داد مي ياييم با دوستان
مي بينم كه قرار كرمان هم داره ميشه مثل قرار تهران كه يه عده تصميم بگيرن كه ....... كي بياد و كي نياد و هزار و يك حرف ديگه
اين حرفا رو يه كاربر قديمي مي زنه نه كسي كه 30تاپست داده باشه تازه اون چند هزار تايي كه با آِ دي قبلي پست داده كپي پيست نيستن :happy:
سلام من در اين مورد چيزي نمي گم فقط :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:نقل قول:
حالا اگر خانمها هم مي يومدن چي مي دشد؟ به قول معروف: بیچاره دخترا اگه خوشگل باشن می گن عجب جیگریه! اگه زشت باشن می گن کی اینو می گیره! اگه تپل باشن می گن چه گوشتیه! اگه لاغر باشن می گن چه مردنیه! اگه مودبانه حرف بزنن می گن چه لفظ قلم حرف می زنه! اگه رک و راست باشن می گن چه بی حیاست! اگه یه خورده فکر کنن می گن چقدر ناز می کنه! اگه سری جواب بدن می گن منتظر بود! اگه تند راه برن می گن داره می ره سر قرار! اگه اروم راه برن می گن اومده بیرون دور بزنه ول بگرده! اگه با تلفن کارتی حرف بزنن می گن با دوست پسرشه! اگه خواستگارو رد کنه می گن یکی رو زیر سر داره! اگه حرف شوهرو پیش بکشه می گن سر و گوشش می جنبه ! اگه به خودش برسه می گن دلش شوهر می خواد می خواد جلب توجه کنه ! اگه............چکار کنه بمیره خوبه؟
البته ببخشيد :blush: :blush:
به نظر من شما هر كاري كه بخواهين مي تونيد انجام بديد و كسي هم نمي تونه دخالت كنه :rolleye:نقل قول:
حالا شما مي گين ما چه كار كنيم
از كي تا حالا برو بچ ولخرج شدن ما خبر نداشتيم اون روزي هر چي گفتيم شيريني بخرين كه از زيرش در رفتين!!!نقل قول:
قرار به صرفه صحبت هایه زیبا و خوردنه یه بستنی از طرفه من
حالا اگه نشد من ماشين ميارم يه گاري دارم البته اگه كسي بياد قرار :biggrin:نقل قول:
اگر بابایه بنده اجازه داد دور زدن با ماشین تو خیابونا
مي بينم خوب به سرو كله كم مي پريد
اقا اين قرار فعلآ بده چون من الان مشهد هستم شايد تا دوشنبه نبيام پس اگه ميشه
3شنبه باشه اگر كرمان بودم ما در خدمتيم
حسام جان سلام خوبي؟
زيارت قبول
ميگم تا شما و اميد جان نيايي مطمئن باش قراري برگزار نميشه
يعني نه من نه اميد نيستيم تا تو و حسين نيايي مي فهمي كه چي ميگم
الان قضيه فرق فوكولهنقل قول:
قرار هست همه باشن ;)
نقل قول:
نوشته شده توسط hesam
حسام جان سلام
خوش به سعادتت , واسه ما هم " 2a " كن :)
سلام اميد جون ميگم بايد خودمون در مورد قرارامون تصميم بگيريم و هر وقت به تفاهم رسيد اونوقت يه كاريش مي كنيم
اتفاقا سر اين قضيه هم هست كه همه فردين شدندو ولخرج :)نقل قول:
الان قضيه فرق فوكوله
قرار هست همه باشن
راست هيچ كي از بچه ها فردا مي ره فوتبال صنعت مس رو ببينه؟!
مي خواين اون جا قرار بذاريم؟!!!!!!
بهنامجان ببخشيد ولي اونجا سگ صاحب خودش رو نمي شناسه
اول آي دي royaye_talkh55 رو تو ياهو اد كن تا بعد يه فكري مي كنيم
هيچ كي ميره فوتبال يا نه؟!!
پيمان جان راست مي گي..!!!
بهنام جان اين كه پيمان نيست اين همونه:happy:تو امضا هست !
نقل قول:
چشم برايه همه دعا مي كنمنقل قول:
نوشته شده توسط Explorer2005
سلام حسام جان خوبی؟
میگم کی میایی تا یه قرار با حال خودمون بذاریم و همدیگه رو ببینیم
هر وقت اومدی یه خبری بده حالا یا از طریق اس ام اس یا پی ام