سلام
ببخشید میشه یک نفر آپدیت این هفته رو برای دانلود بزاره ؟(اگه امروز باشه بهتر)
اگه نزاره هم بازم ممنون .
Printable View
سلام
ببخشید میشه یک نفر آپدیت این هفته رو برای دانلود بزاره ؟(اگه امروز باشه بهتر)
اگه نزاره هم بازم ممنون .
تاريخ سيستم خود را چك كنيد.امروز 10 ژانويه 2009 بايد باشه.نقل قول:
دوست عزيز اين تاپيك صرفا اختصاص به كرك و سريال محصولات كاسپر داره.موضوع خود را در تاپيك كاسپر مطرح كنيد و قبل از آن پست اول آن تاپيك را مطالعه نماييد چرا كه راهنماي مطالب موردنظر در آنجا قيد شده است.نقل قول:
من با استفاده از uninstaller کل کسپر رو یعنی از بیخ و بن از اون ته ته رجیستری پاک کردم دوباره نصب کردم باز هم همونه که همونه
میگه بیا منو بکش اما اپدیت نمیشم
خدا حافظ کسپر سلام نود کوچولو
سلام
من هم چند بار از روش لهستانی کد گرفتم همش 52 روزه هستش --- تاریخ سیستم هم درسته مشکلی نداره
جریان چیه ؟
محمد جان موارد زیر رو تست کردیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:نقل قول:
سلام
من مطمئن هستم که به اینترنت وصلم ولی نمیتونه به سرور وصل بشه. اصلا من حتی نمیتونم بهبرمکد:www.kaspersky.com
چرا؟
شما از برنامه امنیتی دیگری هم استفاده میکنید ؟ آیا فایروال ویندوز خاموشه ؟ دقیقا از کدان ورژن 8 استفاده میکنیدنقل قول:
احتمال اینکه سیستم شما ویروسی شده و اقدام به تخریب فایل hosts برای جلوگیری از بروز رسانی آنتی ویروس باشه بسیاره
بهرحال شما فایل ارژینال hosts رو از لینک زیر دریافت کنید ( یا اینکه فایل ضمیمه را دانلود کنید )
سپس آن را در مسیر زیر جایگزین فایل آسیب دیده خود کنید
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc
این key ها همه از کار افتاده و یا میگه که این key ها برای ورژن Kaspersky Internet Security 2009 8.0.0.506 نیستندنقل قول:
من اومدم اینجا:
برای دریافت سریال 3 ماهه ولی هرکاری میکنم نمیتونم اون کدهاس لهستانی رو وارد کنم اجازه کپی هم نمیدهکد:http://www.kaspersky.pl/mag/chip/kis2009.html
تو کیبرد ما تو زبان لهستانی E کوچیک داریم تو اون شکله E بزرگ نوشته چجوری E بزرگ لهستانی رو تایپ کنم؟
سلام
دوستان عزیز ایا سایتی هستش که بشه کرک کاسپر اسکای رو به صورت قانونی خریداری کرد
اگه سایتی میشناسید لطفا ادرس بدین
با تشکر
خود سایت kaspersky.comنقل قول:
از کدهای لینک زير استفاده کنيد،نقل قول:
کد:http://hamiidreza.parsaspace.com/Crack/Kaspersky_License_Key.zip
ممنوننقل قول:
کار کرد :11:
نقل قول:
سلام
خیلی ممنون از شما آقا مجید عزیز
به نظرم شما درست میفرمایید که host من خراب شده یا ویروسی شده. چون خود کسپراسکای هم هی میگه Generic host WIn 32 (ییه همچین چیزی) مشکل داره.
وقتی هم در گوگل چیزی رو سرچ می کنم و لینک ها رو میاره وقتی روش کلیک می کنم یه چیز چرت و پرتی رو میاره.
سرعت اینترنت هم خیلی کم شده.
اگر ممکنه و مشکل من رو حل می کنه این فایل host رو یک جای دیگه آپلود کنید ( یا اگه ممکنه همین جا ضمیمه کنید) چون اصلا به هیچ چیزی که توش نام کسپراسکای باشه نمیتونه وصل بشه.
خیلی خیلی خیلی ممنون
فایل Hosts اصلی ویندوز رو در همان پست ضمیمه کردم ... در ضمن میتوانید از لینک زیر هم دریافت کنید
http://majid20.persiangig.com/Files/hosts.rar
کسی بررسی کرده مشکل کجاست ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
با عرض معذرت برای مزاحمت مکرر
فایل hosts رو هم جایگزین کردم ولی باز نمیتونه به kaspersky.com وصل بشه. تنها جایی هم که وصل نمیشه اینه.
راه حل دیگه ای به نظرتون میرسه؟
ممنون
سلام
در فرم روش اول کرک قسمتی که باید ارقام رو وارد کنیم CTRL + V و کلا COPY/PASTE غیرفعال شده ! در IE و Firefox تست کردم !
چکار میتونیم کنیم ؟
آیا شما قادر به ورود به سایت ها زیر هستید یا خیرنقل قول:
www.symantec.com
www.mcafee.com
در پست زیر توضیح داده شدهنقل قول:
نقل قول:
خیر با کمال تعحب به اونا هم وصل نمیشه
پاسخ شما رو در پست زیر و در تاپیک اختصاصی کسپرسکی دادم ( چون موضوع مربوط به این تاپیک نبود )نقل قول:
سلام
آقا این روش لهستانی خراب شده انگار؟
:12:
سلام
من توضیحات بیشتر در مورد کاسپراسکای که مجید عزیز و دیگر دوستان زحمت کشیده بودند رو خوندم
فقط یه سوال دارم
الان کسی که کاسپراسکای 2009 رو نصب کنه از کدوم کرک میتونه استفاده کنه تا بتونه کاسپراسکای رو به صورت آپدیت روزانه استفاده کنه
به پست اول مراجعه کنيد، توضيحات در اين مورد داده شده استنقل قول:
ظاهرا ثبت نام تكميل شده و ديگه سريالي ندارند كه به مشتركان بدن.نقل قول:
سلام
ببخشید دوستان من جدید ترین لاینس کاسپرسکای 7سکروتی میخواستم با تشکر هر چی لاینس میزنم میگه تو بلک لیست قرار داره متشکرم از شما
شما از key زیر که ضمیمه شده استفاده کنید ( برای نسخه 8 و 7 اینترنت سکیوریتی کار میکنه )نقل قول:
یه key برای KIV2009میخوام
اینایی که تو تاپیک بود همشون بلک لیست شده بودند
در ضمن این کسپراسکای همش خودشو به عنوان یک برنامه ی مخرب میشناسه!سایت خودشو هم به عنوان یک سایت مخرب میشناسه و اونو BLOCKمیکنه وآپدیت هم میشه...
چیکار کنم؟
شما از kis استفاده می میکنید یا kav ؟ ( چون اصلا kiv نداریم ) اگر از kis استفاده میکنید کلید بالا کار میکنهنقل قول:
از کدام ورژن 8 کسپرسکی استفاده میکنید ؟ تصویری از بخش آپدیت کسپرسکی بگذارید
منظورم همون kisبود.kis2009کلید بالا هم بلک لیست شده بود
ميخوام ويندوز عوض كنم آپديت ها رو چه جوري Save كنم تا بعد از عوض كردن ويندوز مجبور به آپديت مجدد نشم؟
دوستان نه روش 100 روزه نه 6 ماهه و نه 3 ماهه کار میکنه
چه کار باید کرد
؟
شما تصویری از بخش About کسپرسکی بگذارید ( بر روی آیکن کسپرسکی کلیک راست کرده و گزینه About را بزنید )نقل قول:
همچنین تصویری از بخش آپدیت کسپرسکی را اینجا بگذارید
در پست اول تاپیک در بخش آپدیت آفلاین یا دستی تمام موارد توضیح داده شدهنقل قول:
نقل قول:
فعلا از همین Key های منتشر شده استفاده کنید تا ببینیم چی میشه
نقل قول:
کجا گذاشتید این کی ها رو
ممنون
با سلام به دوستان
من کسپرسکس اینترنت سیکیوریتی رو نصب کردم اماکیهای هیچ کدام از پست ها جواب نمیده
من key برای kis میخواستم 2009 هستش با ورژن جدید 8.0.0.506
یه سوال دیگه اینکه:
من کسپرسکی رو اکتیو کردم اما اپدیت از من میخواد وقتی آپدیت به پایان میرسه باز دوباره
میگه باید آچدیت بشه و رنگ کسپرسکی همینطوری قرمزه
علش چیه؟ آیا کی کار نمیکنه یا علت دیگه ای داره؟
ممنون
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
از کد های لينک زير استفاده کنيد:
نکته مهم:کد:http://hamiidreza.parsaspace.com/Crack/Kaspersky_License_Key.zip
قبل از استفاده از کد های جديد حتماً کد قبلی رو پاک کنيد، و دقت کنيد که تاريخ سيستم درست باشد
سلام
از لینک گذاشته شده فایل رو دریافت کردم
حالا دو پوشه به نام های KAV و KIS دارم
طبق این عکس در پست اول باید کدوم پوشه رو اضافه کنم
اگر از آنتي ويروس كاسپر استفاده ميكنيد از كليدهاي موجود در پوشه KAV و اگر از محصول اينترنت سكيوريتي كاسپر استفاده ميكنيد از كليدهاي موجود در پوشه kIS استفاده نماييد.نقل قول:
كليدهاي جديد براي محصولات كاسپر در پست اول قرار داده شد.
نقل قول:دوست عزیز
هیچ کدام کار نکرد چیکار کنم؟